Dagen

Ja idag har det mest varit förberedelser inför lördag, handlat hem en massa, köpt lite nya kläder till dess, fart runt en massa helt enkelt.
Skulle fixa en sockerkaka men när den gick sönder blev jag arg och gjorde ingen ny, därför står det nu muffins i ugnen istället..de fastnar ju iaf inte..å gör de det så märks det ju först när folk ska äta=)
Annars nu är det tv:n som gäller, idol ju=)Tycker dock det är lite mkt idol just nu och ser fram emot att det bara kommer att vara på fredagarna sen.
Nu är muffinsarna klara och ute ur ugnen, lukar såå gott, är en massa apelsin i så luktar ju apelsin oxå=)
Nu vet ni att jag lever iaf.
Kram

Tandvärk

Har ont i min ena tand, den jag är sååå orolig över som det är.. Har en spricka i ytterkanten av den tanden, som de försökt laga, men det kommer ju inte hålla i evigheter så det blir en krona när den inte håller längre..
En tand som egentligen inte borde göra ont eftersom den är rotfylld, men är det ytterkanten så kan den tydligen kännas ändå..
Men det där med att sätta in en krona är ju inget roligt, är ju ingen billig sak att göra...
Har dock haft ont förrut i tanden, håller i sig kanske nån dag, men blir lika skraj varje gång..vill inte att den brister.

Idag då, förmiddagen passade jag på att plugga lite, sen kom Johan hem å vi lagade lite mat å så. Sen åkte han iväg för å jobba igen å jag fastnade framför tv:n...Fast är så trött idag, å ont i halsen börjar jag få..jobbigt värre..får ju inte vara sjuk i helgen ju.

Kvällen då, om en timme börjar unga mödrar, då är jag fast framför tv:n igen..efter det ska jag fixa nån kvällsmat, Johan kommer hem runt 8, strax innan skulle jag tro.

Kram på er.

God morgon

Känner mig lite trött idag, kanske var det för att sängen var extra skön idag..=) Va ganska kallt i rummet.
Igårkväll kom en rejäl hagelskur..ojoj, en massa bilar gick larmet på å så där..å blåste gjorde det oxå rejält..Så vi fick stänga fönstret, även fast det bara var jätte lite öppet..
Det lustiga var att fönstret var öppet nu när jag vaknade, Johan måste tyckt det var varmt i natt eller nått.
Kallt är det ute idag iaf..endast ca 3 grader, nu får vi nog ingen värme mer.
Idag ska jag nu först innan jag vaknar till riktigt sätta mig och kolla svenska hollywoodfruar. Måste även idag baka lite, plugga, städa lite grann och så komma på nån mat som vi kan äta när Johan kommer hem på timmar..
Mycket mer än så hinns nog inte med idag.
Kram

Får man?

Får man vara ledsen? När man inser att man varit för snäll?
Får man vara arg? När folk är egoistiska?
Får man skrika högt? När livet är orättvist?
Får man låta tårarna forsa? När man har ont i själen?
Får man stänga in sig? När man känner att man inte orkar mer?
Får man kasta saker omkring sig? Bara för att det är skönt?
Får man strunta i människor? Som struntar i mig?
Får man, får man, får man!!

Jag känner mig ganska sårad och ju mer jag tänker på det ju mer sårad känner jag mig, känner för att bara slänga mig ner i kudden och gråta tills inga tårar mer finns.
Men jag ska väl vara den stara?
Ska inte reagera på sånt där..Man ska inte bry sig..
Men om jag gör det då?
Får jag inte vara arg och ledsen då?
Får jag ge igen? Är det barnsligt?
Men jag kanske är barnslig..
Kan jag inte få vara det då? I detta fallet?

Jag har bestämt mig, jag kommer att ge igen, folk ska få känna samma sak som jag.
Jag ska sluta bry mig.
Jag ska komma med urdåliga undanflykter.
Bara för att visa hur det känns.
Och jag hoppas de känner samma känslor som jag.

De närmsta vet nog redan vad jag pratar om, det är bara ni som överhuvudtaget kan få veta.
Ni andra behöver inte fråga, jag var tvungen att få skriva av mig lite, men det betyder inte att jag vill dela orsaken till mina känslor.
Respektera detta och fråga inte.

fungerande frys?

Nu har de vare här å kollat på frysen...Han slog på den och den gick igång med sen slogs den av som vanligt efter en stund.
Nu har han gjort nån omkoppling så det inte går att styra termostaten istället..Men då tycks den fungera..Dock kommer vi ju aldrig att kunna stänga av frysen och kan ju inte kontrollera hur kallt vi vill ha den..hum..får väl se hur det går..kyler den för hårt blir det ju snabbt en massa is, går den då inte att stänga av så kan vi ju inte frosta av den, men då ringer vi igen.l.den saken är så säker. Vilkiet fall är det ju skönt om den vill fungera iaf, för tyvärr har vi ju för snål hyresvärd som inte kan byta ut skiten.. Vill flytta snart!
Kan känna att de ju lika gärna kunde kommit i fredags...får några resevdelar har de ju ändå inte bytt? Hum...lata jäklar..Kunde ju haft igång frysen redan i fredags annars.
Aja..får se hur det blir med allt..
Kram

regn som vanligt

Återigen en dag med regn, trist det är.
Gick upp redan 7 idag, bara för att jag ju inte vet när det kommer nån å ska kolla frysen, vill inte ligga och sova när de plingar på dörren. Jag hoppas iaf att de kommer nu nån gång på förmiddagen så jag slipper att bara sitta och vänta. Ska iaf plugga under dagen är det tänkt, få lite gjort skadar ju aldrig=)

Idag ska mamma iväg till läkaren, hoppas på att hon får en operationstid så hon ser slutet på allt detta elände nån gång, visserligen kommer det bli en jobbig tid efter operationen oxå med stomi å allt, men i slutändan kommer hon förhoppningsvis må mycket bättre.

