Helg=)

Då var det äntligen helg=)
Jag har sovit ganska mycket idag..men är ändå riktigt trött lustigt nog..Sov dock inte så bra igår, så har väl kanske en del sömn att ta igen. Somnar säkert tidigt ikväll sen..

Johan slutar om ca 45 min och är väl hemma om ca 1½ timme...Då ska vi ut och trängas med alla andra, måste handla hem lite.
Annars blir kvällen luuuugn=)

Vet att jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen, men det händer lixom inte så mkt just nu..man jobbar, sover, äter typ... Sen går det ju lite i perioder hur mkt lust jag har till bloggen, just nu finns inte så mkt lust heller att skriva..Känns som jag alltid bara svammlar nått utan värde ändå.
Hoppas på att få tillbaka blogglusten snart... Kanske blir det bättre nu när våren är på väg.

Härligt med all snö som smält bort nu i och med alla plusgrader. Har till å med varit plusgrader 2 nätter i rad nu. Idag skulle det regna, men vet faktiskt inte om det gjort det, har ju sovit typ hela dagen. Nu ser det iaf inte ut att regna.

Ha en trevlig helg.
Kram


Kommentarer
Postat av: Susanne

Hejsan!!! Idag har vi haft sjö i torkskåpet gud vad blöta barnen var, men dom måste ju vara där det är som mest blött i vattenpölarna så vart en kort visit ute. Vi ses på Söndag. Kram mamma

2010-03-19 @ 17:36:25
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0