Valborg

Valborg idag..det skiter vi i här faktiskt...Orkar inte bry oss..
Jag är dötrött...Kom hem runt 8, då är det nån idiot som börjar damsuga! Tack så jätte mkt för det!! En hel timme höll de på, när de hade slutat börjar nån borra istället!!
Nåväl, vid halv 10 somnade  jag gott under täcket iaf.
Å när klockan sen ringde klockan 12 så ville jag bara dö..Slumra till 20 minuter till, men sen va jag så illa tvungen att bege mig upp...Skulle åka ner till stan sen vid 13 för att vara hos BM 13:30...
Där gick allt bra iaf, lite högt blodtryck, men de tog hon det oxå direkt när vi kom, så man hade ju halvjäktat dit..Annars var iaf alla värden bra.
Efter BM hem lite snabbt å få i oss lite mat för att sedan åka och kolla på lägenhet.
Vi har tackat ja till den, så nu är det bara att hålla tummarna för att vi får den..Hoppas på att ingen annan vill ha den ju:)

Annars har man väl babblat i telefon, å lite sånt där sen vi kom hem.
Kvällen blir super duper lugn. Kommer somna tidigt idag känner jag..
Saknar att kunna ta mig ett glas vin så här när man ska vara ledig, skönt att varva ner lite med..Men det får jag klara mig utan länge nu...Å det gör jag så gärna, så klart. Men man kan ju sakna för det.. Ska ge mig in på att prova nått alkoholfritt vin nån gång..Se om man hittar nått som är gott.

Det va väl min dag det..
Kram


Onsdag

Inatt är det dax igen...jobba..2 nätter nu, sen är jag ledig helgen. Det ska bli skönt:)
Idag kommer jag inte göra mkt mer än att slöa...Läsa, ligga på spikmattan, ev. ta ett bad, försöka sova en massa. Måste ju vara någorlunda pigg inatt, för har en som ska gå brevid. Även fast hon då får göra det mesta måste ju jag finnas där och försöka komma ihåg att berätta allt. Så man måste ju på nått sätt tänka till mycket mer, hon ska ju klara sig själv efter endast en natt brevid.

Johan har precis åkt iväg till jobbet nu...Så skönt att slippa ses alltså...Igår åkte jag iväg på morgonen på utbildningen, jag slutade 13, Johan började 13:45, alltså sågs vi en liten, liten stund på morgonen endast. Sen slutade ju han 23:30..Så när Johan kom hem så sov jag.
Idag upp och umgås ett par timmar innan Johan skulle iväg. Ikväll slutar han ungefär när jag börjar. Imorrn bitti hämtar han upp mig på jobbet, men då ses vi ju typ bara en halvtimme, för jag ska ju hem och sova. Johan är ledig men jag sover ju till 16:30/17:00...Umgås några trötta timmar innan han skjutsar mig till jobbet. På fredag morgon sen så börjar Johan tidigt och jag åker hem och sover till han kommer hem vid 12:30...Då först ses vi lite grann på riktigt...Hela eftermiddagen och kvällen tillsammans:)
Sen är det dax i helgen igen, då Johan jobbar precis hela dagarna...Det är trist när man knappt får ses nått...Längtar till nästa helg, 3 hela dagar tillsammans då vi är i Kalmar. Känner att den tiden behövs:)

Nu är vår bil ute på blocket...Kändes lite lustigt att lägga ut den..Men på tisdag kväll hämtar Johan upp vår "nya" bil...Så hoppas på att bli av med den vi har nu...
Nån som är sugen:)

Kram kram


Dagen

Imorse när jag skulle upp ville jag bara dra täcker över huvet och skita i allt..
Hade utbildningsdag mellan 8:30-13...Så va ju så illa tvungen att gå upp...Med allt för lite sömn så var det rent hemskt..
Å sen sitta på föreläsning och hjärnan..hur den är uppbyggd och fungerar..Tro att man va seg..
Kom hem runt 2 tiden och har inte orkat göra ngt alls..
Ska fixa mig nån kvällsmat snart..Men behöver inte vara nått komplicerat eftersom vi blev bjudna på lunch.
Ikväll nu lär jag gå och lägga mig tidigt..Johan jobbar till 23:30 ca, så det blir första gången på länge som jag går till sängs själv.
Egentligen skulle det inte skada om jag höll mig vaken tills han kommer hem, eftersom jag ska gå på och jobba imorrn natt igen..Men kommer aldrig orka med 6 timmars vaken tid till..