Ska ta å slänga ner mig i soffan framför tv:n en stund nu tänkte jag=)
Kram

Bullbak

Har hållt på å baka lite bullar här hemma idag..=) Skulle bakat lite annat oxå, men orken finns inte alltid..men så länge bullarna är klara så är jag ganska nöjd ändå, för det är ju de som tar längst tid och är mest krävande att göra..Gott med bullar=)

Annars under dagen då..inte hänt så mkt, va iväg en stund å köpte hem lite saker, annars har vi tagit det ganska lugnt..trötta idag..=)

Igår då, va ju hos mamma å pappa, spelade en massa wii, såå kul=) Kul oxå när det går ganska bra=)
Blev räkor för de andra, revbensspjäl för mig å bröd å så gottit vin till det=)
Kom hem sen runt 11:20, så blev inte så sent, dock kom vi ju inte i säng för det...runt 1 kom vi kanske i säng, så sovmorgon blev det ju som ni vet från mitt förra inlägg=)

Imorrn vågar jag inte sova för länge iaf, vet ju än en gång aldrig när det plingar på dörren.
De kom aldrig i fredags, men ringde och skulle ha nått serienummer för reservdelar..Så skulle de komma imorrn..Fast jag undrar alltså om de lagar..Jag misstänker ju att det är kompressorn, å det blir ju dyrt att byta ut, så får väl se vad de gör..Bara vi får en fungerande frys är jag nöjd.
Annars imorrn är det plugga som gäller.
Bli färdig med lite fler uppgifter=)
Kram på er.

Söndag

Var tog denna helgen vägen?
Är ju redan söndag!
Hade iaf en jätte trevlig eftermiddag och kväll igår. Tack mamma å pappa.
Ska äta lite frukost nu! Japp, sent blev det idag, men går man å lägger sig sent så får det bli sen morgon oxå=)
Kram

Dricka lite bajs?

Till dem som njuter av ett glas vin eller två
...och även till dem som inte gör det...

 

Som Benjamin Franklin sa:
I vin finns kunskap,
I öl finns frihet,
I vatten finns bakterier.

I flera noggrannt kontrollerade forskningar, har vetenskapsmän demonstrerat att om vi dricker 1 liter vatten om dagen, har vi efter ett år fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E coli) bakterier. Med andra ord, har vi konsumerat 1 kilo bajs.

Den risken finns INTE när vi dricker vin & öl (eller tequila, gin, rom, whiskey eller annan alkohol) detta för att alkohol måste genomgå en reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.


Kom ihåg:
Vatten = Bajs
Vin = hälsa

Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka vatten och bli fylld med skit.

Du behöver inte tacka mig för denna värdefulla information, jag ger den som en service till allmänheten.

Hittade denna hos Ejmis

Tyckte den va lite kul=)

 


God morgon

Det blir visst bara morgoninlägg här..
Nåja, lördag idag vilket i vanlig ordning betyder träning=)
Mamma å pappa hämtar upp oss om ca en timme, då blir det träning, sen gå en stund på Tanneforsdagen å sen följer vi med mamma å pappa hem. Det blir vår dag det=)
Är ganska trött idag, det var festande här nån stans i natt, en massa skrik å stoj å hög musik..Dessutom har det blåst en massa, håller en oxå vaken..Men men, sova får man göra nån annan gång=)
Ha en bra dag.
Kram

Fredag morgon

Det är helg här hos oss nu..båda är lediga=)
Vi blev bara lite arga igår eftermiddag..märkte att frysen i köket pajat..Så underbart..Ringde felanmälan som ska komma under dagen.. Är ett sånt där underbart fel...Kompressorn går inte, dock går den igång ibland när man trycker igång frysen, då funkar den ett litet tag. Å tro f*n att den kommer att gå igång när de kommer å så tror de oss inte. Vi får ju förklara, men de är lite som de är här om man säger så..=(
Får hoppas att det blir en ny kyl och frys så det sen fungerar..Närsta gången den pajar är vi kanske inte hemma på en vecka och det är sjö på golvet och all mat är förstörd.

Idag blir det till å handla hem mat, fast vi stannar väl hemma under förmiddagen å hoppas att de kommer, känns alltid bäst att vara hemma när de kommer, även fast de annars bara kan gå in med huvudnyckel. Men man kan ju inte sitta hemma hela dagen å bara vänta, för veta nån ungefärlig tid när de kommer, det får man ju inte.

Känns inte skönt att vara vaken så här pass tidigt, gick upp vid 7 för å torka rent i frysen å lite så där, hade ju inget val, var ju tvungna att frosta av frysen igår kväll..
Å så var det ju lika bra att gå upp tidigt ifall de kommer..

Det var allt för nu.
Kram

God morgon

Det är torsdag, sista dagen denna veckan innan helg, för min del och för Johans del...Dock lär det finnas en stor risk att de ringer till Johan och frågar om han inte kan jobba eftersom de har lite kris på jobbet med förare..Men Johan behöver vara ledig och ska oxå vara det.
Ska till skolan idag igen mellan 13-15, underbar tid att åka iväg för...Det är iaf föreläsning från en stomisköterska. Så kan ju bli ganska intressant.
Johan kommer å hämtar mig efter skolan då det passar bra med våra tider idag, så hem, få i oss nått lätt att äta innan det är dax att åka och träna. Hoppas på att det inte är för mycket folk så man kan träna lite i fred och inte känna sig stressad över att nån annan vill ha maskinen..
Förmiddagen nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..Började plugga igår på nya studiehandlednigen, gjorde 2 uppgifter klara igår och började på en tredje..å det är bara 5 uppgifter att göra..Så det är skönt=)
Sen är det bara 2 kurser kvar=) Försöka går ju att bli klar tidigare..Men hur som helst så känner jag mig inte det mista stressad iaf=)
Kram

Skönt å va hemma

2 timmar i skolan kan verkligen kännas som 10!! Herre gu vilka timmar...men en massa tjafs å skit..herre gu, man kan tro man går med småbarn ibland..
Direkt när jag kom hem slängde jag mig på telefon, ett ställe som söker timvikarier, å man skulle ringa mellan 16-17, satt å lyssnade på upptagettonen i ca 35 minuter innan jag äntligen kom fram...Nu är det iaf bara å vänta å se om hon ringer upp, har man inget hört inom en vecka så blir det inget..Många som slåss om jobben..så är det ju...å nu när skolan snart är klar vill jag ju ha så många möjligheter det bara går att få jobba så mkt sommöjligt.

