Första advent



Idag får man tända första ljuset...om man bara hade ljus att sätta tända oxå...får inhandla det idag...

Idag blir det mat och fika hos mamma och pappa, så ska bege mig dit sen, fast inte än på ett tag.

Innan dess vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på, fick fram tomtar å så igår, fick lite extra energi, eller rättare sagt, jag förstod att jag inte skulle ha ork till det idag...=) Allt som jag brukar ha är inte framme, men jag orkar inte..dte får va lite mindre i år helt enkelt...Eftersom vi inte ska ha nån gran idag så kan jag ju kanske pynta lite mer framåt jul istället, för att göra det lite mer juligt. Så får det bli=)
Det luktar pepparkakor över hela lägenheten...blir man ju bara lite sugen av...Men samtidigt så luktar det ju verkligen jul=)
Nu ska jag kolla runt lite innan jag kommer på vad jag ska hitta på unde förmiddan.
Kram


min rygg....

Gardinerna är uppe, nya dukar, stakarna i fönstrena och pepparkakshuset är klart..men nu har jag så ont i kroppen så orkar inte mer just nu...Har dessutom disk som står..den måste tas, men inte just nu...jag orkar bara inte...
Vad gäller pepparkakshuset så var det samma visa som förra året, ena långsidan var så klart trasig...förra året försökte jag laga med kristyr, sätter ändå ihop huset med kristyr, men då höll det inte och gick sönder ännu mer, så tog å laga det med smält socker i år, så nu håller det ihop iaf...Och huset har 4 väggar, förra året bilr det ju bara 3 väggar...
Jag orkar inte ta kort på det just nu..men lovar att det kommer bilder...Ska pynta och så imorrn me, så kanske blir jag klar då och kan ta lite bilder...
Nu slutar Johan om 4 timmar...vad fort dagen ändå har gott...

Idag kommer syster å Anders hem, de har vare i London sen i onsdags, ja, jag är skitavis, skulle oxå vilja åka iväg, komma bort...men iaf, i dag kommer de hem, i sverige är dom nu..mamma å pappa åkte upp för å hämta dom, slipper de sitta å vänta på bussen i flera timmar. Ska bli roligt att höra dom berätta och se kort..alltid kul när nån kommer hem från semester, framför allt om man aldrig varit där själv...Samma sak i somras när mamma å pappa var i Kroatien, jätte kul att höra och se bilder av hur det var..tyvärr kan man ju inte rikigt föreställa sig hur det var..men ändå kul...=)

Det är så mörkt i fönstrena nu...har alltid vanliga fönsterlampor tända annars, men nu är ju de inte kvar å lyser och stakarna vill jag inte tända förrän imorrn..vet inte om jag kan hålla mig..gillar ju inte när det är mörkt i fönstrena...å många har ju redan i början av veckan satt upp sina och tänt dom...vissa för flera veckor sen...Jag får se hur länge jag står ut med mörkret helt enkelt...

Kram kram

julpynt

Nu var man hemma från träningen...julmusiken är igång, ska hoppa in i duschen, sen är det bara dra fram strykbrädan, hänga gardiner, lägga på nya dukar, dra fram stakarna, å sen se om jag orkar få upp tomtar innan jag fixar pepparkakshuset=)
Ska väl ta mig ngt att äta innan jag sätter igång oxå, är hungrig efter träningen...Kanske dock sitter här en liten stund innan jag sätter fart...samla energi...kommer va helt slut ikväll sen ju..jaja..
Kram kram

mörrn mörrn

Lördag.
Trött jag är...men lika bra att komma upp nu eftersom pappa hämtar upp mig om ca en timme, hinna äta lite frukost å så innan...Å slippa stressa, utan kunna ta det ganska lugnt=) sitta här å läsa lite bloggar å sånt=)
Återkommer lite senare.
Kram

hemma

Då var man hemma nu då..vi fick åka förbi coop å köpa bröd, så Johan har ngt att äta imorrnbitti.
Det gick bra på jobbet, inget att vara orolig över...bara man satte in fötterna på avdelningen så kändes det som om det var igår jag va där..skönt när då kvällen bara flöt på=)
Ska snart slänga oss i säng...Johan jobbar imorrn fast börjar först vid 10, jag ska iväg å träna, pappa hämtar upp mig vid 8...så får inte sova så länge imorrn och sen när jag kommer hem ska nya gardiner upp, orkade inte idag, stakarna ska upp oxå...å pepparkakshuset ska göras, å hinner jag ska lite annat upp...får se vad orken och viljan och tiden vill helt enkelt...det jag inte hinner imorrn får jag ta på söndag, eller nästa vecka...
God natt kära ni.
Kram

tiden rullar iväg

Vad tiden går när man går så här och ska iväg å jobba...bara 5 timmar kvar nu ju...hehe...en evighet kan tyckas..men det känns verkligen inte så...Måste dessutom ta mig till jobbet lite tidigare..eller måste å måste, men för min egen skull då jag inte varit på den avdelningen sen i somras, vill höra mig för om läget å se vad som hänt å så ju...Svårt att göra ett bra jobb om man inte är lite förberedd...Så 20 min före vill jag iaf vara där..
Disken är nu gjord, undanplockat på köksbordet lika så...funderar på om jag ska stryka ett par av julgardinerna och få upp...mindre att göra imorrn då ju...vet dock inte om jag riktigt orkar klättra å allt sån där...hum...funderar en liten stund till..

Kram på er.

Fredag

God morgon.
Jag har verkligen blive dålig på att uppdatera, ber om ursäkt, men orken finns inte rikigt...
Igår blev det ju då en dag hos mamma, åkte hem när Johan hade slutat, han kom å hämta mig då...så runt halv 3 eller nått åkte vi hemåt...hade spelat in en massa så klart, så bara sätta sig å glo på det...
Idag ska jag jobba, fast börjar först klockan 4, så har hela dan att göra annat på känns det ju som...går till 9 ikväll, helt ok, skönt att komma iväg å jobba lite faktiskt=)
Fram till dess vet jag inte vad jag ska hitta på, kan ju städa lite, det behövs..fattar inte vad ofta man måste städa egentligen...

Det regnar idag...=(


Inge kul alls...blåser en del fortfarande oxå tror jag...iaf har det gjort det i natt..kanske lugnat ner sig lite grann.
Skulle ju vara skönare med lite bättre väder, lite sol å så, då blir man lite piggare iaf..när det är så grått å trist blir man så trött och frusen...

Nu ska jag läsa lite bloggar.

Kram

God morgon

God morgon.
Jag orkade inte skriva igår...Kom hem runt 12 halv 1 nån gång, vi orkade inte gå runt där uppe...det regna å hade sig...Men vi tog en promenad på stan å lite iaf, hittade nya julgardiner vi ska ha i vardagsrummet. Va rätt skönt iaf att komma hem tidigt...Somnade en stund på soffan igår eftermiddag oxå, det behövdes=)

Idag blåer det ute...snön är borta, det är nästan 9 grader varmt ute...
Ska snart ta å göra mig iårdning och åka hem te mamma, hjälpa henne lite om det är ngt och framför allt hålla henne lite sällskap. Blir ju tråkigt att gå hemma när man inget kan göra.

Nu blir det iaf lite bloggläsning å sen drar jag nog.

ha det bra
Kram

Onsdag morgon

God morgon.

Gissa när jag somna igår...hehe...redan halv 8 sov jag sött i soffan, vid 10 drog Johan med mig till sängen istället..vadå trött? Fast jag hade en fruktansvärd huvudvärk oxå...Jag trodde när Johan väckte mig vid 10 att huvudvärken skulle vara borta, men det var den inte, så det fick bli en tablett å sen masserade Johan skallen och även ryggen för att släppa spänningarna, sen somnade jag om, å vaknade nu när klockan ringde utan huvudvärk, så skönt=)

Åka iväg till Nyköping snart då...därför vi är uppe tidigt idag me...Blir väl ett tag i Nyköping idag skulle jag tro..om vi orkar...hehe...jo då...sen är det hem å tvätta, tvättstugan ikväll nämligen...får vi lite rena kläder, det behövs ju alltid.

Ha en bra dag.

