rubrik var det oxå

Fortfarande segt på bloggen..nu  är det framflyttat igen tills de ska fixa den...känns som det aldrig kommer bli av..jobbigt när det segar, jobbigt att inte kunna komma in, jobbigt när man skrive inlägg å det inte går att publicera, jobbigt när man vill komentera bloggar å det inte går..hoppas nu verkligen att de fixar det i natt då.

Om en timme blir jag upphämtad...skulle kanske så smått börja göra mig iårdning...ska väl ta å äta lite frukost oxå, borde jag egentligen gjort lite tidigare, när jag ändå var vaken, men är fasen inte hungrig så pass tidigt, går inte för mig att äta då, är egentligen inte så värst hungrig nu heller..men ngt måste jag ju äta innan träning, så få väl bli en tallrik med yoghurt eller så, brukar jag klara mig ganska bra på.
Idag än så länge är händerna rikigt fina, igår kväll var de värre än nånsin, de lyste knallrött lixom...skönt när man fått vila händerna unde natten...dte gör ju så ont när de är som värst.

Idag har de sagt att det ska regna hela dagen, va lite grått först, men nu börjar solen titta fram...det gör ju inget..hellre sol än regn...fast bara det inte kommer mer snö, det är det viktigaste.Men tror faktiskt att våren är här nu...det känns så, äntligen. Ligger ju fortfarande en del snö kvar, men den smälter så sakta nu när det är lite varmare ute, har vare så där 6-7 grader varmt nu på dagarna, fast nätterna är fortfarande kalla, är väl därför det tar tid för snön att smälta...

Nehe...som sagt, om man skulle börja göra sig iårdning lite...måste ta å tvätta bort sminken från igår oxå...slarviga jag gjorde ju inte det igår...somnade i soffan som vanligt ju...inte van vid att ha smink heller...så tänkte ju inte på det...jaja...så är det, bättre sent än aldrig iaf.

Kram på er.

God morgon

Lördag redan då...Tiden går....Veckorna rullar på...
I natt ringde telefonen...3 signaler å sen las det på...jag typ han vakna, ta telefon i handen, kolla numret å sen sluta det ringa, kollade sen vem det var som ringde, då var det johans bror...men hallå...ringa till oss kvart över 11 på kvällen kan man inte göra längre, visst, förrut va Johan vaken den tiden, nu somnar han ofta tidigare än mig...han går ofta upp vid kvart i 4, det går inte ringa oss längre efter 9, tycker överhuvudtaget att man inte ringer nån efter den tiden, om det inte har hänt ngt då.
Idag vakna jag iaf lite tidigare än vanligt, somna ju tidigt igår å sovit bra, så har väl sovit mina timmar...är lixom pigg samtidigt som jag är trött, hur man nu ska förklara det...
Ska sen åka å träna med mamma å pappa, de kommer å hämtar upp mig vid 8:20 eller ngt senare, sne följer jag med dom hem och är lite social med farmor å hennes man som är hos mamma å pappa just nu, så blir kvar där tills Johan slutar å kommer å hämtar mig.
Ska se om Johan vill ha datorn ngt nu innan han ska åka, han börja lite senare idag 7:20, så rena sovmorgonen för honom...haha...
Kram på er.

f*n va tråkig jag är

Med alla dessa inlägg å inte en enda bild...ska försöka skärpa mig nån dag...jag lovar...blir trist med en sån här blogg med bara text...jag vet...det tycker jag själv oxå...ändå så gör jag det...korkade jag...


jag ger upp

Stod bra länge i frysen å fundera å hade mig....men ne...inget kändes bra..så det får helt enkelt bli nån macka eller två ikväll...det går det me..lite yoghurt oxå kanske...så står vi oss hela natten...=)
Känner mig så idéfattig å det hade vare kul å överaska Johan med lite mat när han kom hem, men allt jag kom på kändes lite för mkt lixom...får ta det där nån annan dag istället...
Skulle så gärna ha en flaska vin hemma nu, så vi kunde dela på en..men eftersom Johan ska köra imorrn så går det ju inte...eller går å går..men dumt å chansa eftersom de har alkolås på bussarna..sen är både johan å jag såna att ska man jobba dagen efter så ska man heller inget dricka, dock så jobbar ju Johan alltid nu...så finns ju aldrig nå tillfälle att dricka...den flaskan med vin som det ofta blev en i veckn förrut, när man fick känna att nu är det helg...visst skulle jag kunna dricka, men det känns inge bra att jag dricker å läskar å han inge kan ta...så jag är snäll å håller mig undan..bara hoppas Johan är lika snäll mot mig den dagen jag blir gravid sen...Men det är han säkert...annars tar han kanske nån öl i hemlighet eller så...fast dricker han öl så bryr jag mig inte så värst mkt heller...för det gillar jag ändå inte...
Kram

1 timme kvar

Om nån timme kommer Johan hem...äntligen..blir ju dock inte så många timmar vi ses innan vi båda somnar..men men...har fortfarande inte lyckats komma på ngt att äta...så svårt det ska vara då...kunde ju vara mysigt att fixa nån mat eller iaf ngt till kvällen, det är ju iaf fredagskväll...varför ska jag ha så dålig fantasi för...Jag kan stå med huvet i frysen, den är som jag skrev tidiagre full med mat, men ändå hittar jag inget....hur kan det vara möjligt ens? nu finns det ju mkt mat där som kanske kräver lite mer planering än bara nån halvtimme, ska ju hinna tina, sen ska det ju helst inte vara för tung mat, för vi har ju faktiskt redan ätit idag...så visst tar det bort en del möjligheter....men det måste ju finnas massor med gott att fixa ändå. Arg på mig själv, å nu när tiden bara drar iväg blir dte ju oxå bara svårare å svårare att hitta på ngt...får det ju inte ta så lång tid att laga till heller...
Jag ska försöka ta mig upp å hitta ngt, lovar inget, men jag ska försöka iaf...alltid ngt=)
Kram

skulle lätt kunna somna

Om jag bara la mig ner nu skulle jag lätt somna med en gång...skulle även om jag slöt ögonen kunna somna sittandes...illa...jag vet...är fruktansvärt trött...hade ju iaf tänkt å hålla mig vaken till så ska det låta...nej, jag ska inte se let´s dance, inget för mig alls...så ska det låta är mkt bättre...kan jag sitta här hemma å sjunga för fullt, ska väl plocka fram öronpropparna till johan...skulle kanske bjuda hela huset på öronproppar...haha....sjunger hellre än bra, dock sjunger jag aldrig inför folk, johan då, å de allra närmsta vid lek å så...men aldrig annars...vill ju inte skrämma iväg alla som är i närheten...jag är en sån där som om jag sitter ensam i bilen så drar jag upp volymen på radion å så skrålar jag på för fullt...inte många ord rätt säkert, men det är det ju ändå ingen som hör=) ser säkert ganska roligt ut oxå, men det bjuder jag på=)
Kram

nyheter

Satte mig å läste lite nyheter..å det är ju inte klokt egentligen så mkt det händer, flera mord, misshandel osv...helt sjukt ju, farligt värld vi lever i egentligen, man borde vara mer rädd när man går ute, men samtidigt så kan man ju inte gå å vara rädd hela tiden heller...men helt klart är det otäckt när man läser om allt, nästa gång kan det ju hända en själv, eller nån i ens närhet, usch så det har blive. Man kan inte känna sig trygg nånstans.
Det tråkiga med nyheter är ju att det alltid bara tas upp om alla tråkigheter, de kunde ju ta upp lite roliga saker oxå så man blir liiite positiv av att läsa iaf.


vattnet?

Börjar fundera...är det kanske inte diskmedlet som är problemet när det blossar upp på händerna...är det kanske vattnet..nu var jag bara i vattnet för att skölja å det blossa upp för fullt igen, kilar å gör samtidigt ont...undrar om det blive ngt i vattnet...kanske inte alls är duschcreamen som jag inte tål alla gånger det har blossat upp på kroppen, kanske det är vattnet...detta måste nästan undersökas..lägga mig i badet, bara vatten, inget annat, blossar det upp då, då borde det ju vara vattnet...eller vad vet jag...kanske bara blossade upp nu för att jag retade händerna...jobbigt är det iaf, den saken är säker...syns ju så tydligt när det är på händerna oxå, sprita händerna på jobbet är hemskt när man är sån här, då svider det rejält, dessutom torkar det ju ut händerna ännu mer, så på jobbet är det handkräm måååånga gånger om dagen som gäller, är väl lite slarvigare hemma..fy på mig.


nja

Tog å smakade på en sån där muffins...va nog inte rikigt ngt för mig...gick ju å äta, men inte så mkt mer än så..inget jag kommer göra om...men provar man inte så vet man ju inte. Alltid kul att prova nya saker ändå. =)
Skulle gärna baka mer...viljan finns, men inte orken...så kan det ju vara ibland...
Sitter å funderar lite på vad vi ska ha för kvällsmat ikväll, behöver ju inte vara ngt speciellt, men det ska ju för det vara något iaf..hum...får fundera vidare, troligtvis blir det väl som det brukar..jag kommer inte på ngt överhuvudtaget...haha...så typiskt mig det.
Båda frysarna fulla med mat men ändå omöljigt att komma på ngt...hur är det möjligt ens?
Ska väl kanske ändå gå å kolla iaf....=)
Kram

jäd

Johan fråga mig förrut om jag visste vad förkortningen "jäd" stod för, jag bara öö...ne..nu har han blive så där knäpp igen typ...haha...å så säger han, jag älskar dig står det ju för så klart. Min lilla prins, så gullig han är=) Lyckas alltid få mig att le, eller nåja, oftast iaf=)
Kram

muffins igen

Gör ännu mer muffins...ja så jag gör...fast kolamuffins denna gången.
Tar recepten från annsingen. Hon har en del recept på sin sida som låter himla gott...å varför inte prova på ngt nytt lixom=) alltid kul...
Nu blossar eksemet upp igen på händerna...eller egentligen är det inte eksem av det, för jag är ganska mjuk ändå o händerna, men så fort jag diskat så  blossar det upp, ser ut som eksem, fast under mjukheten i händerna lixom...svårt att förklara...ibland är jag väldigt torr oxå, det beror på hur jag skött mig å smörja händerna...å jag som aldrig behövt smörja händerna förr...alltid haft så mjuka...jaja...inte så mkt att göra åt.
Kram

ingen film

Har bestämmt mig för att det inte blir nån film..kommer i så fall bara att somna, så jag ska nu ta mig ut i köket istället å baka...frågan är bara vad...jaja...ska ta å kolla recepten så ska jag säkert kunna hitta på ngt=)
Jobbigt när man känner sig så trött...men vill verkligen inte sova bort en massa av dagen, sova en timme å sen tar det för mig 1-2 timmar innan jag kommer igång, dte är inte värt det, hellre då somna tidigt ikväll.
Men som sagt, nu ska jag ta å baka lite.
Kram

nu har johan åkt

Förra inlägget blev lite fel tid på eftersom det inte gick att skicka å så...men det skulle skickats vid 12 iaf.
Nu har vi ätit å Johan har hunne åka iväg. Så nu sitter man här ensam igen...
Ska bara kolla runt lite här å sen ska jag se om jag har orken till att baka ngt, orkar jag inte så gör det ju inget, vi får se, känner mig ganska trött just nu...kanske ev sätter jag på nån film å slöar till så kanske jag får orken sen.
Kram

maten står i ugnen

Har en lasagne i ugnen nu...Snart klar skulle jag tro...ska bli gott=)
Blev lite tidigare än vad jag hade tänkt...men min kära make känner sig som vanligt så stressad, så lika bra att han får sin mat i god tid så han kan känna sig lugn=)
Ser inte ut som om ugnen är på ens...lampan har gått sönder...vi försökte igår med att skruva bort den, eller rättare sagt skyddet över lampan...men fasen vad det sitter...går det inte får vi väl ta felanmälan på det...känns ju dock lite löjligt att behöva ringa dom för en lampa...men vadå...sitter den så man inte får bort den, så vad ska man göra...men vi får göra några försök till, man får inte ge upp för lätt...=)