Ska nu resten av eftermiddagen städa lite smått, å sen sätta mig å plugga nån timme tänkte jag, få lite gjort där med..Gör ju inget om skolan blir klar fortare än till veckan 46=)

Kanske skulle jag inte sitta kvar här då..får inte så mkt gjort då..=)
Kram på er.

Storm

Började igårkväll å blåsa så förskräkligt...det höll i sig hela natten och nu på morgonen, fast börjar lugna sig nu...Nästa storm skulle jag tro...Så nu känns det ännu mer att hösten är här..
Idag är det skolan som gäller, fast går bara mellan 13-15, så ska inte klaga...Ska få ut en ny kurs, så sen är det bara snällt sätta sig å plugga en massa..
Annars idag händer inte så mkt, hade funderingar på om jag skulle ta cykeln till skolan, men har ångrat mig, cyklar inte i denna blåst, då går det ju fasen snabbare att gå...Vet inte om det finns risk för regn idag oxå, det är bra grått..
Ne, ni får ha en bra förmiddag, känner jag inte är riktigt vaken än=)
Kram

Mörker

Fy vad det är mörkt ute.
Blir nog lite tända ljus sen när Johan kommer hem å vi slänger oss framför tv:n=)
Blev aningens mer pluggande...En uppgift, bättre än ingen ju=)
Känns lite besvärligt...Är GRYMT godissugen..men vill bli av med det där sötsuget som gör att man gärna stoppar i sig nått sött näst intill varje dag! Har klarat mig flera dagar nu...sen att jag nästan kryper på väggarna å vill slå sönder ngt och Johan asgarvar åt mig, det får man ta=) Vet ju att det kommer att bli bättre, å till helgerna får jag äta ngt litet, så får ju försöka se fram emot det ju=) Har gett mig f*n på det, så det ska nog gå=)
Ska snart göra några varma mackor med makrill på, ska vi käka till kvällsmat=)
Annars kommer inget mer göras denna kvällen, det blir tv:n helt enkelt..som alla andra kvällar=) Men vad gör väl det, skönt att koppla av innan det är dax att gå å lägga sig.
Ne, ska kanske sätta igång med de där mackorna så de är klara tills Johan kommer hem han är nog hemma om nån kvart eller så=)
Kram kram

slöa eller plugga?

Har nu suttit en stund och pluggat..Ännu en kurs är klar..3 återstår..1 längre och 2 korta..sen är man klar..så skönt det ska bli=)
Imorrn får vi pappren till den längre kursen..bara sätta fart då..Fast funderar lite på om jag skulle sätta mig å göra nån av uppgifterna i näringsläran..har de papprena hemma..skulle ju inte skada att börja få klart dom oxå..Göra så mkt som möjligt så allt är inlämnat och förhoppningsvis rättat tills jag ska vara klar, så jag får betyget så fort som möjligt sen.=)
Frågan är bara om jag orkar plugga mer just nu..hum..

Regnig tisdag

Såååå härligt att det regnar..NOT!!!
Aja, det är sånt man får ta, kan ju inte vara fint väder jämt.
Är "ledig" idag, ska dock plugga lite hade jag tänkt, iaf göra klart en uppgift så är ännu en kurs klar sen. Är ju alltid skönt att beta av uppgifterna..=)
Om en timme slutar Johan sitt första pass, då blir det till å fixa lite mat å så där..Sen ska han ju tyvärr iväg igen å jobba sitt andra pass..Lite trist när en annan är hemma, men å andra sidan får jag ju tillfälle att sitta i fred och plugga.Vill tillbaka till Danmark nu! Fast det måste ju vara varmt då=)
Hösten kan ju vara fin, men gillar inte att man går mot vintern..för den gillar jag inte, å den är ju såååå lång=(

Aja, ska kolla runt lite här å sen blir det väl till å plugga lite innan Johan kommer hem.
Kram

De dagar då man bara vill skrika

Vissa dagar alltså...Vissa situationer..Vill bara skrika ut min ilsa, för det mesta håller jag tyst, det är alltid det bästa, hatar att behöva bråka om saker. Men ibland blir det för mycket, höll på att bli en sån dag idag...Men jag höll tyst, lika skönt det.
Men ni vet känslan, när ilskan bara kryper i kroppen, det kliar i fingrarna och lungorna samlar kraft för ett skrik...Oj så svårt det är att hålla inne ibland då..
Aja..nog om det..

Va ju iaf på ambulansen idag, kul studiebesök, de gick igenom lite lite gran om brandkåren oxå. Spännande grejer det där=)
Va duktig å cyklade dit, tar inte lång tid alls, ca en kvar enkel resa, går ju snabbare än å åka buss när man först ska gå till busshållplatsen å stå där å vänta å sen åka bussen..hade tage närmare en halvtimme..Fick ju dessutom lite motion oxå..=) En halvtimmes vardagsmotion ska man ju ha varje dag, den är gjord=) Bara träningen kvar ikväll sen oxå=)
Bara tänkte på det där med att cykla, det är lustigt, när jag cyklade dit, då hade jag motvind, inte så hård eftersom det inte blåser så mkt, men ändå motvind lixom..Då borde man ju slippa det när man ska cykla hem 2 timmar senare...men nej nej, då är det motvind igen och på köpet kommer det från ingenstans extra vindpustar, bara för att det går uppför typ hela vägen hem...Varför är det alltid så?

