Kort skoldag

Blev en kort skooldag för mig idag, slutade redan 10:30=) Bara för att jag inte ska göra praktik å för att jag tar individuellt samtal nästa onsdag istället..Hon tyckte inte jag var så akut=) Jag sköter mig bra...haha=)
Va ju så trött imorse, det har hållt i sig, dessutom fått ont i halsen och har lite småfeber..känne rmig ganska däckad på det...så soffan är min bästa vän idag..å film=) Å myskläder så klart=) Har även JÄTTE ont i ryggen, nertill på sidan, muskelt är typ helt spänd..Johan masserade in lite tigerbalsam förrut, jätte skönt ett tag, men tyvärr hjälpte det inte så länge..
Blev precis ensam här hemma nu, Johan är iväg å jobba igen...3:e delade passet den här veckan..Jobbar det även imorrn...Men det är sånt man får ta.. Fast han hade ingen lust att åka iväg nu igen..Lustigt med tanke på vädret.
Som ni kanske förstår så avvaktar jag med träningen tills imorrn, åker inte å tränar med feber i kroppen, hoppas på att det bara blir en lätt förkylning så jag kan åka iväg imorrn istället.
Nu ska jag inta soffan igen=)
Kram

Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

Hej!

När man bloggar vill man ju att så många som möjligt skall ta del av det man skriver, jag vill försöka hjälpa till med extra trafik!



Lämna din bloggadress här: http://rodeback.blogg.se/2009/october/marica-gor-reklam-for-andra-bloggar-1.html så skall jag länka till din blogg och ge dig reklam!



Ursäkta min reklam, släng kommentaren om du inte gillar den. Ber om ursäkt i förväg. Sorry om du redan fått detta av mig!

2009-10-21 @ 17:28:09
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0