Sååå gott

Man kan ju sakna snabbmaten lite när man har varit van vid att äta det lite då och då..
Igår köpte vi hem kebabkött, sånt där som finns i frysdisken, 4 gram kolhydrat per 100 gram, det ska tydligen finnas med endast 1 gram på lidl, så får åka dit nån dag sen och köpa på oss lite.
För hur gott är det inte att få äta kebab då? Trodde dock vi skulle sakna pommesen till, men icke. Det var en ren njutning att få äta denna uinderbara kebeb, på kött som jag annars egentligen inte tycker är så bra. Sen kan man ju så klart alltid diskutera hur bra det är med tillsattsämnena i, som man kanske egentligen bör undvika när man äter LCHF, men hur mycket skit har man inte fått i sig innan då? En massa skräp i det mesta vi ätit. Sen är väl Johan och jag inte sådär att vi bryr oss jätte mycket om det. Det är klart att det är det bästa att enbart äta naturliga produkter osv. Men att få lyxa tll det nån gång ibland skadar inte.



Stekte dom i ganska mycket smör, därav ser det lite flottigt ut på tallriken, men tar alla tillfällen att lägga till extra fett.
Men sååååå gott var det :)

Kan ju passa på att skriva om lowcarb chokladen.



Här går det ju oxå att disskutera hur bra den är.
Innehåller sötningsmedel och det egentliga kolhydratvärdet ligger på 58 gram/100 gram. MEN, endast 6 gram/100 gram är sånt som ska påverka blodsockret. De övriga är sockeralkoholer. Där får man ju göra lite som man vill, sötningsmeddel kan hålla igång ett sötberoende och göra att man blir mer sugen och överäter. För vår den är vi helnöjda med en ruta eller två och tycker därför att den är ett bra allternativ när suget blir för stort. Fast den blir otroligt dyr då vi fått beställa den från deras hemsida, då fraktkostnad tillkommer. Chokladen i sig är ju så klart inter heller billig.
Smakmässigt då? Ja, det smakar egentligen ganska billighetschoklad, tänk er chokladkalender. Men gillar man inte mörk choklad och vet att man inte får äta vanlig mjölkchoklad så är det rena drömmen att få äta en ruta.
Sen är det kanske på sätt och vis bra att veta att sötningsmedlet som har använts kan ha laxerande effekt om man äter för mycket. Att smälla i sig en hel chokladkaka tror jag inte är att rekomendera.


Kommentarer
Postat av: ejmis

http://www.lowcarbshop.se/



Tyvärr svindyrt!! =/

2011-09-16 @ 09:28:57
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Vad roligt att ni mår så bra av LCHF! Tusen tack för din kommentar, jag lägger nog ut ett eget inlägg med den i morgon eller nåt sånt. Jag blev riktigt glad!

2011-09-17 @ 20:02:37
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0