nötter

Hatar våra grannar...hur jäkla dum är man inte när man står och röker i trapphuset? Stanken letar sig in direkt i lägenheten...Om man nu ens måste röka inomhus kan man väl göra det i sin lägenhet iaf, man behöver väl inte röka i allmäna utrymmen...dessutom har vi urusel ventilation i trapphuset, så stanken sitter i i evigheter, att man inte kan tänka på att det finns de som inte tål stanken, Men även om man inte är känslig på det sättet är det f*n inte roligt att det stinker i ens lägenhet flera timmar efter, svar ja, urusel ventilation även i lägenheten. Jäkla nötter till grannar har vi, som inget fattar alls.
De kunde väl vräka varenda jäkla idiot som inte kan sköta sig, som inte ens har lite vett i skallen...det skulle betyda att de skulle få vräka hälften av alla som bor här...men då kunde de väl istället ta in vettiga människor så det kunde bli lite ordning nån gång. Så vi kunde slippa piss, spyor, skit, matrester sov i trapphuset, snus slängs, rent ut sagt snuskigt är det lite då och då. Skulle de ha koll på vad de låter för folk flytta in så skulle de ju inte behöva vara så här.

Va tvungen att få ur mig lite ilska, men det är jobbigt...Längtar tills vi kan flytta ifrån den här skiten.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Nee ja veeet..Men ja fattar verkligen inte d här me bildern aför väljer man d stora så hamnar den bara åt höger..å hur gör man dom små fats d går å klicka på dom liskom..nee ja ska verkligen sätta mig ner nån dag när ja har tid å kolla hur man verkligen gör me allt för d e fan inte smart lr särskilt lätt gjort..Kram på dig

2009-01-20 @ 18:15:27
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0