Blev så arg nu oxå..
Internet har krånglat lite, det trådlösa, ibland hittar den inget närverk lixom..Så får man gå och dra ut kablarna från routern och stoppa i dom igen så funkar det...Dock inte idag...Höll på en hel evighet och provade på alla möjliga vis, men icke...Så den är väl paj nu...
Är glad över den typ 10 meter långa internetkabeln vi fick av Anders en gång..För nu kan jag ju iaf sitta i soffan ändå..Även fast det är lite jobbigt med kablar runt hela datorn..Både strömkabel och internetkabel..Men men...
Får väl bli en ny router sen nån gång..Är ju så extremt glad över att allt verkar vilja gå sönder nu för tiden..Men det är klart, vi som är gjorda av pengar har ju inga problem med det...eller nått...Det känns i plånboken när man måste köpa nytt hela tiden. Blir ju alltid nått annat som blir lidande.
Är riktigt glad över att vi får tillbaka en stor summa på skatten, de pengarna ska nämligen gå till knodden i magen, är ju mkt som ska köpas inna h*n kommer ut.. Då är skattepengarna inte helt fel:)

Ska väl försöka fixa nått att äta nu..Har inte så mkt hemma känns det som, men nått ska man väl kunna hitta.

Kram


Får aldrig sova...

Johan och jag började dagen när jag kom hem med en rejäl frukost. Gott:)
Sen när Johan åkte iväg för att jobba vid 10:30 så la jag mig framför tv:n. Somnade väl vid 11 tiden och min tanke var att sova ett antal timmar..
Men vem ringer inte och väcker mig klockan 2?? Jo Johan..Tack så mkt älskling. Ska man klaga? 3 timmars sömn..visserligen ska jag kunna sova ikväll sen..Men även om jag sover bort mer eller mindre hela dagen så brukar jag inte ha några problem att somna på kvällen ändå.
Johan tyckte jag skulle somna om igen..det tyckte jag med...Men inte så lätt när man då hör härliga hantverkare som står och skriker åt varandra hur mycket kabel de ska dra.
De ska installera telia som vi ska se tv:n igenom..Å då ska de ju dra en massa kabel runt om i hela huset och sen in i alla lägenheter...
Inte roligt att höra dom hålla på i en halvtimme iaf...Så nu är det väl kört..Mer sömn är bara att glömma...
Istället ska jag ta tag i nått riktigt roligt.



Diskbärget i köket.. Haha..fast det är som tur är inte så farligt..Står några tallrikar å ett par glas..
Har egentligen INGEN lust alls att ställa mig med den... Men nån måste ju göra det...Å den nån är ju jag eller Johan, å ska inte disken stå kvar imorrn lär den nån få vara jag, Johan är ju inte hemma.

Men sen ska jag ta mig en promenad...Hade hoppats på strålande sol...Men det ligger ett vitt täcke över himlen...Så solen kommer inte riktigt igenom...Men gissar på att det är ganska varmt och skönt ändå.

Kram kram


Sista natten för denna helgen

Ska strax iväg å jobba igen..
Men sen är jag nästan ledig lite..
Går ju av imorrn å sover en massa..
På tisdag utbildningsdag mellan 8:30-13...
Å sen går jag på onsdag kväll igen..
Så egentligen är jag inte ledig ngt alls förrän jag går av på fredag...
Då får jag sova några timmar innan det är dax för Barnmorskan 15:00...
Nehe..ska ta å fylla i ledighetsansökan nu innan jag ska iväg.
Återkommer imorrn istället.
Kram


Då var det dax igen

Ledigheten är över och det är dax att jobba igen.
3 nätter i rad nu..Gillar inte riktigt de där 3 nätterna..Är på gränsen att vara lite för många, 2 är mer lagom..Men men, det är iaf skönt när helgen är gjord, så ska väl egentligen inte klaga:)
Ska ju verkligen inte klaga alls på vårt mitt schema med all härlig ledighet.

