Vägdag

Det är måndag och det var dax att väga sig igen.
Denna måndagen kändes det betydligt bättre än förra. -2 kilo :) Även -2 kilo för Johan.
Man blir så glad när man ser att vågen pekar neråt. Då är det värt att stå ut de där jobbiga dagarna när suget blir så stort. Värst tycker jag nog suget varit nu när jag haft min "vecka".. Den är lixom så förknippad med att frossa i choklad och lakritsbåtar. Men ärligt talat så sitter suget i några timmar och är sen borta. Låter jag bli att äta när suget är så där stort så har jag ju igen det på vikten sen.

Både jag och Johan kan känna att vi saknar en del kolhydrater ibland, så gott det vore att nån gång kunna äta lite ris till maten, eller lite pasta. Och vår tanke är att hitta en bra balans på det till slut. För JA, vi mår bra av LCHF, inte alls så där trött och orkeslös MEN, att behöva känna att maten är tråkig hela tiden kommer inte vara hållbart i längden. Oktober ut håller vi oss till LCHF är tanken, kanske längre, kanske inte, sen börjar vi så smått att lägga till lite kolhydrater, små små mängder till att börja med för att hitta en bra balans. Lite GI inspirerat.
Fast i slutändan kanske inte säga nej till något, men att äta allt i vettiga mängder och absolut inte tillåta oss att äta de där gigantiska måltiderna länge, hålla oss till mindre mängd, hålla magsäcken liten och inte förstora den.

Men, allt det där tar vi senare, än så länge är det LCHF som gäller så några fler kilon försvinner i den här farten, för så fprt vi sen lägger till kolhydrater lär det gå långsammare, även om det går neråt så klart, för det är ju det som är tanken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0