detta med mat

Funderar på det här med mat...köttfärs är upptagen, så ngt med det blir det. frågan är bara vad vi ska äta...hum..hoppas på att Johan har nått vettigt förslag...börjar bli hungrig..fast än så länge är det lite för tidigt att äta...får väl vänta till framåt ett tiden så Johan sen klarar sig tills han kommer hem, slutar ju vid halv 8 idag. Jag hade fel förrut..han sluta inte sitt första pass halv 10, han slutade 10 i 10, så nu ska han nog starx kliva innanför dörren...=) Går inte hålla reda på alla Johans tider, är ju inte hel och halv klockslag precis...å så jätte olika tider varje dag, å så sitter han å rabblar tiderna flera gånger om dan, alla tider han har på en vecka...å sen tycker han att jag ska komma ihåg det oxå...haha...jätte enkelt...verkligen inte...jaja, så länge jag iaf vet start och sluttid så är det väl lugnt. Det står ju iaf inskrivet i kalendern.
Nu kommer han..fast han fick ringa på porttelefon...se om han kom in då...om det är fel på hans tagg eller om det är ngt galet med dörren där nere...hum...
Kram

tråkig intervju

Då var man hemma då...ja vad ska man säga om intervjun...den tråkigaste jag nånsin vare på iaf, den saken är då säker... 2 stela karlar satt där, inte ett leende på de där 38 minutrarna, bara satt där med sina papper å ställde sina frågor...jaha...i ett sånt läge går det inte alls märka om man svarade "rätt" i vanliga fall kan man ju se på personen om man kanske svarade lite galet å då kan man ju börja linda in svaret lite så det blir bättre..här ingen aning alls...gr inte alls säga hur intervjun gick... fick iaf reda på att det gäller både fast tjänst och timvik detta. Så har man tur kan det ju bli fast tjänst på 75%. Men som sagt, kan inte alls säga hur det gick. Kan inte säga att det kändes bra, inte att det kändes dåligt, bara att intervjun va rikigt tråkig...jaja...de skulle höra av sig nästa vecka iaf så får vi väl se.
Hade sån tur..kom till busshållplatsen, var ju såklart säker på att få stå där i en evighet innan bussen skulle komma, men det slapp jag=) den kom direkt, han bara dit så kom den, vilken tur man kan ha ibland.=)
Så nu är det iaf bara å vänta på att Johan ska komma hem, tror han slutar sitt första pass nu vid halv 10, sen åker han bussen hem, så vod kvar 10 i eller så dyker väl han upp. Fram till dess ska jag bara sitta här å slöa...skönt=)
När han åkt sen igen ska jag ta tag i det där med bakningen, köpt hem bakpulver nu, å socker, så kan stå å bara hela kvällen om jag vill...fast det orkar jag nog inte...ska ju få plats med allt i frysen oxå...
Kram

snart går jag

Då är det snart dax för mig att gå...nu börjar man känna den där vanliga nervositeten...försöker tänka att det är ju "bara" timvik det gäller, då är det alltid lättare att få jobb, beroende på hur många dom ska ta in och hur många de kallat till intervju då såklart... Men det är ju inget att vara nervös över egentligen...fattar inte varför man alltid ska vara det...men det är väl det där med att man vet aldrig vad det kommer för oväntade frågor, de vanliga frågorna är man ju förberädd på å vet vad man ska svara...men andra...jaja...så ärligt som möjligt... Sen beror ju allt på, blir det fråga svar fråga svar eller är personen bra att prata med så det istllet blir mer en samtal...me ska sluta tänk för mkt på det...återkommer när jag kommer hem, lär ju inte ta såå himla lång tid, skulle jag ju inte tro iaf. Brukar ju aldrig vara mer än ca 30 min,
Kram på er.

då var det fredag

Om en timme ska jag ta bussen så är det dax för intervju sen...se hur det går..får väl bara hoppas lixom. Det största problemet alltid, vad ska jag ha för kläder på mig...ja..man ska ju vara sig själv, känns sig bekväm osv...så mysbyxor då...haha..ne, inte sååå bra att komma med kanske..=)
Sen blir det hem å vänta på att Johan ska komma hem, han kommer väl strax efter mig, så får det bli mat å sånt, sen åker ju han iväg igen, så då kan ju jag passa på att ta en promenad i solen, blir fint väder idag me, dock är det kallt än så länge, men dte lär bli varmare under dan, är ju ganska tidigt än så länge.
Kram på er.

sömn

Johan han är trött...ligger här  "vilar ögonen" som han säger...hihi...han e rikigt trött...inte lustigt...det värsta är ju att jag är så pigg...sover ju längre på morrnarna, å blir ju då inte så trött på kvällen ofta...
Se hur mkt av vad blir det för mat som Johan ser...hihi...
Imorrn sen får jag gå upp lite tidigare, då måste jag ta bussen som går vid 7:20, fast är ju inte så himla tidigt ändå, men kan ju inte sova till 8 som jag brukar göra, för klockan 8 ska jag ju vara på intervjun...å så blir väl den i en halvtimme eller så, brukar ju inte vara längre än så.Sen blir det väl bara raka vägen hem, för även fast det ligger i stan så är ju inget öppet den tiden ändå, så lika bra att åka hem då, passa på att baka kanske...fast å andra sidan jobbar ju Johan delat imorrn, så då kommer han ju hem en stund.=)
Säger nu God Natt till er.
Kram

sjukhuset

Har nu sett 2½ men, å nu blir det sjukhuset, sen antikrundan samtidigt som vi spelar in du är vad du äter och kustbevakarna, sen är det dax för vad blir det för mat å sen till sist gordon..varför måste allt vara på samma dag för? hur mkt som helst ju...skulle vara bra om det kunde vara lite mer fördelat över hela veckan, för annars är det inte mkt på tv:n som vi kollar på...jaja...kan inte göra så mkt åt det...
Kram

intervju igen

De ringde precis från ett annat ställe jag sökt jobb på...fast detta är sommarjobb och som timmis, på ett servicehus och hemtjänst. Har egentligen inte varit så mkt för att söka hemtjänst förrut eftersom man ju har väldigt stort ansvar när man kommer själv till den gamla, man har inte kollegerna nära till hands som man har på ett boende osv, men kände när jag sökte detta att nu har jag nog tillräkligt med kött på benen för att klara av jobbet bra. Klart man kan klara jobbet utan erfarenhet oxå, men vården blir så mkt bättre om man känner sig säker i det man gör. Det bästa med detta är väl att dte ligger så nära oss...tar bara 10 min att gå dit...sånt skadar ju aldrig, kan man ju komma med korta varsel lätt å så... Så med dessa intervjuer nu borde det väl kunna bli lite mer jobb än som det är nu...=)
Kram

muffins

Det blev inte så mkt baka av...inget bakpulver kvar knappt...gjorde en sats muffins...så nu måste det verkligen köpas bakpulver...e ju sånt man bara måste ha hemma...sockret börja oxå ta slut...såna där varor som inte så ofta brukar behöva köpas...men nu är det ett måste...jag måste ju kunna baka om jag vill när jag sitter här hemma å har tråkigt....
Blir jobb en dag till denna veckan, på söndag, är ju alltid bra, jobbar mellan 8-13 då, så kort dag, me Johan slutar ganska tidigt då med, så då får vi ju äntligen träffas lite...blir ju inte så mkt av det med dom tiderna som Johan jobbar...men så är det...bara gilla läget. Men som sagt, söndag får vi nästan hela eftermiddagen tillsammans, han slutar då runt 20 över 2..så är ju inte så sent.=)
Nu ska jag bara sitta här å ta det lugnt. Öppnat balkongdörrn lite, skönt att få in frisk luft=)
Kram

då var det rent

Då är städningen klar fär idag..klart att det finns mer man skulle kunna göra...men känner att det får räcka för idag...kan ju städa lite imorrn igen sen när jag komme hem efter intervjun...tänkte jag skulle byta dukar å sådär...men ingen ork kvar till det idag.
Så nu tänkte jag leta upp nått kul recept å baka lite...tror jag ska göra nån sockerkaka, går bra å frysa, enkelt att göra å gott...men ska väl göra ngt mer oxå.
Så jag ska sätta mig med min pärm med alla goda recept å se vad jag kan hitta på...=)
Kram på er.

tar igen mig

Är helt slut...ändå syns inte mkt till resultat av städningen ännu...ugnen, plåtar och galler är rengjort...tar mer tid än man tror...speciellt med gallret å ugnen...sånt som tyvärr inte görs så där värst ofta i detta hushåll..ska dock bli bättring..inge roligt alls att stå hur länge som helst med det...har ju sett på rent hus där det gjort rent ugn..med såpa och vatten, spraya å på med 100 grader i en halvtimme...visst gick det mycket lättare att få ugnen ren så, men abslout inte så lätt som det ser ut att vara när det gör det på programet...jaja...toan är totalskurad å en massa skräp har slängts...men som sagt, nån jätt skillna syns det ju inte på såna saker...ska ta tag i allt annat oxå..måste ta å dammsuga å torka golv oxå...å så skulle jag ju hinna baka..å sen kommer ju johan hem, ska vi äta oxå...ojoj...mycket som ska hinnas med...men lite tid tar jag mig ändå att sitta här, måste få vila liiiite iaf=)
Hållt på med medel nu oxå som jag ser att jag inte rikigt tål...på g att bli eksem på händerna...får smörja å verkligen börja tänka på att ha handskar på när jag håller på med dessa medel.
Ska ta å kolla runt lite nu, sen ska jag väl fortsätta...puh...
Kram

nu städa, sen baka

Ska ta tag i det här med städningen nu tänkte jag...efter sen så ska jag ta å baka lite..inga kakor eller ngt i frysen...lite trist att inget ha å bjuda på om någon kommer upp. Sen är det ganska roligt att baka efter städning, då luktar det ju så gott, visst luktar det gott när man städat, frächt å så..men bakdoft, det är då ännu bättre=)
Fått lite mer jobb nu oxå...=) en hel vecka planerad om ett par veckor..inte fel alls, skönt att ha planerade tider, den vekan blir nog lite timmar oxå, för jobbar helgen då, å 6 dagar den veckan..inte fel alls, dessutom lite mer ju på helgen. Å så blir det ju intervjun imorrn, kan man ju hoppas på att få det där timvikket så man kan få lite mer jobb...kunna spara ihop pengar...skadar verkligen inte=)
Men som sagt, städning som gäller nu.
Kram på er.

God morgon

Då var det redan torsdag..kan det verkligen stämma? vad 17 har veckan tage vägen? nåja...
Somnade tidigt igår igen...runt 9 tiden, såg iaf färdigt på rent hus.
Idag skiner solen igen, härligt, hoppas nu att våren verkligen är på g...det ska ju börja bli varmt å så nu oxå...äntligen=)
Fast jag skulle nog behövt en regnig dag...haha..så jag säger..men jag har ju planerat att städa idag, å det känns ju inte så inspirerande när solen är framme, vill ju hellre vara ute då...jaja...får väl göra lite både och.
Nu ska jag ta å läsa lite bloggar...fast ändrat lite idag..för idag har jag äte frukost innan jag satte mig här....va för en gångs skulle hungrig...=)
Kram

tranbär

Har nu komme hem efter att vare hemma hos mamma å pappa.
Fick vid första promenaden vi gick så ont, typ blindtarmen fast på fel sida...hum lixom...nu när vi åkte hem börja jag känna att fasen, det är urinvägsinfektion på väg...så förbi affären å köpa ett par liter tranbärsjuice...har jag tur så går det ju över av det. Fär tranbär...det är bra grejer det=) Sen är jag sån som gärna inte går till läkarn, än värre får pencilin, eftersom jag inte kan svälja de där stora tabletterna...vad ska jag välja på då, dricka typ 4 liter flytande pencilin om dagen eller ta tabletter å sen krossa dom, å äta med fil eller nått..men då är dte ju inte bra för magen, å pencilinet tar ju heller inte lika bra...jaja..hoppas på att tranbären gör susen...
Nu ska jag se på rent hus.
Kram

snart dax å laga mat

Måste börja med maten snart...Johan ska ju iväg snart igen, å så måste han åka lite tidigare, för måste prata om lönen..han fick för lite timmar å när han va inne förrut så var det rätt antal dagar sa Johan..men det är ju johan det, så det var bara för mig att skriva ner allt på ett lättläst papper som han kan visa för henne...ca 8½ timme som fattades...å det blir ju lite pengar..Så det ska han iaf in å prata med henne om innan han börjar...se vad jag ska hitta på sen..funderar på å ringa å fråga pappa om jag kan komma förbi så han å jag kan gå ut å gå, det är ju så himla fint väder. Kunde vara skönt att komma ut på en lite längre promenad då. Det vill säkert pappa. Men ska väl höra med honom först så han inte tänkt annat.
Kraaaam

