Huvudvärk som vanligt...

Huvet värker som vanligt...jobbigt är det...skulle verkligen behöva ta mig till en optiker tror jag...är rätt säker på att det är synen som spökar...eller att jag ser sämre, det vet jag å när man ser sämre brukar det ju vara huvudvärk som kommer...
Men vill inte gå till optiker än, väntar tills de har erbjudande då man får 3 par till priset av ett...2 vanliga glasögon och ett par solglasögon...Blir ju väldigt billigt på så sätt. Känner ju att pengarna inte rikigt finns till att slänga ut på glasögon..men måste man så måste man, men går ju välja lite billigare alternativ då=)
Farmor ringde idag och frågade om de får komma upp på fredag, klart de får det, de kommer vid 12 så det får ju bli nån mat oxå...bara frågan vad man ska bjuda på...De äter ju inte ris heller...det är ju typ det enda vi äter ju...å pasta...hum...nåja..ska nog komma på ngt, det löser sig alltid...Johan kanske har nån jätte bra idé.=)
Tänkte jag skulle fixa något ätbart här hemma nu snart oxå, Johan ä ju hemma om nån timme, då ska vi bara få i oss något och sen iväg å träna. Så det är väl vad jag ska pyssla med nu...Nått lätt att äta, middag får det bli ikväll sen, fiskgratäng blir det då.
Ne, kanske skulle jag sätta lite fart på hjärnan så jag kommer på ngt att äta.
Kram kram

God morgon

Då var det tisdag...dagarna rullar som vanligt på..
Inget roligt uppvaknade idag, vaknade av en extrem smärta i magen..Ja, det är den tiden för det...men det är fasen inte roligt att vakna av det, låg å försökte glömma smärtan, ville sova mer, passa på lixom...men eller hur, hur ska man kunna koppla bort att man har så ont att man inte kan röra sig?
Ne, tog å gick upp, för trots allt så är det ju bättre att försöka röra sig lite grann, hur jobbigt det än är...
Idag kommer Johan hem tidigt, runt halv ett tror jag, blir träning då, blir kanske lite jobbigt när man har så ont, men det får gå ändå..lite kan man alltid göra.

Idag är det inte så kallt ute, men det är grått...trist, men inte mkt att göra åt..det värsta är ju att man blir så mkt tröttare när det är grått, solen får ju gärna visa sig=)

Klockan är typ 8 nu...det luktar hur mkt mat som helst, är väl nån granne som lagar mat...så här tidigt..jag blir ju jätte hungrig, på mat, inte på macka..för det luktar jätte gott..

Kram på er.

kväll

Då var det kväll redan...eller kanske sen eftermiddag, kalla det vad man vill..
Jag är så trött så jag vet inte vad...
Trodde jag skulle piggna till av promenaden, men nej nej, lika trött ändå. Fast skönt var det ute, så klagar inte på det=) Även fast solen inte va framme så var det ändå varmt..Hoppas att det fortsätter så här, att våren är här nu.
Vi ska snart sätta igång och laga lite mat, kasslersås och pasta..en favvo när man vill göra något snabbt men gott=) Med parmesanost=)
Sitter å funderar på hur jag ska hålla mig vaken hela kvällen...till 21 måste jag ju hålla mig vaken iaf om jag ska kunna se tv programen jag vill se...å jag som just nu undrar hur jag ska hålla mig vaken en halvtimme till..känns hopplöst..men men, man får väl hoppas på ett mirakel, att jag blir superpigg helt plötsligt=)
Ne, lite bloggar ska läsas och sen blir det matlagning.
Kram

huvudvärk

Har en sån huvudvärk...sååå jobbigt..
Skolan satte ju igång idag då..skulle gått till 12 enligt schemat, men vi slutade redan 11, och blir lediga imorrn, vilket känns rätt bra eftersom det bara var att åka in för en timme imorrn annars.
Kul att träffa klsaakompisarna och ändå rätt skönt att få börja komma in i vardagen igen, även fast det blir ganska jobbigt så här i början innan man kommer in i det.
Ska nog lägga mig å vila en stund med ett par alvedon så ska vi ta oss en promenad sen.
Kram

God morgon

Gillades inte att gå upp tidigt...men men...är ju uppe å ska snart iväg.
Soligt ute, men kallt...ett par minusar iaf...får hoppas på en varm och solig dag, vore inte så dumt=)
Jag slutar 12 idag, å Johan är ledig, så hela eftermiddagen tillsammans=) Kanske just för att han är ledig och ligger och sover som det känns så jobbigt att gå upp tidigt...
Aja...ska göra mig iårdning.
Kram

Kväll

Fattar inte var den här dagen har tage vägen...helt otroligt vad fort dagar går...
Va ju då iaf hos mamma å pappa, fick supergod mat..mums, vore gott med lite mer just nu=) Men TACK kära mamma å pappa.
Har inte så mkt ork till att skriva en massa nu...Huvudet värker och jag är huuuur trött som helst, så sängen väntar så snällt..
Imorrn är det ju dax för skola igen...Så upp tidigt...
ha en fortsatt bra kväll å sov så gott.
Kram

Söndag förmiddag

God morgon..
Fast den blev inte så god...har inte sovit alls mkt i natt...orolig för att det skulle komma en ny smäll ju...
Gick upp vid 7 jag, trodde jag..satte mig vid datorn och såg att det stod 8:15...då kom jag på, vi ställde ju aldrig om klockorna igår...Så väcker Johan som far upp, fort göra sig iårdning för att åka iväg..han skulle ju jobba...
Är hos mamma å pappa just nu.
Är så trött...skulle lätt kunna somna...bäst att inte lägga sig i soffan eller så...
Grått och trist är det ute, kom några snöflingor när jag åkte hit, hoppas inte på att det blir en massa snö igen,,,det räcker, det smälte ju bort igår...
Aja..är ju inte så mkt att styra över...
Kram

sömnlös natt och bomber

Både Johan å jag hade somnat här i soffan...Vaknar av en så fruktansvärd smäll/dån ja ni kan inte ana.
Rusar ut på balkonen där även alla andra grannar står, ja på sina balkonger så klart.
Det är tydligen nån som smält av en bomb strax brevid husen, nån hemmagjord eller nått...tidigare ikväll så har det skjutits raketer från nån balkong högre upp, 6:e våningen fick vi reda på, folk har då ringt störningsjouren...om de kom ut eller inte vet jag inte, men det skjöts inga mer på ett bra tag iaf, tills vi då vaknade av denna jävla smäll.
Är så rädd just nu och kommer inte att kunna somna.
Hemskt detta...får se hur det slutar.


Rap

Då har vi fått i oss lite mat...blev super bra=)
Kändes helt hopplöst när kötten stod och kokade och det aldrig blev klart..men tills lut var det perfekt och smaken så bra den bara kunde bli=)
Om ca 20 min är det dax för wild kids å sen 20:00 är det ju robinson igen, å 20:30 ska man ju släcka...fast blir nog lite sådär med det...fönsterlamporna kommer nog att få vara tända, alla anda lampor kan jag tänka mig att släcka dock, får väl tända lite ljus istället, ska bara försöka komma ihåg det oxå...Mitt i robinson å allt...
Det blir iaf vår kväll..
Å glöm inte att det blir sommartid i natt nu...en hel timme tas ifrån oss...aja...man vänjer sig som tur är ganska fort.
Kom ihåg, klocka ska fram en timme, kom aldrig ihåg det där förr, men hade en klasskamrat på gymnasiet som hade ett enkelt knep, på våren ställer man fram trädgårsmöblerna= fram med klockan, på hösten ställer man in trädgårdsmöblerna= ställa tillbaka klockan, bra med såna där saker som blir lätt att komma ihåg.
Ha en bra kväll nu.
Kram

Snart kväll

Den här dagen har gått så otroligt fort..
Först var vi å tränade, åkte hem en liiiiten stund och åkte sen iväg till maxi, mest för att komma iväg en stund, lite småhandlat blev det, nått olivbröd till Johan å lite mjölk å så.
Mötte mamma å pappa på parkeringen som sa att det fanns jätte billig fläskfilé på coop extra, å eftersom det inte ligger så långt ifrån oss tog vi turen förbi där oxå å köpte på oss lite=)
Sen hem å började med maten, ska ha köttgryta, men det tycks ta evigheter innan kötten vill bli mört...*suck* vi som är så hungriga...
Inte hänt så jätte mkt idag, men dagen har gått jätte fort ändå...
Kram

God morgon

Lördag morgon = träning, ska få i oss lite frukost å så innan vi åker.
Sen vet jag inte alls vad som händer idag..vi får se helt enkelt.
Trött är jag...å lite ont i halsen och örat har jag...näsan börjar lite smått å rinna med..*suck* Ett par värktabletter hjälper mig nog genom dagen=)
Grått å trist är det ute..så mkt skönare om solen vore framme...snön smälter ju lite lättare då oxå...om det inte blir regn som Johan hade hört det skulle bli idag, då försvinner snön tokfort, fast det blir ju en väääääldigt trist dag på så sätt..
Nehe, lite frukost å så nu då.
Kram

Filmen

Var ju på bio nu på kvällen...den var rikigt bra, kanske liiiite långdragen på sina ställen, men det gjorde inte så mkt eftersom den var rikigt rolig på många ställen, samtidigt som den allt var lite sorglig oxå..Men rekomenderar den abslout.



Ska slänga mig i soffan tillsammans med Johan en stund innan det är dax för sängen...eller skulle väl kunna lägga oss redan nu...men piggnade till lite efter bion...Var väl kylan ute eller nått...
Imorrn blir det upp ganska tidigt för att åka å träna, om ni undrar varför vi alltid tränar så tidigt är det för att det är så fruktansvärt mkt folk, så lika bra att komma innan alla andra har vaknat...det räcker med alla dom som är där ändå..jag lovar..Så då är det värt att gå upp lite tidigare.
Jag får nog dock ta det lite lugnt imorrn då halsen inte är rikigt vad den ska vara, gör lite ont även upp mot örat, men det kan ju hänga ihop med halsen..får hoppas det går över fort den här gången.
Nu ska sagt soffan=)
Kram

Skräckens bild

Ska snart iväg nu på bio...tog en bild på oss...vi är lite rädda för att ge oss ut i snön=)



Ha en bra kväll.
Kram

Hej mitt vinterland...