Kram

inga brutna armar

Mamma hade inga brutna armar...men det blev ett antal timmar att sitta där uppe på akuten...nåja, inre blödningar i armarna så mamma får ta det lugnt å inte bära å så där..vilket hon säkert kommer att vara envis att göra ändå, så mkt hon bara klarar...eller hur kära mamma?=) Ne, jätte skönt att det inte var värre, men så klart har hon JÄTTE ont, och kommer säkert ha det tag...så typiskt att allt alltid ska hända mamma.
Syster som va uppe för å kolla sitt hjärta oxå, det var inget, tack å lov för det.

Jag är så trött så det går inte att beskriva...men bara några timmars sömn å sen sitta där, det blir man verkligen inte piggelin av...kommer bli en tidig kväll hoppas jag...för imorrn ska vi ju upp tidigt igen...men det går...Vill ju ställa upp när man har möjlighet, vad gäller allt, så såna där saker som sömn å sånt, det kan man ta igen en annan gång.

Nu ska vi iaf slänga oss på soffan å kolla på simon och tomas som vi spelade in igår.

Kram

God morgon

Idag är jag uppe tidigt...ska nämligen med mamma i till akuten, hon ramla så illa häromdagen och kan typ inte röra framför allt ena armen, svullen å dan, hon ville inte åka in igår eftersom hon inte ville riskera att bli sittande där hela natten, så då åker hon tidigt idag istället, å då tar jag å följer med, man vet ju aldrig hur lång tid det tar, å så kul är det inte att sitta där uppe, framför allt inte själv, jag skulle inte vilja göra det iaf, å nu när jag ändå har möjligheten så är det klart att jag hänger med...
Även syster ska till sjukhuset idag, kolla hjärtat..hoppas inte att det är ngt...håller tummarna gumms.

Det blev verkligen inte mkt sömn för mig i natt...vi gick å la oss vid 9, jag kunde inte sova helt enkelt...så pigg så ni anar inte, sista gången sen jag kollade på klocka iaf så var den strax efter 12...å min klocka ringde halv 5...konstigt nog känner jag mig inte halvdöd...trött är jag, men inte så farligt ändå...

Ska snart försöka få i mig lite frukost, men svårt att äta direkt när jag gått upp tycker jag...
Imorrn blir det oxå tidig uppgång, då vi ska skjutsa syster å A till skavsta flygplats, deras flyg går halv 8, å det är ca 10 mil dit härifrån...så blir nog ännu tidigare imorrn skulle jag nästan tro...jaja...sova kan man göra nån annan gång..=)

Det har kommit mkt snö här nu...snöa i princip hela dan igår å i natt lär det snöat en del oxå, för det ligger mer nu än när vi la oss...ett par minusar är det...så får väl se vart det bär, om det ska hålla sig kallt idag eller om det redan ska börja smälta bort...sånt man aldrig vet...

Nu ska jag läsa lite bloggar, käka lite frukost å sen ge mig av mot bussen.

Kram på er.

1 månad till jul

Det är idag en månad kvar till jul..å idag snöar det när man vaknar...lite mysigt ändå, även fast jag inte är så värst förtjust i snö..kallt är det oxå, 4 eller 5 minus..men då slipper ju iaf snön att smälta bort på en gång.
Ännu en dag som jag inte vet var den ska bära, Johan slutar om ca 2 timmar, får se om det blir träning eller nått, vi sa att antingen tränar vi idag eller imorrn, Johan slutar tidigt imorrn me.

Novemberljus igår va inte så speciellt måste jag säga, några grejer som va fint, men mest va det bara nån staty typ som va upplyst...men men, man fick sig en promenad iaf, skönt det.

Nu blir det bloggläs å så där.

Kram

novemberljus

Snart ska vi fixa oss lite mat...fick så mkt kött över igår så det räcker till flera middagar för oss, idag skivar vi ner köttet och gör en pastasås med det. Får väl hoppas på att det blir gott iaf=)

Sen när mörkret faller ska vi å mamma å pappa gå novemberljus, det är ngt de sätter upp här i linköping i november, tror det är 3:e året nu, en massa ställen runt om i stan som är upplysta på olika sätt, 5 km att gå. Johan å jag säger alltid att vi ska gå, men så blir det aldrig av, så när pappa ringde å fråga om vi ville gå med så bestämmde vi att vi skulle göra det.
Blir på med varma kläder dock...är väl ca -3 grader, så egentligen inte jätte kallt, men jag fryser så av kylan ändå, så mössa å vantar å allt ska på, hellre svettas än frysa.

Nu till spisen.

Kram

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte rikigt ork eller för den delen ngt att skriva om... Så inte mkt mening med att bara skriva för skrivandets skull.
Kram på er.

7 timmar

God morgon!

Så skönt...somnade vid 12 och vaknade först när klockan ringde 7...sovit i hela 7 timmar, så skönt så skönt=)
Fast när klockan ringde tänkte jag ställa om den å sova en halvtimme till, men det gick ju inte...då börja jag nysa å blev jätte täpt å allt...nåja...sovit rätt bra ändå ju...Ska åka å träna snart...Ja, jag vet att man inte ska göra det när man inte är bra, å jag SKA ta det lugnt, mest åker jag för att Johan ska komma iväg...Eftersom vi tränar på gymmet gör man ju det som man själv orkar med...å orkar jag en halvtimme så tränar jag en halvtimme..så är det.

När vi kommer hem är det väl snart dax att börja förbereda för maten...

Kvällen blir lugn hemmakväll som vanligt, Johan är hemma så slipper dessutom att sitta själv.

Kram

Dagen

Jaha, vad har man gjort idag då..Jo, när Johan kom hem käka vi lite, handlade lite å sen städade vi klart, går fort när man är 2, tyvärr satte jag Johan på dammsugarn...å han har en förmåga att slarva en del...men men...det får va, drar ju knappast fram den igårn för att dammsuga om...så elak är jag då inte...det får städas upp nästa gång helt enkelt.
Sitter nu här å slöar...Sutte på facebook å glott på en massa bilder å sånt...
Idol blir det snart...se vem som åker ut idag.
Nu tar jag kväller.
Ha det bra.
Kram



Orka



Så känns det...vill krypa ner i sängen å bara dra täcket över huvet...HATA förkylningar...Jobbigt när man känner att ingen ork finns...jobbigt att gå runt och nysa hela tiden...det kan gå en timme emellan, men sen kommer så där 7 nysningar på rad å man tror man ska svimma av...usch...måste känna mig bättre snart.

Imorrn blir det middagsgäster här...mamma å pappa å syster å så Anders oxå...trevligt trevligt=) alltid kul när det kommer folk=) Fast ni får överleva om det inte är tipptopp städat..orkar inte det...det får bli vanlig vardagsstädning, förrutom att jag äntligen dammat då...men det var VERKLIGEN på tiden...



Om man skulle dra fram den där dammsugarn kanske...orkar jag? eller ska jag låta Johan dammsuga å jag torkar golven...det låter bättre...tror nästan det får bli så...dock kan jag ju tvätta av toan innan han kommer, har jag gjort lite iaf...=) Vet att Johan inget säger om det, han vet att jag inge vidare mår, å han vet att jag är dötrött...

Kram kram

sömnig morgon

God morgon.

Fy så trött jag är, sista gången jag kollade på klockan var den 3, så somnade väl nån gång där efter...det känns nu...hade inte gjort mig ngt att sova lite längre, men kvart i 9 ringde Johan, så då var det bara till å vakna, å när man ändå vaknat till efter att att ha pratat ett tag så kunde jag lika gärna gå upp...ska ju städa idag...får se om jag orkar bli färdig tills Johan kommer hem, eller om han får hjälpa till lite när han kommer...Finns risk att jag somnar stående nånstans nämligen..=)

Kram på er.

jag har gett upp

Jag somnade i soffan å Johan hade ställt klockan en timme senare än han lagt sig, vaknar till å känner att jag nog skulle ligga kvar i soffan, perfekt läge för mig täpta å rinnande nos, men nej nej, Johan ligger i sängen å snarkar så jag vet inte vad...Varför i h-vete ska han lägga sig å sova på rygg, ligger han inte på sidan går det inte att sova i samma stad som honom...Så illa är det..Så det var bara upp å vända på Johan, men då kändes det ju onödigt att lägga sig i soffan igen, så la mig i sängen, men då gick det ju inte alls...I 2 timmar har jag försökt att somna, men det går helt enkelt inte...Är piggelin samtidigt som jag bara ligger å nyser, kan ju inte sova då...får väl sitta uppe ett tag tills jag blir riktigt trött...