Ne, ska väl ta å sätta mig å renskriva en massa "roliga" uppgifter nu så jag kan skicka in dom till skolan.
Kram kram

Ambulansen

Ska idag på studiebesök på ambulansen då...
hade planerat att ta bussen först, men får nog bli cykeln istället, kan jag åka hemifrån lite senare.
Hoppas bara att det inte kommer nått regn! Såg så fint ut först när jag vaknade, kollade på smhi:s sida å de visar fint väder nu på förmiddagen, så hoppas på att det får vara så oxå. Annars blir jag blöt..
När jag kommer hem sen så blir d till å plugga, har en hel del att renskriva..kunde ju vara skönt att bli av med det där..
Sen när Johan kommer hem strax efter 4 så ska vi å träna=)
Å sen är det inte mkt kvar av dagen, måste ju dock laga mat, så det blir det och tv tittande.
Ne kära ni, har inte så mkt tid till å sitta här.
Hörs senare.
Kram


Söndag morgon

Ska man kanske säga förmiddag istället?
Solen skiner, det blåser inte, borde vara piggelin..men är sååååå trött.
Vi ska ta å äta lite frukost nu strax, sen vid ett ska vi vara hos svärföräldrarna å äta mat å kolla bilder från deras resa.
Blir med andra ord en ganska lugn söndag.
Ingen tränig idag, känner att kroppen behöver vila en dag från den, men imorrn är det dax igen, så klart, får inte gå för långt emellan.=) Känns Så skönt nu när man kommit in i träningen ordentligt igen, å den här gången ska jag inte slöa till...=)
Ne, lite frukost nu känner jag, är hungrig.
Kram kram

God morgon!

Det är lördag morgon och det betyder så klart träning=)
Efter tränigen följer jag med mamma å pappa hem en stund innan Johan slutar å hämtar upp mig.
Kvällen sen kommer att bestå av tv och tacos=) Längtar redan till kvällen..haha=)
Imorrn är Johan ledig, så det kan hända att det blir ett glas vin oxå=)
Ser ut att bli fint väder idag, ska man inte klaga på, men det är svårt att veta vad man ska ha för kläder...För även om det är 18 grader så är det ju inte jätte varma vindar som kommer, å sjuk det har jag ingen lust att bli..Så jag går å svettas istället..fast njuter ändå av den underbara solen, för den klagar jag verkligen inte på. Snart kommer den riktiga hösten me regn å rusk, så man får njuta så länge det går=)

Ne, om jag skulle äta lite frukost  sen göra mig iårdning lite, blir hämtad om en timme ungefär.
Kram kram

Verkligheten är hemsk ibland

Fastnade i sängen sen, fast somnade inte, utan började läsa på en bok, skadad heter den. En hemsk bok en ett fosterbarn som bär på väldigt tunga saker.
Man vill inte läsa vidare för att det är så hemskt, men samtidigt går det inte att lägga ifrån sig boken.
Verkligheten är så grym ibland, man vill knappt kännas vid vad som föregår hos vissa, man vill leva i tron om att alla har det bra. Så är det ju inte, långt ifrån. Nästan bara liknande böcker jag läser, man måste nån gång inse sanningen att verkligheten är hemsk.
Har man inte vetskapen kan man aldrig se tecken på att nån mår dåligt, man kan aldrig ingripa, för man vet inte att det försegår.
Men jag mår så fruktansvärt dåligt av att läsa böckerna, vem gör inte?


Blev lite rädd

I natt vid två vaknar jag av att överläppen domnade bort...jag typ skrek "hjälp" å Johan vaknade, men domningen gick bprt jätte fort..hade säkert bitit mig själv eller nått..
Men så nu på morgonen när jag skulle stänga av larmet, som jag inte alls vet varför jag ställt så tidigt..men iaf, skulle ha tag på telefonen, fick först inte fram armen alls, den lydde inte, så hjälpte armen med den andra armen då, men då ville ju fortfarande inte fingrarna lyda, sp fick inte tag på telefonen.. Då blev jag lite rädd eftersom läppen hade varit så där..
Men när jag sen väl vaknade till å armen lev normal insåg jag att jag nog legat på armen så den somnat helt enkelt...För nu är det inga problem alls med den, dock känns det så där som det kan göra efter att att kroppsdel somnat, lite halvbortdomnad så där..
Ne, ska ta å lägga mig till sängs en lite stund till, ligga å kolla lite på tv:n eller så...allt för pigg för att somna tror jag.
Kram på er

Träningsvärk

God morgon..
Denna morgon är jag arg...
Har jätte ont i huvet och ville sova mer..haha..nej nej, klockan 8 började de borra i nån lägenhet..jag försökte koppla bort oljudet, men det gick ju inte, så vid halv 9 gick jag upp..strax efter, då slutar de, å nu har de inte borrat ngt alls..Tro man blir arg!
Igår eftermiddag var det träning som gällde, å jag har så ont i vissa muskler..Skulle peppa Johan att köra hårdare..så jag skulle bevisa att jag klarade de tyngder som han tog..Inte på alla repetioner för då hade jag dött, men på en repetion så körde jag, å då va ju han tvungen att höja, för han kunde ju inte vara svag som jag=)
Detta får jag lida för nu..men men, det går över, ska ninte träna förrän på fredag, så det värsta är nog borta då=)
Ne, ska kolla lite bloggar å så där lite snabbt, sen ska jag lägga mig i soffan en stund å vila huvet.
Kram

Detta slöande

Borde kanske börja sätta lite fart snart...Ska hinna med lite innan jag ska iväg ju...Äta å duscha å sånt där...Huvudvärken har dock inte släppt, så blir nog en sån där härlig dag med huvudvärk hela dagen..
Efter skolan bestämde Johan å jag att han ska hämta upp mig, han slutar halv 3 å jag 3..blir ganska lagom=)
Sen har vi lite delade meningar, han vill ta en promenad i skogen å jag vill å träna..Vi får väl se vem som har starkast vilja..=)Visserligen kunde det ju vara skönt med promend i skogen en sån här fin dag, men vill ju även träna..å hinna med båda är inte lätt när man deesutom sen ju måste fixa med mat..

