Ont ont ont

Jag har så fruktansvärt ont på mina händer.
Klarar inte kylan å trots vantar så får jag nått eksemliknande på händerna. De torkar upp totalt och huden spricker, händerna är just nu ILLRÖDA och gör så ont så jag vet inte vad.
Smörjer en massa med intensivhandkräm, det torra lägger sig, men händerna blir ännu rödare och gör mer ont. Sånt här slipper man på våren..Så snälla rara våren, kom hit nu.=)

Insåg idag att jag har en helt underbar handläggare på arbetsförmedlingen.
Alla dessa besvär hit och dit med a-kassa och försäkringskassa... jag fattade verkligen inget till slut å mailade min handledare, som ringde upp å fixar verkligen med allt.  Efter att hon hade pratat med försäkringskassan blev ingen klokare...
Så då återstår bara att försöka få tag på a-kassan, hon fråga om hon fick göra det för hon tyckte det va så kul med lite dektektivarbete..haha..gärna för mig, slippa sitta i köer å ha ännu mer jobbiga samtal att ringa. Men att ha en handledare som engagerar sig så mkt känns helt underbart faktiskt.

Nu får det nog vara sista inlägget...bara en massa klagomål från min sida ju..
Fast lite bra i detta inlägg iaf=)
Ha en bra kväll kära ni.
Kram


Kommentarer
Postat av: Susanne

Godmorgon!!!! Du bör vara rädd om dina händer, borde nog ha en av mina salvor för man behöver mycket fett när det är så här kallt det sägs att matolja på händerna är toppen du får prova. Ha en bra dag med syrran. Kram mamma

2010-02-02 @ 07:32:10
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0