Våran psykostörda granne håller just nu på och skriker och slår i väggarna..han är så härlig, Johan skickade ett mail te fastighetsförvaltarn ikväll, hade fått svar från honom nu..han uppmana att vi skulle ringa störningsjouren om det blev för jobbigt, men det värsta är att innan de har hunne kommit är det ju stor risk att han tystnat, å då kan de ju ändå inget göra...Vilket fall skulle han ringa oss imorrn skrev han, får man väl förklara situationen lite mer.

Sov gott.

Kram

arg jag blir

Se om det här inlägget går att skicka...hade skrivit en massa förrut, men det gick inte att skicka iväg det...forbidden stod det...jaja..hade väl skrive ngt förbjudet då..=)
Dax för mig att åka snart, fått i mig lite å äta fått på varma kläder å så där...köpte igår ett par varma härliga strumpor..=) så skönt, jag lovar..=) för frysa om fötterna är då inget skönt...
Nu ska jag dra ett par drag med mascaran, så jag ser liiiiite levade ut, sen är det time to go...

Ha en bra dag.

Kram

Torsdag morgon



God morgon...eller nått...
Jag känner mig totalt slut...va så trött igår, men tro inte att jag kunde somna för det...somnade runt halv 2, å sen ringde klockan halv 8..å då hade jag inte sove något vidare de där timmarna...avsky förkylningar...=( Jag skulle vilja sova bort hela dan..men dte går ju inte, ska ju ta mig till jobbet, visst skulle jag kunna sova lite till, nån timme eller så...men det är inte lätt heller att sova när näsan rinner eller är täppt om vart annat...Tur jag har kort dag på jobbet...tar mig väl ett par värktabletter innan jag åker så kommer det nog att gå bra=) Det är bara så typiskt, förra gången jag skulle jobba var jag sjuk, fast den gången var det ju magsjuka, då kunde jag ju inte jobba, verkligen inte, denna gången oxå sjuk, men inte så pass att det inte går att jobba iaf, å sen brukar ju mornarna vara värst, så framåt 12 när jag börjar mår jag ju kanske mkt bättre...Håll tummarna..=)
Men iaf, fram tills jag ska åka ska jag bara ta det lugnt, inte göra ett knop för mkt...när jag kommer hem sen ikväll ska jag heller fasen inte göra mkt...slöa framför tv:n å försöka somna tidigt...
Nu bloggrundan.
Kram

natti natti

Nu ska här sovas...Jag är dötrött, Johan inte fullt så trött, men han ska ju upp tidigt imorrn...Å jag måste få sömn så jag orkar jobba imorrn, även fast det inte är så många timmar, å inte de jobbigaste timmarna, jobbar mellan 12-17, så som sagt, ingen jobbig tid, men på en avdelning där jag inte jobbat på jag vet inte hur länge...handlar om år tror jag..men det ska nog gå bra ändå=) Kul med lite nytt oxå=)
Eftermiddan för oss blev inte mkt till julklappshandlande, men en julklapp iaf...alltid ngt, å lika bra att köpa när man ändå går på sakerna lixom...
Kvällen har vi vare ute på promenix, det snöa förrut, så man trodde det skulle bli kallt å halt å så där..men så blev det ca 5 grader varmt ute, så då passa vi på, slapp man ju dessutom att halka runt... Sen har det blive tv:n för hela slanten i kväll..är man trött så är man...
Sov gott.





billigare än sagt

Då var bilen klar, framvagnen är inställd som den ska vara...de hade gett prisuppgift på 700, de tog sen 500, så man klagar inte, alltid bra när det blir billigare än man tänkt sig ju=)

Vet inte rikigt vad vi ska hitta på nu..jag har lite lust att åka å kolla julklappar, men vet inte rikigt om Johan är så sugen...hade ju vare bra att åka direkt å sluppe åka hem emellan, men jag klarade inte riktigt det...jaja...vi får se, vet inte ens om jag själv rikigt orkar...
Det lutar nog ganska mkt åt att slänga sig i soffan å kolla en beck film...Eller sova, jag är så trött så jag vet inte vad, jag höll på att somna sittades när vi väntade på att bilen skulle bli klar, ville bara lägga ner huvet, att det kan vara så svårt att hålla sig vaken ibland...Men har man knappt sovit så har man ju inte...

Kram på er.

god morgon

Sov till halv 10 idag...behövdes efter denna natten...
Har gått igenom en hel förkylningsperiod i natt typ...täpt näsa ett tag, snorig ett tag, hosta ett tag, feber ett tag, å sen har det avslutats med ont i halsen...sovit i natt har man då knappt gjort alls...Är trött som få..men det får gå ändå..
Vi ska strax iväg nu å lämna in bilen, göra en framvagnsinställning...roliga pengar att lägga ner på skiten...men så mkt som den sliter däck så tjänar man in de där 700 ganska snabbt skulle jag tro..

Kram kram

Regn å matlagning

Det regnar för fullt ute...hur skönt är det då..inte kollat om det är kallt eller oj, men skulle inte förvåna om det blir snorhalt...Imorrn kommer snön, vissa säger idag, vi får väl se..Vi som för bara några dagar sedan hade det varmt här...ca 10 grader...den tiden är förbi för ett tag nu...Nu ska man bara frysa...

Snart är det dax för oss att laga lite mat, blir pasta å baconsås, snabbt, enkelt och gott...eller hur syster=)
Det gillas inte av henne...så det är ju tur hon slipper äta det.

Systers A är på sjukhuset nu, vi hoppas på bra svar=) Det är inget allvarligt, men det är ngt som vi hoppas han får igenom helt enkelt, så håler verkligen tummarna här...får skylla stavfel på att det är svårt att skriva när man håller om tummarna...=) Äntligen ngt att skylla på...=)

Johan ligger å glor på tv...ovanligt...ne knappast...det är det han allra helst gör...Själv kan jag bli helt tokig på att tv:n alltid är igång när han är hemma, så ibland bara stänger jag av den...men oftast tar jag och roar mig på egen hand, dvs sätter mig framför datorn...tidsfördriv..men helt klart vore det ju trevligare att göra ngt tillsammans...Värst är ju när vi ska spela ngt spel och han får för sig att tv:n ska vara igång...då blir jag sur, så brukar få min vilja fram och stänga av skiten.... Jag som vill gå runt å lyssna på radion när jag är hemma, men det går ju inte när tv:n är igång...så måste istället lyssna på allt oväsen som kommer ifrån den... Nåja, jag älskar honom ändå...alla har vi våra egenheter...å säger jag till ordentligt så åker den så klart av, han vill ju inte göra mig sur...hehe...=)

Hittar fortfarande colafläckar i köket...kommer nog göra det ett tag...men det blir med ett leende på läpparna...det får mig bara att tänka på det där poffet och all cola precis över allt...hur den droppade ner över honom å allt...hehe=)

Börjar känna av så där i magen igen, hoppas inte på en ny omgång uvi, hoppas på att det är pga att den återkommande plågan var månad är orsaken till att dte gör lite ont och att jag känner mig ja vad ska man säga, sväld...fast känns som fel ordval, men vet inte vad jag annars skulle skriva. Inget mer pencillin, snälla, så svårt att komma ihåg att ta dessa tabletter ju...

Något vi gjort denna förmiddag är att skrivit den där önskelistan,eller rättare sagt två st...en till Johans sida å en till min, sen får de prata med varandra så det inte blir att de köper lika...
Slipper vi kanske tjatet om vad vi önskar oss iaf...Fast jag vet ju att vi är svåra...Och vi tjatar ju på alla vi med, det är svårt att komma på bra grejer, och man vill ju inte bara köpa för köpandets skull lixom.

Nu blev det långt idag igen...ingen som kommer orka läsa mina inlägg...hehe...nåja..läs vad ni vill å skit i resten...=) Jag skriver ju bara för att få skriva av mig lixom...







God morgon

Jaha, tisdag, dagarna flyger iväg...