Känner att det finns ganska många måsten i livet just nu..
MÅSTE städa.
MÅSTE renskriva allt skolarbete som för övrigt är klart.
MÅSTE plugga klart det som inte är klart.
MÅSTE träna mer.=)
MÅSTE putsa fönster SNART..innan det blir för kallt.
MÅSTE börja söka jobb...å det är ju SÅ lätt, när det inte finns nått att söka..

Jag som inte brukar vilja ha några måsten...Men känner att det finns många av dom nu..
Kom på att om 8 veckor är skolan klar...Måste ju ha ngt att göra efter det..MÅSTE..kommer bli tokig annars..Å vill ju slippa arbetsförmedlingen...har varot helt underbart att slippa dom under tiden jag pluggat..
Aja..ska sitta å leta jobb varje dag nu..
Kram kram

Onsdag morgon

För visst är det väl onsdag idag? Ingen koll alls känns det som..
Har otroligt ont i huvet idag, hade jag igår kväll oxå...blir kul att sitta i skolan med den...aja..Börjar först 13 och går bara till 15 som tur är, huvudvärken hinner kanske ge med sig om jag vilar tillräckligt=)

Igår var jag då först på studiebesök på BRIVA, efter det mötte jag upp Maria och vi satt å fikade och pratade ett bra tag, tiden bara flög iväg. Men så trevligt=)
Sen bar det hem, funderade på om Johan å jag skulle gå på mötet som skulle hållas här i huset om hur man förebygger inbrott, men när Johan kom hem och gick förbi satt där bara en massa surtanter, så vi struntade i det..
Hade tydligen varit fullt pådrag här igår eftermiddag oxå, men en massa brandbilar, stegbil, å poliser...De trodde det brann, men det var tydligen bara ett lysrör som hade smällt.. Så kan det va..Skönt det inte var nån brand iaf.

Soligt idag med, men att nätterna ska vara så kalla..ja, mornar och kvällar oxå förstås..Men, det är ju så det är nu när hösten är här.
Ha det så bra idag.
Kram

God morgon

Det känns verkligen somom det vore måndag, men det är ju tisdag..
Idag ska jag iväg på studiebesök på bränskadeavdelnigen, efter det ska jag träffa Maria på stan för nån fika eller så=)
Förmiddagen blir som vanligt lugn=)
Soligt å fint väder ute än så länge, hoppas på att det håller i sig. Det är ju dock så fruktansvärt kallt på nätterna, när Johan gick iväg imorse var det bara 6 grader...Det märks att hösten är här, men man får vara glad för de fina höstdagar vi har iaf, kunde ju lika gärna bara regna, som det ju ofta gör på hösten.

Johan å jag var helt knäppa igår..skulle köpa en ny datamus...Å så stod vi å funderade vad vi skulle ha för nån...Ne, en trådlös går ju inte, vi har ju dåligt med usb uttag i datorn..haha, så vi stod där och undrade hur vi skulle göra, för det fanns ingen vi fastande för med sladd...Tills vi kom på att även om vi köper med sladd så måste den ju in i ett usb uttag...ååå så dumma vi kände oss=)

Köpte även en väska till kameran, så den blir skyddad...orkar inte visa bild just nu, men kan göra det senare ikväll sen, eller imorrn..ska inte lova för mkt här nu..

Ne, ska ta å göra lite annat nu.
Kram på er.

Hatar rubriker

Då var vi hemma från träningen, körde ännu hårdare idag...trodde jag skulle svimma av...haha..Johan stod å tjata på mig att jag skulle kliva av crosstrainern...han trodde jag skulle falla av eller nått=) Men har jag betsämt mig så jäklar ska det gå oxå=) Å det gjorde det=)
Nu tänkte vi åka ut till torby en liten stund, är ju verkligen i STORT behov av en ny datamus..helst en helt ny dator..men det får vara, nån måtta får det vara på pengaslöseriet=)
Helst skulle jag dock bara vilja lägga mig å sova några timmar..men då försvinner ju hela dagen å det känns ju trist det oxå.
Kram kram

Inte pigg alls

God morgon!
Fast så värst god morgon är det inte...
Vid 4 ringde Johans mobil som han så klart inte stängt av ljudet på...De ringde å fråga om han ville jobba, men det blir lite väl mkt jobba för Johan så han sa nej, tycker jag han gjorde rätt i...annars skulle han jobbat 9 dagar i rad..
Sen har jag legat hela natten med huvudvärk och magvärk..Å det är inte bättre nu...
Men, ska trots det iväg å träna..måste röra på mig känner jag..
Fint väder idag, fast som vanligt blåsigt..
Återkommer lite senare.
Kram

Helt slut

Det blev några timmars plugg...men nu är jag helt slut i huvet...Orkar inte mer för idag..Men fått sååå mkt gjort, alla uppgifter utom en är klar, allt ska dock renskrivas oxå, men det blir inte mer plugga idag, så är det bara. Det värsta är gjort, så glad över det=) Bara alla andra kurser kvar..=)
Ska nu ta nått och äta, så måste jag väl sätta igång och rulla köttbullar sen oxå...fast kanske blir både köttbullar och biffar, när man trättnat på att rulla så plattar jag istället=)
Men som sagt, ngt att äta först.
Kram

Söndag

Det blåser typ storm idag, å så kommer det nån liten regnskur lite då och d
å..Tur man inte ska ut idag då...Tur man bara ska sitta och plugga...Yippie!! Eller nått...Ett par timmar blir det iaf, det är ungefär vad jag brukar orka med..Men vi får väl se, när man väl sätter igång brukar det vara ganska skönt att få så mkt gjort som möjligt.
Annars står bara på schemat idag att göra alla de där köttbullarna.
Skulle behöva köpa en ny datamus oxå..denna vi har har blivit HEMSK...den dubbelklickar sig själv hälften av gångerna..Inte kul alls..fast tror inte vi åker å köper nån ny idag ändå..Sån där ORKA dag idag känner jag...
Ne, dax att piggna till lite kanske..Hoppa ett par hopp å skrika ett par gånger så är man kanske igång...ev har man arga grannar utanför dörren oxå=)
Kram på er.