Idag har vi inte gjort mkt alls.
Slöat mest hela tiden.
Sov ett par timmar nu under eftermiddagen, men känner att jag lätt skulle kunna sova en stund till...Vet dock inte om jag orkar mig upp igen om jag somnar.
Får hoppas på en lugn natt, fast ändå inte allt för lugn, för då är det ju istället svårt att hålla sig vaken. Lagom är bäst..haha:)

Johan står nu och diskar...gissa om jag känner mig lat då som sitter vid datorn...Men vi kan ju ändå inte stå båda två och diska:)

Ne, ska ta mig en liten funderare nu om en halvtimmes sömn till är ngt att ha.
Ha en bra helg om jag inget mer orkar skriva i helgen.
Kram


Jag ser det snöar...

Det är vinter även idag...Snöar..Känns inte riktigt rätt så här pass långt fram på våren.
Idag blåser det även en massa.
Tror att jag håller mig inne idag..Om det inte blir bättre till senare sen då.
Har ändå inte tid till annat nu på ett tag.
Mina svärföräldrar kommer upp sen vid 13 på mat.
Så under förmiddagen ska jag fixa med maten..
Skinka i vit sås med potatis...
Skinkstek som man skär i tunna skivor, steker med salt och VITpeppar.
Sen kokar man köttet i standardmjölk tills det blivit så mört att det nästintill faller sönder. Tippar på att det får stå och koka 1-1½ timme. En massa vitpeppar ska det vara i oxå. Det är supergott:)

Ska väl även ta och tvätta rent lite inne på toan å sådär.
Bra när man får gäster är ju att man får ändan ur vagnen och städar lite..
Johan kommer snart hem han oxå..Slutar redan 8:30, så han får ta ett varv med damsugaren.

Jag skulle kunna gå och sova nu känner jag...Vaknade vid 7 och kunde inte somna om..Men nu när jag varit vaken en timme, då är tröttheten här igen..Typiskt..Somnar jag nu kommer jag inte bli människa på hela dagen sen...Hade jag däremot sovit vidare nån timme till hade jag ju sluppit vara så här trött...

Ne, ska kanske börja göra lite vettigt istället för att sitta här.
Kram


Väntan

Satte igång nån tråkig film och hoppades ju på att somna..Men nej då..Det gick inte..Kommer fasen vara mer död än levande ikväll sen..Men å andra sidan är ju Johan trött då med, så kan ju gå å lägga oss tidigt om vi vill.

Nu borde Johan sluta inom 45 minuter, han är på möte nu mellan 9:30- ca 12..Hoppas inte det håller på längre...
Jag borde väl egentligen ta och göra lite nytta nu...
Haha..han ringde nu och va färdig..Så då är han nog hemma inom 20 minuter:)
Ska iväg med tv:n då..Skönt att slippa ha den ståendes ju:)

Å så dessa funderingar på mat...Tips på nått gott och enkelt?
Jag hatar detta med mat..Så svårt att komma på vad man ska äta.. Borde verkligen börja skriva matlista..Då vet man vad man ska äta och dessutom så blir det ju så mkt billigare på så sätt. Men samtidigt är det svårt med matlista med våra arbetstider..Ibland är vi båda hemma, ibland är den ena hemma och inte den andra, ibland sover jag å Johan måste ju ändå äta..
Vissa veckor går ju dock bättre än andra, men motivationen att skriva matlista för lite då och då finns inte riktigt..

Ne, om jag skulle hinna med en snabbdusch innan Johan kommer hem kanske.
Kram


Jag är ju trött

Vaknade redan klockan 6 och kunde inte somna om...Jag som är så trött!!
Kommer vara mer eller mindre död hela dagen känns det som..
Funderar på om jag skulle ta och ffixa lite frukost och sen slå mig ner i soffan å kolla nån film, kanske man kan somna en liten stund:)

Idag vet jag inte vad som händer, Johan kommer hem runt 12. Skulle behöva åka å slänga vår gamla tv..Den står ju och tar ganska mkt plats...
Har dessutom en gammal skrivare och lite annat skit som oxå skulle behöva komma till tippen..

Städas här hemma behövs oxå...Varför hålls det inte rent och snyggt hela tiden för? Jag hatar att städa och ibland vore det skönt att anställa nån som kunde göra det åt en. Haha..för en liten 2:a på 60 kvm...

Kram på er.


Tack

Tack snälla för grattis!!

Har en annan blogg oxå..där både Johan och jag uppdaterar ibland..
Vill bara varna att där skrivs allt..
Från det lyckliga plusset till förstoppningar osv...Så läses bara om du inte är känslig... Det är ingen dans på rosor att vara gravid..Även om jag egentligen nog mått ganska bra mot vad många andra gör. Så har man sina dagar som är hemska..