F*n vad det snöar...å blåser...Inget roligt..
Nu kommer jag tjata en massa om vad jobbigt det är med en massa snö...sorry...
Men vadå..nästan allt smälte ju bort igår när solen var framme och det var så varmt och skönt...
De säger att våren kommer åter nästa vecka...jaha, men det hjälper ju inte nu när snön yr...ååå...
Insåg precis att klockan redan är 10:30!! var har förmiddagen tagit vägen?
Johan slutar ju snart=) eller vid 2 slutar han, men ska dagen gå så här fort så är ju klockan snart 2=)
Bio blir det ikväll sen...å så namnet på den...ska kolla...Marley och jag, ska handla om nån hund å lite...den verkar väldigt bra, rolig film, det kan behövas, få skratta lite=)



Syns knappt att det snöar ens...men detta är iaf vad jag ser när jag tittar ut..igår låg det tyo ingen snö alls...
Jaja..man styr ju inte över vädret..
Kram

God morgon

Blev dåligt med inlägg igår, men var inte hemma..
Åkte till ikano med syster en stund, en hämtae Johan upp oss när han slutade och så åkte vi till city gross och handlade en massa mat..Kom hem vid 18:15 typ, plockade upp varorna, Johan fixade med maten och jag kollade unga mödrar, sen var det tv hela kvällen tills man slocknade..så han aldrig med att sätta mig här något mer.

Idag när jag vaknade och tittade ut var det inget roligt alls...
Det blåser och snöar..å igår smälte den mesta snön bort..när ska detta ta slut egentligen? Är trött på snön nu, så oerhört trött...

Ska läsa lite bloggar å så nu.
Kram

God morgon

Torsdag morgon.
Har lite ont i halsen idag, får hoppas att det går över. Får dricka lite varmt till frukost.
Händer inte så mkt idag, Johan är hemma nån gång efter 3..Jag ska väl nu på förmiddagen ge mig ut på en promenad, ganska kallt än så länge, men solen den skiner, så om jag bara väntar ett litet tag till så blir det nog snart varmare oxå=)
Ska läsa lite bloggar nu å sen blir det frukost.
Kram

Bakat

Satte igång och baka, det fick bli kärleksmums/snoddas eller som vi kallar det, strösselkakor..



Ska jag bara skära upp dom sen när glasyren har stelnat till...Blev bara en halv sats, ligger det för mkt i frysen blir det bara liggandes...
Precis när jag ställt kakan i ugnen upptäcker jag att Johan inte tog med sig räkningarna som han skulle lägga på lådan..Typiskt...så när den var färdiggräddad var det bara för mig att sticka iväg å lägga på brevet...I vanliga fall vore det väl ingen panik, kunde lika gärna ha skickat det imorrn, men skatten på bilen var en av räkningarna som var tvungen att vara betald senast tisdag..å man vet ju aldrig rikigt hur lång tid det tar med posten...Så kände att det var tvunget att bli skickat idag..
Var iaf skönt ute, inte alls så kallt..skönt det, gick en liten extra sväng, kakan klara sig ju ett tag extra, han den svalna ordentligt, innan glasyren kom på.=)
Nu ska jag bara börja tänka på ngt som jag kan äta till kvällsmat oxå..inte alltid det lättaste, tråkigt att äta ensam oxå, är ju så bortskämd med att Johan nästan aldrig jobbar kväll.
Ska väl fixa med kakorna nu kanske.
Kram

ensamhet

Då sitter man här ensam igen då...Johan åkte för en stund sedan.
Eftermiddagen har bestått av en härlig promenad i solen och matlagning, karrékottleter och ris är ju såååå gott=)
Ska nu strax göra ngt som det känns som jag ALLTID gör...dvs diska...å vad jag vill ha en diskmaskin så man slipper all denna disk...ajaj...har ju ingen så det är bara ta tag i det så där 300 gånger om dagen..känns det som...
Annars blir det bara lugnt i kväll, kommer hamnra framför tv:n sen vid halv 7..unga mödrar ju..=)
Funderar lite på att baka ngt...skulle behöva ngt att lägga i frysen..bra att ha hemma nån kaksort iaf om nån nångång skulle vilja komma upp på en fika..=)
Men...diska först, å så baka å så blir det ännu mer disk...*suck*
Kram

En duva

Det finns en hel del duvor här där vi bor..
Flera dagar nu har det kommit en som sätter sig på precis samma gren, dag efter dag, om det är samma duva vet jag ju inte..men jag gissar på det..
Är ju aldrig så lätt att ta kort på...men fick ett som var rikigt bra ändå, avståndet, ja vad kan det vara 50-70 meter, taget med ett fönster emellan..



Tycker nog att bilden blev väldigt bra med dom förutsättningarna=)
Härligt med en bra kamera som det går att zooma ordentligt med=)
Ville bara visa er denna...
Kram

God morgon

Onsdag morgon..Trött är jag, men kunde inte sova längre..typiskt.
Svinkallt är det ute..-11 grader när jag kollade sist..hallå, våren, var tog du vägen?
Solen skiner, men när det är så här kallt går det ju inte att gå ut, burr..
Johan är iväg å jobbar några timmar med kommer snart hem igen för att vara hemma ett tag innan han ska iväg ikväll igen.
Nu ska jag fortsätta tjata..
JAG VILL HA TILLBAKA VÅREN NU!!
Vill slippa se snö..=(



Nåja, det skulle vara kallt den här veckan har de sagt, får väl hoppas på nästa vecka helt enkelt...

Ska läsa lite bloggar nu.
Kram

God natt

Har legat och sovit sen klockan var 7 typ...trött idag...vaknade till vid 9 så kollade halv 8 hos mig då, som Joha fick spela in..
Nu ska jag slänga mig i sängen, är fortfarande väldigt trött om man säger så..hoppas bara på att somna snabbt när jag kommer i säng, tror Joha kommer vara jobbig i natt med snarkningarna..det känns så..
Men men, tandborstning är det som gäller nu.
God natt och Kram

räkningar

Har precis suttit och skrivit våra räkningar..är lite gammaldax å betalar dom via postgiro..är inte många som gör nu för tiden..bara jag å Johan som tycker att det känns bättre så..fråga inte varför bara=)
När jag satt där å skrev bara flög tanken förbi, tänk att göra likadant som det finns ett fåtal som gör, skita i att betala..bara låta räkningarna vara, gömma dom, eller slänga dom..ha alla pengar till annat...Eller att nån vänlig själ kommer å säger att hon/han betala räkningarna åt oss..Så skönt det vore att slippa betala..Men men, det går ju inte, det är bara betala å se glad ut, ja lessen kan man väl se ut om man nu vill det, men allt blir så mkt roligare med ett leende på läpparna...=)
2 maskiner tvätt är igång nere i tvättstugan..helt förvånad när jag kom ner och det var städat...till å med dammet i torktumlarn var borta...helt enkelt en ganska bra dag idag=)
Förutom snön som yr då...man får låta bli att titta ut, kanske skulle dra ner persenerna så man slipper se eländet..haha=)
Johan kommer förhoppningsvis ganska snart, börjar tröttna på att sitta ensam...Ska bli så skönt när skolan är igång igen, nästan vecka..fast då tycker man väl det är jätte jobbigt istället...Nåja, börjar ju lugnt iaf med en vecka och sen är det en vecka ledig igen pga av påsklov, eller vi har eget arbete hela den veckan..
Det var allt för nu...å ja,jag vet att jag är skittråkig som inga bildeer lägger in...tänker på det men orkar samtidigt inte...sorry sorry.
Kram

tvätt

Har tvätten nu om en halvtimme..ingen lust alls till det kan jag lova..skulle vara så skönt att lägga mig i soffan å somna en stund i stället..Men, man måste ju få sig lite rena kläder ibland oxå...så det är väl bara till att ta sig ner sen vid halv 3.

Det komer mer snö nu..kul då, våren vill visst inte komma tillbaka...Vill ha tillbaka värmen och solen..Vill inte ha vinter nå mer ju...det räcker för denna säsong.

Hade tänkt jag skulle läsa lite idag, men jag har verkligen inte orkat...Det hinns väl nångång, ingen jättepanik precis...går ganska fort att läsa ut en bok bara man sätter sig sen..men finns inte orken eller lusten så går det bara inte att läsa, eller läsa går väl, men då läser man och fattar inget av boken ändå..å ska jag skriva en resension på den så bör jag ju fattat vad det är jag har läst.

Johan slutar om en timme, snart slipper jag sitta här ensam..=)
Ne, innan det är dax för tvätten tror jag ändå att jag ska släna mig i soffan, bara 20 minuter..inte somna, utan bata vila kroppen.
Kram

Skakar av lycka

Har man vare å tränat å lite, farfar var vi hos oxå, men han sov bara.
Handlade lite och sen hem..från och med idag kunde man ju gå in på skatteverket å kolla deklarationen...å det gjorde jag, både Johans och min, jätte nervös när jag skulle kolla, har vare nervös över det där länge nu, med en ikomst och jag som student med bara bidragsdelen så är det inte så fett med pengar kan jag lova..Så att få kvarskatt vore jobbigt...
Det är bara det att jag höll på att svimma när jag såg summorna...=)
Det kommer in bra med pengar=) En hel månads inkomster...=) Kommer bra till sommaren sen kan jag lova=) Kunde sitta fint att få in innan midsommar sen...Fast, det mesta ska så klart sparas..men man kan ju få unna sig ngt extra iaf...eller ha lite mer pengar till Danmark så man kan köpa med sig lite mer hem..
Detta kommer jag leva på länge nu=)
Oron är är över, bara lycka som strömmar här hemma nu=)
Kram


Jag skojar inte...