våffeldagen

Nej jag har inte blive knäpp..jag vet att våffeldagen var igår...men då bliv det inga våfflor...vi stod på jobbet å gräddade typ 30 våffler eller nått...en timme tog det...jaja...sugen blev man ju då så klart...men typiskt nog så slutade ju jag lagom till fikat...så blev ju ingen för mig...tänkte igår om vi skulle gjort några, men orka inte då...så kanske idag istället...värsta är ju att de är så jäkla onyttiga...hum...får se vad Johan tycker sen... Gott kan man ju inte komma ifrån att det är...nygräddade våfflor..mums...nu sitter jag här å blir hungrig...haha...
Kram

solen skiner

Idag skiner solen, härligt=) Bara det blir varmare oxå, så snön smälter bort å att det kan få bli vår nu.
Somnade redan vid halv 9 igår kväll sen...vi kollade på äntligen hemma, men tillslut orkade inte ögonen hålla sig uppe längre...så kan det vara....va skönt att få sova iaf...är väl forfarande lite trött, men inte alls som igår, brukar ju dock ta ett tag innan man kommer ifatt de där timmarna, iaf för mig...
Idag kommer Johan hem en stund, han jobbar delad tur, så då får det bli iiaf en liten promenad i solen, man får passa på...imorrn kanske det snöar igen...man vet aldrig.
Nu det vanliga för min del.
Kram

tidig kväll

Det lär bli tidigt ikväll...är ju så himla trött...kommer sova sååå gott inatt, den saken är då säker=)
Ska se om det går nått på tv idag, är dte inte det skulle jag egentligen redan nu kunna lägga mig...fast då lär Johan tycka jag är helknäpp=)
Kram

hemma igen

Då har man jobbat sin dag...skönt att dagen är över...inte för att den vare så jobbig, men ändå...är trött efter att ju inte sovit så mkt i natt...
Fick telesamtal om att jag ska på intervju på fredag, städpatrull, att städa på servicehus å så. Dock såg jag när jag kom hem att det "bara" är som vikarie, men det gör inget, att bygga på mer timmar skulle ju inte skada om man säger så...
Dax att börja fundera på vad vi ska äta för ngt ikväll oxå...hum...ingen aning alls..orkar knappt tänka på det heller...fattar inte att man kan va så trött....eller jo, när man inte sovit så..men ändå...jaja...
Ska ta å kika runt lite nu.
Kram på er.

hemska natt å hemska morgon

Gick sen å la mig i sängen, tror ni jag kunde somna ändå...nej nej, blev piggelin, så blev hela wallander, sen blir det lite klassisk musik, trodde jag skulle somna lättare då, men ne, va lit orolig för Johan, va ju så halt igår, så halvvaken tills han kom hem, så pratade vi lite, somnade några minuter sen kom Johan in å la sig, sne kunde jag inte sova mer, somna nån gång vid 3 halv 4...å sen upp halv 6...så är helt slut...
Å vad ser man när man går upp å tittar ut då...det snöar huuuuur mkt som helst å det har kommit ytterligare 1 dm snö...om inte ännu mer...hemska hemska väder.
Så, nu är man både trött å på dåligt humör och dessutom ska man jobba lång dag...så jäkla underbart.
Ha en bra dag.
Kram på er.

kudden skriker

Nu skriker kudden efter mig...är nog dax att sova helt enkelt....
Har sett på wallander, men är ju nyheter å reklam denna tiden...spelar in den, så behöver ju inte kolla färdigt lixom...Kan ju dock slå på tv:n så ser jag om jag håller mig vaken, somnar jag så gör jag...
Det har lugnat ner sig lite hos grannen nu, de håller sig iaf i lägenheten..men det hjälper inte mot rökstanken som komme in i vår lägenhet...det är så pass illa att jag riktigt känner stanken i munnen lixom..smakar päck...

Nu slutar Johan om mindre än en timme...se hur det gått för honom, åkte med honom hem idag på bussen, det va rikigt halt..så han fick sladd på bussen till å med när han typ körde i 15 km/h eller vad han kan ha kört...men kändes när man gick ute oxå, rikigt glashalt lixom...usch...

Ne, som sagt, kudde skriker...
Sov gott kära ni.
Kram

så jäkla arg

Den nya som flyttat in här på vår våning kommer få en anmälan på sig imorrn, den saken är så säker. Va fest å väldens liv i lördags, ok, en fest i månaden heter det, jag bryr mig inte alls om det är fester i huset, men när de ska använda trappuppgången som tillhåll oxå, inte kunna hålla sig i lägenheten, dessutom stå å röka för fullt i trapphuset,fest idag med. samma jäkla sak, kom hem samtidigt som det kom en massa folk dit. Kommer att vara livat hela jäkla natten igen alltså...Visa respekt..vad är det, så där kan man inte hålla på när man bor i flerfamiljshus...just därför kommer de få anmälan på sig. Prata med dom själv...jo visst kan man det...men en 18 åring...lyssa på en annan...knappast...tror det ger bra mtk mer att få en varning från hyresvärden. Så så får det bli.
Ja, nu är man iaf hemma då..fick gå lite tidigare så han med en tidigare buss...inget jag klara på att kunna komma hem en halvtimme tidigare, sånt blir man glad av=) Sen imorrn är det upp igen å jobba...men det gör inget...känns så bra att få jobba, kan va jobbigt just innan man kommer till jobbet lixom, dte där att ta sig dit, men sen är det lugnt, å går ju tiden så fort=)
Ska ta mig nått litet att äta nu.
Kram på er.

4 timmar

Börjar jobba om 4 timmar..jätte stor lust man har till det då...jaja..det går fort när man väl är där som tur är..jobbar ju bara 5 timmar oxå, men idag blir det bussen hem, för Johan måste ha bilen...tar det en hel timme att komma hem...jaja...så är det...Johan tar sig ju inte hem överhuvetaget utan bilen, om han inte ska behöva gå hem då..inte så kul i snö, kyla å mitt i natten kanske...haha...ne...
Snart dax att börja fixa mat...börjar bli hungrig...Fast får väl vänta en stund till, lite för tidigt än så länge....
Kram


massa snö

Nu har det kommit ännu mer snö...nu får det fasen vara nog. Den har komme nån gång i natt, efter 12 nån gång...1 dm eller nått har det kommit. Ville ju att snön som var skulle börja smälta bort å att det fick bli vår nån gång. Men nej nej, inte det. Vintern kom verkligen nu...så här har det inte vare nån gång förrut under denna vintern...jaja...hoppas verkligen att det väldigt snart blir varmt igen.
Kram

myggbet

Ja, jag vet...ett sista nu...fattar inte detta...ska inte mygg å sånt vara dött på vintern? Jag får alltid myggbet unde vintrarna, knappt några på sommarn, kanske 10 st på en hel sommar...vintrarna hinner jag till å med få fler på...Nu har jag 2 stora blaffer på armen...å de kliar så jag vet inte vad...lyckas alltid klia sönder å så får man ärr, såskorpor som man ju så klart måste pilla på, å så har man märken efter de jäkla betten i en månad, skulle man bara kunna låta bli dom vore de ju borta på ett par dagar..men även nu kliar jag som besatt...så avis på mamma som aldrig fått ett myggbet...orättvist...
Men frågan är bara som de jäkla myggen gömmer sig undan kylan å bara ger sig på mig, bara för att jäklas lixom...känns så...alltid varit så att jag fått e massa på vintern...onödiga äckliga insekter som kommer å tar mitt blod...usch...gillar dom inte...
Kram

kväll igen

Ja nu drar kvällen iväg ordentligt...tiden går så himla fort. Funderar på att lägga mig i sängen å glo på nån film, kommer somna, men vad gör det..=)
Imorrn kväll blir jag oxå ensam, men då jobbar jag ju till 8, så sen när jag kommer hem så måste jag sova på en gång typ, för sen är det dax för mig att åka iväg å jobba på tisdag morron oxå. Det typiska är ju att Johan är ledig på tisdag...det är ju typiskt..annars jobbar han hela jäkla veckan, heeeela dagarna, bara hemma på kvällen å då somnar han ju ändå så tidigt eftersom han går upp jätte tidigt, så dår får vi se varann så där 2 timmar om dan eller nått...kul kul...eller kanske inte...fast dte är ju ändå skönt att en av oss har jobb iaf, man ska inte klaga, å med de pengarna som kommer in som man nu kan spara en massa av så kommer vi ju kunna ha råd å hitta på ngt, nån liten miniresa å så där...bröllopsresa till hösten, får bli ett år efter..men vad gör det.., vi fick ju lite pengar i bröllopspresent, så vi lägger väl till lite där så vi kan åka bort några dagar...något att längta till=)
För i sommar lär det inte bli mkt sem av...Johan lär jobba hela sommarn, å jag med...men ngt bör vi väl ha ledigt tillsammans, så åker kanske över till danmark nån helg eller så, tar en natt på hotell å så...för en sommar helt utan danmark, det blir nog svårt...
Ska kolla igenom mina favvobloggar nu, sen blir det sängen å en film.
God natt på er.
Kram

promenad

Blev inte som jag tänkt...bara ligga å slöa i soffan..mamma å pappa ringde å fråga om det gick bra att de kom förbi så vi kunde gå ut å gå, de ville gå i annat område än hos dom, klart vi kunde göra det lixom. Så när Johan hade åkt för att jobba gick vi ut, ca 1 timme å 20 min eller nått. Skönt ute, fast lite kallt när det kommer åt att blåsa. Nu blir det iaf bara lugnt resten av kvällen.
Kram

ikano

Vi tog oss en liten tur till ikano, Johan hitta ett par jeans...så nu ska väl pappa bli glad...haha...=)
Jag tittade oxå på lite kläder..ojoj vad mycket fint det finns...se om jag kan få med mig syster eller mamma på stan nån dag, för Johan som smakråd...ja...det går lite som det går...Finns bättre personer att ha som smakråd..men som sagt, mycket fint fanns det, så kommer säkert kunna hitta lite fint.=)
En promenad har det blive oxå, å mat, nu är det bara slöa innan Johan ska åka iväg, å vad är väl bättre än att ligga i soffan å slöa då=)
Kram

God morgon

God morgon kära ni. Idag blev det att sova lite längre, orkade mig inte upp..så himla trött...är fortfarande trött...men men, piggnar nog till snart. Idag skiner solen oxå, mysigt, blir man glad av, å pigg oxå för den delen=)
Så en promenad kommer det bli idag, annars blir det väl mest lugnt, Johan ska ju jobba ikväll igen, men till 12 i natt bara...så han kommer ju hem lite tidigare då.
Ska läsa lite bloggar nu ¨å så blir det frukost, Johan är så gullig att han håller på å gör iårdning en skinksmörgås te mig=)
Kram på dig.

fest

Ikväll är det ordentligt livat i huset...fest på flera håll, en massa skrik, skratt å tjoande i trapphuset, grannarna över som klampa i golvet som aldrig förr...tur det inte är så att man ska upp tidigt imorrn för å jobba...Hoppas bara att Johan har det lugnt på bussen, så det inte blir en massa bråk å sånt där. Är trött, men ändå så pass orolig för Johan så än så länge lär jag inte kunna somna, dock håller jag mig säkert inte uppe i 3 timmar till, så lång tid tills han kommer hem, men har iaf lovat att väcka mig när han kommer hem. Det spelar mig ingen roll, somnar så lätt om ändå. Sover väl dock lite bättre när jag vet han är hemma och kommer å lägger sig brevid.=)
Har sett på "så som i himmelen" nu, gråter alltid i slutet, skulle vilja ha ett annat slut på filmen, samtidigt som det är ett bra slut, fast väldigt djup film det där...
Ska väl ta å kolla runt lite på internet, sen är det dax för mig att krypa ner under täcket, möjligt jag ändå inte somnar, men större chans då iaf, slår väl på tv:n så är det säkert inga problem...haha..sååååå lätt att somna framför tv:n, på nått lustigt sätt...
Imorrn sen blir det sovmorgon...=) Johan behöver ju sova, om han inte får upp för att kolla F1, fast tror inte han gör det...men iaf, då får ju jag me sova...=) skönt=)
Säger iaf God Natt till er.
Kram

den utlovade bilden

Lovade ju att lägga ut bilden på tårtan, så här kommer den.

image3

Som sagt, så där jätte bra blev den väl inte utseendemässigt, men god blev den iaf=) Dock allt för stor...skrev ju i tidigare inlägg att den borde vara för 10-12 pers..ändrar mig...15-20 pers...jaja...blev mer än hälften kvar så den fryser mamma in så tar de fram den nästa helg när farmor och hennes man kommer.