Jag ska berätta ngt kul som hände igår...jag skrattar åt det än..=)
Johan hade ställt i en flaska med cola i frysen, han tänkte att den skulle bli rejält kall...ee, ja, han glömde den där i frysen i 3½ timme...svar ja det var VÄLDIGT mycket is i den...Det såg verkligen ut som om den skulle sprängas, så Johan öppnade den för att lätta på trycket lite, å då bubblar det upp lite cola som aldrig tycks vilja sluta, så Johan tar å stoppar ner ett finger i flaskan för att försöka röra runt lite för att sen kunna hälla ut lite cola, det är bara det att det blir ett rejält tryck då, så helt plötslitgt säger det POFF...=) Cola över HELA köket, det droppa för fullt från taket...f*n va vi garva...det såg så jäkla kul ut....För Johans del blev det ju dock snällt att börja torka allt... Men ni skulle sett synen å hört när det verkligen sa poff...dte får man leva på ett tag=)

Fick igår reda på att mormor ramlat och brute armen, om jag fattar det på flera ställen, hon ska iaf in på operation imorrn.


Idag blir nu på förmiddan inget speciellet, Typ fixa mat innan Johan ska å jobba, han jobar kväll idag. Jag åker hem te mamma å pappa med syster yster. Så inte så mkt som händer här.
Ja just det, ska sätta mig med ett block å penna i handen å försöka komma på vad vi önskar oss i julklapp oxå, alla frågar ju...=) å jag vet, det är inte lätt att komma på vad man ska köpa...inte til några som har ALLT...som vi=)
Så efter min runda bland bloggar å nyheter ska jag å Johan sätta oss med det.

Kram på er.

svisch

En hel dag har gått...å vart den tage vägen det vet jag inte alls...
Känns som man inte hunne med ngt alls...vare ute lite i solen, kollat en beck film, sen känns det som om vi inget annat gjort...å trött är jag ändå...både Johan å jag slurma till en stund förrut, eller, vid lunchtid snarare sagt.
Aja, som ni förstår finns det inte mkt att uppdatera då jag ingen gjort idag.
Kram

måndag morron


God morgon!

Idag när jag äntligen kunde sova, då blev jag väckt av mamma, fast det var vid kvart i 9, så det gör inte så mkt...jag tror jag klarar mig ändå=)
Nu slutar Johan om ca 20 minuter, så han kommer snart hem. Hela dan framför oss...dessutom så skiner solen, det är ganska kallt, men ändå strålande väder, så klagar inte, när det är så är det bara klä sig rätt, då blir det inte kallt=)

Ska se om jag senare orkar baka lite oxå...bara för att ha i frysen lixom...eller mest för att det är kul att baka när man väl sätter igång, men jobbigt att få enegi till att börja...får väl se, vill ju prova mina nya formar som jag köpte för ett par veckor sedan. Men vi får se, Johan kommer kanske hem med värst sprudlande idéerna, vem vet lixom=)

Nu blir det iaf bloggläs å lite nyheter å så där.

Kramis











dagen

Jaha, då har den dagen gått...vad har man gjort..Gick upp, bloggade, åt frukost, gick en liten promenad i blåsten, hem, väntade på Johan, vi åt lite lunch sen iväg till ikano, köpte klart julklappar till Johans föräldrar och även hans ena bror, skönt när lite är färdigt=) sen bar dte iväg hemåt för att laga mat, fläskfilégryta blev det, mums=) Sen har vi glott lite på tv, spelat skippo och nu väntar vi på att ensam mamma söker ska börja, bara 10 min kvar, efter det skulle jag tro att det blir sängen, Johan ska upp tidigt imorrn me. Fast imorrn jobbar han bara 4 timmar, så han kommer väl hem sådär strax efter att jag vaknat å kanske hunne skriva ett inlägg här i bloggen.

Ute har det blive kallt, det har regnat hela eftermiddan å nu så är det minusgrader...så härligt halt det blir ute då..usch...kaos imorrn bitti, Johan får ta det lugnt, gillar inte när andra är ute å kör, är det jag själv som kör känner jag att jag vet ju var jag har bilen å jag vet ju att jag tar det lugnt, det vet jag ju att Johan gör oxå, han sitter ju å kör stora fordon hela dagarna, han vet vad han gör med en liten bil, men jag kan ändå inte lita på andra..så är det bara...

Ha en bra kväll.



hopplösa grannar

På senaste tiden har vi det verkligen jobbigt med vissa grannar...En kille som bor precis brevid oss tex. han sjunger mer eller mindre hela dagarna och halva nätterna...det blir VÄLDIGT JOBBIGT att lyssna på...även om det skulle låta bra blir det jobbigt i längden att lyssna på nån som sjunger hela tiden...man vill ju ha det tyst ibland...Samma kille har på sista tiden börjat skrika som jag vet inte vad oxå, helt plötsligt så får han typ ett anfall å bara skriker rakt ut, en dag höll han på i 1½ timme å skrek till skithögt var 10:e minut ca... Men han skriker typ till varje dag ibland nu...jobbigt, ja, man blir ju skiträdd när det kommer...Folk har börjat irretera sig på detta så det bankas å slås i väggar å tak å golv, det blir oxå ganska jobbigt att höra på hela dagarna...De som bör över oss är oxå jobbigt, de är tysta typ hela dagarna, man hör inget typ, men så börjar kvällen närma sig, efter 8 börjar de springa runt och håller på med detta långt efter att vi gått och lagt oss... Det borras oxå i väggarna, detta är ju svårt att säga extakt var det kommer ifrån, men alltid på kvällarna detta oxå, men aldrig innan 9 på kvällen... Tvättstugan är ett stort problem, det städas inte alls, när man inte ens tömmer torktumlarn på ludder, då är det illa...det är faktiskt en brandrisk.
Å allt detta skräp som slängs i trapphuset, det ligger papper, tuggummin, matrester, och dessutom soppåsar...vi som tillåmed har kvar våra sopnedkast, behöver ju inte gå ut å slänga skräpet som de flesta nu för tiden måste...
Det röks i trapphuset, å det finns inga fönster i vårt trapphus, så det går ju inte att vädra ut skiten heller, värst är väl när det röks i hissen dock, där blir det ju extremt instängt och stanken sitter i i evigheter.
Dörrarna in i huset ska alltid vara låsta här nu för tiden, det var dom inte förr, tror det är ca ett år sedan det blev så, och alla hyresgäster har fått ut lappar om att vi abslout inte får ställa upp dörrarna, det struntar folk i, ofta som en matta ligger för så dörren inte går igen. Det handlar ju om vår säkerhet, obehöriga ska inte komma in.
Det ställs oxå cyklar i trapphuset, det får det heller inte göra, det har vi fått information om MÅNGA gånger, men det skiter folk i, trots att vi har ett STORT cykelföråd, även här handlar det ju om brandsäkerhet.

Var har respekten tage vägen för att andra människor oxå bor i huset?
I huset finns det 100 lägenheter, i vår trappuppgång 50, man måste fatta att man inte kan hålla på och väsnas eller slänga skräp omkring sig, det blir ett h-vete att bo här tillslut.
Nu håller dessutom IDIOTgrannen på och sjunger igen...Jag blir TOKIG på detta.
När vi flyttade hit var det inte så här, då var dte lugnt, det är ganska lugnt på såna saker som andra brukar irretera sig på oxå, dvs festande, det är nästan aldrig nån som har fest i huset, inte så att det märks iaf.

Självklart måste man få låta lite, man måste få sjunga ibland, spela lite hög musik, springa omkring, borra å allt sånt där, ställa upp dörren måste man ibland oxå, när man flyttar eller köpt nya möbler tex. Man måste acceptera en del när man bor i flerfamiljshus, abslout, annars bör man tänka på en annan boendeform, men man måste oxå tänka på att man kan inte störa sina grannar dygnet runt, man måste vara tyst ibland.

Nu blev det långt inlägg och säkert jobbigt att läsa all text, men jag var tvungen att få skriva av mig.