Det är full vinter ute...en massa snö ligger det och det är svinkallt igen...eller ja, iaf ca -7 grader..
Uppe tidigt är jag..ska ju träna...det enda som fattas är lite frukost i magen som jag snart ska få i mig...
Är trött, men inte överdrivet trött, tror allt att jag piggnar till när jag väl kommer till gymmet..eller, så fort jag kommer ut piggnar jag nog till.
Annars idag blir det ganska lugnt, tror vi ska förbi farfar, men sen blir det hem och ska nog läsa lite i boken, Johan kommer hem lite senare idag, runt 4 tror jag, så har ju lite tid på eftermiddan.
Ska lite snabbt kolla bloggar å sen äta frukost.
Kram

God kväll

Halv 8 hos mig närmar sig..halv 7 var det som vanligt unga mödrar som gällde, sen ett parti yatzy innan jag satte mig här en liten stund till.
Vill ju kolla igenom bloggar å så..men idag har det varit lite dåligt ute i bloggvärlden, inte mkt uppdaterat på nån av mina favoritbloggar..
Vårtecken idag..eller fick ett igår oxå..myggbett..försökte ta en bild, men jag är för blek, så det bara lyser vitt när man ta en bild..haha..ska lägga in det i datorn imorrn å se om det ser bättre ut i datorn..kan ju göra det ibland, men känner att jag inte har tid att hålla på å föra över bilder just nu.
Blir sängen ganska tidigt idag, Johan ska som vanligt upp tidigt och jag ska upp ganska tidigt jag med då pappa kommer å hämtar mig 6:25 imorrn bitti...Jag kommer typ vara död..men nästa vecka måste jag ju upp nästan varje dag igen, så lika bra att vänja sig=)
Kram och God natt.

eftermiddag

Johan kom ju hem, vi åt och gav oss sen ut på en promenad, ingen snö, inget regn, ingen blåst och ca 0 gradigt, synd bara att det måsta vara så grått..man blir deppad av det..
Johan la sig i badet när vi kom in, jag satte mig vid datorn, pappa har hunne ringa så vi kunde bestämma tid han kommer å hämtar mig imorrn så vi kan åka å träna.
Hur nu träningen ska gå för mig som fortfarande har JÄTTE ont i magen pga av träningsvärk..hehe...det ska nog gå på nått sätt..
Ska snart slänga mig i soffan å kolla Beck, får bara se när Johan behagar kliva upp ur varma vattnet, förmodligen inte innan vattnet är svinkallt...
Kram kram

Tiden springer

Redan 12:20..Johan är säker pvg hem redan..så jag kanske skulle börja med maten..
Har suttit och läst lite, till skolan sen, fått en uppgift om att vi ska läsa en bok...ska inte vara färdig än på ett tag, men skönt att bli av med det, slipper man ju sen=)
Han kom visst hem nu...mat blir det=)
Kram

God morgon

Då var det åter måndag.
Bara en vecka kvar tills skolan drar igång igen, ska bli ganska skönt att de sätter igång, komma in i vardagen igen=)
Johan slutar som vanligt tidigt idag så tänkte jag skulle ha maten klar tills han kommer hem, blir chili corn carne idag..enkelt med gott=)
Sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på under eftermiddagen..vi får se helt enkelt.
Det slutade snöa igår till slut och inte jätte mkt har lagt sig, bara ett tunnt tunnt lager, kallt är det dock, runt nollan och ingen sol att skåda.=( Får hoppas att det snart blir varmare så det lilla som ligger smälter bort och det blir vår igen..dock tror jag det fanns risk för snö både idag å imorrn...får hoppas att det inte blir så.
Jag är som vanligt dötrött..men kände jag var tvungen att gå upp, lägger man sig så pass tidigt som 10 så kan man inte ligga å sova hur länge som helst på dagen. Den värsta tröttheten lär ju bero på pencillinet, en annorlunda trötthet lixom, trött i hela kroppen på nått sätt, går inte att förklara.
Ska få i mig lite frukost nu snart tänkte jag.
Kram

trötter

Ögonen går inte att få upp mer än ett par millimeter..
Hör gör jag inte, vem fasen hör när man sover?
Ont i magen har jag, träningsvärk som få..
Social är jag inte..sitter ju här...eller, halv ligger...
Lär mig skriva utan att titta på tangenterna...något som är bra med att skriva medans man sover...
Annars idag var vi iväg till ikano, jag köpte mig en bok, Johan nån film..tror vi ska lägga oss å glo på den...ehum..sova till den kanske=)

Var även iväg till nya coop en lite sväng.
Snön faller för fullt, det börjar dessutom bli kallt ute..vill ju verkligen inte att det ska lägga sig...kanske skulle man dra igång hårfönen och blåsa bort all snö=)
Som sagt, tror jag ska slänga mig i soffan..
Är törstig...vin? nej nej, inte på en söndag..även fast det är sååå gott=) Ett glas vatten, eller kanske lite mjölk får det bli.
Kram



Sandra

Jo kära syster...det har blive nått galet med din blogg..,det går i nte att kommentera..bara så du vet varför du inte får svar..
Kram

F*n oxå

Då tyckte man våren var här...vad ser man när man slår upp ögonen? Det snöar....
Nu känns våren jätte långt bort igen..inte för att det snöar så värst mkt, kommer några flingor bara och det är 2 grader varmt, men ändå..bara det där att se snön...
Hade det hemskt i natt...Det började tjuta nått oerhört i ena örat, testljudet på tv:n ni vet, fast med en volym några steg högre. Så fort jag la ner huvet och skulle försöka somna så blev det bara ännu värre...Jaha, tinitus tänkte jag, hur jag nu fått det.lyssnar aldrig på hög musik, aldrig hörlurar i öronen...till slut somnade jag iaf och vaknar av att ljudet är borta, men det känns lite lustigt i örat..får hoppas det försvinner...

Robinson igår, aså jag tyckte så synd om dom..komma till nått ställe där ingen mat alls finns...Verkade helt sjuk tycker jag, dessutom saknade man ju att se de där fina stränderna..verkar väl som ett av lagen kommer att hamna på en sån strand sen, men att ett av lagen ska få vara kvar vid det där träsket tycker jag är hemskt...

Ska gå å lägga mig brevid Johan en stund till å se om han behagar vakna..

Kram

Dagen

Dagen började ju då med träning, helt slut efter det idag...Sen ett besök hos farfar, som var hur pigg som helst idag...Det är nästan skrämande så han skiftar i hur han mår..
Efter besöket där så åkte vi ut till maxi å coop forum, handlade lite smått innan jag fick skjuts hem.
Köpte de nya dumle stars.



3 olika smaker, vanlig dumle, toffee och chokladkola, de var absolut goda, men abslout inte värda sina dyra 24 kr...så det blev nog en gång aldrig mer, om de inte säljer ut dom nån gång..Men är ju alltid kul att prova nyheter=)
Ska snart sätta igång med lite mat...hittade lite schnizlar i frysen som redan är klara, så blir det lite hemagjorda klyftisar till det...ska väl slänga ihop nån sås oxå, får se vad det blir. Ett glas vin till det så blir det nog bra=)

Känner det börjar bli kallt i denna lägenhet nu...öppnade upp balkongdörren, så skönt att få in en massa frisk luft, tror vi ska öppna fönstret till sovrummet sen, så vi får frisk luft lagom till det är dax att sova, lite svalare skadar ju heller aldrig om det är när man ska sova.
Nehe..man kanske skulle sätta igång ugnen, tar ju lite tid med hemmagjorda klyftisar...men såå mkt godare och bra mkt nyttigare än de där man köper som har fått bada i en massa transfetter..
Ha en bra kväll.
Här blir det nog bra, men robinson å allt=)

Kram kram

Trött morgon

Jag hade lust att slänga iväg mobilen när den ringde idag, klockan på den alltså..ville inte alls gå upp..Men eftersom vi ska träna var det bara ge sig upp, kunde väl legat kvar ett tag då mamma kommer först vid 8:20 och hämtar upp mig, men det är så skönt att vara uppe ett tag innan och få ta det lite lugn, bla sitta här en stund.
Idag då, först träning, sen hälsa på farfar å sen till ikano med mamma å syster tror jag skulle med.
Sen hem å ha eftermiddagen och kvällen tillsammans med Johan som kommer hem runt 14:45.
Ikväll blir det ju så klart Robinson=)
Solen verkar vilja vara framme idag=) Härligt=)
Nu ska jag kolla lite bloggar å sen måste jag äta.
Kram

Kvällen

Kvällen kommer att bestå av att kolla på så ska det låta, som ju börjar strax..Sen blir det nog sängen, är hur trött som helst, Johan ska upp å jobba imorrn å jag ska iväg å träna.
God natt på er säger jag redan nu.
Kram

Trött eller vad

God morgon...
Frågan är vad jag gör uppe...jo, skulle ju ta detta urinprov nu då..på morgonurin som vare i blåsan i minst 4 timmar...höll ju på att späckas efter de där 4 timmarna...Nåväl, röret ligger på kylningen väl försluten i tjock plastpåse...
Ska jag bara ner å lämna det där..de öppnar först klockan 8, men jag väntar nog till ca halv 9, så den allra värst anstorminingen lagt sig..många som lär komma 8 just för att lämna prover å sånt.
Kan man ju undra varför jag inte går å lägger mig igen..Tycker det är så svårt att somna om när man vaknat den här tiden och speciellt nu när man har hållt på å fixa lite.. Fast tror ändå jag ska lägga mig å läsa lite iaf...få lite mer vila...Kommer ju sova bort kvällen sen annars...
Idag ska jag börja med mitt nya pencillin, men får inte ta det utan att äta samtidigt, kan må illa och få kräkningar annars, å det klarar jag mig utan...det var bättre med förra pencillinet, det behövde man inte bry sig om då, det enda som stod var att man skulle dricka ett halvt glas vätska till. Så nu får man allt tänka till den här gången..i 7 dagar...

Annars idag lär det inte hända så mkt, ska väl ta å städa av lite grann, Johan är nog hemma runt 14-14:30 idag, lite senare än han brukar, men ändå tidigt...Men börjar man 5:23 så måste man ju få sluta tidigt..

Ne, om jag skulle lägga mig till sängs en liten stund till, läsa lite..se om jag somnar om, men tror inte det...nu har jag ju vare dum nog att sätta mig här och piggna till ännu mer..=)
Kram

Nytt pencillin

Skrev ju igår om att jag kanske skulle ner till läkaren pga uvi:n som jag fått för mig inte gått över riktigt...Ringde till vc och fick en ny tid bara20 minuter efter att jag pratade med henne...
Det var fortfarande uvi..det andra pencillinet  hade inte hjälpt...nu ska jag ner imorrn å lämna in ett prov som ska på odling och så fort jag tage det provet ska jag börja på en ny pencillinkur.
Mamma fick i början av veckan oxå pencillin..hon fick så härligt lila tabletter..jag fick nöja mig med gula..



Finare än tråkiga vita iaf=)

Så fint väder det vare ute äve idag=) Man blir så glad av all denna sol=) Hoppas att det håller i sig..fast det blir väl som det alltid blir, det kommer säkert komma snö en eller ett par gånger innan våren är här på rikigt lixom..Men kommer det mer så är det ju inget som lägger sig nått direkt iaf, det kan man ju vara glad över=)

Nu ska här lagas mat..fläskfilégryta med ris..mums mums=)
Kram

Blev ingen träning

Som rubriken lyder, strax efter att jag skrev förra inlägget så ringde de från jobbet och frågade om jag kunde komma in, klart jag kunde, var ju uppe å allt, fick missa tränigen men den finns ju kvar om man säger så..Fick tiden 7-13, vilket visa sig inte stämma sen när jag väl kom dit, då var det 7-11...riktigt kort dag, inte vad jag hade tänkt mig..men men...det fick ju gå det med..

