Kväll

Satte oss och skulle kolla på unga mödrar...trodde vi ja...det va helt plötsligt inte idag..Aja...tiden får man lätt att gå ändå..Å snart är det ju dax för halv 8 hos mig, oxå roligt att kolla på=)
Va ute vid tornby och inne på nyöppnade chilli, de hade hur dina tallrikar som helst..just nu för 15 kr styck...jätte billigt ju...Men platsbrist gjorde att vi åkte därifrån utan nya tallrikar...Vi har inte för så länge sen köpt nya för att ha ill vardags, dessa skulle vi haft till lite mer fint om vi hade köpt dom...men får ta å glömma de där fina tallrikarna helt enkelt.
Annars har inte så mkt mer hänt.
Har jätte ont i varenda muskel, men det är rätt skönt på sätt och vis, inte skönt att ha ont så klart, men ändå skönt att känna att man jobbat på ordentligt=)
Imorrn, ett måste imorrn, då ska jag läsa..Johan är och jobbar hela förmiddagen och är väl hemma runt ett eller så, då ska jag läsa så ögonen ramlar ur...typ iaf=)
Ha en bra kväll.
Kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Godkväll!!! Inte har utslagen försvunnit en hel del finns kvar och nu när jag tittade hade en del tagit fart igen men nu har jag tagit en tavegyl igen. Kram mamma

2009-04-08 @ 20:31:15
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0