rubrik var det oxå

Fortfarande segt på bloggen..nu  är det framflyttat igen tills de ska fixa den...känns som det aldrig kommer bli av..jobbigt när det segar, jobbigt att inte kunna komma in, jobbigt när man skrive inlägg å det inte går att publicera, jobbigt när man vill komentera bloggar å det inte går..hoppas nu verkligen att de fixar det i natt då.

Om en timme blir jag upphämtad...skulle kanske så smått börja göra mig iårdning...ska väl ta å äta lite frukost oxå, borde jag egentligen gjort lite tidigare, när jag ändå var vaken, men är fasen inte hungrig så pass tidigt, går inte för mig att äta då, är egentligen inte så värst hungrig nu heller..men ngt måste jag ju äta innan träning, så få väl bli en tallrik med yoghurt eller så, brukar jag klara mig ganska bra på.
Idag än så länge är händerna rikigt fina, igår kväll var de värre än nånsin, de lyste knallrött lixom...skönt när man fått vila händerna unde natten...dte gör ju så ont när de är som värst.

Idag har de sagt att det ska regna hela dagen, va lite grått först, men nu börjar solen titta fram...det gör ju inget..hellre sol än regn...fast bara det inte kommer mer snö, det är det viktigaste.Men tror faktiskt att våren är här nu...det känns så, äntligen. Ligger ju fortfarande en del snö kvar, men den smälter så sakta nu när det är lite varmare ute, har vare så där 6-7 grader varmt nu på dagarna, fast nätterna är fortfarande kalla, är väl därför det tar tid för snön att smälta...

Nehe...som sagt, om man skulle börja göra sig iårdning lite...måste ta å tvätta bort sminken från igår oxå...slarviga jag gjorde ju inte det igår...somnade i soffan som vanligt ju...inte van vid att ha smink heller...så tänkte ju inte på det...jaja...så är det, bättre sent än aldrig iaf.

Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Natta

för att det förstör deras charm att erkänna ;D

2008-03-29 @ 21:56:46
URL: http://naaatha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0