Men vill ni läsa i den så är ni välkomna dit.
Lite grann kommer väl stå i denna bloggen, men mer detaljer i den andra som jag låter bli att skriva i denna.

www.hostbebebis.blogg.se

Kram kram


Jag ska bli mamma

Låter bilden säga det mesta:)



Till den 4:e November är h*n beräknad.
Är i vecka 12 just nu, så har ett bra tag kvar...Men den som väntar på något gott:)
Kram


Söndag

Var tog lördagen vägen nu då??
Umgicks med Maria till 16 ungefär..Sen hem, å sen vet jag faktiskt inte alls var tiden tog vägen...

Lite komiskt en sak alltså..Jag ska åka till mamma å pappa idag när Johan är å jobbar. Ska äta där..Pratade med pappa igår när jag stod och lagade mat, lasagne, haha...pappa typ -lagar du lasagne??Men det ska du ju få imorrn här..
Så kan det gå..Det blir lasagne 2 dagar i rad..Men vad gör väl det, det är ju såååå gott:)

Så min dag kommer alltså spenderas hos mamma å pappa, ska dra med mig lite tvätt oxå, har ju så svårt med tvättstugan här hemma...Svårt att få tider tyvärr..Då är det lika bra att passa på när man kan utnyttja tvättmaskinen där istället:)
Längtar verkligen efter egen tvättmaskin...En så SKA det bli i nästa lägenhet.

Johan la sig i badet nu..Vad ska jag göra då? Är lite sugen på scones..Men orkar jag verkligen ställa mig och baka det?? Nja..Men kanske värma nått sånt där halvbakat bröd i ugnen, så känns det ju lite som hemmagjort iaf:)

Ha en toppen dag.
Kram


Ser lite sol:)

Har nu på morgonen varit iväg och tränat lite..
Grått på himlen å blåsigt..Men ändå 10 grader varmt..Inte lätt att veta vad man ska ha på sig..
Nu börjar dessutom solen titta fram lite...Frågan är nu...ska det bli sol eller ska det vara molnigt? Nu blev det ju ännu svårare att besluta om klädval..
Ska nämligen iväg om en liten stund till stan å träffa Maria.
Ska bli mysigt att bara få sitta och babbla av sig lite.
När jag sen kommer hem ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara koppla av en stund med lite tända ljus och lugn härlig musik.
Där ska jag ligga tills vattnet är kallt.
Sen blir det väl nästan dax att påbörja matlagning då Johan kommer hem runt halv 8 eller nått sånt..Har inte ens koll på när han slutar riktigt..

Hoppas att ni får en toppen dag!!
Kram


Trööött

Det är lustigt, även fast jag har sovit hur bra som helst och kände mig pigg när jag vaknade så är jag nu 2 timmar senare hur trött som helst.
Kanske blev jag trött av att solen lyser med sin frånvaro..
När jag gick å la mig imorse så sken solen så fint och när man går upp så är det grått och det ser nästan ut som om det skulle kunna börja regna.
Ska ju tydligen inte vara så fint väder i helgen heller.
Fint när man jobbar och regn när man är ledig..Varför är det alltid så??
Helgen blir nog bra ändå..
Lördag ska jag träffa Maria:) Å sen kommer Johan hem på kvällen, får mysa till det med ngt gott då.
Söndag ska jag ta mig en ordentlig sovmorgon å sen vet jag inte vad som ska hittas på..
Måndag är vi lediga tillsammans, då händer ngt kul, mer om det lite senare.

Nu kom Johan hem så ska umgås med honom.
Kram


Kalmar

Den 7:e Maj åker vi iväg till Kalmar. Blir där över helgen. Hotell å massa mys:) Alltid så skönt att ha något att se fram emot:)
Sen blev vi så förälskade i Kalmar efter att vi va där i somras.
Så det blir väl mys med att gå ut och äta. Gå runt i den vackra staden, hoppas på att få fint väder så klart:)
Kanske åka över till Öland, allt beroede på väder.