De har visst vare här från felanmälan fixat i vårt badrum, hade redanf rån början när de renoverade badrummet at fogen lossnade lite vid dörren, nu på sista tiden så lossnar det en massa..är ju inget bra..men idag hade de iaf vare här, ser ut som de lagt nån silikonlist eller nått sånt nu istället..får hoppas att det håller..De hade skrivit en lapp att vi inte fick röra på 24 timmar, så är väl bäst att hålla sig ifrån det då...får känna imorrn vad det är för ngt..

Får se om jag får med Johan att träna nu i eftermiddag istället, jag vill ju komma iväg, har jag räknat med att träna vill jag ju göra det oxå.

Ska ta å kolla lite bloggar nu.
Kram

Uppe innan tuppen

Tiiiidigt idag...pappa fråga om jag ville med å träna, å de öppnar tidigt idag, så bara att ge sig upp...Är allt lite trött, men det får man ta..Piggnar nog till, å somnade tidigt igårkväll, så då är det inte så farligt.
Följer väl med pappa in till stan sen oxå, hälsa på farfar å så.
Sen slutar Johan tidigt idag..som vanligt..så eftermiddan får vi tillsammans=)
Ska ta å göra mig iårdning lite nu.
Kram

Vill ni se mer

Vill ni se mer av det vi bakade så kan ni gå in på min mammas blogg HÄR
Hon hade många bra bilder, jag orka inte lägga in alla heller...får kalla mig lat...=)
Kram

Vår bakdag

En himla massa bak idag...Blev en lång dag å ont i ryggen..men det får man ta..Ska bli kul att smaka av allt bröd sen..=)
Lite bilder följer här:



Goda thekakor=)



Några grövre bullar, kommer ej ihåg vad det var i..



Ostfrallor..ganska mkt ost...är även ost i själva degen...ska smaka en nu ikväll=)



Färdiggräddade ostfrallor.



Hålkakor.



Vi bakade limpor oxå, men lingon i..färgen på degen var lila..syns nog dock inte så bra här..glömde tyvärr ta på de färdiga limporna..de blev gigantiska..
Ja det var lite av brödet vi bakade idag.



Satte oss under tiden degen jäste i solen en stund, så skönt det var=)
Trodde inte denna bilden skulle bli ngt, såg inte så ut i kameran, men det blev det visst ändå..

Tror jag får ringa läkaren imorrn igen, fått springa en massa på toa idag igen..slutade ju med pencillinet igår..behöver kanske längre kur, eller nån anna sort helt enkelt..får se hur det blir under natten.

Snart är det dax för unga mödrar=)
Kram
.

knack, knack, knack

Låg så skönt å drömde om bumbibjörnarna (!!) Vaknade av att någon/något knackade på fönstret...hårt, det gick inte att ta miste om...Vaknade i ett ryck, blev livrädd..vi bor alltså på 4:e våningen, det finns ingen som kan komma upp å knacka på fönstret. Inga träd som kan komma åt och skrämas..Kunde inte somna om efter detta..tack för den lixom...jag som skulle få sova mer än en timme till, men med maxpuls är det inte lätt att somna om, var bara att acceptera det.. Så kommer att vara dötrött idag, men det får gå ändå..Ska ju ha bakdag idag ju=)
Igår blev det dålig uppdatering från mig, men jag kände inte för att blogga helt enkelt..såna dagar kan man ha ibland, å så var ju Johan hemma, umgås hellre med honom än att sitta vid datorn hela dagen.
Kommer ju inte bli nå vidare uppdatering idag heller, men tar med kameran så ska dte allt bli bilder på alla våra bakverk.
Ska ta å läsa lite bloggar å så nu så ska jag väl få i mig lite frukost sen och göra mig iårdning.
Kommer bli en solig dag idag ser det ut som, dock är det ganska kallt, ligger runt nollan, men det lär bli varmare=)
Kram

God morgon

Tisdag morgon, eller förmiddag är det väl kanske...
Blev inget jobb för Johan idag, så idag har vi dagen tillsammans.
Ingen bra dag alls..det regnar en massa..gillas inte..
Ont i huvet har jag oxå..gillas inte det heller...aldrig ska något få vara rikigt bra.
Idag äter jag mina 3 sista pencillintabletter, bara hoppas att jag inte får skiten åter efter att slutat äta, men det blir nog bra, förra gången hjälpte det ju å det har dte ju gjort den här gången oxå, än så länge iaf.

Synd med hockeyn igår, att LHC åkte ut...men med så många förlängningar så blir det ju tillslut att tröttaste laget gör en miss och åker ut..synd men inget att göra åt.

Nu ska jag läsa lite bloggar=)
Kram

Kväll igen

Då har kvällen åter kommit..dagen gick så fort.
Var hos mamma å lämnade av vår assistent, behöver den på onsdag när jag, mamma å syster ska baka en massa bröd, gott med hembakat bröd utan en massa onödiga tillsattser=) Många vinningar på att baka eget, å roligt när man är flera som gör det tillsammans=)
Snart är det dax för unga mödrar sen är det ju dessutom halv 8 hos mig..älskar dessa två program, så vardagar är bra de, iaf kvällarna=)
Jag vet det har vare dåligt med bilder här på bloggen sista tiden..jag som bättrade mig...Ska försöka skärpa mig, måste bara ta å sätta batteriet till kameran på laddning...hehe...tage slut, lustigt, så mkt bilder som jag har tage, det tar ju lite tid innan man lär sig alla funktioner och vilken inställning som passar bäst vid olika tillfällen.
Snart blir det ju kanske en massa vackra vårtecken, får ge oss ut i skogen å se om man kan hitta ngt där kanske=) Fast inte ikväll så klart.
Nu unga mödrar.
Ha en bra kväll.
Kram

Grått

Denna dagen som började så fint, det är så grått det bara kan bli..trist, hade hoppats på en riktigt rikigt fin dag..men men, man fick ju se solen lite grann iaf=)
Kom precis på att den här dagen snart har gått,det är ju faktiskt bara 2 timmar kvar tills Johan slutar=) Skönt när dagen springer iväg faktiskt=) Iaf när man är ensam hemma.
Det har inte hänt så värst mkt alls här hemma idag, men jag är så fruktansvärt trött, går inte beskriva tröttheten, skulle jag lägga mig skulle jag somna på en gång, kanske skulle vara skönt på ett sätt, men det är ju det där med att vakan igen, det är ju så jobbigt, brukar ta mig flera timmar innan jag är normal igen...tycker inte att det är värt det, kommer i så fall ha så svårt att sova i kväll sen oxå.
Ska väl ta tag i disken som står kanske, orkade inte ta frukostdisken förrut...å har inte ätit nån lunch än heller...känns onödigt att göra det nu, kan lika gärna äta när Johan kommer hem.
Kram



blåsigt

Gav mig ut en stund, såg så varmt och skönt ut, å lite mer än 8 grader, underbart...Så kommer man ut och väntar sig solstrålarna..men hallå...var tog solen vägen? Å 8 grader kändes det ju inte som..det blåser för fullt...blev en lite promenad ändå så klart, hade ju tagot mig ut...
Solen lyste med sin frånvaro hela tiden medans jag var ute..men nu då...jo nu tittar den fram igen...*suck* det är inte meningen att jag ska få njuta av solen tydligen..
Johan sa till mig att jag ju kunde sitta på balkongen...jaja ja...det finns det ju mkt mening med...vi har ju ingen sol där ändå ju...å sitta där i skuggan å frysa, det känner jag ju inte direkt för...
9 grader är det till å med ute...men det ska ju inte hålla i sig tyvärr...ska ju bli kallt igen, imorrn tror jag det bara skulle vara ett par grader, trist när man får en dag som är lite varmare, för visst att det känns kallare än de där graderna det är pga av blåsten, men det är ju ändå så mkt skönare än när det bara är ett par garder varmt.
Börjar bli hungrig nu..undrar vad man ska stoppa i sig till lunch..
Kram kram

God morgon

Solen skiner på oss idag..hoppas att det håller i sig..=) Vill ut på en promenad sen...men måste få vakna först...
Är sån där dag då jag är HUR trött som helst, tror det beror på pencillinet, visserligen är ju jag ofta trött, men inte så här som jag vare de senaste dagarna...vet egentligen inte varför jag ens ger mig upp, kunde ju lika gärna ligga kvar å sova, men det känns så trist att sova bort hela dagen.
Idag jobbar Johan till 4 i eftermiddag, så får snällt vara ensam hela dagen, men det går det me..Dagarna brukar ändå gå så fort.
Vet inte alls vad jag ska hitta på, en promenad är given i solen, om den håller sig, annars får det bli en bland molnen, behöver väl städa av lite oxå...så kul det är..avskyr att städa, men det måste ju göras ibland.
Först nu ska jag iaf läsa lite bloggar, å sen äta frukost.
Kram

Dagen

Dagen då...åkte med mamma å pappa till farfar, var där ganska länge, sen åkte vi å handla lute så följde jag med dom hem, så kom Johan dit oxå så fick vi mat=) tack mamma å pappa.
Spelade lite guitarr hero så klart, fikade och sen åkte Johan å jag hem.
Kvällen blir lugn men lite tv tittande å så..
Dagen har verkligen sprungit iväg, men så är det ju alltid tycker jag...
Inte så mkt uppdatering idag, men orken finns inte..
Kram

God morgon!