Kväll

Aså dagarna består visst bara av morgon och kväll..iaf som det ser ut när jag bloggar...
Har iaf idag varit och tränat på förmiddagen, sen åkte jag med mamma å pappa hem, åt mumsig mat=) Kollade på tv:n, å sen kom Johan, då fikade vi lite innan vi åkte hemåt.
Redan kväll nu, dagarna går ju så fort!!
Svängde förbi coop forum på vägen hem, de hade nötfärs för 40 kr kilot, som går ut på måndag men vad fasen..storförpackningar, så 1,6 kilo...
Så, imorrn har jag bestämmt mig för att plugga så mkt jag orkar, å sen ska jag stå och göra köttbullar som vi sen kan frysa in, så smidigt, för de tar ju ändå en stund att göra, har man färdiga i frysen är det ju bara ta upp å värma, för färdigköpa köttbullar, det kommer inte in i detta hushåll...BLÄ...
Ne, ska umgås med Johan nu istället för å sitta här.
Kram på er.

Dagen

Som vanligt har dagen gått super fort...
Syster kom runt halv 11, runt 11 började hon måla mina naglar, var klara nån gång efter 12! Vilken tid det tar..Men det ska ju torka mellan lagren..
Blev mkt bättre än när jag gjorde det själv, dock så gick jag emot en massa saker som gjorde små jack i lacket...men aja...synd bara på nära håll, å så nära får ingen se..haha..=)
Sen gav vi oss in till stan iaf, köpte mig en ny plånbok och så en smart sak som man hänger disktrasan på så man slipper ha den runt diskhon hela tiden, den är ju ALLTID i vägen...
Sen hem, Johan kom hem strax efter med huvudvärk, så tog å masserade huvet på honom en stund med lite tigerbalsam, sen gick vi iväg å köpte lite tortillabröd så gjorde vi kycklingtacos som vi nu precis mumsat i oss.
Nu blir det slöa framför tv:n hela kvällen tills det är dax å gå å sova..
Johan ska ju upp å jobba imorrn igen, å jag ska upp å träna, bäst att sova ordentligt innan så man orkar lite=)
Ska sätta mig å kolla Nigella nu.
Ha en bra kväll.
Kram

Fredag=)

Man ska väl vara glad när det är fredag?
Fast det känns som det inte spelar så stor roll, dagarna bara flyter iväg ändå. I helgen blir det dessutom en massa plugga ändå...Idag blir det nog att träffa syster, men annars i helgen måste jag plugga, träning imorrn tror jag, men måste ändå sitta några timmar med böckerna..Härligt värre..=) Nej vars, så farligt är det inte, å när man väl sätter sig så går det ganska fort. Men det ska ju ändå göras lixom.
Sitter å väntar på att kunna ringa syster, vet att hon sa att hon brukar gå upp vid 8, men vågar ändå inte ringa förrän vid 9...
Det är sånt där toppen fint väder idag me, än så länge iaf.=) Så härligt. Fast natten var kall, endast 8 grader...Får nog snart ha sovrumsfönstret stängt skulle jag tro..
Ne, om jag kanske skulle tvätta bort det nagellacket som sitter på naglarna så vi sen kan måla på nytt=)
Kram kram

Rubrik?

Aså det där med rubriker...jag blir tokig..skiter i det helt snart=)
Nåja, förmiddagen bestod av träning ett par timmar, körde på för fullt idag, jätte lite folk och energin på topp, så blev ett ordentligt träningspass med mest kondition.
Sen bar det hem för att fixa lite mat, slängde oss en stund framför tv:n innan vi tog oss en promenad i solen, jätte härligt väder idag=)
Annars har dagen bara gått helt enkelt..
Imorrn är det dax för Johan att jobba igen, å jag ska ev träffa syster så vi kan fixa lite med mina naglar..att måla själv är ju så förbaskat svårt och blir inte alls bra...Blir säkert iaf bättre med lite hjälp.=)
Sitter här å känner den underbara rökdoften som kommer in från dörren, nån idiot röker väl i trpphuset!! Inte ovanligt här om jag säger så! Arg blir man!!
Ikväll är det idol som gäller igen, å lyxfällan=) Kvällen är räddad...haha..tv tittande folket nummer ett är vi..
Vi ska nu ta å äta lite kvällsmat, så avslutar här för dagen.
Kram på er.


God morgon!

Idag nu på morgonen så blir det gymmet..egentligen hade det kanske vare skönare att varit där när de öppnade, men orkar man inte gå upp så gör man inte..Johan tycks ha somna om IGEN!!
Ajam får gå och hoppa på honom sen=)
Annars idag har vi inget planerat, tar dagen som den kommer.
Har i natt och även nu haft en lustig värk i magen, sitter på höger sida, fast inte blindtarmen, utan sitter strax ovan naveln..Gör bara ont när jag böjer höger ben eller spänner magen i ett visst läge...aja..tippar på att det har ngt att göra med tarmen..Säkert inget att oroa sig för så länge det inte gör ont hela tiden.
Ne, ska se till så Johan vaknar nu så vi kan komma iväg nån gång.
Kram

Skolan igen

Ska snart iväg till bussen, skolan i eftermiddag igen..Är ju ganska skönt att vara ledig förmiddagen och sen åka in bara för ett par timmar...Fast föredrar nog ändå att gå 8:30-12, så man är ledig sen lixom..
Idag ska vi få papper om en ny kurs, så sen blir det till å plugga en massa..Underbart härligt..eller nått..
Förmiddagen satt jag å pratade bort med syster i telefon, tills jag insåg att det nog var dax för mig att börja göra mig iårdning lite.
Idag slutar Johan å jag samtidigt, å så är han ledig imorrn, å lika så jag, som jag vet än så länge iaf..Man vet aldrig vad som händer.
Ganska soligt ute idag, härligt, men de har ju sagt att sommaren skulle komma åter idag..Nåja, vi får väl se hur länge den håller i sig denna gången..en dag eller så..=)
Ne, ska ta å fixa mig lite mer nu innan det är dax att gå iväg till bussen.
Kram på er.