Sen är det bestämmt att det blir Danmark några dagar på semestern oxå.
Blir Fredrikshamn.
Hotell även där. Har man semester så har man:) Blir 3 nätter där.
Så skönt när man har lite att se fram emot ju:)

Så nu känns livet lite enklare.
Sen att det verkligen är härlig vår ute gör ju inte saken sämre heller:)

Dock ska jag snart ta och sova bort några timmar av denna fina dagen, för går på och jobbar ett par nätter nu..
Så får hoppas på att helgen fortsätter vara lika fin:)

Kram kram


Tisdag

Började ju dagen väldigt bra...
Vaknade och kände mig pigg och glad och solen hade precis börjat tränga igenom de gråa molnen.
Han dock inte vara uppe mer än nån halvtimme innan det började flimmra för fullt framför ögonen på mig. Så det var bara att lägga sig en stund och låta det gå över..Och veta att det skulle komma en huvudvärk efter.. Så den tampas jag med just nu..Inte roligt..Risken finns ju att den håller i sig hela dagen. Brukar ha en förmåga att göra det när man börjar dagen med huvudvärk.

Johan slutar tidigt idag, känns skönt=)
Han slutar redan klockan 14. Så hela eftermiddagen har vi tillsammans. Jag hoppas ju på att huvudvärken ska ge med sig så pass mycket att jag klarar av att vara ute i solen en stund. För det är verkligen stårlande väder:)

Är lite hungrig nu men ska inte äta förrän Johan kommer hem, så ska  ta mig nån macka så länge. Sen sover jag nog tills Johan kommer hem och hoppas på att jag mår bättre.

Kram kram


Trött och huvudvärk

Nere på VC tog det TID!! Va en jäkla massa som satt i kön vid labbet...Men till slut så:)

När jag kom hem för en stund sedan så kom huvudvärken som ett brev på posten..INTE skönt alls...Och trött, så jag vet inte vad..Ska man inte vara pigg och glad en sån här fin härlig dag?
Har iaf öppnat upp fönstret i sovrummet, öppnade balkongdörren oxå, men det blev lite för kallt eftersom jag sitter mitt i draget.
Det är härligt att höra fåglarna vissla:)
Funderar på att ta mig en lite tupplur... Kanske kan det få huvudvärken att ge med sig.
Krypa ner under filten, kanske sätta igång nån film och bara låta ögonlocken falla för nån halvtimme-timme:)

Funderar på om jag skulle baka något sen i eftermiddag, har ju tomt i frysen och att ha något litet är ju alltid bra att ha där ifall det kommer nån..
Som igår när mamma å pappa kom upp och man inget har att bjuda på, då fick det bli köpefikabröd..Illa att man inte bakat innan..Men men...Orken ska ju finnas oxå..Å den finns inte riktigt.

Kram på er.


Måndag igen

Då var det måndag..egentligen jobbmåndag för min del, men har bytt mina 2 första pass nu och jobbar istället onsdag och torsdag natt. Så en låång helg blev det:)
Tänkte snart dra mig ner mot vårdcentralen, men ville vänta lite tills det blivit några grader varmare.. Annars är det toppväder idag, solen skiner å man blir så glad:)

Idag eller imorrn kommer de och hämtar dosorna efter att vi haft radonmätning.. Jag tycker ju att det är så jobbigt när det ska komma nån å man inte alls vet när..Vet ju inte om de kommer idag eller imorrn och har ingen aning om tid eller så. Eftersom vi har en sån där dosa i sovrummet vill jag ju heller inte riskera att ligga och sova när de kommer..Så får snällt ge mig upp, trots att jag är ledig..Synd om mig..haha..:)

Idag är en sån där tråkdag..Johan jobbar HELA dagen...
Så jag får väl roa mig med att gå på ensamma promenader och kolla på tv...På nya tv:n:)
Va å köpte en ny igår, då vår gamla blive helknäpp..Ljudet varierar från att vara på typ lägsta till att gå upp till högsta för att ibland ligga normalt.. Det gick iaf inte att ha det så..


Denna är vi nu ägare till.
Är supernöjda och priset var helt ok, 5995, tror jag...Jag ser alltid det stora priset och säger 6000.

Nehe, kanske skulle göra mig iårdning lite och så ta mig ner mot vc då.
Kram på er.


Glad påsk...typ..

Skulle träna idag var tanken..Men vaknade med en extrem ryggvärk.
Johan har nu masserat i en hel timme! Tack älskling! Tog mig ett par värktabletter oxå och nu är jag igång igen, även om den fortfarande känns.

Vid halv ett ska vi hämta upp syster och Anders och åka till mamma å pappa för att fira "påsk".
Så det blir vår dag det.