Kram


det värker


Jag har ont, i HELA kroppen...träningsvärk som heter duga...usch...
Jag som hade planer på att sova till halv 10 idag då..halv 9 slår jag upp ögonen å sen går det inte att sova mer...men men, vaknade iaf till fint väder idag, solen skiner för fullt, dock blåser det en massa fortfarande=( Igår kväll när vi gick å la oss trodde jag verkligen att vi när som helst skulle få in ett träd genom fönstret, men så blev det inte som tur var=)
Nu blir det iaf å läsa bloggar.=)
Kram

Äntligen

Äntligen är man hemma, farfar gamla lägenhet är tömd på all skit...trött...ja det är man verkligen, ont överallt har man oxå...Skönt att träna innan iaf så man fick komma igång.
Efter att vi va färdiga förljde jag med mamma å pappa hem en stund, fick lite i magen å sen åkte jag å hämta upp Johan när han sluta...så nu blir det bara kväll, ska ta mig ett glas vin å lite varma mackor ska göras. Sen blir det att slänga sig i soffan å glo på tv:n tills man slocknar...typ efter en minut eller så=)

Härligt oxå att fått lite kommentarer när man slår upp bloggen, är inte så van vid det, men jätte roligt med några små ord=)

Imorrn jobbar Johan igen, så jag ska ta mig sovmorgon..ska inte ställa en klocka, men jag brukar nu för tiden aldrig kunna sova så länge, innan 9 brukar jag alltid vakna...gillas inte, skulle vilja sova till halv 10 eller så...
Imorrn blir det iaf lite städning, behövs verkligen...

Men, nu som sagt blir det kväll. Förlåt att jag inget skrev imorse, men jag orkade verkligen inte slå igång datorn, å fick lite bråttom oxå, så kan det bli ibland.

Imorrn hoppas jag på att sitta här med lite mer energi.






ZZZzzzzz

Jag är egentligen inte så värst trött just nu..men känner att om jag ska orka med dagen imorrn så är det lika bra att dyka ner i sängen å drömma sött.
Kanske att jag lägger mig å läser en liten stund. Då blir man trött.
Idag har jag lite värk i tanden igen, det var ett par dagar sedan jag kände ngt alls, kände då jag kände mest som en kittlande känsla, idag liiite värk, fast svårt att säga från vilken tand då det känns på hela sidan, men som sagt, det är ingen direkt värk, men ändå att det känns...nåja, tog mig en värktablett, ska inte riskera att inte kunna sova...å receptfria värktabletter säger de ju är helt ofarliga..även fast jag innan i somras inte alls gillat att käka tabletter...Men i somras var jag ju tvungen å åt ju dessutom allt för stark dos om man ska lyda det som står på förpackningen, jag löd läkarn istället...Men jag har ju inte mått dåligt av att käka de där tabletterna, så nu har jag insett att varför ha ont, även om det bara gör lite granna ont, varför inte lindra det lilla då.
Nu blir det nanna kudden.
God natt, sov sött å vakna törtt.
Kram



pluggat

Jag som trodde jag skulle lägga mig å sova en stund efter att Johan hade åkt...men nej nej, satte mig först med kalendern, precis när jag hade plockat undan fick jag telefon så satt å babblade där ett tag, å sen när jag tänkte att jag slänger mig ner i soffan en stund å slöar så började de där arbetena från skolan ploppa upp i skalen, så satte mig med skiten, inga roliga uppgifter alls...men gjort en hel del iaf, det var 3 uppgifter å jag har gjort 2, den sista är lite lättare, tror jag..men man vet aldrig, men orkar inte göra mer nu, efter att man gjort det klart sen är det ju dax för renskrivning oxå...nåja, det är bara göra å se glad ut...men känns ju som att det är skönare att göra klart det så fort som möjligt än att sitta där sista dagarna. Jag som inte göra så mkt annat heller, kan ju lika gärna plugga på då...men som sagt, inte mer ikväll.
Jag är så trött...ögonen går i kors...får ta mig i säng skapligt ikväll tror jag.
Imorrn sen blir det först träning, sen blir det till farfars gamla lägenhet igen å hålla på och städa å sånt där, måste oxå åka med möbler därifrån till boendet som farfar har nu, så det lär gå en del timmar där imorrn...Johan jobbar, så han slipper allt det där...Jag skulle gärna slippa jag med, men samtigt så vill jag ställa upp, mamma å pappa kan inte göra allt det där själva...eller kan å kan, men det går ju snabbare om man är fler, å lika bra att få det gjort ju.

Kram kram

julkalender

Jag och min syster kom för länge sen på att vi skulle göra paktkalendrar till varandra, det där har vi fortsatt med...så nu jag inhandlat en massa å ska sätta mig och slå in...En sak fattas, men dte fixas inom en snar framtid.
Man kan kanske tycka att det är lite löjligt med kalender över huvud taget när man är vuxen, men har man gjort ngt till en tradition är det svårt att bryta den...skulle tro att vi när vi är typ 75 gör paketkalender åt varann fortfarande...haha.=)

Mår bra mkt bättre nu, och eftersom jag ätit vanlig mat igen så kommer orken tillbaka, blev inte av av de värsta gångerna...kan man vara glad för..har man otur kan man ju ligga utslagen i flera dagar...Jag ska dock inte säga att jag är pigg, för är jätte trött, å när Johan åkt och jobbat som han snart ska tror jag att jag ska slumra till en timme.

Nu ska jag kolla bloggar å sånt där skoj=)
Kram

regnig fredag

God morgon.
Natten har flyttit på, är jätte trött fortfarande, men skönt att få sova ostört iaf=)
Idag blir ännu en lugn dag, kommer inte orka ta mig för ngt, ska väl dock försöka få i mig ett lagat mål mat idag å se så att det går bra. Försöka frammåt eftermiddan att ta mig ut lite oxå, man måste ju försöka komma igång lite grann iaf.
Jag återkommer lite senare sen,
Kram

magsjuk

Har inte orkat sitta här...är fortfarande dötrött å helt slut i kroppen...Det blev inget jobb för mig, inte när man får diareér och kräks...Underbart...jag som skulle jobba å tjäna pengar...men man rår ju inte för om man blir sjuk.=(
Ska se om jag håller mig vaken framför tv:n nu snart, se på du är vad du äter, gissar på att jag kommer att gå och lägga mig efter sen... Sova är det mesta jag gjort idag, men man är ju ändå helt orkeslös...
Hoppas på mer energi imorrn, så återkommer då.
Kram

God morgon

Det är torsdag...Jag är så himla trött...blä...kunde sovit lite till, börjar ju först 12, men kan ju vara trevligt att vara vaken ett tag innan man ska ge sig iväg, måste ju ta bussen oxå, å den tar sin tid..Det regnar dessutom...jag som brukar gå bort och ta så jag kan åka dirketbuss, men då blir det en liten promenad på ca 15 min...frågan är ju hur kul det är i regn...nåja, får väl se hur mkt det regnar när det är dax att gå, annars får jag ta en annan buss och sen göra ett byte, är ju ingen fara det heller...bara så skönt att sitta på samma buss hela vägen.
Innan jag åker, eller ett tag innan ska jag fixa mat oxå, så jag har ngt att ta med mig, kan inte äta innan jag åker iaf, det blir liiiite för tidigt, eftersom jag lär få åka strax innan 11.
Nu ska jag kolla lite bloggar å så, sen får jag se..
Kram

natti

Nu blir det sängen för oss två..Johan ska upp tidigt, så bäst han får sig lite sömn iaf, jag ska inte upp jätte tidigt, men är ju ändå så trött, så lite sömn skadar ju inte för min del heller...Imorrn ska jag ju dessutom iväg å jobba, så gör ju inget om jag är lite utvilad..vilket jag kanske inte är ändå, men man kan ju försöka iaf=)
Sov gott, det hoppas jag på att göra.
Kram

depp

Jag fick sån där jobbigt känsla eller vad man ska kalla det...Allt känns bara jobbigt, känner mig lessen, fast jag egentligen inget har att vara lessen för. Livet känns på nått sätt så meningslöst, fast jag vet att jag egentligen inte känner så. Allt känns så tråkigt, vill ha ngt att se fram emot...jag har ju det..dte finns massor att se fram emot, varje ny underbar dag, den närmsta tiden, baka med syster å mamma, få handla julklappar, snart få börja göra julfint, fira jul med dom som jag älskar mest, det finns så mkt som händer, men tror jag skulle behöva ngt större, komma iväg..Jag vet inte, tror det är för mkt vardag i mitt liv...
Äsch...orkar inte skriva mer än så...
kram

god morgon igen=)

