Onödig dag

Då var man hemma igen...
Kändes så onödigt idag..
Det är nån slags äldrevecka, aktiviteter för de äldre helt enkelt, vi ska vara med och hjälpa till lite är det tänkt.
Va idag iväg på ett muséum, det var bara det att det var bara gamla som klara sig helt själva, fanns inget alls att hjälpa till med...Kändes helt onödigt och vi kunde lika gärna gått i skolan och lärt oss ngt istället..Men det är min åsikt det..Imorrn ska jag på 2 st aktiviteter med de äldre, se om det blir bättre då..För det känns så lönlöst om vi ändå inget behöer göra.

Axeln är det skit med...vet inte alls vad jag ska göra med den, rör jag den inte då och då så blir den stel, så måste tänka på att hålla den i rörelse..Men jobbigt då det gör ont..

Solen kom heller aldrig tillbaka, det är så där riktigt råkallt ute, 10 grader, grått och så blåser det, inte skönt alls..
Tänkte jag ska lägga mig en stund i soffan med en filt över mig, även värma vetekudden och lägga på axeln och se om det hjälper ngt.

Johan slutar om ett par timmar, skönt att ha lite tid tillsammans...
Men måste ju försöka fixa skrivare å grejer...
Ska hämta däcken och ladda över filer från denna datorn..sen görs nog inget mer idag...måste ju fixa nån mat oxå...

Vad jobbigt allt känns när man har så ont, smörjde med sån där salva man kan ta istället för värktablett, men känns inte som den hjälper ngt, gick ju ut för ett år sen oxå..kanske inte så lustigt om den inte funkar då..

Ha en bra eftermiddag.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0