Detta hade varit något..Haha..kolla in klippet..Kanske man skulle gjort när man gifte sig..aja..försent ju..=)

God morgon på er föresten!
Tisdag är det ju redan, har skolan idag, fast går bara mellan 13-15, ska ha nån föreläsning från MAS:en...
Skönt med korta dagar iaf=) Går samma tid imorrn, så ska verkligen inte klaga...fast har ju som sagt en massa att göra hemma, men nu när man har så mkt att göra hemma är det ju skönt att slippa gå så mkt i skolan, man hinner inte med hur mkt som helst ju.
Annars vad som händer idag vet jag inte, förmiddagen nu blir nog ganska lugn, kommer gå fort, komme säkert kännas som jag ska iväg snart..
Eftermiddagen får vi se, Johan är nog hemma vid 5 eller ungefär...Tänkte höra med honom om vi ska iväg å träna en stund.
Kram på er.

Kväll igen då

Fattar inte att dagarna går så fort!
Eftermiddagen nu åkte vi till procurator i hopp om att kunna köpa handsprit...det var sååå slut..aja, vi får klara oss på det vi har helt enkelt.
Va på ö&b å köpte lite engångs tallrikar, glas och bestik tills jag fyller..
Va även förbi svärföräldrarna, de åker till Bulgarien imorrn. Att alla ska iväg till värmen utom vi...aja..
Om en halvtimme börjar Färjan 3..då sitter jag klistrad=)
Härligt om det börjar komma igång lite program igen, så jobbigt när man sitter på kvällen och det inte finns ngt att titta på.
Ne, ha en bra kväll.
Kram

renskriving

Själva kursens alla uppgifter är klara, nu ska de bara renskrivas oxå...*suck* ett antal sidor om jag säger så...
Har även nu fått hem böckerna till hemsjukvården och lindrande vård, 250 spänn för båda! Skulle kostat minst det dubbla..så klagar inte=) Fick dessutom studiehandledningen till näringsläran..så kan ju börja så smått med den oxå bara jag renskrivit geriatriken..På onsdag får vi även studiehandledningen till lindrande, så lika bra att få lite gjort. Skönt iaf att vara klar med geriatriken, renskrivingen är ju inget man behöver tänka och söka fakta för iaf.
Tvätten är även upptagen, lite var torrt och det andra hänger här i lägenheten istället.
Johan slutar om ca en timme, ska väl försöka hunnit renskriva några av uppgifterna då iaf.
Skönt när det händer lite, å den här dagen har försvunnit hur fort som helst..=)
Kram

Blir så arg!!

Kommer ner till tvättstugan och möts av detta.

Torktumlaren är ur funktion...
Tro man blir glad?? Vi som torktumlar nästan allt!!
Nu ska tvätten istället få hänga i detta urdåliga torkrum.Inget blir tort i det där äckliga rummet..hatar det..
Hatar i å för sig hela tvättstugan..Brukar aldrig tvätta själv, vi brukar alltid göra det tillsammans, men jobbar Johan så gör han...Å självklart när man är ensam omk skiten så funkar inte maskinerna...
Skulle inte förvåna mig om nån av tvättmaskinerna ska krångla nu oxå...då ställer jag mig å skriker...=)Snälla rara tvättmaskinerna, håll iaf idag, eller iaf nu under de timmarna som jag tvättar..SNÄLLA=)

Nu ska jag väl ta å sätta igång med pluggandet, trots att jag är lite smått arg..
Lite lugn musik får jag hoppas får mig lite gladare..=)
Kram


tvätt

Ska nu snart ner till tvättstugan å tvätta lite...Favosysslan nummer ett...
Under tiden tänkte jag roa mig med att plugga..Tänkte jag skulle bli färdig med geriatriken, så jag kan börja med de andra kurserna sen..Tippar på att det kommer att ta ett par timmar, sen ska det renskrivas oxå..det gör jag dock kanske inte idag..får se vad som hinns med under tiden tvätten går helt enkelt.
Skulle vilja byta lite gardiner här hemma oxå..men vet inte rikigt om jag orkar styrka å klättra å fixa å dona...Det visar sig vad orken finns kvar till.
Ska även idag åka å hämta lite böcker som jag ska köpa billigt, böcker till skolan, bra när man kan köpa begagnat=)
Ne, ska väl ta å gå ner till kära tvättstugan nu kanske..
Kram


Dagen

Tar ett snabbt inlägg om vad som hänt under dagen.
Tog en rejäl sovmorgon halv 10 ungefär, åt en lättare frukost eftersom vi skulle vara hos syster och Anders vid 12. Cyklade dit, vädret såg så fint ut, men innan vi han komma fram kom ändå lite regn...
Fick mat där, gottit=) Å så kollade vi på en massa kortf rån deras resa, alltid kul att se annat än vad vi har här.
Lite smått till fika efter det å sen cyklade vi hem, i sol=)
Har tagit det lugnt resten av eftermiddagen.
Nu ska vi snart kolla på ensam mamma söker som börjar idag, ska äta lite sen kvällsmat oxå, blir lite varma mackor.
Det var dagen lite snabbt.
Kram kram

Söndag

Att tiden ska gå så fort..
Idag är Johan ledig, så en dag tillsammans.
Ska iväg sen en stund till syster och Anders för å kolla på kort när de vare borta, bli dessutom bjudna på mat, kan det bli bättre?=)
Annars idag blir det bara lugnt, Johan är ju bara ledig en dag, så han behöver slappa.
Som vanligt har jag inte så mkt att skriva om.
Ha en bra dag.
Kram