Jag somnade visst en stund...nån timme eller så...är man trött så är man...Vaknade av att Johan satt å klappade mig på huvet.
Fast skulle inte tacka nej till att sova mer, men då finns väl risken att jag inte kan sova i natt istället, inte så bra.
Ska väl umgås med Johan lite nu när han komme hem.
Kram

gu så trött

Nu är jag hemma...men så trött jag är...usch...
Blev ju lign dag i skolan iaf, bara sitta å lyssna på hur alla har det på sin praktik...å eftersom jag ju ingen gör så fick jag sitta å lyssna...fast det visste jag ju innan...Men åkte ju till skolan för att träffa alla lixom. Hade ju ändå inget annat för mig...
Fick en praktikuppgift dock...för alla andra är den väl lätt att göra...eller lätt å lätt men, helt möjlig iaf...Min lärare tyckte jag skulle kolla på den eftersom den handla om typ alla kurser vi läst under hösten, så får jag utgå ifrån jobbet istället...Men det blir inte lätt, den saken är så säker...frågorna är formulerade så att man ska kunna svara på som som en som kommer utifrån lixom, hur man uppfattar vissa saker på just den arbetsplatsen å så... För mig som ska utgå från mitt jobb blir det som att skriva hur jag själv arbetar typ...Svårt att förklara här... Men vad gäller uppgifterna får jag väl göra så gott det går, hon förstår säkert.

Nu ska jag bara sitta här en liten stund, sen ska jag ta å ringa mamma å fråga henne om en sak, sen måste jag ju ta de där disken oxå, å tänka på mat...usch...jobbigt när man är trött...jaja...

Kram

God morgon

Sove lite mer i natt...4 gånger tror jag att jag fått gå upp inatt, bara...så sovit lite bättre iaf...
Natten som kommer kanske blir ännu bättre, då har jag ju fått i mig 3 tabletter till...
Idag är det iaf skolan ett par timmar då...skönt att få komma iväg lite...faktiskt, sen blir det väl hem å ta det lugnt, det står lite disk, men känner inte för att göra den just nu...får se vad jag känner om ett litet tag, annars tar jag de när jag kommer hem är inte så mkt så det går egentligen ganska fort...
Johan slutar vid 3 idag, så dte blir väl jag som får ta och fixa mat tills han kommer hem oxå, se vad det blir...orkar jag inte tänka på just nu...
Nu ska jag innan jag gör mig iårdning läsa lite bloggar å så.
Kram

god natt

Satte mig vid datorn en stund till, så kan ju passa på att säga god natt till er alla.
Dax för oss här att sova nu, Johan ska upp jätte tidigt, å jag ska ju iaf upp tidigare än jag brukar så jag kommer iväg till skolan.
Sov gott alla...det ska jag förhoppningsvis, hoppas på att slippa springa på toan lite färre gången än natten som var.

God natt.
Kram

så trött

Jag är så trött...men jag vet ju heller inte hur jag reagerar på pencillinet...kanske det är det som gör att jag är så trött...omöjligt är det ju inte...
Imorrn är det skolan som gäller i 2 timmar...inget jag egentligen bhöver gå till, eftersom jag validerar bort praktiken, men kan ju vara kul att träffa alla...det går ju några veckor emellan...Men så känner jag oxå att det får bero på hur jag känner mig...måste jag fortfarande imorrn springa på toa hela tiden så blir det ju jobbigt, så får se hur natten går, då har jag ju hunnit ta 2 tabletter, imorrn innan skolan har jag ju tagit en 3:e... Så det går kanske...Torsdag är det dax för mig igen att jobba..då borde jag iaf inte behöva springa på toa hela tiden...då har jag ju hunne me många tabletter.

Ska nog gå å dra på mig mer kläder...fryser så fruktansvärt.

Ha en bra kväll kära läsare.
Kram

UVI

Det var urinvägsinfektion...så nu ska det ätas pencillin i 5 dagar 3 ggr om dagen..har tur, fick tabletter som jag kan svälja, så slipper krossa dom...=)

Syster klarade tyvärr inte provet, men det var inte så långt ifrån, så hon va jätte duktig ändå=)

Nu ska vi fixa mat här, det blir pasta med ost och skinksås...det är gott det=)

Kram


vårdcentralen

Sitter nu och väntar på att vårdcentralen ska ringa...jobbigt det där med att man ska behöva lämna nummer så ringer de upp...nåja, ca 13:55 skulle de ringa... Misstänker att jag fått urinvägsinfektion...börja igår, hemsk natt då jag sprunge...men så är jag ju så där envis, vadå gå till läkare...det vill ju inte jag göra...men insåg nu att detta går inte, att springa kanske 10 gånger i timmen funkar inte.... Så min största oro nu är att sen få pencillin...jag som inte kan svälja så där stora tabletter, det är en omöjlighet...jaja, det får lösa sig helt enkelt. Kan ju inte strunta i att gå till läkare bara för att jag har pencillinskräck lixom...

Så nyfiken på syster oxå..hon är och gör nått prov för att se om hon kommer in på lokförarutbildning...ska tydligen vara ett rätt svårt prov, hon skulle höra av sig sen när hon e klar, å det började klockan 9...man får hoppas att hon klara det, skulle vara kul=)

Dålig uppdatering har det varit, jag vet, men har inte haft nån direkt lust att skriva..så då låter jag bli...

Kram

måndag morron

God morgon.
En grå och trist dag, det blåser dessutom en massa...härligt...eller kanske inte..
Orkde inte sätta mig framför datorn igår när vi kom hem, ganska skönt att inte göra det ibland faktiskt.
I natt har jag sove mestadels av natten i soffan...halv 4 gick jag å la mig i sängen först...jätte bra...eller inte...helt klart sover jag ju iaf bra i soffan...=)
Idag får vi se vad som händer...Johan vet ju än inte om han får ngt jobb...dock ser det väl kanske inte ut så, tyvärr.
Ska kolla lite bloggar å så, sen blir det frukost.
Kram

scones

Väckte Johan idag med nybakade scones...gott var det=)
Snart dax att åka å hämta upp syster å anders för att sen åka hem te mamma å pappa, johan får skjutsa oss dit för att sen åka hem till sina föräldrar, vi löser det så.
Ska snart börja fixa med svärfars present oxå...tror det är ofarligt att skriva vad här, men lika bra att låta bli, i fall atta lixom...
Men, dax att göra sig iårdning.
Kram

god morgon

Söndag, idag är det fars dag..så idag blir det hem te pappa å mamma..
Trött är jag idag, men kunde ändå inte somna om efter att jag vaknade till, så får väl vara trött...Johan ligger å sover, å det ska han fortsätta med ett tag till hoppas jag, han behöver sömnen.
Somnade i soffan igår igen, runt 11, så Johan fick väcka mig så jag kom i säng när han kom hem...
Inte så mkt att skriva om, utan ha en bra dag.
Kram