Då sitter man själv nu...Johan jobbar till 2 i natt...jaja...såg att "så som i himmelen" kommer nu vid 9, så ska kolla på den, bra film. Fick iaf äntligen åka med Johan nu när han körde, å det stämmer som pappa säger, han kör rikigt bra, lugnt, det är det viktigaste.=) Han fick lite extra sällskap av mig, följde med till ändhållplatsen å sen tillbaka så jag kunde gå av hemma, så han fick väl en kvar eller så extra sällskap, det blev han jätte glad över.Men klart att jag gör det för mig lilla ängel=)

God mat å allt idag blev det, jag som inte brukar va så förtjust i påskmat, är ju samma som julmaten som jag fortfarande brukar vara väääälldigt trött på..men idag hade vii tränat på förmiddan, så för det första var man ju så himla hungrig, sen hade mamma fått så goda smaker på maten, så det var rikigt gott oxå. Så för en gångs skulle får jag väl säga att det var rikigt rikigt gott med påskmat=)
Å så blev det liten promenad, men fy så kallt det var...Johan låg kvar inne å sov en halvtimme, det behövde han, sen blev det fika..ojoj...fortfarande mätta då ju...jaja...sen var det dax för Johan att åka iväg å jobba, å jag stannade kvar en stund, satt å kollade gamla kort å åt lite godis...ujuj vikken onyttig mat vad gäller maten å allt däromkring, nu har man väl gått upp allt som man gått ner...men så är det på påsken...

Nu ska jag ta mig lite tid att läsa bloggar å sen börjar nog klockan närma sig 9.

Kram på er.

påskafton

God morgon på er.
Idag är det påskafton. Glad Påsk. Idag blev det till att gå upp klockan 7, låg lite längre men...=) ska åka å träna snart, 8:30 öppnar dom. Fast hur tusan jag ska orka träna, det är en annan sak, för jag är såååå trött...inte sovit bra alls i natt, när vi väl kom i säng sen börja Johan snarka på en gång, tänkte, detta är ingen idé tar öronpropparna, men som vanligt när jag kör in om i öronen, först är det jätte tyst å lugnt, men så märker Johan att jag börjar somna in, då sätter han igång för fullt å snarkar väre än man kan tänka sig, så öronpropparna gör ingen nytta alls...så det var bara att dra ut dom igen, för stakar grannar när han kör igång så pass lixom, till slut tystnar han iaf, skönt... Jag somnar, men vaknar vid halv 4 tiden å börjar känna panikkänslor, vet inte vad, somnade runt kvart över 6 igen, när sen klockan ringde vid 7, då vakna jag av denna panikkänslan...hjärtat dunka 7000 slag i sekunden typ osv. Vet verkligen inte varför..men men, nu är jag lite lugnare iaf.
Nu ska jag ta å käka frukost, är jätte hungig=)
Kram på er.

bananflugor

Ne, det blev inte sängen...Johan plocka fram sitt playstation..å jag blev kvar här...fast nu vet i 17, är himla trött.
Rubriken...ja...fått såna där bananflugor/blomflugor här inne, å jag blir tokig...de ska bara vara i ansiktet på mig, Johan däremot, han är befriad från de små otäckingarna...inte för att de är otäcka i sig, men jag vill fasen inte ha dom i ansiktet...vareviga jäkla kväll...morr....har hört att en liten skål med ättika gör att de försvinner, fast tycker ju att det luktar så illa å ha en sn ståendes..men kanske vore värt att ha det ändå...
Undrar hur mkt sömn det kommer att bli i natt...det blåser för fullt, vet inte om det snöar fortfarande dock, för mörkt att se nu..men det skulle inye förvåna mig...dte skulle ju komma sådär 1-2 dm snö...å så roligt...eller..verkligen inte...med denna blåst oxå kommer det i så fall vara stora driver på sin håll...gillas inte.
Ne, ska dra mig in till sängen nu så får jag se om Johan följer med.
Kram

finely

Tvätten är klar...va lite lustigt idag...det blev ite torrt i tortumlarn...bara blött å kallt...tänkte, nu är det fel på den..nu blir det tvätt i hela lägenheten som ska torka, men så gick Johan bakom den, å där var det nån knapp eller vad det nu var som han tryckte på, å sen funka den som den skulle...skönt...fick vi ju tvätten torr, nu är endast lite som hänger här, men så brukar det ju få vara.
Vet inte, tror båda är ganska trötta...kanske lägger oss i sängen å kollar på kustbevakarna som vi spelade in igår, så kan man bara somna sen...slippa sova i soffan i natt...man blir så stel av det, sen kan Johan behöva sova ordentligt när han ska jobba så sent.
Så, säger därmed God Natt.
Kram på er.

börjar bli trött

Frågan är varför jag redan börjar bli trött...sove gott i natt å allt ju..fast kännt mig ganska pigg annars idag iaf, å det är ju bra...äntligen en dag att vara pigg lixom...så får väl ta att man är trött nu...
Har oxå sån himla träningsvärk i mina armar...har funderat på var jag fått det ifrån...har ju inte tränat nu..men så kom jag på..va ju hos mamma å pappa igår å busa med ett barnen, lyfte å busa å hade mig...blev väl värsta träningen för armarna där..haha...jaja...bra med sån träning...igår tränade man magen på jobbet oxå...5 minuters asgarv, å då menar jag så pass att tårarna spruta...brukar skatta mkt på jobbet, men igår de där 5 minutrarna...haha...så både mage å armar...ja, kan väl aldrig vara fel...=) Imorrn blir det iaf gymmet igen...de har öppet mellan 8:30-12, så då får det bli lite träning innan det är dax att äta all mat, å tårta..sen sitter jag själv imorrn kväll eftersom Johan jobbar till 2 på natten, så då kaaaaanske det blir lite godis för min del...vi får se, kanske är så jäkla mätt att jag inget får i mig...man vet aldrig...mkt lär det ju bli imorrn iaf...Tur man ska träna lite innan..haha...
Kram på er.

tvätta

Ikväll nu ska vi roa oss med att tvätta...å så roligt det ska bli...hum..eller kanske inte...men spelar roll...är ju fast inne ändå...för fy vad det blåser..känns säkert som -15 grader om man går ut, så kallt är det ju inte, men det blir ju bra mkt kallare när det blåser, titt som tätt blir det en himla massa snö som kommer oxå...inge roligt alls detta...skulle ju vara roligare om våren ville komma istället...
Ska väl ta å plocka ihop smutstvätten.
Kram på er.

tårtan är klar

Då är tårtan klar...men den blev inte alls bra...usch, verkligen missnöjd, mmf:en gick knappt att kavla ut idag...så den räckte inte rikigt till...kanske blev tårtan för stor..kanske en av anledningarna till att den inte räckte...men iaf...fick lappa lite, syns om man kollar, men på håll så ok då...ojämn blev den, å blä...Ni får idag se den halvklar, så lägger jag ut den sen imorrn eller på söndag så ni får se den hel klar, bara för att syster, anders å mamma annars ju får se den innan å det vill jag inte med denna, de får vänta tills imorrn, just därför får ni andra oxå vänta...men som sagt, halvklar ska ni få se den här.

image2

Där är den iaf...tog ju så klart bilden från bästa vinkeln så man inte ser så mkt av det misslyckade...fast det klara resultatet sen blev inte heller som jag tänkt mig...men vadå...jag är ju inte utbildad till att göra tårtor...så får väl duga ändå...men som sagt, imorrn eller på söndag beroende på när jag orkar så kommer den ut.
Nästan 2 timmar tog det iaf att göra tårtan, å skulle tro att den lätt räcker till 10-12 per å vi är 6...haha...kommer nog bli en del över...
Kan ju bara medela att pollyfluffen var hur gåd som helst...mums..=)
man gör den så här för er som vill prova:

3 dl vispgrädde
180 gram polly

värm upp grädden i kastrull, får abslout inte koka, häll sedan i pollyn och rör å rör å rör...det tar ca 20 min, så man får ha plattan på, på lite svag värme, annars hinner grädden svala märkte jag.
Hälls sedan över smeten i en bunke du sen kan vispa i.
Ställ kallt i minst 5-6 timmar.
Sen är det bara vispa upp med elvisp till fluff, går fort att visa, ca 1-1½ min. Blir den inte fluffad så är den inte tillräkligt kall, å om den grynar sig så hade grädden blivit för varm, går ej att rädda.
Men jag har gjort detta 2 gånger nu, fast förra gången med 180 gran dumle istället för polly, å ingen av gångerna har jag misslyckats,så var bara noga med att grädden inte kokar.
Kram på er.

hemma

Då har vi vare å slagits med en massa folk...ne vars, så farligt var det faktiskt inte...en del folk var det ju...men dte är bara skönt, inte kul att gå ensam i en butik så...
Chokladen är nu penslad på marängen...men den verkar gå sönder lite...får väl hoppas att det går att fixa sen..men jag skulle tro att det gör det...hoppas hoppas...vill ju ha en fin tårta...förhoppningsvis god oxå..men det visar sig imorrn.
Här blir det snart lite mat nu...båda är jätte hungriga...så varför inte passa på å äta i vettig tid då=)
Kram på er.

God morgon

god morgon.
fast gick upp för en timme sen...men ändå...=)
vi sov typ mestadels av natten i soffan vi...båda somnade väl strax efte 10 eller nått...sen vakna jag vid kvart i 4..så då drog jag med mig Johan till sängen istället.
Orkade inte gör den där pollyfluffen igårkväll när vi kom hem, så gjorde den nu direkt på morronen istället, så får jag göra trårtan framåt 3 eller 4 eller nått...så ska den säkert vara tillräkligt kall för att kunna vispas...annars får jag väl göra tårtan ännu senare.
Nu ska vi snart iväg å storhandla...bland alla andra...för idag ska väl alla ut, köpa påskmat å sånt...jaja...vi får trängas lite, det går det med=)
Kram på er.

då var det kväller

Redan kväll nu...inte klokt vad klockan går...är hemma hos mamma å ppa just nu...blev det efter jobbet...Johan jobbar ju ändå, men ska åka å hämta honom sen, åka om nån timme eller så ca.
Känner mig lite lustig på nå viss...mamma å jag va nere på affärn, å på vägen hem kändes det som om benet börja domna på mig, nu börjar ena armen istället...lustigt det där...jaja...
Ikväll sen blir det en massa tv...en sån kväll på torsdagar är det ju...fast hellre nått att se än att det inte går ngt alls...för då är det trist för den säkens skull...
Få se om det blir nå mer ikväll sen.
Kram på er.