Aså meldoifestivalen igår...En hel del låtar tyckte nog jag var rätt bra egentligen, men den som vann...tror inte jag kommer att kolla på eurovision sen...man får ju skämmas åt att skicka den där låter..
Så..fel låt vann...iaf enligt mig, men tydligen inte enligt svenska folket för övrigt...
Söndag idag då..vad dagarna springer iväg..Johan är iväg å jobbar idag, jag hade gärna sovit lite längre, men kunde inte..
Är så glad, har bara vare uppe en gång i natt på toa, precis som det brukar vara...så är helt klart MYCKET bättre nu=) Får se hur det blir under dagen nu...Men har ju ändå redan ätit 6 tabletter nu, skönt att man märker så fort mur mkt bättre man blir.
Idag vet jag inte alls vad som sker..får ta dagen som den kommer helt enkelt.
Först nu ska jag iaf läsa bloggar=)
Kram

miljarder männsikor

Vi drog iväg till coop extra...fy f*n...det fick man ångra..
Kommer man dit det står bilar precis överallt...å precis när vi kom hade de godisregn, så de stod på taken och kastade ut en massa godis...Lååååååååång kö för att ens komma in i butiken, man hade verkligen lust att vända, men hade vi ändå åkt dit så villa jag allt in..ånger igen...när vi väl hade blivit inknuffade, ja just precis det var vad vi blev, folk är f*n inte kloka nån stans...Nåja, när vi väl kommit in så var det så klart lååååååång kö inne i butiken oxå...försent, nu kom vi ju inte därifrån..Inte ens hela butiken var öppen...De hade gjort en gång som man fick gå i och så ställt några få varor i den gången som man fick handla av...gisses...mest godis, eller det dumaste av allt, nästan i början hade de ställt glass, billigt var det, men när det tar ca 45 minuter att ta sig ut så kan man ju inte plocka på sig glass...
Vi kom därifrån med 2 semlor...2 st för 10 kronor...1 timme och 15 minuter för 2 jäkla semlor...
Säger som flera sa i alla dessa köer, har man inget bättre för sig så kan man ju åka på sånt här...
Tyvärr tänkte jag inte på att ta med kameran, annars kunde jag ju visat er h*vetet...Va en massa som tog bilder, inte så lustigt..Ne, totalt kaos för inget alls...
Ni kan ju tänka er min blåsa efter det där...det var å slänga sig i bilen å sen springa upp för att gå på toa...HEMSKT...ALDRIG MER...
Värst av allt är nog alla barn som sprnger omkring ändå...Skyller ju dock inte på barnen, har man inte föräldrar som ser till sina barn så är det klart att de springer omkring...men vissa föräldrar skiter ju totalt i hur deras barn uppför sig. Sorgligt.
Ja, det var ju då vad vi gjort idag...tagit det lugnt oxå så klart...det behövdes efter den där tiden..
Å så säger man att Ullared är hemskt att gå på..det är INGENTING mot vad vi va med om idag..så som sagt, lugn behövs..

Nu blir det fortsatt lugnt.
Kram

God morgon

Åter morgon..
Har fått springa en del i natt, men ändå inte så jätte farligt som det kan vara.
Orkade inte skriva igårkväll sen...hade så fruktansvärt ont i magen, den biten känns bättre nu iaf..kommer nog bli bra snart, har ju redan hunnit få i mig 3 tabletter av 14. En massa tranbärsjuice dricker jag oxå, allt för att bli bra så fort som möjligt.
Lördag är det ju, i vanliga fall en dag att träna, men det blir inte det idag, inte så snabbt inpå att jag börjat med antibiotika..är inte hela världen, har ju hunnit med 3 gånger den här veckan ändå.
Vi ska väl idag ta oss upp till invigningen av nya coop extra idag..annars är inte så mkt planerat, ska försöka ta oss ut på nån promenad oxå, om jag känner att jag klarar, men bara man inte går för långt ska det säkert gå.
Ska ta å läsa lite bloggar nu.
Kram

Som jag trodde

Kaos nere på vårdcentralen...
Jag kom ju då en halvtimme innan jag skulle vara hos läkaren, det tog mig 20 minuter att komma in till labbet och då var jag först i kön..Förstod varför det tog tid när jag kom in...de är alltid 2 som jobbar på labbet, en som tar proverna å sånt och en som fixar med provsvaren och så..nu var det bara en av dom som var, så hon hade fullt upp om man säger så, en person som får göra två personers jobb...kan inte vara roligt alls.
Jag gjorde mitt och satte mig i väntrummet och väntade på läkaren som oxå var sen, fast bara 10 minuter..under tiden som jag väntade på honom så fick den stakars tjejen som var på labbet så jäkla mkt skit av folk som väntade utanför, de skulle tränga sig in och det var ett himla liv, tillslut blev det för mkt för den stakarn, hon bröt ihop och sprang till sina kollegor, jag förstår henne, för de va inte snälla...sen kom läkaren och jag fick komma in, kollade provsvaren som visade på ganska kraftig uvi..tur att jag gick ner, så nu äts det antibiotika så ska det nig kännas bättre om ett par dagar.
När jag sen kom ut från läkaren ca 10 minuter senare så hade hon på labbet fortfarande inte kommit tillbaka..det tog väl knäcken på henne totalt..kan tänka mig att hon fått utstå en massa skit hela dan, folk har ju aldrig nån förståelse..
Det var iaf mitt besök på VC idag...
Kram

läkartid

Fick en läkartid 14:20, ska gärna vara där innan så jag kan lämna urinprov...å jag vet att det kan ta en jäkla tid innan man får komma in till labbet, så ska nog vara där vid 13:45 tänkte jag...då ska jag nog hinna komma in innan jag ska till läkaren...går så mkt snabbare så oxå, då har ju han trologtvis provsvaren redan när jag kommer in till honom...så då är nog själva läkarbesöket klart på max 10 min.
Tycker att det är så bra med vår vårdcentral, man får ALLTID komma samma dag som man ringer och de diskuterar inte så mkt, utan man får sin tid bara...det var nån gång när Johan ringde, men då ringde han mest för att får råd och då satt de å prata i typ 20 min och hon gav råd och tips, så de tar sig verkligen tid...Sen är kanske läkarna lite så träliga, men det får man ta och sen att det är så trångt i väntrummet, framför allt om man kommer en förmiddag..det är inte roolugt alls...den här tiden har det dock inte varot så mkt folk när jag varit, så får hoppas på det idag med..
Så vidare besked kommer senare i eftermiddag...det är bara så typiskt..för vi ska ha tvättstugan halv 3...den får ju nu avbokas...men Johan ska lämna in lite tvätt hos sian föräldrar så vi klarar oss...så får man hoppas att det finns nån tid någorlunda snart att boka...det är lite lättare att få tvättiden när jag är hemma då jag kan tvätta vilken tid som helst...annars får jag dra med mig lite grann till mamma å pappa på onsdag när vi ska ha bakdag..lite tvätt tar ju inte upp så mkt tid som tur är. Som Johan sa, hälsan måste ju få gå före, tvätten löser sig alltid, det går ju alltid att tvätta upp lite för hand om det krisar, inte värre än så..

Johan fick jobb på söndag...så bra, blir det lite mer pengar, men imorrn har han inget så tanken är väl att vi ska träna, om det nu går för mig...jobbigt att behöva springa hela tiden och även när man inte är på toa så tränger det ju på, inte lätt att träna då..men det är imorrn det..får lösa sig då..vill ju dock inte missa träningen, är så glad att det äntligen blivit en drog för mig, det känns inte tungt att åka iväg...det gör det ju lätt innan man får in det som rutin..Ska bara försöka få Johan att få in det som en rutin oxå...fast han har ju svårare med jobbet som han har med tiderna å så.

Nu kom posten å jag ska sätta mig å kolla igenom den.
Kram

UVI igen?

Tror, eller är rätt säker på att jag åkt på UVI igen...eller igen å igen, va ju i höstas senast...får springa och det tränger å blä...VC ska ringa upp vid 11:10 så får jag se vad de säger..får säkert komma ner å lämna prov. Det är ju så typiskt när det blir på en fredag så här, då är det ju svårt att avvakta oxå...kan ju bli hemskt att behöva vänta till måndag om det börjar göra rikigt ont å man får springa hela tiden...det räcker som det är nu känns det som...
Men som sagt, får se vad de säger...Om jag behöver komma ner eller om de kan skriva ut pencilin på en gång eller så..vore det skönaste och mest ekonomiska...
Återkommer senare med hur det blev.
Kram

Fredagen den 13:e

Olyckornas dag..fast det brukar inte vara så farligt.
Snöar en massa idag igen...började ju smälta bort igår när det var ett par plus..men nej nej, mer ska det komma, trött man blir på det. Vill ju ha vår nu.
Jag är så trött idag, men tro inte att jag kan sova för det..strax innan 7 slogs ögonen upp, de ville minsan inte sova mer...morr..men men...har nog sovit tillräkligt ändå, då vi la oss vid halv 10 igår kväll...bara så skönt att sova ju..=)
Skulle behöva städa här idag, men orkar inte dra fram den stora damsugaren känner jag, så tar nog bara en runda mer ergorapidon, då går det fort=)
Ska kolla lite bloggar nu, sen blir det frukost.
Kram

Kväll

Ja det är ju redan kväll...vad dagarna går fort...
Va iväg å tränade när Johan kom hem å hade ätit..äntligen fick jag med Johan=) Kanske inte så bra för mig att träna 2 dagar i rad egentligen..men skit samma om det blir nån gång, allt för att Johan oxå ska komma iväg=)
Va förbi maxi och hämtade ut vårt gratisbröd som man fick därifrån, så det fick bli dagens kvällsmat med ett stort glas oboy...gott=)
Unga mödrar har vi sett och nu snart är det dax för halv 8 hos mig och sen är det tv:n som gäller hela kvällen...vet man vad man gör iaf..=)
Ha en bra kväll.
Kram

den här är bra

Dietlagen

  1. Om du äter något, och ingen ser dig så innehåller det inga kalorier.
  2. Då du äter en godisbit samtidigt som du dricker en sockerfri läsk, så slår den sockerfria läsken ut godisets kalorier.
  3. Då du äter tillsammans med en vän räknas inte din mats kalorier, så länge du inte äter mer än din kompis.
  4. Mat som används för medicinska ändamål räknas aldrig, t.ex. varm choklad, konjak, rostat bröd, ostkaka.
  5. Om du skaffar dig feta vänner så ser du smalare ut.
  6. Mat och godis som intages på bio innehåller inga kalorier eftersom de är en del utav underhållningspaketet.
  7. Delar av kakor innehåller inga kalorier, ty då man delar kakan rinner kalorierna ut.
  8. Nattamat innehåller inga kalorier. Kylskåpets lampa är inte stark nog att visa kalorierna vägen till vad man plockat ut ut kylen.
  9. Matrester som finns på skedar och knivar vid förberedandet av matlagning och bakning innehåller inga kalorier.
  10. Mat med samma färg har samma antal kalorier i sig. Exempel på detta är spenat och päronglass samt champinjoner och vit choklad. Choklad är en universell färg och går att byta mot vilken som helst.

Ännu mer kul..

Den Danska Doktorn skrev...

Följande citat är autentiska, oredigerade notater som är skrivet av läkare i patienters journaler i vårt grannland Danmark.

