God kväll

Halv 8 hos mig närmar sig..halv 7 var det som vanligt unga mödrar som gällde, sen ett parti yatzy innan jag satte mig här en liten stund till.
Vill ju kolla igenom bloggar å så..men idag har det varit lite dåligt ute i bloggvärlden, inte mkt uppdaterat på nån av mina favoritbloggar..
Vårtecken idag..eller fick ett igår oxå..myggbett..försökte ta en bild, men jag är för blek, så det bara lyser vitt när man ta en bild..haha..ska lägga in det i datorn imorrn å se om det ser bättre ut i datorn..kan ju göra det ibland, men känner att jag inte har tid att hålla på å föra över bilder just nu.
Blir sängen ganska tidigt idag, Johan ska som vanligt upp tidigt och jag ska upp ganska tidigt jag med då pappa kommer å hämtar mig 6:25 imorrn bitti...Jag kommer typ vara död..men nästa vecka måste jag ju upp nästan varje dag igen, så lika bra att vänja sig=)
Kram och God natt.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Godkväll!!! Myggbet nu i denna kyla. Ja du ryggen är inte som den ska vara men det går väl över hoppas jag. Ha en bra kväll! kram mamma

2009-03-23 @ 19:55:35
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Sandra

Halloj..Jaa d blev jätte bra faktiskt, fick ingen bra bild som gör håret till rättvisa men du kan ju kolla själv..Kramar

2009-03-23 @ 19:56:13
URL: http://tjooffs.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godmorgon!!! Jodå ryggen hankar sig fram men vad kallt det är idag. Ha en bra dag. Kram mamma

2009-03-24 @ 06:33:57
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hejhej..Antar att d va du som va JÄTTEAVIS på att vi ska t Ullared, men om du vill aknske bara du kan följa me, finns ju en plats kvar i bilen..

Haha, kul att du skrev om vårtecken å så kommer snön igen bara för d, såå trött på d här nu..:/ Kramar

2009-03-24 @ 09:02:08
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0