God morgon

Då var det torsdag, skärtorsdag, ska starx åka iväg å jobba...Johan token gick precis upp, fastän han inte börjar förrän vod 12 tiden nån gång...inget jag skulle göra då...men å andra sidan så är han ju van vid att gå upp tidigt, å så somnar han ju tidigt oxå...bara jag som allti ligger vaken på kvällarna..lustigt det där, kan gå å va trött hela dan, sen på kvällen, då piggnar jag till...
Ne, ska ta ¨börja göra mig iårdning nu.
Kram på er.

dax för jobb

Nu ska jag åka om nån halvtimme...typiskt..nu när solen börjar så smått titta fram...men så är det ju alltid...
Ha en bra efteriddag å kväll alla.
Kram

ne e Johan hemma=)

Nu är Johan hemma för låååång rast...typ 7 timmar...men det gör ju inget, får ju vi träffas lite idag oxå..sen kommer vi nog hem ungefär samtidigt ikväll oxå...å imorrn får Johan ligga kvar å sova medans jag gåt upp å åker till jobbet...det kommer ju inte kännas bra att han får ligga å sova...men men...jag slutar ju långt innan honom...så det är väl bättre för mig egentligen=)
Nu ska vi se om man kan hitta på ngt innan jag ska iväg, laga mat blir det väl om en stund, men inte n så klart...lite för tidigt än så länge...
Kram

onsdag morgon redan

Fattar inte...dagarna bara försvinner...redan onsdag lixom...dymmelonsdag-stavas? idag...minns man när man va mindre å gick å satte lappar på varandras ryggar..tänk så kul man hade på den tiden man var barn...å som imorrn, få gå runt å vara påskkärring, man längtar tillbaka till att vara barn fasen...
Blev inte halv 8 idag..mamma ringde vid 8 idag å väckte mig...jag som var säker på att jag hade ställt om klockan när Johan hade gått upp, så trodde att jag hade stängt av den i sömnen, nått som aldrig har hänt mig förrut...men så var det inte, hade inte ställt om klockan, missat det...jaja...så kan det vara, tur då att mamma ringde, hade väl sove bort hela dan annars...känns ju lite onödigt...vaknat vid 10 eller nått när Johan kommer hem...
Nu blir det iaf lite lugnt, börja tänka på mat å så där...sen blir det ju då jobbet. Ska bli skönt att få komma iväg å jobba...Träffa lite folk å så.=)
Kram


kuddtime

Nu ska kudden få besök=) Ska bli såååå skönt att äntligen få sova=) Har ju var rikigt jäkla trött hela dan idag...Börjar inte förr'n 14 imorrn, så behöver ju inte gå upp tidigt heller...fast ställer nog klockan på halv 8 eller så, så man får ut ngt av den lediga tiden man har på förmiddan, trist att bara sova å jobba...
Sov gott kära ni.
Kram

2 bottnar

Nu har jag gjort en rulltårtssats, som blev 2 st bottnar till tårtan som ska göras på fredag tills på lördag..smidigt att göra på rulltårta faktiskt...
Ska väl göra en till...vill ju ha 4 st bottnar sammanlagt, men nu finns bara ett ägg kvar hemma, å det räcker inte långt...får köpa mer...kan ju göta den sista botten på fredag, eller på torsdag när jag kommer hem, går ju skitfort att gära på rulltårtssmet, 5 minuter i ugnen lixom..ingen tid alls ju, å så svalnar det ju fort...så egentligen kunde jag ju gjort alla på fredag, men skönt att ha en del förberätt...tycker att sånt är så himla skönt, jobbigt att ha allt att göra på samma dag..på torsdag är det viktigt att jag gör pollyfluffen oxå, för den måste ju stå över natten innan den går att vispa.Så en vispgrädde måste köpas oxå. jaja...jag hinner.
På fredag ska vi se om vi kan åka en stund till Johan föräldrar oxå, önska en glad påsk å sådär...för vi ska vara hos mamma å pappa denna påsk.
Kram på er.

men vad tiden går

Klockan är ju redan 7...var tar tiden vägen egentligen? Sen Johan kom hem har tiden bara fluge förbi...
Det som är skönt är väl att man snart får gå å lägga sig=) skulle tro att det blir sängen framåt 9 tiden idag...kan det bli skönare...ne, knappast...=)
Sorry...tom i bollen...
Kram

ja jag vet

Lite dålig uppdatering idag..somnade aldrig sen, men nära var det...låg å grät istället...vet inte, trött å lessen...skitjobbigt...lite deppig lixom...så kan det vara, får hoppas att det blir bättre snart.
Vi har lega å tittat på film å sånt där mys pys...=) perfekt eftermiddag...dock har jag de där tårtbottnarna som hänger över mig...måste göra dom...dock har tydligen Johan äte upp äggen...finns bara 4 st kvar...undrar jag om det räcker till 2 st rulltårtor..tveksamt..har ju för mig det ska vara 3 i varje sats...hum..får kanake göra en idag å sen en nån annan dag..snarast så klart...Orka...tror inte rikigt jag orkar fixa nått idag heller...f*n vad lat jag känner mig=( men är man inte på topp så är man inte...
Kram på er.

disken gjord

Disken är iaf gjord...är ännu tröttare...är fasen sjukligt trött idag, frågan är ju än en gång, varför...fattar inte att jag kan vara så här trött...idag tittar ju soln fram liiiiite grann iaf...inte så där genomgrått som det varit sista tiden...men ändå tröttare än jag nånsin kännt mig...Hoppas att det inte är så att jag är på g att bli sjuk igen...det orkar jag inte, men känns inte som om det är ngt sånt...bara så trött...en hälsoundersökning skulle nog egentligen sitta på sin plats...ofta sjuk nu ju, å trött...beor det på övervikt måne tro? Jag vet inte, är ju på väg ner...trivs inte kroppen med det? eller är det så att min kropp tar typ ett halvår innan den fattar att den ska må bättre...Jag skulle fasen kunna somna här nu, med datorn i knät å bara sova...får inte blunda...får inte blunda, får bara inte göra det.
Eller kanske en liiiiten stund då...
Kram

dessa måsten

Sett på nån film nu...va nån skitfilm jag hitta...jaja..höll mig vaken, men är ju nu ännu tröttare...Idag måste jag hinna baka resten av bottnarna till tårtan..på torsdag göra fyllningarna, det får jag göra när jag kommer hem från jobbet, å sen på fredag ska ju tårtan läggas ihop och dekoreras...men just det där nu...att jag måste göra bottnarna..har ju ingen ork alls...måste ta å diska oxå, är inte så mkt, men låter man det lilla stå så blir det ju bara mer å mer...Fixa mat måste göras snart oxå...å jag som inget annat vill än å sova...helt tung i huvet...hur kan jag vara så trött...jag gick ju för 17 å la mig klockan 10 igår kväll...Får nog bli tidigt ikväll sen med, se om man tar igen tröttheten, eller om det blir ännu värre...sover kanske allt för mkt...vem vet...
Kram

seg

Känner mig så seg...funderar på om man skulle dra igång tv:n å sen nån film...bara slappa sig igenom förmiddan...låter vääääldigt skönt=) Dock finns det säkert en viss risk att jag somnar...men å andra sidan..skit samma...bara Johan som kommer undra sen när han kommer hem varför jag sover, å så kommer han komma fram å känna om jag är varm, om jag har feber...haha..nej nej, det har jag ju inte...trött kan man ju vara ändå...Man blir ju oxå lite förslappad när man inte jobbar, därför ska det bli skönt att åka å jobba imorrn å på torsdag. Känna att man gör lite nytta.=)
Ne, duschen först, sen nån film.
Kram

blev väckt idag

Idag vakna jag av att telefonen ringde...jag i mina tankar hade tänkt att idag sover jag tills jag vaknar av mig själv, inte av att ställa klockan..haha...så blev det inte, mamma ringde, å så fråga hon om jag sov, skulle precis säga som man alltid gör, nej jag sover inte, men så tänkte jag till, vad fasen, spelar roll, så jo, idag fick hon reda på att hon väckte mig...inte för att det gör ngt...men sov ju såååå skönt...jaja...=)
Det ligger hur mkt snö som helst ute...det är verkligen vinter, inte som såna där bakslag som brukar komma, då brukar det inte bli så här mkt...å det ska tydligen ligga kvar hela påsken oxå...hoppas att det försvinner sen, å att vi får vår, värme=)
Nu blir det d vanliga för min del, bloggläs å frukost...fast det där börjar ni lära er...skriver jag varje dag...sorry...=)
Kram på er.

natti natti

Ska ta å kolla 2½ men, sen blir det krypa ner under täcket...längtar...är så jäkla frusen...burr burr...
Har bara en filt över mig nu, ska ta en till, 2 filtar borde väl göra susen, borde frysa lite mindre på så sätt iaf...annars så blir det ju som sagt täcket sen...å fryser jag fortfarande då...ja då blir det filt och täcke...mysa in sig i...=)
Go natt på er.
Kram

promenad

Vi va ute på en promenad förrut...ojojoj...jobbigt att gå i allt detta slask...gick inte så långt, men kände att jag behövde lite luft, så skönt på så sätt var det ju=)
Sitter nu å ser på design simon och thomas..men reklam...det är det ju alltid i alla program, trist...men men...
Kram

spela sönder

Radio kan verkligen konsten av at spela sönder låtar...de enda som spelas nu är ju typ alla melodifestival låtar..tycker det är trist att man nu för tiden alltid ska spela sönder låtarna så man är trött på dom efter en månad redan...Så var det inte förr, när man var yngre, är ju ändå inte så himlars många år sen...men iaf...man satt å väntade på en låt som man ville spela in, på bandspelaren...det kunde gå dagar innan man hörde låten som man ville ha...å självklart så var ju halva låten då full med prat å reklam, men det sket man i, var så härligt när äntligen låten spelades..önskar faktiskt att dte vore så fortfarande...hur många låtar från 2000 talet kommer fortfarande spelas om 30 år? ingen...för alla hatar dessa låtar då...men låtar från 60, 70, 80 å 90 talet, de spelas en del nu och är lika bra nu som de var då...verkligen synd att de spelas sönder.

Nu kommer snart Johan hem...han hade visst inte haft det så kul å köra idag...i all denna snö å halka...han hade slirat runt lite...svårt att komma ut från hållplatser som ingen tidigare kört i osv...så är det...det ingår ju i jobbet för honom...köra i alla väder. Skulle tro att han är ganska trött nu när han kommer hem iaf...lång dag som dessutom vare en dag att koncentrera sig precis hela tiden, inte avis för 5 öre. Jo, avis på att han jobbar, men inte avis på att han fått köra hela dagen...själv avskyr jag att köra i sånt här väder, klart, jag gör det ju om jag måste, men ger mig ju inte ut i onödan om man säger så....
Kram

segar

Bloggen segar idag..svårt att komma in, å svårt att göra ngt överhvudtaget...å jag som blir så bloggsugen när jag är ensam hemma...jag vet att uppdatringarna blir färre när Johan är hemma men då vill jag ju umgås med honom ju, å så klart blir uppdateringarna färre även då jag jobbar...så jag varnar er, onsdag torsdag denna veckan kommer det bli färre...men så är det ju...har inte som andra möjlighet att blogga under arbetstid...när jag jobbar får jag oxå jobba, då finns ingen tid till en massa annat...är väl så det ska vara oxå tycker jag.
Men det är ju som sagt trist när blogg.se ska sega då, när man har tiden å lusten å orken att blogga.
Ofta problem tycker jag. jaja...dte är bara gilla läget...säger jag om mkt...men det är ju lite så oxå...

Marängbotten är klart nu iaf...eller, jag låter den ligga kvar i ugnen för att torka extra mkt...men gu så tjock den blev..minns inte att maräng brukar höja sig...jaja...blir ju bara en botten med maräng, så det blir kanske bra ändå...hum...gissar på att det kommer bli en rikigt stor tårta...för den lär bli hög...jaja...det kan väl vara gott=) bara den blir fin å att den smakar bra, då gör det ju inget om man kan äta mkt tårta...Ska träna på lördag förmiddag, det är nog ganska bra det, när man sen ska käka en massa påskmat å så tårta å..usch vad mkt onyttigt...=) säkert en del godis oxå...fast från mamma å pappa blir det iaf inget påskgodis...de fråga om vi ville ha godis eller ngt annat...något annat var det självklara för oss...Även fast godis så klart är väääääldigt gott...=)
Kram kram

inkassobrev

Posten kom..va i å för sig ett tag sen nu, men ändå...kollar kuverten..alla dessa räkningar så klart...usch..ser, jaha, hyra, telefon, ser ju på kuverten, tredje...inkasso...VAD F*N...det ska inte finnas möjlighet till det...ska precis till att slita upp kuvertet medans jag sitter å halvsvär åt Johan i mina tankar, förlåt gubben, ser då, precis innan jag slitit upp det, att det var ju inte till oss, dte har kommit fel, skulle in till grannen...Tänkte väl det, vi som alltid är så noga med räkningar å allt...
Fick lite panikänslor dock när jag såg det där kuvertet...tänk om det faktiskt hade vare te oss..att vi hade slarvat, eller att Johan hade gjort nå dumt, för jag vet ju att jag inget köpt iaf...då vet jag inte vad...hade blive skogstokig...men det slapp jag ju nu...bara glatt till å skicka in det till grannen istället=)
Kram

marängbotten

Har en marängbotten i ugnen nu...äta tårta ska jag inte göra...inte idag iaf...men på lördag hade jag tänkt... ska ju fixa tårtan då...å kommit underfund med att ett av lagrena ska bara maräng...gott gott...å nu tänker syster min, nu har Annica blive tokig, den kommer ju bli helt mjuk...ska ju göra i årdning tårtan på fredag oxå...men...alltid detta men=) har ju läst mig till att ska man göra maräng å den ska hålla sig hård å krispig så ska den penslas med choklad...å då ska dte inte vara nån fara, så jag hoppas att det lyckas...=)
Bara fyllningarna som jag fortfarande är tveksam till...hum...citronsmak har jag...den sitter i mmf:en, vaniljkräm eller vaniljgrädde, se vad jag känner för, jordgubbsfromage, sen är det ju ett lager till...funderar mellan pollyfluff, chokladgrädde eller nån chokladkräm, nått med chokla ska dte bli iaf, tror det blir en bra blandning så...jaja...får fortsätta fundera helt enkelt...=)
Kram

