Jag är tillbaka

Har blive ett antal dagar utan att blogga nu.
Anledningen är att vi i fredags tidigt tidigt åkte iväg till Helsingborg med mamma å pappa, började med att åka till Ängelholm för att åka till en strand, jätte fint med fin sandstrand å så, men svinkallt i vattnet så bara pappa å Johan som badade..mamma å jag doppade fötterna...haha..men me, sola skulle vi göra iaf, me det fanns en så där 70 miljoner rapsbaggar, som var hur på sig som helst...usch...äckligt ju...så blev bara kvar nån timme..lite synd..men men, vad gör man...så vi åkte in till stan där en stund å gick omkring å myste.
Lite senare åkte vi vidare de ca 3 milen vi hade kvar till Helsingborg åkte in till stan där å vandrade omkring å sen åkte vi till hotellet, som låg en liten bit utanför. Blev mat å sådär på hotellet, de hade en jätte bra buffé. Blev hamnen en liten stund senare på kvällen oxå, men då hade jag så jäkla ont i fötterna, så Johan å jag satte oss på en bänk.
Lördagen(igår) en då, gick upp å åt god hotellfrukost, mums mums=) för att sen åka bort å ta färgan över till danmark, blev mkt affärer å så där...mkt spring å efter några timmar var det bra mkt folk, åkte vidare till ett slags köpcenter, gick där, köpte oss lite korv, röd korv, måste man ha i danmark, köptes oxå med lite fika, winerbröd å jordgubbstårta, fast vi fikade sen när vi kommit över till sverige.
Fint väder har vi haft hela tiden, så det är ju skönt, regn fick vi över oss först när vi började närma oss hemma.
Ja, vår lilla tripp lite kort...knäppte inte så mkt kort tyvärr, det är så typiskt mig...
Å när man kommer hem då...kände att f*n, nån måste ha varit i lägenheten, gardinerna hängde inte exakt som de gjorde när vi åkte å så där...tänkte först att vi hade haft inbrott...men när inget är borta så verkar ju det väldigt lustigt, så slutade tänka på det...när vi sen skulle lägga oss så låg det sån där gummiskrapa som man putsar fönster med på golvet, dessutom ljuslycktan som annars hänger i fönstret låg på golvet, aha, fönstrena har vi fått putsade, gick runt å kollade, jo visst fasen var de rena, såg inte det först när vi kom hem ju...men lite mörkt å dessutom trött.
Tack så mkt snälla Anders...som du såg så kan ju jag verkligen inte det där med fönsterputs..nu är de iaf rena, jätte skönt, värt så himla mkt=)
Nu ska vi äta lite frukost.
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0