  1. Patienten har bröstsmärtor om hon ligger på sin vänstra sida i över ett år.
  2. På den andra dagen var knät bättre, och på den tredje dagen var det väck.
  3. Hon har inte haft någon frossa eller nysningar, men hennes man säger att hon var mycket het i sängen i går.
  4. Patienten har varit deprimerad ända sedan hon startade att komma till mig i 1993.
  5. Patienten är tårfylld och gråter konstant. Hon verkar också vara deprimerad.
  6. Utskrivningsstatus: Levande, men utan tillåtelse.
  7. Patienten tillät inte en obduktion.
  8. Patienten har inte tidigare begått självmord.
  9. Patienten har efterlämnat sina vita blodceller på ett annat sjukhus.
  10. Patientens tidigare sjukdomshistoria har varit anmärkningsvärt obetydlig, med enbart en 20 kg viktförökelse på de sista 3 dagarna.
  11. Patienten fick våfflor till frukost och anorexia till middag.
  12. Mellan dig och mig borde vi vara i stånd att göra denna kvinna gravid.
  13. Hon är lam från tårna och nedåt.
  14. Huden var fuktig och torr.
  15. Tillfällig, konstant, periodisk huvudvärk.
  16. Patienten var uppmärksam och ointresserad.
  17. Hon upplyste att hon har haft förstoppning det mesta av hennes liv, fram till att hon blev skiljd.
  18. Patienten skulle ha haft en tarmrensning, men han tog ett jobb som börsmäklare i stället.
  19. Huden: Något blek men existerande.
  20. Patienten har två tonåringar, men annars inga abnormiteter.

Fängelse för äldre?

Sätt åldringarna i fängelse

Här kommer lösningen på åldrings- och fängelsevården i Sverige.
Töm fängelserna och långsvårdsavdelningarna.

Låt åldringarna bo i fängelserna. Där får de tillsyn och omvårdnad hela dygnet, raster, utflykter, terapi och betalda jobb. Näringsrik kost som kostar tio gånger så mycket som till exempel den som våra barn får i skolorna. TV på rummet, sexrum och framför allt: Gratis hyra, ingenting dras på pensionen.
Låt sedan fångarna inta långvårdsplatserna.
Natt och gardinerna ner kl 16.00.
Ingen vidare tillsyn, klassificering som om man redan har en fot i graven, något sladdrigt på en tallrik som man kanske kan kalla mat att äta, med mera, med mera. Efter denna omplacering kommer fångarna aldrig göra något mer brottsligt i framtiden.
Hyran dras sedan på deras blivande pension. Vid rymning fördubblas strafftiden.
Sätt åldringarna i fängelse!


Har man inget bättre för sig...

Sjukregler

Gäller från första juli varje år:

§1. Sjukdom ingen frånvaroorsak

Läkarintyg accepteras inte längre!
Kan du ta dig till doktorn kan du ta dig till jobbet!

§2. Tjänstledighet p.g.a. operation

Beviljas ej!
Varje anställd som tänker operera sig skall avstå från denna åtgärd, eftersom allt en anställd har, har vi användning för. Om något avlägsnas sänkes den anställdes värde. Undantag kan göras förutsatt att lönen sänks i motsvarande grad.

§3. Dödsfall

Eget dödsfall accepteras som frånvaro. Arbetsgivaren måste dock meddelas två veckor i förväg så att en efterträdare kan läras in.

§4. Tandläkarbesök

Vi anställer enbart personer med löständer. Ni kan använda internposten för att skicka tänderna till lagning i stället för att ränna hos tandläkaren.

§5. Graviditetsfall

Absolut förbjudna! På arbetet ska man sitta eller stå med benen i kors. Arbetsgivaren ska se till att preventivmedel finns till hands.

§6. För att undvika gynekologbesök

Sätt dig på kopieringsmaskinen, ta en bild och skicka till gynekologen.

§7. Psykiska problem

Tänk inte så mycket, arbeta hårdare.


sommarminnen

Man längtar ju så efter sommaren, så har kommer lite gamla bilder..så man kan längta ännu mer...=)



En gammal å suddig bild..men det är sommar, Vadstena och bad=)



Gammal bild igen...behöver ju inte skriva det mellan..alla bilder är ju gamla, mer eller mindre..
Sommar=)




Danmark=)



Danmark igen=) Det är sommar för mig..Danmark..



Danmark



Kväll på stranden i Danmark



Svensk sommar



Regning kväll i High Chaparall (stavas?)

Det var lite bilder där...åå vad man längtar...=)
men men...nu får man glödjas åt det lilla...att snön håller på att smälta bort=) Kan ju få bli lite varmare nu så all snö är borta å sen behöver det inte komma nån mer=)
Kram


God morgon

Jag är som vanligt så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen...blä..
Tänk om sommaren kunde komma nu, eller iaf våren, är trött på snö och kyla nu...
Huvet har visst segat ihop och det finns inte så mkt att skriva om just nu...Sitter bara och glor på skärmen..=)
Får återkomma när jag vaknat..
Kram

Nu så

Nu har jag äntligen tid för uppdatering.
Igår då...en seg dag i skolan, men så klart väldigt kul att träffa klasskompisarna, men var så trött..å det där med att sitta å lyssna när man är så trött...höll på att somna flera gånger om..men men..
Slutade bra mkt tidigare än vi fått tid till...så typiskt när jag ju skulle träffa syster på stan när hon slutade jobba...Nåja, Terese skulle på stan en stund med så hade ju lite sällskap iaf, då går tiden fort iaf=)
Träffade sen då syster, satte mig å åt lite, skulle aldrig orka hela kvällen utan mat.
Sen bion då, så jäkla bra den var, skrattade en hel del...så tack kära syster yster för att jag fick följa med=)
Hem det bar sen och hamnade i soffan, höll mig vaken, otroligt men sant...vid 10 blev det sen sängen, somnade på 2 röda typ=)
Morgonen nu har vi vare å tränat, brukar ju alltid gå till farfar efter träningen, men inte idag då han får annat besök, ganska skönt att bara få åka hem och ta det lugnt.=)
Så nu är man då hemma ska inte göra ngt alls känner jag..sitta här ett tag å läsa en massa bloggar å sen slänga mig i soffan å kolla nån film eller nått..Johan är hemma runt ett eller nått så hela eftermiddan tillsammans, jätte skönt faktiskt=) Igår träffade vi ju typ inte varann överhuvudtaget...Lite lite på morgonen och lite lite på kvällen. Men så får det vara vissa dagar.
För en gångs skull har jag minnet i behåll..så har tage bild på mattan vi köpte i måndags..orkade ju inte lägga ut den då...



Är bara en vanlig trasmatta, men den gör en hel del för hallen, å sen slipper man se allt grus som annars ligger på golvet...Nu hamnar det ju i mattan, så det finns ju där ändå, men man slipper se det iaf...haha=)

Nu ska jag ta å läsa lite bloggar, behöver läsa igen lite, har inte riktigt haft tid att läsa ju..
Kram kram

God morgon

Jag är sååå seg idag..drömde inget roligt alls...Fast behöver inte ta upp det här i bloggen...japp, så illa var det att jag inte ens vill delge er det.
Mamma kommer nog upp hit snart, hon ska hämta upp mig så vi ka träna, så satt jag å ringde å ringde, ingen som svara hemma..lustigt..men så öppnar jag upp bloggen å ser att hon skulle skjutsa pappa till jobbet..så hon får väl komma upp hit en liten stund innan vi ger oss iväg. Jag måste ju få bli klar.
Sitter å försöker få i mig lite yoghurt, gillar inte att äta på morgonen precis när jag gått upp, men måste ju när jag ska träna, orkar abslout inte träna på fastande mage.
Blir en längre uppdatering lite senare sen, har inte så mtk tid att skriva just nu, packa väskan ska jag göra oxå.
Kram på er så länge.


imorrn

Bion var HUR bra som helst=)
Men orkar inte rikigt skriva en uppdatering idag..får bli imorrn när jag förhoppningsvis har lite mer ork..lång dag idag ju, men den slutade helt perfekt=) Sen var det så klart kul att träffa alla klasskompisar=) Men som sagt, skriver mer imorrn istället.
Ska slänga mig i soffan en stund innan det är dax för sängen..upp tidigt imorrn igen för träning=)
God natt och Kram

God morgon?

Knappast en god morgon!
Vaknade med en så extrem huvudvärk..inte migrän, men åt det hållet...har fruktansvärt ont=( Har tage tablett så klart, får hoppas att den ger med sig, kommer aldrig klara av hela den här dagen annars..=(
Hatar att vakna med huvudvärk, så ofta då man får dras med den hela dagen. Ikväll får jag iaf inte ha ont, ska ju på bio då ju.
Annars är det som sagt skolan som gäller hela dagen idag...
Ska få i mig lite frukost nu tror jag.
Kram

Idag då

Dålig på att blogga idag...förlåt, men inte haft tid helt enkelt..
Först var det då träning, sen till farfar, han va piggare än på länge idag. Åkte sedan och handlade, Joha kom dit då oxå då han hade slutat, så vi fick hem oss lite, köpte en ny matta, men har inte tid att fixa bild nu då jag ska se på unga mödrar om ett par minuter, ska försöka komma ihåg att visa er en annan dag, troligtvis inte imorrn, för då är jag inte hemma något alls...typiskt då Johan troligtvis är hemma hela dagen..men så är det ibland. Imorrn är det skolan som gäller först, sen möta upp syster på stan för att sedan gå på bio...ska vi se min underbara stavning, en shopoholics bekännelser...ni får ta stavningen som den är...Vi ska iaf på förhandsvisningen imorrn 18:00...den verkar ju så bra, så ser fram emot att se den=)
En lasagne står i ugnen nu..mums säger jag bara=)
Unga mödrar börjar nu så det var allt jag han med för nu..
ha en bra kväll.
Kram

Måndag morgon

God morgon!
Är trött idag..men ska iväg å träna, så det var bara att bege sig upp...Imorrn ska jag ju upp ännu tidigare så ska inte klaga...skolan imorrn mellan 8:30-16...hur ska det gå? Vi som annars bara går till 12! och nu när man inte är van heller...kommer fasen sitta och somna...men men...det får bli som det blir.
Efter träningen blir det upp till stan å hälsa på farfar en stund och sen hem, Johan slutar tidigt så hela eftermiddagen har vi tillsammans=)
Lite, lite, lite snö ligger det ute, men så mkt som det snöade igårkväll så trodde jag allt att det skulle ligga en del...Men klagar absolut inte, för vill inte ha nån snö...
Usch...tror jag drage på mig en förkylning igen..sitter å nyser för fullt, det gjorde jag igårkväll med...Vill verkligen inte bli sjuk igen, det har jag vare tillräkligt det här året.
Så mycket intressantare blir det inte nu..
Kram på er.