ej jobbet

Det blev ej jobbet... Fick ju äntligen tag på dom..men icke då...jaja...livet går vidare...sånt här som gör att man blir ännu mer taggad på att söka mer jobb...så nu har jag sutte här å först sökt en massa jobb från arbetsförmedlingens hemsida...5-6 st där, å sen sökt upp andra ställen, mest äldreboenden, sökt sommar och timvikariat. En har jag fått svar på via mail redan att hon tyckte ansökan lät mycket intressant men hon ville ha referens först och ville att jag skulle maila nått nummer till någon hon kunde ringa. Så klart skicka jag ju iväg det på en gång. Så nu är det ju bara att hoppas, annars finns det väl alltid nån möjlighet iaf att det blir ngt iaf...ja jag vet, timmar...men då blir det ju plugg till hösten förhoppningsvis, å det skadar ju inte...Är jag utbildad uska sen så är det ju mycket lättare att få jobb.
Kram

tränat

Då har man vare å tränat, har visserligen vare hemma ett nu men...skönt var det iaf...
Just nu är jag himla frusen...å inte blir man mindre frusen av att titta ut...det snöar..usch...inge vidare alls ju...den där solen å värmen som jag ville ha då...jaja...det är ju bara mitten av mars än...om en månad kanske...då börjar nog våren komma...=) Man ska inte klaga...den hä vintern har ju vare så mild, så man får ta att det kommer några såna här dagar.
Kram

haha..så kan det vara

Mamma hade haft sin mobil avstängd...så inte så lustigt att hon inte svarat...eftersom hon ju inte ens fått fram sms:et...
Följer med dom å träna nu vid 9, ska bli skönt=) Blir säkert ett par timmar eller så=)
Ska nu innan försöka nå den där chefen...
Kram

God morgon

Har vare kallt ute inatt igen...först när jag va uppe en liten stund när Johan skulle åka så trodde jag det låg snö ute...men det var bara is på bilarna...
Inatt har jag inte sove bra alls...somnade några minuter typ när jag la mig på kudden, men sen börja jag svettas nå kopiöst, å så frysa,å så där höll det på att växla, samtidigt så snarka ju Johan fö fullt oxå...runt halv 2 eller nått sånt somna jag väl om igen...blä...jaja...så kan det vara ibland.
Får nog snart ta å ringa mina föräldrar, har inte fått nått svar på sms:et, å nu är mamma garanterat uppe, lite rädd att de inte kom hem igår ju...sån är jag, alltid orolig.
Ger henne en kvart till eller nått...
Kram

ja jag vet

sista sa jag förrut...men måste få beklaga mig lite...Johan va trött å gick å la sig å hoppades på att jag skulle följa med å kolla på tv:n i sovrummet istället...mm, jag får se sa jag...men nu ligger han där inne å snarkar hur jäkla högt som helst...blir tokig...kul å göra honom sällskap, kolla på svensk film när han snarkar så jag kommer behöva ha högsta volym på...å andra sidan hör jag ju honom nu med...å ligger jag brevid så kan jag ju putta på honom...hum...jo...kanske skulle göra det ändå...
Men jag håller på rikigt på att bli tokig av allt snarkade...vad gör man...provade öronproppar ett tag...men det hjälpte inte alls...första nätterna...men sen var det som om han kom på att jag inte stördes av honom längre, så så fort de kom in i örornen, så tog han i ännu mer, så de gjorde ingen skillnad alls...han gö verkligen allt för att jag ska störas så mkt som möjligt...klart han inte gör det med flit...men jag blir så arg....
jaja....
God natt än en gång.
Kram

sista

Sista inlägget för iag...
Sitter å sen wallander, men det är reklam nu...sen kommer ju den där jätte jobbiga pausen med reklam och nyheter...den är jobbig...det är då risken att somna är stor...
Väntar på att få tillbaka sms från mamma...men det tycks jag inte få...ringa vågar jag inte göra nu heller...för mkt möjligt så sover dom...jaja...hon har väl inte kollat sin mobil...får väl vänta med svar tills imorrn.
Ne, börjar nog snart igen...
God natt kära läsare.
Kram

Finlands bidragJa här är finlands bidrag som de kommer skicka till Belgrad..
Nåja, gillar man hårdrock så visst...men att skicka detta ännu en gång...tror inte att det kommer gå bra för Finland i år...
Kram

oj då

Klockan är redan kvart över 7...var tog tiden vägen egentligen...hum...
Singing bee börjar ju om 45 min, är väl sådär, men tror det var sista nu...så kan väl kolla på det...sen klockn 9 blir det som vanligt wallander...det får man inte missa...se om man orkar sitta uppe å se hela bara...det är ju dock inte säkert...men då kan man ju spela in...det är ju bra...får man se slutet imorrn...=)
Imorrn jobbar Johan hela dagen...delad tur visserligen, men han har bara 2 timmar mellan passen, så han hinner inte hem där emellan, så då får man sitta ensam hela jäkla dan...jippi typ...jaja...så är det ju...hittar säkert på ngt att göra=)
Kraaaaaam

mer jobb

Har ju inte hört ngt från dom på städjobbet...å så har de ringt från demensboendet både i veckan som vare å idag, så har fått lite tider...Jobbigt blir det dock om de ringer från städjobbet...men man vet ju inte...kanske inte blir ngt där ändå..å å vill jag ju inte tacka nej till jobb, det har man ju inte råd till...Men får väl försöka kombinera jobben i så fall...det får lös sig om fallet blir så.=) Bra att jag får lite jobb iaf, det skadar ju inte om man säger så=) Påsken jobbar jag en av dagarna, annan dag påsk, på måndagen, spelar roll å jobba då lixom...det bästa är ju att det ger högsta ob:n, 82 kr extra i timmen...jobbar bara 5 timmar, men det blir ju lite mer betalt lixom...blir betalt som om jag skulle jobba 9 timmar ca..perfa=)
Kram kram

mkt bättre

Nu mår jag bra igen...skönt...det blev inget..riktigt skönt att slippa=)
Var nog bara tröttheten som gjorde illamåandet...skönt när det är så=)
Har iaf ätit lite mat, sett på nån film å bara haft det lugnt å skönt...å än så länge så är det ju massor av dagen kvar...fint väder är det nu oxå=) Får hoppas att det håller i sig=)
Kram

snart så

Börjar känna mig liite bättre...
Snart kommer Johan hem, han slutar ca nu....=) å så har han ju bilen, så då går det ju ganska fort att komma hem=)
Vet inte vd vi ska hitta på sen...känns ju bra att jag inte mår lika piss längre iaf...fast skulle tro att vi tar det ganska lugnt i eftermiddag ändå...en sån dag lixom...kallt å grått ute...flera minusar var det i natt...nu vet jag inte alls hur varmt/kallt det är..nån eller ett par plus kanske...Frågan är ju bara när solen ska komma tillbaka, å värmen...när termometarn visar 8 grader varmt å kommer man ut i solen så är det 15...va ju så ett tag för ett par veckor sen...varför skulle den försvinna för? Sol NU tack..=)
Snart snart snart, slipper jag sitta här ensam=)
Kram

magsjuka på g?

Undrar om det är magsjuka på g...så mkt som min mage låter just nu har den nog aldrig gjort...å mår ju dessutom lite illa..men vid magsjuka brukar det ju komma på en gång...brukar ju inte dras ut på detta sättet...men jag är berädd...vet aldrig om man måste springa...Får väl hoppas att det bara är nått knas i kroppen pga trötthet eller nått...
Ska egentligen skala potatis å så till maten sen..men vet inte om jag vågar mig på det..är det nått man absolut inte ska göra om det är magsjuka så är det ju att laga mat som nån annan sen ska äta...å tanken är väl att Johan ska kunna äta maten oxå...inte så bra om jag står å smittar ner den då...ska nog vara snäll å sprita av toan varje gång jag vare där oxå...bara ifall att lixom...dumt om jag skulle smitta ner, om det nu är ngt, när det är så lätt att bara sprita av..tar ju jätte lite tid men så effektivt...Så får vi väl se vad detta leder til..borde ju visa sig snart om det är ngt...
Kram

bakis??

Mår inge vidare alls...känner mig rikigt bakis, trött, ont i huvet, lätt illamående...bakis...ja hade jag drucke igår hade det ju kunnat vara det...me man blir väl inte bakis av att dricka cola antar jag... Sitter å kämpar för att inte somna...egentligen skulle det väl inget göra om jag sov nån timme eller så...men hård som jag är mot mig själv...eller dum som man är ska man kanske säga...Kanske skulle må jätte bra av en timmes sömn till..men tycker ju redan att jag har sovit tillräkligt, somna vod 11 igår å gick upp vid 8, 9 timmar, mer än så ska jag väl då inte behöva...jg är ju inget barn längre...
Tråkigt har jag oxå...orkar heller inte ta mig för ngt, tog disken förrut iaf...inte roligt om den står kvar när Johan kommer hem, kan ju synas att jag gjort ngt iaf...
Nu börjar ögonen klia oxå...å så kliar man, å så rinner de å då kliar dte ännu mer, så måste man klia ännu mer å till slut så kliar man så pass å ögonen är så våta så det låter som om ögonen är gjorda i gelé å att de kommer att ploppa u när som helst...åååå...vilken dag....
Ni får ursäkta detta klagande å tycka synd om mig själv inlägg...men har ju inte Johan här å klaga inför...så då fick det bli bloggen som får lida...
Kram

Söndag

Då var det söndag igen. Ganska nyligen gått upp...känner mig inte rikigt 100% ig idag...men det är nog bara tröttheten, jätte trött...vet inte varför, har ju sovit bra å allt...jaja.
Johan är iaf iväg å jobbar, han gick upp vid 4 i morse/natt...Vakna med ett ryck när han börja riva efter kläder..haha...jaja...somna om för att sen vakna igen när han skulle gå, tur man har lätt för att somna om iaf..=)

Perelli vann igår iaf...det gör mig ingenting, för låten är jätte bra å hon är jätte bra på scen. Bara hoppas att den går vägen i övriga Europa sen oxå, men det är sånt man aldrig vet.

Ne, som vanligt på minna mornar blir det nu bloggläs å sen frukost, frukost äter jag efter bara för att jag måste vakna till lite innan jag börjar känna mig hungrig, äter jag på en gång mår jag lätt illa.
Kram på er.


melodifestivalen

Om 1½ timme börjar det..då sitter vi som klistrade vid tv:n...se vem om vinner...skulle tro på bwo eller pirelli-stavas? sanna kan kanske kanske ha en liiten chans...Men kul ska dte bli att se, bara inte christer sjögren vinner...då sk jag sluta se melodifestivalen...den saken är då säker. Om, jag nu håller mig vaken till halv 10...för det är väl då det slutar som vanligt antar jag...är ju såå trött...ovanligt då...hum..=)
Kram på er.

