Varmt

Oj vad det är varmt...
Man ska ju inte klaga, men ändå..det är ju jätte varmt..går inte att komma ifrån ju...

Får väl ta upp det stora jag med då..Michael Jackson...Aså många skriver att det är trist å så...det är klart att det är, men i ärlighetens namn tycker nog jag att han levde på övertid ganska bra...Med alla dessa operationer och levnadssätt å allt...han va säkert bra mkt äldre i kroppen..
Nog om det.

Johan har försökt få hit dom från felanmälan hela dagen idag utan reslutat...men till slut lova dom att typ jouren skulle komma idag men efter klockan 5...får väl se om nån dyker upp...annars blir det ännu mer samtal...jag fick fasen ställa mig i badrummet och diska upp lite disk...ser ju inte alls roligt ut med en massa som står och bildar en massa äckel päckel...Även fast det stinker äckel från avloppet så behöver det ju inte stinka om en massa gamal mat oxå.. Hoppas iaf på att de kommer nån gång...SNARAST!

Idag hade det vare kul att ha haft på mig stegräknaren..har gått hur mkt som helst...det är fram å tebaka hela dagen upp och ner för trappor...Blir riktigt träningspass på 8 timmar en dag som denna...Ok, kanske 6 effetiva timmar då som man verkligen är igång...Så benen värker, fötterna smärtar, å huvet orkar inte...fast det är ju värmen.. Magen va heller inget bra...upprorstillstånd...Aja, nu har jag helg, det är skönt=)

Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Terese

Vi har också en trasig saab numera kopplingsvajern gick sönder idag för Mathias när han var på väg hem från jobbet vilken dålig start på semestern.

Vi som skulle åka hem på söndag.

Kostar ca 500kr utan koppling går ju inge vidare att köra.

Hoppas ni får ordning på eran bil.

kram

2009-06-26 @ 18:52:59
Postat av: Sandra

Jaa fan va smart av mig att välja fel dag liksom, bara för vi åker dne dagen som d blev fel i huvudet på mig antaligen..När Anders ringde tänkte hon göra ett undantag men eftersom biljetterna va uttagna kunde hon inte göra nåt, men sa att vi kunde gå t sj på stationen å se ifall dom e snälla, så på måndag e d jag som ska göra allt för att få byta..

Ligger lite efter med bloggar så har inte läst din ifall jag verkar elak å inget skriver ;)

Kram

2009-06-26 @ 18:57:57
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0