soligt idag

Idag ser det ut att bli en mycket finare höstdag än igår..Fast det är fruktansvärt kallt...
Vi bestämde oss för att sova med stängt fönster i natt, vet inte hur kallt det blev under natten, men när Joha åkte runt halv 5 var det 0 gradigt..han fick nog skrapa rutorna på bilen..
Jag mådde illa i natt, trodde jag åkt på magsjuka eller nått..men det var nog bara för att det var för varmt, när jag slängde av mig täcket så gick det nämligen över..Tack och lov..har ju verkligen inte tid att bli sjuk nu..

Idag blir det sen hem till mamma å pappa, ska börja förbereda smörgåstårtorna inför imorrn. Fast väntar med att garnera dom tills imorrn så de ser frächa ut.
Blir säkert lite i massagestolen oxå=) Lika bra att känna sig avslappnad de sista timmarna i mitt unga liv, imorrn börjar ålderdomen..haha.. Ne vars, men 25 känns som man börjar bli gammal då ju..men, man blir väl inte äldre än man känner sig..=) Så ska forsätta känna mig som 24 ändå..hehe=)

Nu typ slutar Johan sitt första pass, sen är han ledig några timmar innan det ä dax för honom att jobba igen...Så under hans timmar ska vi hinna äta nån lunch, å han ska skjutsa mig å syster till mamma å pappa. Stakarn, ingen lugn och ro, fast innan vi äter något ska vi kanske passa på och se på lyxfällan som vi inte såg igår, Johan kände hann inte orkade sitta uppe, och jag förstår honom, när man sen ska upp vid kvart i 4..

Ska väl kanske börja göra lite nytta..
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0