Rubrik

Jag fick som jag ville...Det blev stan, fast det var mkt folk och blev mest jobbigt att gå runt...Blev iaf en lampa på duka, va halva priset på den...å så ett par böcker...Den hemliga kocken och Äkta vara. Ska jag sätta mig och börja läsa sen...Kommer väl inte vilja äta nån mat sen..=)
Inga batterier i kameran så kan inte visa nån bild på lampan just nu, men får ta lite senare sen så kan jag visa. Blev mkt nöjd med det iaf.=)
Jag har börjat nysa hur mkt som helst å näsan som rinner å har sig..usch, blir bara mer å mer förkyld, härligt värre, trodde det skulle bli bättre nån gång...
Hoppas ju på att vara ganska bra till på onsdag då skolan sätter fart igen, såå skönt det ska bli att få börja så vardagen blir sig lik igen. Det är klart att det är skönt att vara ledig, har ju varit ledig en hel månad jag nästan, men efter ett tag blir det nästan långtråkigt, man vet inte alls vad man ska hitta på till slut...å lat blir man.
Vet inte rikigt vad vi ska hitta på nu, tvätten har vi 18:15..yippie...men är verkligen i behov av att tvätta..så bara gå ner och se glad ut...
Kram kram


Kommentarer
Postat av: Fredrik *Frisören

okej alltid nice att gå på stan! någon shopping då?

2009-01-10 @ 16:06:03
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0