Så härligt med sol

Igår var jag och Ludvig hos mamma och pappa. Johan har jobbat hela helgen och hela dagarna. Skönt att inte bara sitta hemma, man sitter och tänker så mycket då.
Idag blev det en promenad med Madde. Har ju varit så underbart väder och så härligt att komma ut lite. Skönt oxå att slippa gå ensam :)
Om en halvtimme är de solsidan som gäller. Älskar det, lär bli en massa skratt. :) Vid halv 9 sen kommer Johan hem. Han jobbar tyvärr även imorrn, börjar 6 då.. så får väl bli tidigt ikväll.. Vilket kan behövas då jag är hur trött som helst.
Fick lilleman att somnaför en stund sen, skönt att få lite egen tid. Men vet att han kan vakna när som, han brukar ha en förmåga att göra det när han kommer i säng "tidigt". Det är matdax senför honom runt 21 tiden oxå.. sover han får vi väcka honom sen,har ingen lust att han ska vakna klockan 3 nämligen..:) Vi är inte allt för pigga då av nån lustig anledning :)
Imorrn är det alla hjärtans dag..Något jag inte ens tänkt på.. Inget vi firar heller för den delen, kärlek kan man visa när son helst och inte vara tvunget att göra något speciellet en viss dag bara för att affärerna ska tjäna en massa pengar på det.
Vår lilla kille blir 3 månader imorrn oxå. Tänk att han är så stor.

Ang. svärmor är det väl inget nytt.. hon blir ju sämre och sämre, men inga drastiska förändringar.

Det var väl allt för denna gången.
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0