Dagen

Dagen började ju då med träning, helt slut efter det idag...Sen ett besök hos farfar, som var hur pigg som helst idag...Det är nästan skrämande så han skiftar i hur han mår..
Efter besöket där så åkte vi ut till maxi å coop forum, handlade lite smått innan jag fick skjuts hem.
Köpte de nya dumle stars.



3 olika smaker, vanlig dumle, toffee och chokladkola, de var absolut goda, men abslout inte värda sina dyra 24 kr...så det blev nog en gång aldrig mer, om de inte säljer ut dom nån gång..Men är ju alltid kul att prova nyheter=)
Ska snart sätta igång med lite mat...hittade lite schnizlar i frysen som redan är klara, så blir det lite hemagjorda klyftisar till det...ska väl slänga ihop nån sås oxå, får se vad det blir. Ett glas vin till det så blir det nog bra=)

Känner det börjar bli kallt i denna lägenhet nu...öppnade upp balkongdörren, så skönt att få in en massa frisk luft, tror vi ska öppna fönstret till sovrummet sen, så vi får frisk luft lagom till det är dax att sova, lite svalare skadar ju heller aldrig om det är när man ska sova.
Nehe..man kanske skulle sätta igång ugnen, tar ju lite tid med hemmagjorda klyftisar...men såå mkt godare och bra mkt nyttigare än de där man köper som har fått bada i en massa transfetter..
Ha en bra kväll.
Här blir det nog bra, men robinson å allt=)

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Godkväll!!! Ja tack själv och bra kämpat tycker jag du ska ha ETT STORT + för du är duktig. Ja då är det inter så mycket att köpa dom då. Ha en skön kväll. Kram mamma

2009-03-21 @ 18:56:55
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack själv..Hoppas ni me får en trevlig kväll..Men tar du hellre dom där dumle då än vanliga..?Kramar

2009-03-21 @ 19:01:28
URL: http://tjooffs.blogg.se/
Postat av: Linda

ja har oxå ätit snitzel ikväll. å pommes. å haft balkongdörren öppen.. o svalt e de i sovrummet med ;)

2009-03-21 @ 20:14:04
URL: http://www.metrobloggen.se/lindis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0