Var och handlade idag

Idag blev det en tur för att handla hem mat till nästa vecka.
Så nu är kyl och frys fyllda med diverse sortes kött, kyckling, broccoli, sockerärtor, korv, bacon, grädde, creme fraice, diverse såser mm, mm.. Skulle tro att vi har så vi klarar oss några veckor iaf. Men vet ju ännu inte hur mycket som går åt av allt när vi väl börjat äta.
Är såå taggad inför detta och hoppas verkligen att detta kan vara något för oss så vi för en gångs skull kan få en förändring.
Läst om folk som gått ner över 30 kilo på 5 månader.. Fast det är nästan svårt att tro med allt fett man ska äta.. Jag hoppas iaf att vi ser på vågen att kilon försvinner, på kläder att de blir för stora, i spegeln en gladare sundare Annica, å jag hoppas på att få känna mig piggare.

Några dagar har vi dock kvar att få äta vad vi vill på... Vi passar på att äta pasta och ris och potatis. Måste hinna prova chockladpastan vi fick från syster och Anders oxå, som de köpte när de var i Rom, låter lite mysko, men ändå gott. Frågan är bara vad man ska ha till, en ostsås kanske kunde passa, så man känner chokladsmaken oxå :)


Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas vi kna hitta på något riktigt gott att äta ikväll så här helgen före ert nya liv ;) kansk elite kladdkaka till efterätt...

2011-08-26 @ 08:44:53
Postat av: Anonym

Vill du köpa trendiga smycken till otroliga priser? Besök http://stylegirl.se !

Gilla oss på facebook och ta del av rabatter och erbjudanden enbart för er som gillar --> http://www.facebook.com/pages/Stylegirlse/198415116872050



Vi erbjuder exempelvis earcuffs från 25:- , örhängen från 19:- , armband från 20:- och halsband från 59:-



Välkommen in i shoppen :)

2011-08-26 @ 09:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0