Lördag

Idag är det ju lördag, fick för mig hela dagen igår att det var lördag..låg en dag före.
Inatt har det blåst nått frukitansvärt...Verkar fortsätta en del även idag, varför ska det alltid blåsa?
Såg dessutom först ut att kunna bli riktigt fint väder idag, men nej då, då drar molnen in.
Idag blir det träning nu på förmiddagen. Sen vet jag inte, kanske skulle jag plugga lite innan Johan kommer hem, det får det nog bli, så jag blir klar med mina uppgifter nån gång. Har inte så mkt kvar, blir dock så lätt att skjuta på det då..Men har ju en massa andra kurser som vore skönt att börja med oxå..Så jag är klar med allt till den 13:e november=)
Ne, ska väl få i mig lite frukost å så där nu, så jag orkar med å träna en stund.
Kram

Dagen

Var borta typ hela dagen idag...
Åkte på morgonen med syster hem till mamma å pappa, pratade, åt å satt i massagestolen, sen bar det iväg till Ikano en stund, sen hem å fixa lite med naglarna, de blev dock inte så bra..har så svårt att måla dom, skakis om händerna..
Johan å jag bestämde oss sen för att ge oss iväg till nya netto, funderade på om det skulle bli bilen eller cyklarna, men vågade inte rikitgt cyklarna då det är så grått...
Hittade iaf lite smått å gott.
Nu blir det tacos å tv:n..
Kram

Lite nytt

Är ju dålig på detta med bilder...Därför får det bli några iaf i detta inlägg.
Börjar med att visa er en lampa till sovrummet som vi köpte nån gång för ett tag sedan...Minnet? Nja, det är som vanligt borta=)Å så tänkte jag visa er vad vi fick av syster och Anders nu efter att de varit borta.Ett jätte fint skärp i lammskin..enkelt skärp men jätte fint=)
Tack så jätte mkt än en gång=)Johan som älskar whiskey fick en flaska.
Även han tackar än en gång.=)

Kan oxå meddela att allt nu är bra, eller ja, jag känner mig lugn som en filbunke nu iaf=)
Ska väl diskutera lite saker sen, men som sagt, det är bra iaf.

Har nu under eftermiddagen pratat med mamma, å med syster och så har jag städat en del..
Rensat mest egentligen...
Gjorde ngt som MÅNGA kommer bli förvånade över...tog bort nästan alla badankor från badrummet, de ligger nu förvarade i en påse i klädkammaren..
Har tröttnat på att de drar åt sig så jäkla mkt skit.
Så nu finns bara de som är lite dyrare och finare uppe.
Några går an att städa av, men kände att jag bara sket i de andra, å då såg de inte alls roliga ut..Nu blir det nog bättre=)
Kram på er.besviken

Ibland blir man så fruktansvärt besviken, när ens nära lova å lovar men bara skiter i allt.
Har precis hunnit bara skrika och gråta hysteriskt, just nu känner jag mig mest tom, blandat med ilska och lite lessen är jag oxå.
Har en massa att ta tag i, men jag orkar bara inte just nu.
Man kanske oxå skulle göra samma sak, lova en massa och sen bara skita i det.
Jag begär inte mkt, men nånting måste jag nån gång få tillbaka ngt oxå.

God kväll

Då var kvällen här och ska strax gå och sova.
Har nu varit och hämtat upp syster och Anders på resecentrum, så nu är de tillbaka i Sverige, kalla Sverige...
De har haft det bra mkt varmare..
Annars under dagen var det först skola å sen åkte jag hem till mamma å pappa, fast pappa jobbade, så honom träffade jag ju inte..
Sen hämtade Johan upp mig när han slutade, åkte hem å åt lite smått, kollade lite på tv:n å sen var det dax att åka iväg.
Orkar inte uppdatera en massa nu.
Men återkommer så klart imorgon.
Kram

Regnig onsdag

Jag är så trött idag, tog en evighet innan jag somnade igår kväll/natt...
Ska ju till skolan idag 8:30-12, så var ju tvungen att gå upp..
Regnar gör det oxå..trååååk..
Idag kommer syster å Anders hem, får hoppas dom sluppit regn..men dom får det nu iaf.
Halsen är inget rolig alls, vet i fasen varför den ska göra ont igen, jobbigt är det..Men men..
Har inte så mkt att skriva om så här på morgonkvisten.
Kram på er.

sååå trött

Känner att den här dagen bara försvinner ifrån mig..klockan är ju för tusan snart 12!
Halsen känns verkligen inte bra alls..sååå jobbigt..Men, det finns som som har det värre, så man ska inte klaga.

Försöker planera vad vi ska ha för mat idag, tog upp en köttfärs ur frysen, kan man alltid hitta på ngt med, är lite sugen på köttbullar, men tveksam om jag orkar stå å rulla..göra biffar istället går ju=)
Fast kalla mig gärna knäpp, men jag gillar köttbullar mer än biffar..även fast det ju egentligen är precis samma sak, bara olika form..Hehe...man är som man är=)Jag som liten..Kul å kolla en massa bilder ju..=)
Ne, ska se om jag ska ta tag i lite pluggande nu kanske..
Kram

September=Höst

Då var vi inne i september redan..tråååååk..Då är det ju höst..Var tog sommaren vägen? Nu väntar ju bara kallare å kallare väder..
Idag sa de igår att det skulle vara så fint väder, sol å 25 grader...eller hur! Det är så grått å trist så.
Min hals har börjat göra ont igen, blir visst aldrig riktigt frisk...trött på det här.
Sitter å väntar på att mamma ska ringa, hon har vare på sjukhuset idag, skulle vara där hal 9, så hon borde ju inte vara kvar.. Får se om hon fått reda på att det blir nån operation osv.
Hoppas att hon får en tid nu i höst så det kan bli gjort nån gång.

Syster å Anders kommer hem imorrn, hoppas verkligen att de haft det bra, de lär nog frysa när de kommer hem, från 30 grader till detta..

Det var allt för mig för nu.
Kram

RSS 2.0