bara hoppas på KAOS

De ringde idag från attendo care, stället jag jobbar på nu, men är ju carema just nu, men blir attendo 1:a maj, va på intervju för en evighet sen hos den nya enhetschefen, idag hörde hon av sig...Jo de hade ju haft så många intervjuer nu, å hittat tillräkligt med undersköterskor så de behöver inte mig till sommarn, ne jag hade inte tänkt att jobba där i sommar ändå...för jag ska jobba åt ett företag som tycker att 4 års erfarenhet inom äldreomsorgen i min ålder räcker. Men attendo är tydligen så jäkla noga med utbildad personal. Men hon ville spara min ansökan ifall att det skulle behövas personal sa hon. Ja visst, gör det sa jag, så kan jag sitta här å hoppas på att de får rikigt jävla kaos å så ringer de för att de inte har personal, för utbildade undersköterskor vill ju hellre ha fast jobb än att hoppa in som vikarie, så får de ngt så försvinner de ju på en gång, så skulle de sen ringa mig så ska dte bli himla gött å säga att jag redan har jobb, på ett företag som ser annat än bara utbildning.
Klart att det är bra med utbildad personal, men samtidigt så är det ju så vikigt hur man är som person om man passar att jobba inom vården, jag passar till det. Å ibland kan det kännas som att jaha, vad svårt det är att torka skit å servera mat då, nu är det väl inte bara det man gör...men mkt av jobbet är ju just det. Att jobba på ett äldreboende är ju inte så värst mkt sjukvård, egentligen typ ingen...å det lilla det är, det har jag ju lärt mig för lääääänge sen.
Egentligen behöver jag ju inte bry mig om vad hon vill ha för personal, eftersom jag ju redan fixat annat jobb, men det känns ändå ganska jobbigt att känna att man inte duger till, 4 år på det stället å sen blir man "utkastad". Jaja, nästa vecka får bli sista veckan nånsin på det stället då...troligtvis blir det ju så iaf..månaden är ju inte slut, men ne, tror inte det ändå...det viktigaste nu är bara att få betyg oxå, men det ska fixas nästa vecka sen, säger till om det då, för det har jag ju rätt till.
Va bara tvungen att få skriva av mig lite...
Arg, besviken å överlycklig på en å samma gång...
Kram

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Jag jobbade på ett ställe i 10år, blev alltid hackad på för att de andra inte gjorde sitt jobb ordentligt och jag var den enda som gjorde något och då blev de sura påd et. Så de gick bakom ryggen på mig och sa att det var jag som var orsaken till att de inte kunde jobba... hahaha sjuka de var... jag har slutat där och kommer aldrig gå dig igen.

Ha de bäst

2008-04-07 @ 11:26:57
URL: http://d2spirits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0