Dagen

Vi åkte ju då till mamma å pappa så Johan kunde bli klippt, eller rakad rättare sagt...
Köpte med lite tulpaner till mamma som är så snäll å rakar av Johan håret.



Å sen var det då klippningen/rakningen..



Håret åker av, och reslutatet blev detta:



Sen var det så klart dax för guitarr hero...Johan kam inte vara hos mamma å pappa utan att spela...gick rikigt bra för honom idag med..Får väl erkänna att jag tycker att det är ganska kul oxå=)



Det är jätte segt att ladda upp bilder på bloggen idag, så detta inlägg har tage en evighet att få till...
Ska nu ta oss något litet att äta så är det dax för tv:n sen..
Imorrn blir det träning och hälsa på farfar för min del igen, Johan han får jobba som vanligt...fast det är ju bra att en av oss gör dte iaf..=)
Kram

God morgon

Ett sent morgoninlägg...men fastnade i sängen, trots att vi vaknade vid halv 9...så skönt att bara få ligga kvar ju=)
Blir en relativt lugn dag, ska hem te mamma å pappa en stund så Johan blir av med håret, kommer även få mat där...perfekt ju=) slippa laga mat idag, kan det bli bättre?=)
Vi ska få i oss lite frukost nu...hehe...halv 11...nåja...bättre sent än aldrig.
Tänkte iaf bara säga God morgon till er.
Kram

kväll redan

Hum..fastnade visst här...va inne på msn som jag typ aldrig är nu för tiden, å så dyker en upp där som jag fastnade med bra länge...nåja..det gör inte så mkt...fick jag tiden att gå lite iaf..man ska inte klaga på det...ska väl dock försöka ta mig härifrån nu så jag kan ta den där lilla disken som står, det tar ju inte mer än ett par minuter...lata jag...
Inga bilder blir det idag heller...så jag är inte bara lat..jag är tråkig oxå..
Får väl bara för att jag kom på det bjusa på en bild på mig själv..Händer ju inte så värst ofta..



Gillar verkligen inte bilder på mig själv...usch..men men..
Nu disken...nu kommer jag...nu får du inte stå å froda bakterier längre...sorry...=)

Kram

dagen än så länge

Först blev det ju då träning, skönt=)
Sen promenad med mamma in till stan för att hälsa på farfar, relativt pigg idag efter oständigheterna. Sen gick vi ett litet litet tag på stan, köpte en klocka till farfar, han ville ha en, så det fixade vi.
Sen åkte vi hem hit så fikade vi lite, så mamma fick smaka på pajen, skickade även med en bit till pappa, lär ju ändå ta evigheter innan vi ätit upp hela den där..
Sen åkte mamma hem, jag satte mig vid datorn en stund med kände sen att det nog var på tiden att plugga lite, även fast jag inte gör nån praktik får jag ändå göra uppgifterna, men de var så lätta att jag gjorde klart båda två...Är bara muntliga uppgifter så lite stödord typ, tog ca en kvart..hur enkelt som helst=)
Så på tisdag när jag ska in till skolan så ska första redovisas, den andra först när praktiken är slut..men skönt att ha båda klara ändå, så slipper man tänka på det där..
Resten av eftermiddan vet jag inte rikigt vad jag ska göra, blir nog ganska lugn, lite disk så den ska jag ta, måste även tänka ut nån mat tills ikväll...Jobbigt det där med mat...Men ska nog komma på ngt...får öppna frysen å se vad som finns helt enkelt...nått med köttfärs funkar ju alltid, å finns ju en massa att göra med det..så lite färs åker nog upp.
Kram

God morgon

Lördag, åter dax för träning=)
Mamma kommer och hämtar upp mig vid 8:20, Johan följer inte med idag för han ska jobba.
Kan bara säga att den där pajen jag gjorde igår var hur god som helst, dock väldigt söt, så man kan inte äta så mkt.
Idag kommer det snö igen...trodde vi skulle börja slippa denna snö snart..det kommer inte mkt just nu, men det skulle visst komma en del, känns inget bra alls=(
Ska lite snabbt kolla igenom lite bloggar sen göra mig iårdning.
Kram

mätta i magarna

Då har vi ätit nu...så gott, blev ju då raggmunk och fläsk..vilken tid det tog att steka, men abslout värt det när man väl äter=)



Här stekst det för fullt=)

Nu ska vi ta å slänga oss i soffan en stund, måste kolla igen lite program från igår som vi fick spela in, sen ska vi ge oss ut en lite stund. Men efter maten blir man ju så seg, så skönt att få ta det lite lugnt ett tag då.

Kram kram

Chokladkola paj

Ställde mig och bakade lite..nått gott till kvällen och resten av helgen och nästa vecka säkert oxå...
Blev iaf en chokladkolapaj=)



Först mixa ihop kex, skulle vara chokladkex, det hade vi inte hemma så jag had ei lite kakao oxå å så blanda dem med smör och trycka ut i en pajform...blev inte så bra blandat..men skit samma, smakar nog lika bra för det..=)
Sen var det dax för mörka lagret med kola.


Koka kolan.



Till 120 grader..

Sedan ha i smör och lite ättika.



Å så i med kolan i pajskalet.

Sen var det dax att börja med den ljusa kolan.



Koka till 120 grader å i med smör, ättika och vit choklad, som inte rikigt ville smälta helt..var till slut tvungen att hälla kolan i pajskalet ändå, kolan blir ju för hård annars..



Det färdiga reslutatet..i receptet står att man ska sikta över lite kakao sen när den svalnat oxå...tveksamt om jag gör det...denna ska vi iaf mumsa på ikväll tillsammans med lite grädde..
Står i receptet att den är mäktig och det tror jag säkert, så blir nog en liten liten bit bara...
Längtar iaf efter att få smaka på den=)
Nu slutar ju då Johan strax och jag ska snart sätta igång och steka raggmunk och fläsk..mums, va så länge sen, blev sugen när jag läste systers blogg tidigare i veckan och de hade ätit det...så nu får det bli vår tur oxå=)

Den här förmiddagen har verkligen försvunnit snabbt..vet inte alls var den tage vägen, känns som jag inte hunnit ngt...ok, bakat och diskat, men annars verkligen inget...Nåja, sov ju lite längre än jag brukar och så är det otroligt grått ute så man blir ju såååå seg..
Nehe, om jag skulle leta rätt på receptet till raggmunken...hoppas att jag hittar det, annars får det bli ett samtal till mamma som kan det där i huvet..=)
Kram


God morgon

Vaknade vid halv 6 idag, jätte pigg, men vägrade gå upp så tidigt när jag ändå inget ska göra, somnade tydligen om för halv 9 blev jag väckt av telefonen, då ringde mamma.
Alltid skönt att få sova, men det lustiga är ju att jag ändå är så trött..
Idag ska jag fixa med en del grejer här hemma innan Johan kommer hem, han slutar tidigt idag igen=)
Eftermiddan vet jag inte än vad vi ska hitta på..vi får se helt enkelt.
Min rygg känns fortfarande ganska mkt, men på ngt sätt vänjer man sig så man märker knappt av den ändå, känner den mest i vissa lägen eller om jag tänker på det så känner jag att jag har ont...nåja, det går nog över nån gång, lite jobbigt är det ju dock.
Lite bloggläsning och sen frukost står på schemat först.'
Kram

Dagen

Åkte då till mamma å pappa, eller mamma ska man väl säga eftersom pappa var å jobbade.
Stannade där några timmar och åkte sen hemåt, stannade till nere på vårt bageri och köpte hem lite gott bröd. Så nu klarar vi oss nog tills vi ska baka eget bröd som blir om ett par veckor ca.
Nu ska vi snart sätta igång och laga lite mat, börjar bli bra hungrig nu...
Annars har det vare lugnt idag.
Nu som sagt mat, sen är det tv:n som gäller hela kvällen, nån liten promenad emellan vissa program kanske.
Kram

Torsdag

God morgon!
Idag är det grått och trist ute, skulle inte förvåna om det kommer en massa regn oxå..usch.
Idag blev det inget jobb för Johan, så vi får en dag tillsammans, ska iväg till mamma å pappa en stund sen, annras blir det en lugn dag.
Ryggen den värken ganska bra tyvärr, trots att Johan har massera både igår kväll och idag..Får försöka stå ut helt enkelt..Går väl över nån gång.
Har inte så mkt mer att skriva just nu.

Kram


Jag citerar

" Jag ska döda dig din jävla idiot, ååå vad jag ska döda dig"
Han har hållt på hur många timmar som helst nu..å så slår han i väggar och kastar saker och har sig..imorrn blir det att ringa fastighetsförvaltaren och prata om detta...så här kan vi ju inte ha det..han kan fasen inte bo kvar här. Det är klart att man kan få bli arg ibland, skrika lite och svära och ha sig, självklart, men inte så mkt som han gör, det är skrämade att höra honom..frågan är ju bara vad han blir arg på, för han bor ju ensam där...Jaja...det där får de ta tag i från akelius..jag går absolut inte och ringer på, vet man aldrig vad som händer.

Annars..min rygg gör så ont så jag vet inte var jag ska ta vägen, ländryggen, han jag inte så ofta ont i...ev är det träningsvärk, men det gör ont så jag gråter. Kanske kanske har jag en snäll karl som vill massera lite sen när han kommer hem..efter att jobbat lite mer än 9 timmar, så ok, orkar han inte förstår jag..men det vore väldigt skönt...

Unga mödrar snart..ett favorit program, det roliga är att Johan aldrig såg det där förrut..men han har fastnat i det han med...så han skicka ett sms förrut och fråga om jag inte kunde vara gullig och spela in det åt honom. Så klart jag gör=)

Kram på er.

datorer...

Satte man sig här vid datorn, är ju ensam hemma nu igen...å helst plötsligt så slutar internet funka...morr lixom...Så försökte å försökte, inget verkade vilja funka...men startade om datorn och nu verkar det vilja funka igen, tack för den!=)
Följde med Joha ner till bussen förrut när han skulle åka, tänkte jag skulle ta mig en promenad samtidigt, det var så soligt och fint, klarblå himel, kan det bli bättre..fast när vi kom ut så hade det blev fullt med moln och solen syntes inte till alls, så det var inte så skönt ute som jag trodde...nåja, 40 minuter ute blev det iaf, så alltid ngt.
Nu får man sitta här hemma och lyssa på vår kära granne som skriker att han ska "döda alla jävla idioter" Trevligt att sitta och lyssna på...egentligen är det väl så man skulle ringa och anmäla det där...sånt där vi hör hela tiden, bara lite rädd för att möta idioten i trapphuset, han bor ju trots allt i dörren brevid, å jag har inte en aning om hur han ser ut ens..kanske lika bra det på sätt och vis...
Nu då..blir väl ett tag till här vid datorn, sen slänger jag mig nog i soffan..=) Är så trött idag...
Kram kram

Rubrik?