Heheh...det där är min pappa det...=)

hua

Jaha, då har man tränat, men det blev inte så länge, för sen var det dax att åka till farfars gamla lägenhet...blä...vilken missär han levt i...å inte kul att börja slänga å rota i allt hans snusk..men nån måste ju, så är det...Nu är man iaf duschad...för lukta gott när man kom därifrån, det gjorde man inte.... Sen tog mamma å jag å åkte till farfar med lite av hans grejer...han kände inte igen mig, nog första gången han inte gjort det...men så är han ju dement oxå...jaja...
Hungrig är man nu oxå, å idag får det bli pizza...orka laga mat...johan ska försöka sova ett tag oxå, om han ska orka jobba i natt igen, tur han börjar sent iaf.
För min del kommer det bara att bli lugnt resten av dagen...orkar inget annat...
Fått ont i ryggen...man blir ju så rädd att man ska skadat sig på ngt hemma hos farfar, men det syns inget, å han jag inget sår eller så kan jag ju heller inte fått in ngt, så har väl bara använt nån muskel som jag inte är van vid...eller nått liknande...
Kram

god morgon

Jaha, då var det lördag...tiden går ju så fort...
Igår kväll somna jag i soffan, vaknade av att Johan väckte mig vid 5 över 2, så då var det bara att gå och lägga sig..sen kunde man ju så klart inte somna, låg och pratade till 3 ca..
johan ligger fortfarande och sover, det förstå jag...se om han orkar upp så vi kan träna...det återstår och se...Han har ju inte sovit allt för många timmar.
Idag är sån där grå dag, men det är åtminståne varmt...så där ca 7 grader, bara det inte kommer en massa regn...orka det lixom...
Ha det bra.
Kram

kvällsmat

Ja, då närmar sig kvällen, eller kväll är det ju...ska fixa mig ngt att äta...har lite dåligt med ätbart hemma, eller egentligen inte, men vill ju inte stå å fixa värsta middan till mig själv bara....tog upp lite köttfärs, får fixa ngt utifrån det...det blir nog bra.
Idol ska det kollas på här ikväll, Johan ringde å sa att jag skulle spela in..han som inte ens brukar vilja se på det..jaja...klart att jag spelar in.
Kan meddela oxå att jag inte är ledsen längre...Bara så ni vet mitt tillstånd.
Annars då...ja,. farsdagpresent är fixad, men kan inte skriva vad här, eftersom det finns risk att pappa läser, det händer inte ofta, men det kan hända, å skriver jag vad nu så läser han garanterat...
Imorrn blir en dag som ja...först blir det träning, om Joha känner att han orkar, han jobbar ju ganska sent, men å andra sidan så gör det heller inte så mkt om vi kommer till träningen lite senare än vi brukar, sen blir det hem till farfars gamla lägenhet...slänga en massa av hans grejer...blä säger jag bara...alkolist, spyer och skit..mer säger jag inte..kommer dock inte vara trevligt...handskar på, den saken är så säker.
Kvällen sen ska Johan jobba igen..men vi ska väl hinna vara hemma ett tag innan, äta å slöa lite, kan han behöva när han ska jobba till efter 2 på natten då med.
Så, jag kommer att få sitta ensam även imorrn kväll...så kul så kul...men det går...vi måste ju få pengar nån stans ifrån lixom...Å är ju värre för johan som ska sitta å köra alla fulla människor...
Måste kolla över vad jag ska äta nu.
Ha en bra kväll.
Kram

värktabletter och nyfikna tanter

Glömde så klart att köpa hem värktabletter när vi va å handla...typiskt...helt tomt, å bara känner att orka gå ut och gå ner till vårt lilla centrum här, det regnar nämligen, va inte så värst skönt att gå från bussen och hem ens ju..tänkte att det ligger nog npgra tabletter i väskan...har lite smått tandvärk fortfarande, eller känns mest med varmt och kallt, illar mest lixom, men en tablett igår avhjälpte det, så då ville jag ha idag me...men jag hade inga i väskan...så där smärre panik, ska jag behöva ge mig ut igen i regnet lixom...kom då på alla mina gamla väskor i klädkammarn....så lyckades få fram 1 naproxen, 2 panodil och 1 ibumetin..så behöver inte oroa mig...har så jag klarar mig LÄTT.

Å så nyfikna tanter då...Hela vägen från bussen och hem rann tårarna på mig, anleding skriver jag EJ, men iaf så kommer det fram en tant å frågar hur det är med mig, det är ingen fara sa jag...går kanske 200 meter när nästa tant stannar och frågar hur det är...men herre gu känner jag...tårar kan väl få rinna lite utan att folk måste lägga sig i...vore väl en sak om man satt på en bänk eller på backen å stortjöt...då kan de väl få lägga sig i...men det kan ju vara massor i livet som gör att tårar rinner...

Kram från mig

Fredag

Alltså nästan helg...Johan har bara 2 nätter kvar att jobba, sen får jag ha honom hemma igen.
Idag blir det stan med syster, kanske jag skrev igår...vet inte, minns inte. Så är det iaf, så vi ska äta mat lite tidigare än vanligt här så vi hinner in till stan innan de ska träna. Ibland får man vara lite snäll=)
Annars händer väl inte så mkt idag...ännu en eftermiddag och kväll jag ska försöka roa mig på...kolla på idol å så där...
Nu ska jag iaf göra det vanliga, kolla lite bloggar.
Kram

sängen ropar

Är trött nu...trodde allt att jag skulle sova redan den här tiden...inte ofta jag är vaken så här dags...Men nu är jag bra trött...ögonen vill gå igen å sängen bara skriker på mig...få lägga huvet på kudden å bara somna=) dock kommer jag nog vakna om ca 1 timme å en kvart när Johan kommer hem...men det får man leva med.
Imorrn blir det stan med syster en stund, fixa farsdagpresent. Hade egentligen tandläkartid imorrn oxå, men min tandläkare var sjuk ringde de och sa, så fick en ny tid...hör å häpna...2:a januari...helt sjukt lång väntetid...men men, tur jag inte har några besvär iaf...de ska laga, men det är en lagning som gått sönder från tanden som jag förra året fick rotfylla, så känner ju inget i den tanden, mer än att jag ibland kan känna enn tryck...lite lustigt..men men...
Som sagt, sängen nu...
God natt.
Kram

ansökningar

Har sutte nu för ett tag sen å skrive en massa intresseansökningar till lite äldreboenden, se om jag kan få mig lite mer jobb, helger å så där...
Kunde ju vara skönt med nått ställe som ligger lite närmare, vi får se vad som händer...Pengar är ju dock ngt som behövs lixom...
Jag börjar redan bli trött....det bådar ju gott...gå å lägga mig redan...nje...får allt vänta, ska ju kolla du är vad du äter å så ju...måste jag vara vaken till...
Kram

frusen

Jag fryser så jag vet inte vad...låg nyss under en filt å läste, men att gå ifrån den där varma filten var då inte skönt...vantar skulle vara skönt just nu...men lite klumpigt att sitta med när man ska skriva på datorn kanske...
Johan är iväg då..själv sitter man här..vet inte alls vad jag ska hitta på...tråk...jaja, får väl sitta här och fördriva lite tid, dte är datorn bra till...Känner lite för att baka ngt, men vet inte vad och känner samtidigt att jag inte orkar ta hand om disken efter...så vet inte...låter nog bli bakandet...
Märker att jag visst inte har så mkt att skriva här heller...så låter väl bli, annars blir det bara en massa flum..
Kram

torsdag redan

God morgon....eller ja, har vare vaken ett tag, men sätter mig ju här nu, första inlägget å allt.
I natt har vare en sån där natt då jag sovit hur bra som helst, inga drömmar som stört, inte som jag minns iaf, å kände mig utvilad när jag slog upp ögonen, så ska det vara=)
Idag blir en dag som alla andra...lugn...ska dra med mig Johan på promenad om ett tag tänkte jag, skapligt väder idag, så lika bra att passa på att gå då, och medans Johan är hemma, kvart i 2 åker han å jobbar...sen är man ensam hela eftermiddan å kvällen...såååå kul..men det går.
Dom håller på att byta elskåp här precis utanför vår dörr..så det låter nått fruktansvärt mkt...å snart bryts väl strömmen...tur jag sitter vid trådlösa då, får batteriet arbeta lite, annars hade ju risken funnits att allt bara hade försvunnit helt plötsligt...
Nu blir det lite bloggläs å så där innan vi ger oss ut.
Kram

god kväll

Dagen gick...hur fort som helst...huvudvärken försvann till slut, men den var bra långdragen..hoppas på att imorrn blir en bättre dag. Vi kom iaf iväg å träna ett tag på kvällen nu, men jobbigt att träna på kvällarna, så jäkla mkt folk..få se fram emot lördag nu, då är det mycket mindre folk=)
Kollar på roomservice nu, kanske blir det sängen efter, är ganska trött...
Kram kram


onsdag

Huvudvärk idag...inte skönt, jag lovar...Johan fick ge mig lite huvudmassage...det var iaf skönt=
Tage tabletter oxå, ska iväg å träna sen, men känner att jag inte riktigt orkar nu med huvet..men vi har hela dan på oss, så vi hinner allt med det.
Ska iväg å kolla på farsdagpresent idag oxå...å kanske lite julklappar oxå..får se vad vi orkar med helt enkelt... Ska börja fixa med paketkalendern till syster oxå...
Nu frukost.
Kram

