hopplösa grannar

På senaste tiden har vi det verkligen jobbigt med vissa grannar...En kille som bor precis brevid oss tex. han sjunger mer eller mindre hela dagarna och halva nätterna...det blir VÄLDIGT JOBBIGT att lyssna på...även om det skulle låta bra blir det jobbigt i längden att lyssna på nån som sjunger hela tiden...man vill ju ha det tyst ibland...Samma kille har på sista tiden börjat skrika som jag vet inte vad oxå, helt plötsligt så får han typ ett anfall å bara skriker rakt ut, en dag höll han på i 1½ timme å skrek till skithögt var 10:e minut ca... Men han skriker typ till varje dag ibland nu...jobbigt, ja, man blir ju skiträdd när det kommer...Folk har börjat irretera sig på detta så det bankas å slås i väggar å tak å golv, det blir oxå ganska jobbigt att höra på hela dagarna...De som bör över oss är oxå jobbigt, de är tysta typ hela dagarna, man hör inget typ, men så börjar kvällen närma sig, efter 8 börjar de springa runt och håller på med detta långt efter att vi gått och lagt oss... Det borras oxå i väggarna, detta är ju svårt att säga extakt var det kommer ifrån, men alltid på kvällarna detta oxå, men aldrig innan 9 på kvällen... Tvättstugan är ett stort problem, det städas inte alls, när man inte ens tömmer torktumlarn på ludder, då är det illa...det är faktiskt en brandrisk.
Å allt detta skräp som slängs i trapphuset, det ligger papper, tuggummin, matrester, och dessutom soppåsar...vi som tillåmed har kvar våra sopnedkast, behöver ju inte gå ut å slänga skräpet som de flesta nu för tiden måste...
Det röks i trapphuset, å det finns inga fönster i vårt trapphus, så det går ju inte att vädra ut skiten heller, värst är väl när det röks i hissen dock, där blir det ju extremt instängt och stanken sitter i i evigheter.
Dörrarna in i huset ska alltid vara låsta här nu för tiden, det var dom inte förr, tror det är ca ett år sedan det blev så, och alla hyresgäster har fått ut lappar om att vi abslout inte får ställa upp dörrarna, det struntar folk i, ofta som en matta ligger för så dörren inte går igen. Det handlar ju om vår säkerhet, obehöriga ska inte komma in.
Det ställs oxå cyklar i trapphuset, det får det heller inte göra, det har vi fått information om MÅNGA gånger, men det skiter folk i, trots att vi har ett STORT cykelföråd, även här handlar det ju om brandsäkerhet.

Var har respekten tage vägen för att andra människor oxå bor i huset?
I huset finns det 100 lägenheter, i vår trappuppgång 50, man måste fatta att man inte kan hålla på och väsnas eller slänga skräp omkring sig, det blir ett h-vete att bo här tillslut.
Nu håller dessutom IDIOTgrannen på och sjunger igen...Jag blir TOKIG på detta.
När vi flyttade hit var det inte så här, då var dte lugnt, det är ganska lugnt på såna saker som andra brukar irretera sig på oxå, dvs festande, det är nästan aldrig nån som har fest i huset, inte så att det märks iaf.

Självklart måste man få låta lite, man måste få sjunga ibland, spela lite hög musik, springa omkring, borra å allt sånt där, ställa upp dörren måste man ibland oxå, när man flyttar eller köpt nya möbler tex. Man måste acceptera en del när man bor i flerfamiljshus, abslout, annars bör man tänka på en annan boendeform, men man måste oxå tänka på att man kan inte störa sina grannar dygnet runt, man måste vara tyst ibland.

Nu blev det långt inlägg och säkert jobbigt att läsa all text, men jag var tvungen att få skriva av mig.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0