Fredag

God morgon!
Jag är ledig, det är soligt, underbart..=)
Igårkväll/eftermiddag blev det ju träning å sen typ hem å stoppa i os slite kvällsmat å sen tv:n.
Idag ska jag passa på att vara ute lite, ska även städa och så har vi tvätten ikväll...Kanske, kanske tar jag å pluggar lite idag oxå, får se vad jag känner för.
Skrev ju igår om ett sår på magen, det tvättas å har sig och det kommer ut en massa var, tur det kommer ut iaf.
Har även fått en gigantisk blåsa i munnen, som sitter precis så jag biter till på den hela tiden, hade hoppats på att den skulle minskat lite under natten om den fått vila lite från tänderna, men icke, har säkert legat och tuggat där, när man sover kan man ju tyvärr inte styra över vad man gör. Ska försöka vara försiktig idag och inte bita för mkt..men som sagt, svårt när den sitter som den gör.
Ska se om jag kanske ska ta mig till ett apotek idag å köpa nån salva som mamma hade, drar ur infektioner ur sår, är bra vid myggbet, getingstick mm mm...sån salva kan alltid vara bra att ha hemma..Finns ju även nån salva nu som är för blåsor i munnen, men jag är llite skeptisk till sånt där, tror inte på att den håller sig där ändå, så känns onödigt att lägga pengar på, om det inte är så att det blir en långvarig blåsa, då kan man ju kanske prova.

Ne, nu ska jag läsa lite bloggar.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0