hemma

Kom hem precis...blev lite senare än jag tänkt kanske, men stannade kvar å åt kvällsmat hos mamma och pappa, kanske inte skrev att jag skulle dit ens...jaja...det blev det iaf.
Kallt som jag vet inte vad ute...burr...men här inne var det dessto varmare..Johan som slage på en massa element, hur varmt som helst ju, så jag har gått å stängt av alla, jag tycker då inte det har vare kallt, om man inte tycker att 22 grader är kallt.
Det står nån nere vid porten å skriker på att nån ska komma och öppna åt honom...knappast...antingen får man väl ta med sig sin tags, å har man ingen utan bara ska hälsa på får man väl ringa på porttelefon, svårare än så är det ju inte.
Ne, ska komma lite bloggar, sen ska jag slänga ner mig i soffan, se om jag jag håller mig vaken tills Johan kommer hem, tror dock inte att jag kommer att vara det.
Ha en bra kväll.
Kram

så arg och lessen

Jaha, morgonen började bra...soligt och fint och man var utvilad...Solen försvann...jaja...så kan det vara...det värsta är väl samtalet Johan fick...fårn plustjänst..som bla gjorde vårt badrum för ca 1½ år sedan...stambyte och allt vad de gjorde...nu ringer de och säger att de ska göra nya stambyten i alla lägenheter i badrummen, men vi har ju redan fått det gjort säger Johan, ne, det är inte säkert säger dom, det har blive lite slarv med det där...För vet inte, 3-4 veckor sedan var de ju å mätte eller vad fasen de gjorde, de ringde mig å fråga om de fick gå in med huvudnyckeln...Idag säger de att de pratat med oss förra veckan om detta med stambyte..ööö...ne, det har dom verkligen inte... Jag bara känner att river de upp det där jävla badrummet en gång till då vet jag inte vad...hyresgästföreningen ska garanterat kopplas in, den saken är då säker. Fast jag kommer inte orka en badrumsrenoverning igen, jag orkar bara inte det, vara utan toa å dusch å allt i över en månad till, det går inte, dom kommer få spärra in min på psyket då, för jag kommer att bli knäpp...
Vi vill verkligen flytta från det här jävla skitstället, akelius är skit, å plustjänst som gör allt är oxå skit!!
Nu ska iaf fastighetsförvaltarens assistent kolla upp detta, hon tyckte det lät konstigt att de ska riva upp vårt igen..så hon ska höra av sig, nu snart hoppas jag... Det får bara inte bli nån mer renovering.
Va tvungen att få skriva av mig lite...hade jag dock skrivit detta inlägg för en halvtimme sedan hade vem som helst blive mörkrädd...japp, så arg var jag, är fortfarande arg, men man hinner ändå lugna ner sig en hel del..
Nu ska vi steka pannkakor.
Kram

rekomenderar ej

Jaha, då var vi hemma från bion...kan säga så här...Gå inte på: Låt den rätte komma in, dock tycker jag att ni ska läsa boken...filmen var inte bra, så fruktansvärt mkt de inte hade tagit med från boken...Men även Johan som inte läst boken tyckte den var dålig...ett riktigt sömnpiller...så är ganska trött nu...funderar på att gå och lägga oss, skulle vilja se matakuten nu klockan 9, men jag vet inte om jag orkar hålla mig vaken...får se om vi inte spelar in istället.
Ha en fortsatt bra kväll kära ni.
Och God Natt.
Kram

myskläder

Nu är myskläder på...eller nja...jeans, men iaf en tjock varm och mysig tröja är på...å så blir det sköna skor på...för det ska allt vara lite mys när man går på bio...Är så frusen redan nu, innan vi ens kommit ut till kalla bilen...jaja...hoppas på att det är varmt i biosalongen sen iaf, brukar vara det. Annars så får Johan sitta å hålla om mig...det gör ju inget det heller....=)
Ne, nu ska vi dra oss iaf..bara göra oss klara det sista.
Ha en bra kväll..det ska vi ha, hoppas jag..=)
Kram

rent

Så, nu är tvätten klar för ett tag sedan och har hunne tvätta bilen oxå, så nu är den så ren och fin..ett litet tag iaf...
Mat ska fixas...hungriga nu...sen är det ju snart dax att åka in till stan...=) den här dagen går verkligen hur fort som helst...men  men, samtidigt så hinner vi ju med en del.
Imorrn bitti ska jag göra vad jag kan för att få med Johan å träna, eller om vi kanske tar det på onsdag, när han är ledig igen, men kan ju ta både imorrn och på onsdag...=) kommer bli populärt..NOT....
Ha det gött.
Kram

bio

Det blir bio ikväll=) jag fick som jag ville, utan nån direkt övertalning...det blev bara ett enda snäll, det kan vi väl?..=)
Så nu först är det dax för tvättstuga å matlagning däremellan, sen har vi lite tid över att göra ngt annat, men sen senast kvart i 6 måste vi hämta biljetterna...=) det är säkert över ett år sedan vi var på bio...tror nästan mer på ett par år...
Bilen skulle behöva tvättas oxå..kanske kan göra det mellan tvätten å bion...är ganska varmt ute idag..eller nåväl, men iaf ca 4 grader varmt, så det går ju absolut att fixa bilen.
Kram

måndag

God morgon...
Då var det måndag igen..fast både Johan å jag är lediga, så det spelar ingen större roll vilken dag det är då.
Idag blir det tvättstugan..å så ska jag försöka fjäska för Johan å se om vi kan gå på bio ikväll...vill se, låt den rätta komma in. Men frågan är hur sigeb Johan är på att gå...får fjäska på ordentligt=)
Annars är det inget planerat för vår del. Tvättstugan kommer ju ändå ta upp en massa tid.
Nu ska vi ta å äta lite frukost.
Kram


brända mackor

Johan skulle fixa kvällsmat medans jag fixade disken...Varma mackor...mums vad gott...han gjorde dom klara å allt, bara det att det räckte med att de var inne ca 5-7 min å jag skulle kolla till dom bara, då är det är svart moln som kommer väller ut, och förkolnade mackor ligger där inne...nåja, kör man mackorna i 275 grader så kan det bli så...lucktar sååååå mumsigt här nu...blä...
Jaja, får bli annat nu...eller om vi gör nya kanske, går ju ganska fort...
Nu iaf ensam mamma söker så får johan fixa med det där...
Kram

söndag

Dåligt med inlägg..jag vet..Men va hos farmor och hennes man igår, 70 års firande...Åka enda till Falköping för ett par timmar..ganska intensivt att åka, men men, va tvungna att åka direkt efter fikat oxå eftersom syster yster skulle jobba..men men, släppte av henne vid jobbet, anders hemma hos dom å åkte vidare å skulle handla hem lite små grejer, börja då känna mig helt matt, ont i kroppen och frös så jag vet inte vad, hem å tog en temp, feber var på väg...så ett par panodil fick det bli och sen somnade jag å vaknade till vid halv 12 på kvällen/natten tror jag, kände mig bättre då men oj så trött, så sen fick det bli sängen..Mår bättre idag, ont i helsen dock...å trött så jag vet inte vad, så en gansla lugn dag väntar... Ska dock palla tvättstugan ikväll å dessutom ev ut till expert med mamma, men vi får se, det är inte säkert...
Spaghetti och köttfärssås står på menyn idag, så även maten blir enkel, men gott ändå.
Johan min lilla prins går runt och städar...tur att nån har energi iaf.
Ha en bra dag.
Kram

god morgon

Här är vi trötta...blev ju inte så mkt sömn...men men, det får gå ändå...bara synd om Johan som nu ska köra långt...men jag ska försöka hålla mig vaken jag med så han får lite hjälp...
Det blir till att skrapa rutorna idag oxå...nästan 3 grader kallt...bilarna ser så kalla ut när man tittar ut på dom. Så vi får väl gå ut till bilen om en 45 minuter eller nått sånt, på den tiden ska det hinnas ätas frukost, få på kläderna och och måla på lite smink...fast det blir bara liiite...orka lixom, å vem bryr sig...inte jag iaf...
Är väl bäst att sätta fart nu...
Ha en bra dag.
Kram

RSS 2.0