Blev inget inlägg från mig imorse, Johan fick jobb och skulle snabbt iväg och jag passade på att åka och träna, så på 20 minuter efter att vi blive väckta så satt vi i bilen typ...
Så mötte pappa på friskis och tränade ett tag, sen blev det in till stan för att hälsa på farfar, å han är ju verkligen inte bra, men seg är han däremot, så det verkar bli långdraget för honom, tyvärr.
Sen blev det ju då hem, håller på med lite mat, Johan är oxå hemma eftersom han jobbar delad tur idag, så han ska iväg om ett par timmar.
Eftermiddagen händer inte så mkt, ikväll blir det tvätten.
Hamnar säkert här mer sen, men ska passa på att umgås med Johan lite.
Kram

jobbig dag

Blir en sån där jobbig dag idag, en dag då jag bara kommer att klaga...stakars Johan när han kommer hem...
Halsen är ju som den är, gör inte jätte jätte ont, men den känns, örat känns det med..det hettar eller hur jag nu ska förklara..gör ont i örat när jag sväljer me, men det är väl pga halsen...å så denna jä*la magvärk...
Tog mig ett par värktabletter, inte för att de hjälper mot magen, men kanske lite mot örat..vi får se, receptfria värktabletter är ju ändå ingen fara att ta, även om de inte alltid hjälper mot allt..
Något som är bra idag är att solen skiner och det är typ 4 grader varmt eller nått sånt...fast när jag verkligen tittar ut så är det ganska mkt moln ändå...*suck*
Johan slutar vid 2 idag, så ganska tidigt iaf, får eftermiddan och kvällen tillsammans=) Klagar inte på det, fast Johan skulle säkert tycka det var skönare att jobba än vara hemma och höra mig klaga...skulle kanske ringt till läkaren imorse..får se om jag kanske ringer imorrn om det fortfarande gör ont i örat..halsen kan jag ju vänta med, men om det skulle vara en öroninflammation så måste jag ju gå med den..eller måste och måste, det kan ju gå över av sig själv det me...
Ne, slutar skriva för er skull..Det är nog mest bara jobbigt att läsa om mina klagomål..
Kram

God morgon

Idag äntligen sov jag lite längre, vaknade en massa gånger dock, men runt 7 så somnade jag om och vaknade först nu halv 9, jätte skönt faktiskt.
Halsen gör fortfarande ont, men i natt trodde jag att jag fått öroninflammation, fasen vad ont det gjorde, men det var nog bara pga halsen, skönt det...
Satt å googlade lite igår på mina symtom, halsont som kommer och går och varar i en evighet, som först började med förkylning och feber, trötthet osv...Kan vara körtelfeber..är ju inget de kan göra ngt åt ändå eftersom det är ett virus...kan vara upp till 6 veckor, å så ska man inte träna på 4 veckor efter att man blie frisk...ups i så fall..=) Är ju inte säkert det är detta, men nått måste det ju vara när man aldrig blir riktigt bra...Får väl ta mig till läkaren igen om det inte är bättre om ett par veckor, kan ju inte gå med halsont hur länge som helst...
Ni som träffar mig, var inte rädda om det nu skulle vara körtelfeber, smittar i princip bara via munnen...Det är Johan som kan ligga risigt till...Det kan ju alltså smitta på annat sätt, men det är ovanligt.
Nog om det, här sitter jag bara och gissar.
Nu ska jag läsa bloggar=)
Kram

Kväll

Har blive lite dålig uppdatering, men är Johan hemma vill jag ju umgås med honom och inte sitta här..
Vi kollar iaf på design simon och thomas just nu..fast reklam som vanligt.. Efter sen ska vi lägga oss, jag är väl inte så värst trött, men lägger mig samtidigt ändå..inge kul att sitta ensam uppe..
God natt kära läsare.
Kram

Hemma hos oss

Gick runt och tog lite kort i vår lilla 2:a då..Ni får ursäkta att vissa bilder är lite suddiga, orkade inte hålla på och ta om och göra inställningar för varje bild..

Vi börjar med hallen:



Inte så svårt att förstå, vår ingång..



Har en ganska stor hall, så datorn får plats oxå, även en frys frå vi plats med i hallen, tog dock inget kort på den...ett frysskåp vet väl alla hur det ser ut ändå lixom..

Köket då:



Borde valt inställnigen för motljus här..nåja...vårt bord å så där iaf...





Det var köket det..

Vårt vardagsrum:







Den här gillar jag skarpt, fick den av syster och anders en gång när jag fyllde år, först var den svårplacerad..men gjorde om lite hemma och den fick sin perfekta plats, älskar den=)

Sovrummet:



Som sagt..motljus...

Badrummet/toaletten, kalla det vad man vill:



Ni får leva med att det hänger lite tvätt...orkade inte gå runt och fixa en massa bara för att ta lite kort lixom...

Det var vår lägenhet det...har en klädkammare oxå, men den ska jag abslout inte visa er, den visar vi inte för nån..men om jag säger så här, allt är inslängt och den är inte iårdninggjord på typ ett år...
Balkong har vi en oxå, men den är så tråkig att ta bilder på så här års...

Längtar så efter en större lägenhet, helst skulle det vara ett litet hus, men det lär det inte bli på mååååååånga år..Men iaf större lägenhet, en 4 blir nästa, så det finns rum när vi sen skaffar barn och så som jag tjatat om så många gånger, både här i bloggen och i verkligheten, ett måste att det är framdraget till tvättmaskin och väldigt gärna diskmaskin oxå..men tvättmaskinen är helt klart viktigast.
Men skolan får jag gå klart först, Johan ska få sin fasta tjänst och jag bör oxå få nått jobb, helst nån fast tjänst jag med...

Kram kram


God morgon

Ny vecka, fortfarande inte vår...=)
Vaknade av såna jäkla magsmärtor så det gick inte att sova mer, så strax före 7 steg mina trötta ben upp ur sängen.
Borde kanske ta mig till apoteket och köpa värktabletter, har hemma, men inga som hjälper, Johan tycker jag ska proppa i mig alvedon ändå, men jag anser att det inte finns nån mening med det när de inte hjälper, varför äta tabletter utan att de gör nån som helst nytta lixom?
Johan slutar vid ett idag, så eftermiddagen har vi tillsammans, gillar när det är så=) På så sätt har han ganska tur med tider, mest jobbar han morgon och förmiddag, å sen nån gång ibland eftermiddag, kväll och natt, men inte så ofta. Bara det där att det skulle vara bra om han fick lite längre dagar så han slapp jobba 6 dagar i veckan istället för 5 för att komma upp i heltid...Man behöver ju faktiskt lite ledighet ibland med... Men han får kämpa på så här på timmar nått år till så blir det fast tjänst sen, skönt det, bara hoppas att jag oxå får ngt sen när jag är klart med skolan.
Va ett tag sedan jag visade bilder på vår lägenhet..kanske skulle ta några sen.
Kram kram

Kvällen

Vid 4 ca blev vi ensamma igen, sen dess har det diskats, lästs, gått promenad, slöat framför tv:n och fixar nu kvällsmat.
Soffan ska intas och kommer nog stanna där resten av kvällen...nån timme eller så innan det är dax för sängen istället..Johan ska upp tidigt imorrn igen, så bäst att lägga sig tidigt, finns inte så mkt mening för mig att sitta uppe ensam, så jag brukar ju lägga mig samtidigt, mysigare så oxå.
Ont i halsen har jag ikväll igen, blir tokig, blir visst aldrig helt bra..jobbigt är det, men får hoppas att det är bättre imorrn, magen är heller inget rolig...men man får stå ut helt enkel..eller, enkelt är det ju inte..men aa...
Ne, tv:n å så kolla om våra varma mackor är klara.
Kram

Tårta

Hållt på en massa med tårtan nu på förmiddan.

Än så länge ser den ut så här:



Ska på lite bananer oxå ovanpå...
Blev lite galet med spritsningen, men är inte van vid att använda den tyllen, eller rättare sagt det var första gången jag använde den...men det får duga så där ändå.
Ska väl snart börja steka all kyckling oxå, skönt att ha sånt där gjort så det bara är att lägga ihop maten och värma sen. Förberedelser gillas=)
Telefonen har ringt hela förmiddan här...Så Johan sitter mest i telefon, å gör han inte det sitter han och leker med sin mobil...Nåja...han har diskat oxå, så hjälp får jag..han får hjälpa till med maten sen oxå, bara för att man fyller slipper man inte sånt..
Imorse fick Johan en liten present av mig, köper inget speciellt till varandra, men nått litet är ju alltid kul att få öppna på morgonen. Han fick en bok av mig, " den som inte tar bort luddet ska dö" En bok där det finns samlat en massa lappar som folk skrivit och satt upp lite över allt, tvättstugan, trapphus, butiker, bilar osv..Jätte rolig är den. Vi läste den på julafton när vi va hos syster och anders, de har den, men Johan han inte sett den innan eftersom han kom senare på julafton..Så för honom blev det ju nått nytt iaf.
Har fruktansvärt ont i magen idag, inga naproxen har vi hemma heller, inga andra värktabletter gör nån nytta...får försöka hålla humöret uppe, men inte alltid så lätt när man har ont..
Tror jag ska slänga mig i soffan i 2 minuter innan jag sätter fart med resten.
Kram

Idag då

Förmiddan nu ska jag börjar förberedda tårtan, blir en gräddtårta med bananer, igår blev det budapesttårta och citronkladdkaka, trötta vi lär va på tårta sen..
Ska även steka en massa kyckling, kyckling både igår och idag fast i olika utföranden, men kyckling är ju sååå gott och man kan ju variera det så mycket. Bra mat som inte är så himla dyr heller.=)
Annars blir det inte så mkt mer denna förmiddag, vid ett kommer de och sen är de väl här några timmar, å sen känns det som om helgen redan är över..att det ska gå så fort..
Lite frukost ska vi få i oss nu.
Kram

GRATTIS JOHAN



Idag fyller Johan 27.
Grattis älskling!


RSS 2.0