Så arg man blir!!

Håller ju på att visa lägenheten för några.
I onsdags hade vi två som var här, de skulle tacka Ja till lägenheten båda två...Johan och jag som nu bott in oss här och inte trivs jätte bra fatta först inget.. Men sen när vi satt och pratade så kom vi fram till att de som varit här säkert ser vad vi såg första gången vi var här och tittade.
Hade även en som var och tittade igår som troligtvis skulle tacka ja, men hon ska INTE ha lägenheten bestämmer vi! Haha..hur mycket nu vi har att säga till om..:)
Kan ju skriva lite kommentarer som vi fick höra, som faktiskt inte har med lägenheten att göra, vilket det ju var vad de just var och tittade på.

" Är det tvillingar ni ska ha?"
" Är du säker på att det inte är tvillingar?"
" Oj, du är ju stor redan nu, du kommer bli jättestor"
"Vilka söta nallar ni har där"
"Har ni inga tavlor på väggarna? Det är kanske inte så modernt nu för tiden"
"Ingår möblerna i lägenheten?"

Sen är ju vi ärliga med saker i lägenheten, att allt inte alltid funkar som det ska osv. " Det får de bara fixa!!" blev svaret då..
Tror att det där kommer kunna bli en mycket jobbig hyresgäst.
Så vi bestämde oss därför att denna personen inte ska ha lägenheten om vi får bestämma!
Skickade iväg ett mail till hon som har hand om uthyrningen och "varnade" lite för den personen och sa hur underbara de andra varit som varit här och kollat. Måste ju försöka påverka iaf:)

Vi vet att det kan komma en fjärde och titta på lägenheten, men det är ingen som hört av sig, så det är ju om det blir nu till helgen. Vore ju dock ganska skönt om det inte kom nån mer får jag ju säga.. Det är jobbigt att ha in folk här.. Framför allt då när det kommer såna som man så tydligt märker kollar på ens privata saker och inte lägenheten i sig.

Nu har jag fått skriva av mig lite, behövdes:)

Kram


Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, vilken stööörd jävel..Sncka om att d blir jobbigt när dom blir så personliga, dom ska ju liksom bara kolla på lägenheten, inte dig å er inredning..Hoppas inte att den personen får den iaf..Kramar

2010-09-24 @ 08:40:32
URL: http://tjooffs.blogg.se/
Postat av: Sandra

Förstår att du e nökd å glad då :) Jäkligt kul när rätt personer får d..Kramar

2010-09-24 @ 20:05:26
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0