Ikväll börjar wild kids..haha..jag vet, barnprogram..Men jag tycker de brukar vara så söta att jag bara måste se det.

Får bli bara en kort uppdatering.
Som vanligt helt utan bilder..
Kram


Helg

Då har vi helgen här då..
Jag hade egentligen tänkt njuta av att vara ledig idag oxå..Jobbade ju bara en natt och trodde inte jag skulle vara så trött, men har sovit till och från hela dagen känns det som. Jätte trött. En del trötthet ligger väl kvar sen man va sjuk.
Men är vilket fall ledig till onsdag kväll, så ska inte klaga:)
Johan och jag är ledig tillsammans denna helgen, riktigt skönt.
Johan mår bättre nu oxå, idag har förkykningen inte varit så farlig, SKÖNT!

Imorrn blir det träning en stund för min del, Johan får låta bli.
Sen blir det hem till mamma å pappa och fira påsk. Ska bli mysigt:)
Söndag är inget planerat och vi låter det nog vara så,  tar en lugn och skön dag och hoppas på att det är fint väder så man kan njuta av en promenad i solen:)

Nu ska vi kolla på så ska det låta här..Ska vi sitta och sjunga för fullt..haha..tur ingen hör oss...hoppas jag:)

Kram på er.


Jobba i natt

Äntligen är jag frisk.
Så i natt blir det till att jobba:)
Blir bara en natts jobb och sen är jag ledig i helgen och även måndag och tisdag..Så är lite långledig efter denna natten.

Tänkte jag skulle sova lite nu under eftermiddagen, men det blir inte lätt eftersom de borrar hela jäkla tiden nånstans i nån lägenhet..
Inget roligt ljud alls..
Men efter 4 blir det ju kanske lugnare när hantverkare å så går hem..Kanske kan man få sig nån timmes sömn då:)
Annars sov jag iaf till 10 imorse..Så ska kanske inte klaga ändå.
Men helt klart så är man lite tröttare efter att varit hemma och vare sjuk. Man blir ju inte pigg av det om man säger så.

Dock detta med sjukdomar..Johan vaknade igår med 39 graders feber..
Va bara för honom att ringa och sjukanmäla sig! Vilken bra månad detta blir..Men man kan ju inte rå på sjukdomar.
Verkar iaf som att Johan slipper magsjukan. Han har inte så hög feber idag och är mest "bara" slemmig i halsen. Så hans feber beror förhoppningsvis "bara" på förkylning.
Det borde ju kommit igång annars..Å äter gör han utan problem.

Förhoppningsvis kan vi äntligen få fira lite påsk på lördag..bara en hel vecka sent:)
Skulle firat i måndags, men då var ju både jag och pappa sjuka.

Det var väl allt jag har att uppdatera...Har ju inte hänt så mkt när man bara legat hemma.
Ska bli skönt att få komma iväg å göra annat än å vara hemma.

Kram på er.


När?

Jag ska visst aldrig bli frisk.
Känner mig inte nått direkt sjuk förrutom då alla diaréer jag dras med..Och att jag är helt slut eftersom jag ingen näring får i mig..Allt jag äter kommer ju ut igen med en jäkla fart!
Långdraget det här..
Jag som trodde jag skulle vara bra nu...Men i natt var det dax att springa upp igen och sen varit flera gånger på toan.
En magsjuka brukar ju inte hålla på så länge!
Sen beter den ju sig lite lustigt oxå, jag mår ju inte illa! Det brukar man ju göra.
Får hoppas på att detta har ett slut snart. Krafterna finns snart inte längre.
Jag hoppas ju så att kunna jobba imorrn, men just nu känns det väldigt tveksamt. Kan ju inte gå och riskera att jag smittar ner alla. Och dessutom måste ju orken finnas att jobba. Har jag inte fått behålla en ordentlig måltid kommer jag ju aldrig att orka med.

Så, läget här blir en dag i liggläge igen! Å försöka tvinga i mig vätska. Det är ju trots allt det som är det viktigaste.

Kram kram


Fortfarande sjuk

Blev feberfri igår kväll, kändes jätte skönt och sov jätte bra fram till halv 4 ungefär..Då var det dax att rusa upp, magsjuka!
Så än så länge blir jag hemma..Trååk!!
Skulle egntligen hem till mina föräldrar å fira lite påsk idag, men det blir det ju inget av..
Fast pappa har oxå blive sjuk..Med feber.. