Fredag morgon

Det är helg här hos oss nu..båda är lediga=)
Vi blev bara lite arga igår eftermiddag..märkte att frysen i köket pajat..Så underbart..Ringde felanmälan som ska komma under dagen.. Är ett sånt där underbart fel...Kompressorn går inte, dock går den igång ibland när man trycker igång frysen, då funkar den ett litet tag. Å tro f*n att den kommer att gå igång när de kommer å så tror de oss inte. Vi får ju förklara, men de är lite som de är här om man säger så..=(
Får hoppas att det blir en ny kyl och frys så det sen fungerar..Närsta gången den pajar är vi kanske inte hemma på en vecka och det är sjö på golvet och all mat är förstörd.

Idag blir det till å handla hem mat, fast vi stannar väl hemma under förmiddagen å hoppas att de kommer, känns alltid bäst att vara hemma när de kommer, även fast de annars bara kan gå in med huvudnyckel. Men man kan ju inte sitta hemma hela dagen å bara vänta, för veta nån ungefärlig tid när de kommer, det får man ju inte.

Känns inte skönt att vara vaken så här pass tidigt, gick upp vid 7 för å torka rent i frysen å lite så där, hade ju inget val, var ju tvungna att frosta av frysen igår kväll..
Å så var det ju lika bra att gå upp tidigt ifall de kommer..

Det var allt för nu.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0