2 timmar idag

Blev 2 timmar på gymmet idag, så borde väl gjort av med några kalorier då iaf=) Himla skönt å kul iaf=)
Sett klart på den där filmen å sett så ska det låta...så nu vet jag inte alls vad vi ska hitta på...
Kram

God morgon

Lördag morgon...känns som, ja jag vet inte, inte lördag iaf...men men.. I natt har man sove rikigt gott, somnade i soffan...som vanligt, men denna gången fick Johan liv i mig, så somnade i sängen sen istället, å där sover man ju bra mkt bättre.=)
Om en timme ca ska vi åka iväg till träningen=) Dock är jag lite trött idag, men det ska nog gå bra ändå, bara man är där så.=)
Sen ska vi väl hem, jag ska kolla slutet på den där filmen från igår, somnade ju...å så ska vi väl kolla på så ska det låta oxå, som ju även det fick bli inspelat eftersom Johan jobbade.
Resten av dagen vet jag inte alls vad vi ska hitta på, man hade ju hoppats på sol...men det kan man ju som vanligt glömma...*suck*
Jaja, bloggläs å frukost.
Kram

nån film

Vi sitter nu å ser nån film som går på  5:an, reklam just nu, så tänkte passa på att skriva mitt god natt inlägg...kan man ju sen bara låta datorn vara, ganska skönt det faktiskt.
Johan är iaf hemma, maten är uppäten, blev ju egentligen allt för sen mat idag, men vi hade inte planerat för att Johan skulle jobba nu, så vi hade väl tänkt äta runt 6-7 nån gång där...så köttet var ju inte tidnat innan Johan skulle åka vid 15:40...så det fick bli sent idag..nån gång ibland är väl inte hela världen så...
Skulle tro att det börjar snart igen nu.
God natt på er alla när ni nu lägger er.
Kram

över 1 kilo

Nu har jag stekt över 1 kilo fläskfilé..hur många vi är som ska äta? bara Johan å jag..Ska vi äta så mkt kött?? nej nej..det är för mkt även för mig...jag som älskar kött...ne, men billig fläskfilé som bara fanns i ganska storpack...frusen oxå..så man kunde ju inte dela upp den när man kom hem, men vi bestämde oss för att köpa, å när man sen tillaga så kunde man ju steka på allt å sen bara frysa in...så nu finns det mat till ett par middagar till.=) aldrig fel=)
Johan slutar om en timme...så då ska det sen bli gott att äta=)
Kram

med längtan till imorrn

Imorrn är det träning igen..gymmet...det ska bli såå skönt=) Gymmet har blive ett träningsställe som passar mig, jag gör vad jag vill, i den takt å tygnd jag vill, ingen press osv...Passen som friskis och svettis har i all ära, vissa pass rikigt roliga till och med ki/box är ju himla kul, slå av sig alla aggretioner osv=) men, alltid detta men...att få ta allt i sin takt, välja själv om man ska träna 30 minuter eller 2 timmar, man väljer helt själv, finns inget tillfälle som är dumt att dricka vatten, man får vila en stund för att sen ta tag i träningen igen...det är verkligen skönt...Har alltid tänkt förrut att gym, det är minsan inget för mig, vara där bland alla vältränade människor..dessutom finns det ju en del speglar där...nej fy...speglar när man tränar...det går ju bara inte...men faktum är att mamma å pappa fick med oss en gång, å det var ju inte så farligt, alla är inte jätte vältränade...ja, det finns speglar, men det väljer man ju själv, titta i dom eller ignorera...önskar jag hade råd att träna mer...men ekonomin säger nej..men till hösten sen kan jag kanske köpa terminskort...då kan jag ju träna hur mkt jag vill utan att behöva betala varje gång jag ska dit, för visst, 50 kroner på gång är inte dyrt, men det kan bli en del om man tränar mkt...skulle tagit från början egentligen och köpt terminskort, men trodde ju inte alls att det skulle passa mig...johan däremot har årskort nu...han fick 1000 kr i friskvårdsbidrag när han börja träna, så han betala 100 kr för årkort...inte helt fel...Jaja, får fortsätta längta tills imorrn, kvart i 9 är vi där...=)
Kram

rått chips någon

Satt å läste på aftonbladets hemsida...detta vär ganska äckligt...en mus i chipspåsen...går att läsa om HÄR.
Å vad jag skulle må illa..det jag dock tycker är lite överdrivet det skrivs om flera gånger är att familjen är veganer...det spelar väl för 17 ingen roll i samanhanget...det är väl lika jäkla äckligt för vem som helst...tycker nog oxå att de hade fått lite lite i ersättning, 1000 spänn å blombud...visst, de erbjude sig att betala psykolog..men ändå...större summa ersättning, jag hade blive bra besviken annars...för detta var verkligen inte trevligt.
Bäst att hälla upp hela påsens innehåll innan man kan hälla tillbaka för att bara äta lite sen. Nu köper vi inte icas egna chips eftersom vi inte gillar dom...men ändå...man ska nog vara på sin vakt..man vet aldrig vad man får med på köpet....
Kram

folk lever

Vi är vana vid att nästan aldrig höra våra grannar, undantag de som bor över som alltid hörs...fast vi börjar väl så smått vänja oss..Det har iaf flyttat in en ny på denna våningen, å hon å hennes kompisar låter bra mkt i trapphuset...säger bara wow..folk lever..ibland undar man...man hör inte minsta ljud av folk annars, hur är det möjligt i ett så stort flerfamiljshus...fest, ja nån helg i månaden kanske...å då ska man tänka på att det finns ca 50 lägenheter i denna trappuppgång, ca 100 i hela huset, lustigt det där...mkt ungdomar bor det oxå, inte kan väl alla vara så ordentliga som Johan å jag...fast vi får väl iåfs snart sluta kalla oss ungdomar, jag blir 24 i år å Johan är 26..börjar nog bli dax att kalla oss vuxna...haha...jaja...
Kram

5 minutare

Det fick bli en 5 minutare...dte vill säga 5 minuter på lilla visaren som jag sov...va himla skönt...så väckte Johan mig strax innan det var dax för honom att gå...
Så, nu är man alltiså ensam ett par timmar, men det gör inget..=)
Får jag lite tid att sitta med datorn utan att Johan blir tokig på mig...haha...fasen vad du bloggar säger han..japp..så är det..kul å skriva inlägg ju...=)
Kan ju passa på att läsa lite bloggar nu,
Kram

Blir man ensam

Kommer bli ensam en stund i eftemiddag/kväll igen då...De ringde till Johan å fråga om han kunde ställa upp några timmar som de hade...mellan 16:23-20:02...är ju väldigt kort pass...men han ställde upp...lite extra pengar blir det ju och om inte annat så visar han ju att han ställer upp...å sånt uppskattas där...då blir man en av dom som dom gärna ringer till.
Sitter å ser en massa tv shower...ganska kul att göra faktiskt..
Vädret börjar dock bli bättre nu...det är skönt, härligt att se lite sol, en promenad får det nog allt bli sen.=)
Kram

jaha..den där bilen

Ingen idé att lackera om bakluckan på bilen...den rostar innifrån så lackerar de om den så kommer det med stor sanorlekhet att komma tillbaka ganska fort, dessutom måste vi i så fall byta ut en massa lister som drar upp priset rejält...så de ska kolla på ny lucka åt oss...ja inte ny aså, begagnad så klart, men som inte är rostig på det sättet...billigaste och bästa alltrnativet. Jaja...så är det...blir det dock för dyrt ändå får vi väl behålla vår kofärgade baklucka som kommer fortsätta rosta, å sen när vi säljer den så gör vi som alla andra gör när de ska sälja bilen, lackerar om den så den ser bra ut..fast att de dock kanske då inte håller så länge...kan alla andra så kan vi...men helt klart så är ju det bästa med ny lucka, eftersom ju vi har tänkt att ha kvar bilen.
Nu ska jag kolla på Rachel.
Kram

om en vecka

Om en vecka får jag göra tårtan=) Ska ta å blanda ihop mmf:en i helgen nu tänkte jag...skönt att vara färdig med den...är fortfanade inte riktigt säkert på vad jag ska ha för fyllning i tårtan dock...hum...svårt det där...å så funderar jag lite på hur jag ska lyckas med äggformen..men det får gå...har ju en vecka kvar att fundera..vet heller inte rikigt hur många lager jag ska göra...åå...att det ska vara så svårt...Samtidigt så tycker jag ju att det är såååå roligt=)
Om en vecka är det påsk oxå...känns lustigt att den är så tidig i år..."påskäggen" till alla är iaf klara...så skönt när man förbereder sånt i förväg...man vet ju aldrig hur det ser ut sen, om man har tid osv, lika bra att passa på å göra saker medans man har tid.
Mamma har fortfarande inte ringt, naprapaten knäcker väl ordentligt denna gången...usch...inte avundsjuk precis...
Kram

tvätta bilen ja

De hade ju så klart stängt av vattnet där det är meningen att man ska tvätta bilen...så var bara åka tillbaka till vår plats å vara glada för att vi inte hade några bilar brevid oss, för upp å hämta en hink vatten å tvätta av den lite snabbt...10 min senare var vi klara...hur bilen ser ut...ja...haha...säkert inte så värst ren ändå...men liiiite bättre får man väl hoppas på iaf....jag vet...miljöbovar...man ska inte tvätta bilen så där...men springer fasen inte bort med hink ända till stället där den ska tvättas..för då lä man svimpat över med allt vatten så innan man kommit dit finns det ändå inget vatten kvar...
Nu är det bara vänta på att mamma ringer...men troligtvis ringer hon inte förrän vid halv...men det är ju snart det me...
Kram

jobbig natt

Somnade i soffan igår...som vanligt...vaknade vid ett tiden, går å gör mig iårdning, borstar tänderna ovs..kommer inte i sovrummet å det lixom börjar svälla igen i halsen på mig...vad är nu detta då...hade ju inte ätit på jätte många timmar, så ngt sånt borde det ju inte vara...vilket fall var det bara börja ta medicin för att vidga...hjälpte inte alls, tablett mot allergi, hjälper inte...å så hela tiden tänka på at inte brusa upp, inte gråta, fastän det är det enda jag vill göra..gråta för fullt..men då skulle luften försvninna helt...var helt säker på at vi skulle få åka upp när det inte hade börjat ge med sig på 10 min...va som att andas genom ett sugrör typ...inte roligt alls...tillslut börja det så smått släppa så jag lägger mig ner, går bra, men vågar inte somna på en gång, sen kom det en omgång till...står inte ut...nu måste vi åka..men då hade Johan somnnat igen å ville inte väck honom, så låg kvar å hoppades på att det skulle bli bättre, till slut blev det helt bra. Äntligen kunde jag somna.
Så inte mkt sömn i natt...orolig sömn den som blev.
Nu blir det snabbfrukost å bloggläsning hinner jag inte idag, utan vi måste ut å tvätta av bilen...bloggläsning får jag hinna med senare.
Kram på er.

antikrundan

Nu har vi sett antikrundan...å nu är det ju så klart dax för per moberg, vad blir det för mat. Efter sen får vi väl se om vi orkar vara uppe å se gordon nightmare.stavas? oxå..
Så tv:n som gäller hela kvällen, sen blir det kudden för oss...
Säger God natt till er alla nu iaf.
Sov gött, vakna törrt.
Kram

imorrn efter 10

Imorrn efter 10 nån gång så ska vi åka å se vad vi kan få för pris på bakluckan på bilen...hoppas hoppas hoppas att det blir ett riktigt bra pris=)
Imorrn hoppas jag även på bättre väder...vill kunna gå ut på långpromenad ju...men hur kul är det när det regnar? Idag har det ju dessutom regnat typ hela dagen...jätte kul...När ska solen börja titta fram igen? jag bara undrar...
Tvätta av bilen oxå ja..behöver ju göra det imorrn innan vi ska låta dom titta på bilen...men dte gick ju inte idag...får väl i värsta fall bara tvätta av bakluckan..kommer ju se lagom roligt ut...haha...fast nu säger de att det ska bli lite bättre väder imorrn...får hoppas att det blir som de säger för en gångs skull..gärna lite värme oxå...nehe...ganska kallt...morr...å ingen sol..molnigt...å ev lite regn...blä..men men, bättre än idag iaf...så man ska väl inte klaga=)
Lördag grått då med, me lite varmare, söndag, ev liiite finare...moln med liiite sol..alltid ngt iaf...Sen vet man ju inte, ösregn hela helgen skulle ju inte förvåna...
Kram

badkar

Johan ligger i badet...det är ju så skönt efter en dag att bara få lägga sig å slappna av en stund...va dock nyligen tvungen att ropa på honom...det blev helt tyst där inne...undrar om han inte somnade till...han sa att han inte gjorde det...men när jag ropade lite tystare så fick jag inget svar...å är det helt tyst i lägenheten..då borde han höra...
Nu vill ha hjälp att tvätta ryggen...men jag ska skriva färdigt här först.
Det här med badkar då...vet inte om jag skulle klara mig utan...har haft det typ hela min uppväxt, inte de 2 första åren tror jag...men den tiden minns man ju ändå inte....men som jag skrev innan, det är ju sååå skönt att bara ligga där å ta det lugnt...gärna ska vattnet vara så där rikigt varmt, brukar fylla upp badkaret å sen sakta men säkert börja doppa ner mig själv...så det bräns i hela kroppen, men när man väl kommit under vattenytan, då är det ju så skönt...värsta är ju bara när man ska upp, eller när man legat för länge så vattnet är kallt... Ne, vet i 17 om jag skulle klara mig utan badkar...men man vänjer sig kanske...möjligt att det är så...
Ne, är väl bäst jag går å hjälper johan med ryggen.
Kram

