Ja jag vet..

Jag är fortfarande lika dålig på att uppdatera..
Skäms på mig!
Men dagarna går åt till en massa annat..Typ sola och bada å umgås med Johan så mkt det bara går.
Det otroligt varma vädret har ju hållt i sig, idag en del regn och även i förrgår, men det gör absolut inget...Det gör bara luften lite lättare att andas i:)

Idag var det första dagen att jobba..
Kändes väl sådär..Jag ska inte klaga, jobbar ju bara 2 timmar i veckan. Men just känslan av att semestern är slut och vardagen är igång, snart iaf..Nästa vecka börjar Johan jobba oxå..
Å sen har jag haft så otroligt ont i ryggslutet idag, kändes inte alls roligt att åka å jobba med det..Men bara att stå ut och nu veta att det bli jobb först på torsdag igen.

Allt börjar kännas lite tungt nu...Ryggen värker, vissa dagar extremt mycket och vissa dagar håller den sig så jag iaf klarar en lättare vardag.
Men så har magen börjat bli tung..Tycker jag märker av det för var dag som går.. Och inte att tala om hur nätterna är. Först har vi ju smärtan i ryggen, på det en mage som är ivägen för att kunna ligga som man vill, dessutom så är magen supertung (REDAN!!) när jag ska vända mig. Å så är jag kissnödig hela tiden...så ett jäkla skenande fram och tillbaka mellan toa och säng..
Å så en karl som klagar på att jag bara suckar och pustar...Haha...
Ne, jag klagar nog ganska mycket just nu...å än så länge är det ca 3½ månad kvar...å bättre kommer det ju inte att bli...
Hoppas bara inte jag bli allt för jobbigt.
Jag njuter ju så klart samtidigt, för det är mysigt att vara gravid och veta att man har en liten varelse i sig som växer och kommer till oss sen:) Jag älskar alla sparkar jag nu känner.
Men att vara gravid är långt ifrån en dans på rosor...iaf inte för mig.

Klockan börjar närma sig ganska sent och det är väl snart dax för sängen. Är trött efter att gått upp vid 8 imorse! vadå kommit in i dåliga vanor när 8 har blivit tidigt??


Kommentarer
Postat av: Fia

Då hade vi tur för våran pizza var super god!

Lycka till med bebis =)

2010-07-17 @ 14:57:59
URL: http://sofsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0