för mkt i huvet

Jag skäms lite...mamma ringde å va lite förvånad över att jag inte hade ringt...vadå tyckte jag, kom ju sen på att hon va upp på sjukhuset idag...fasen vikket dåligt minne...samma som igår när syster min va på arbetsintervju, kommer jag ihåg ngt, ne, kom på det imorse...Har helt enkelt för mkt i huvet, får nog skylla på det...mkt på jobbet, så mkt mer ansvar nu när jag går på vikariat än att bara gå som timmis...så blir mkt att hålla reda på, det där löser sig om ett par veckor. Men vill ju för det inte att folk omkring mig blir åtsidosatta. Minns inte allt johan säger heller. Å såna där grejer brukar ju jag alltid komma ihåg...nåja...förlåt.
Me mamma var det iaf bra,
Å syster min som vare på 2 intervjuer å sen vare å provjobbat på ett annat ställe. Där hon provjobbat får hon jobb, super kul=) bara se hur mkt dte blir. Men sen har hon kanske tur att få ett annat jobb med...vissa har tur...men är jätte glad för din skull gumman.
Ska snart ta å fixa nån kvällsmat, johan kommer hem vid 8, så jag tänkte jag skulle ha nått klart då. Bara till att börja fundera..
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0