dagens bakverk

Jaha...som alltid när jag är ensam hemma måste jag koka ihop ngt...saffransskorporna vet ni ju...de ser ju iaf ut som de ska, får bara se hur de smakar sen oxå..



Sen hittar jag ju så klart ett recept på gräddkarameller..häftigt att göra egna hårda karameller tänker jag... Fy f*n säger jag bara...de smakar halvbränt, jag har bränt fingertopparna och använt så mtk varmvatten att jag inte ens vågar tänka på vad dte skulle kostat om det vore så att vi fick betala för det...
Ska inte säga till Johan att jag tycker de smakar lite bränt, utan han får smaka dom å se vad han säger...



Svar nej, det är ingen choklad i dom, även fast det ser ut så...
socker, grädde, sirap och lite smör är vad som är i..tur såna där saker är relativt billiga..tråkigt att lägga ner en massa dyra ingredienser och det sen inte blir gott...
 
Nu ska jag snart se erik och mackan...å det som är skönt med att jag hållt på med allt detta jobb är ju att tiden har gått tokfort=)

Veckan som kommer känns som den kommer att bli så bra...avslutning på tisdag, eftermiddan kommer vi att befinna oss hos Johans förldrar, svärfar fyller år, slipper laga mat=)
Onsdag fest=)
Lördag träffa Maria, å sen till kyrkan för å kolla på Ida som gifter sig, sen hem till mamma å pappa där farmor och hennes man kommer att vara i helgen...nåja..
En rätt bra vecka att se fram emot...Å när veckan är över är det bara några dagar kvar till jul=)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0