God morgon

Jaha, tisdag, dagarna flyger iväg...

Jag ska berätta ngt kul som hände igår...jag skrattar åt det än..=)
Johan hade ställt i en flaska med cola i frysen, han tänkte att den skulle bli rejält kall...ee, ja, han glömde den där i frysen i 3½ timme...svar ja det var VÄLDIGT mycket is i den...Det såg verkligen ut som om den skulle sprängas, så Johan öppnade den för att lätta på trycket lite, å då bubblar det upp lite cola som aldrig tycks vilja sluta, så Johan tar å stoppar ner ett finger i flaskan för att försöka röra runt lite för att sen kunna hälla ut lite cola, det är bara det att det blir ett rejält tryck då, så helt plötslitgt säger det POFF...=) Cola över HELA köket, det droppa för fullt från taket...f*n va vi garva...det såg så jäkla kul ut....För Johans del blev det ju dock snällt att börja torka allt... Men ni skulle sett synen å hört när det verkligen sa poff...dte får man leva på ett tag=)

Fick igår reda på att mormor ramlat och brute armen, om jag fattar det på flera ställen, hon ska iaf in på operation imorrn.


Idag blir nu på förmiddan inget speciellet, Typ fixa mat innan Johan ska å jobba, han jobar kväll idag. Jag åker hem te mamma å pappa med syster yster. Så inte så mkt som händer här.
Ja just det, ska sätta mig med ett block å penna i handen å försöka komma på vad vi önskar oss i julklapp oxå, alla frågar ju...=) å jag vet, det är inte lätt att komma på vad man ska köpa...inte til några som har ALLT...som vi=)
Så efter min runda bland bloggar å nyheter ska jag å Johan sätta oss med det.

Kram på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0