Godissug

Är så himla sugen på godis...å äter ju inget på vardagarna...så SKA fortsätta vara hård med det...men..jobbigt är det när suget sätter in aså..ta en frukt...haha..ungefär som om det skulle hjälpa...är det godis jag är sugen på så hjälper inget annat...men nu har jag inget annat val än att bara stå ut...stakars stakars Johan ikväll...det kommer inte bi roligt för honom..den saker är då säker...synd om honom...men jag ska verkligen försöka vara snäll...Observera att jag skriva försöka...
Har ju förresten en reklam på sidan nedanför inlägget, gratisgodis.se...gå in där om ni vill samla på er gratis godis...det funkar faktiskt, jag fick hem en påse med olika godis en dag..å vem vill inte ha gratis saker, slipper betala frakt å allt, så det  är verkligen gratis=) Toppen bra=)
Kram på er.

det blev jag som bestämde

Jag fick bestämma film...nån med tvillingarna olsen, eller heter de så? Jo jag tror det iaf...Sån där film man bara kan sitta av lixom, helt ok film...till å med att Johan tycker det...då är det bra=)
Nu blir det lite vila från tv:n fram till halv 8 eller så där...sen är det tv:n hela kvällen tills vi inte orkar mer å somnar.
Så typiskt på torsdagar, då är verkligen alla program vi vill se..och självklart är det ju samtidigt...lustigt att det ska vara så...kunde ju vara mer utspritt över hela veckan kan man ju tycka..men sånt där får ju jag inte bestämma...
Var till Ö&B förrut...skulle köpa marsmallows till mmf:en som snart är dax att göra, då när vi gick mot bilen så träffa vi på mormor å morfar. Så stod å prata med dom lite...men så himla kallt det var ute...bara ett par grader vart..det har ju ändå vare ganska varmt sista dagarna...så helt plötsligt så känns ett par grader rikigt kallt....
Kram

filmmys

Har bestämmt att det blir filmmys sen...bara vi kan komma överens om nån film att se...det är alltid ett problem när vi ska välja film...Johan är sån där så han vill ALLTID se krigsfilmer...jag är väl med åt romantiska komedier, rena komedier är inte heller helt fel...Men så börjar Johan ge föslag, ena krigsfilmen efter den andra...å så frågar jag, var finns komedin i den...så letar han en stund till...tar fram ytterligare en krigsfilm, men som tydligen, enligt honom vara ganska rolig ändå...men hallå...när blev krigsfilmer roliga?? det kan man ju fråga sig...
Nu kom Johan innanför dörren...får vi se hur det går detta med film...=)
Kram

aj

Har en nagel,(nehe?) å en liten bit växer innåt...det gör så himla ont...lyckats pilla ut den där lilla fliken..men det gör fortfarande rikigt ont...får väl säga förlåt...till mina naglar..missköter dom så...har egentligen hur bra kvalite på dom som helst...skulle kunna hålla dom jätte fina, utan att gå å fixa dom...men är man slarvig så är man...orkar inte rikigt bry mig...väldigt synd...ett tag när jag brydde mig å fixade å hade mig så var det en okänd dam/kvinna som satt breve mig på bussen å börja beröma mina naglar...haha...fast hon fråga först om det var lösnagar...nej nej sa jag...Då fråga hon hur jag gjorde, om jag aldrig diskade å så..jo det gör jag ju verkligen, sa till henne att jag även jobbade inom vården å man tvättar händerna mkt och dessutom förstör händer å nagar med decinfektionssprit...men mina håller sig ändå...bra kvalité...hon hade bra svårt att fatta att man kunde ha det...hon satt iaf ett bra tag å berömde nagarna...det skulle ingen göra idag...öjämna å så...kvalitén är fortfarande på topp...bara jag som slarvar allt för mkt för att det ska synas...sad but true..
Kram

snart

Johan kommer hem snart...härligt, slippa sitta ensam..det är ju sååå trist...alltid roligare att ha nån att prata med ju=)Men han slutar om ca 10 min nu, sen ska han bara på första bästa buss å komma hem...tro dock inte att jag har kommit på ngt vi ska äta än...hum...får bli nått som går att tidna snabbt tror jag iaf...för även om vi äter framåt kvällen, vid 6 tiden, så är det ju inte mer än 5 timmar kvar...åå...*suck* vad jobbigt detta är med mat...så svårt att komma på nått nytt att äta från dag till dag...skönt det vore vissa dagar om man bara kunde ta ett piller å var man mätt å fått i sig vad man behöver. Skulle vara himla tråkigt att bara ha det så, men dagar då man inte vet vad man ska ha, eller dagar då man känner att idag orkar jag verkligen inte laga mat...då kunde det vara bra med det där pillret...
Får väl bli nått med köttfärs eller så....Hörde att mamma å pappa skulle ha köttgryta...ddet är gott...har kött hemma till det, men det hinner ju inte tidna på långa vägar...imorrn kanske...=)
Kram

bakat

Va ju tvungen att hitta på ngt att göra...höll på att bli tokig...å kan ju inte sitta här hela dagen..även fast det går att fördriva mkt tid framför datorn utan att man ens märker att tiden gått...
Det blev iaf arraksbollar idag i sin enkelhet.

image1

Blev en väldigt suddig bild..men men..har inte bättre kamera än så...så inte mkt att göra åt...
De står nu i kylskåpet iaf...inte ätit nån...de är inte ens särskillt goda innan de är kalla å hårdnat lite...tycker iaf jag...så dte får väl bli lagom att ta nån imorrn kanske...å sen frysa in de sista...inte för att det blev så många...har inte gjort arraksbollar på hur många år som helst...fick för mig att det blev många fler då..men kanske gjorde vi dubbel sats eller nått sånt...mkt möjligt iaf...Jaja..behöver ju inte ha hur mkt som helst så...=)


inte så mycket

Det blev inte så mkt gjort på bloggen...dagens namn dock ligger där nu...vågar inte görs för mkt...vill inte riskera att allt ser jätte konstigt ut...för det kan det ju lätt bli om man gör galet...
Så slita mig från datorn blev dte ju då inte...fy på mig,
Kram

Om man skulle göra ngt

Nu har jag ju läst igen om allt jag brukar, dessutom ätit lite frukost...men känner ju nu att jag vill hitta på ngt...stor lust att baka..men vet inte vad å i så fall får det ju vara något som jag lyckas att inte äta av innan det är helg... Ska försöka klura ut ngt som vi kan äta idag oxå, bestämmt oss för att äta ikväll, så är väl ingen jättepanik..men måste ju ändå bestämmas lixom...Förslag nån?
Kanske man skulle dra över med dammsugaren oxå...slipper vi ju i så fall det imorrn...
Skulle vi sen behöva tvätta bilen oxå...den är såååå skitig, å imorrn ska vi åka å visa upp den för att se om vi ska lackera om bakluckan..allt beror på vad vi får för pris på den...mammas dagbarnspappa som ska göra det...så man borde ju få lite billigare då tycker man...det billigaste priset vi annars fått när vi ringde runt å hörde oss för var 3000, egentligen inte jätte farligt pris, men nu vill vi ju så klart ha bättre...finns ju ingen mening att välja dom annars...men vi får väl se...men som sagt, är ju bra om bilen är tvättad...å jätte kul att tvätta bilen i regnet då...å åka in med bilen på sån där biltvätt, dte har vi gjort några gånger...men det sliter bra på lacken...dessutom är det faktiskt himla dyrt...5 minuter för över 100 lappen, det är helt enkelt inte värt det....nån gång kanske för att få underredet på bilen rent...men annars, nej nej...tar ju inte så lång tid att göra det själv. Här har vi dessutom ett speciellt ställe för att tvätta bilen på, där de har slang å allt för hyresgästerna...det är bra...aldrig tvättat den där dock...får bli den första...men kanske att man väntar tills imorrn förmiddag, om det inte slutar regna snart vill säga...hoppas kan man ju alltid, kunde vara skönt att ha det färdigt.
Ne, ska väl se om jag orkar ta mig för ngt nu...blir kanske en stund till vid datorn...se om jag kan göra ngt mer roligt på bloggen...eller inte...kan ju sitta å pyssla lite med koderna å se om jag blive nå klokare under natten...haha...troligt....
Kram på er.

mardröm

Hade hoppats på att jag bara drömt mardröm om att bloggen var borta...men så var det ju inte...för i så fall drömmer jag fortfarande...det är väl bara att inse att det bara är till att gilla läget...
Kunde inte sluta läsa boken igår...så den blev färdigläst...fast låg vaken till 12, så jag är trött idag...får skylla mig själv..men vissa böker går ju inte sluta läsa...så är det ju bara.
Regnar gör det ute...myspys...eller verkligen inte, hoppas att det slutar tills Johan kommer hem, för då tänkte vi att vi skulle ta en långpromenad...men regnar det så blir det inte så, för jag har ingen lust at bli sjuk igen...förkylningar har jag haft tillräkligt av denna vintern...nu hoppas jag att dte börjar bli ett slut på det å att jag kan få vara frisk till nästa vinter...gärna frisk hela vinterna me så klart...men svårt att undvika då ju tyvärr...
Nu det vanliga, bloggläs å sen frukost.
Kram

kuddtime

Ska ta å lägga huvet på kudden nu...fast tror nästan att jag ska lägga mig å läsa nått kapitell eller 2...sån är jag..har jag väl börjat läsa en bok läser jag gärna ut den på en dag, ev 2 dagar...kan ju inte hålla på flera veckor, då hinner man ju glömma bort den...är det en bok som jag drar ut på oxå, då blir det aldrig att jag läser den färdigt...då är det ingen bra bok...
Men iaf, sängen blir det nu...
Syns imorrn.
God natt på er.
Kram

rent hus

Sitter å ser på rent hus....så äckligt..fattar inte att folk kan leva så där...vore rätt åt dom om de blev sjuka, fick allergier osv...lite ansvar får man fasen ta...lata ungdomar denna gången...Jag ska inte påstå att vi alltid har jätte städat å ibland får disken stå en dag...men att det ska bli mögel på disken till å med...fy f*n va snuskigt...så som sagt, även om vi kan ha det ostädat så är vårat så jäkla fint om man jämför med det där ändå...
reklam nu så tänkte ta å skriva om det...
Kram på er.

bara börja bygga på här

Gjort lite ändringar nu iaf...känns så trist att ha orginaldesign..inte för att det är fel på det aså, men jag har ju inte haft det på ett bra tag nu...så lite ändringar...fast jag kan inte göra så mkt mer än att ändra på färger å lite storlek å så, så mer än så här kan jag inte göra just nu..ändrade färg från lila till rosa...fast vill nog sen när syster har tid å så där ha den tillbaka i rosa igen...rosa är ju favofärgen så...

Nu slutar Johan jobba om en timme å sen bör det inte ta så lång tid för honom att komma hem eftersom han har bilen...så vid 19:20 kanske han dyker upp...ska jag beklaga mig för honom med att bloggen försvann...haha...han lär få höra det hela kvällen...det lär ju ni kära läsare oxå få göra...ne...ska försöka att inte klaga för mkt...men dte är svårt när man är arg å lessen...trivdes ju med bloggen...å så allt som man kunde gå tillbaka å läsa...för egen del..när gjorde jag det å det lixom...jaja...det är ju inte hela världen...så ska försöka håll tyst...men var berädda på en del inälgg nu...vill ju bygga upp så det inte ser så förbaskat tomt ut...
Kram på er.

Fy f*n vad jag är lessen nu

Min blogg raderades på nått jäkla sätt...allt gammalt som jag lagt in är borta...nu är jag så himla lessen...det ville jag ju inte alls skulle hända. F*n...
Ja bloggen heter ju iaf samma...jag kommer inte lyckas fixa iårdning den som den var förrut...men ni får stå ut tills syster min har tid att fixa till nått....Jag är som sagt kvar...
Men så arg å sur jag är så det går inte att beskriva...jag som snart va uppe i 1000 komentarer å allt...morr....
Men då, inte mkt att göra åt...detta blev rikigt klagoinlägg...men vadå...det är inte kul alls när skiten försvinner...
Nu ska jag gråta en skvätt...ne dte ska jag inte för det är det inte värt...ska försöka få till bloggen lite i färger å så iaf...om jag lyckas..inte alls säkert...
Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0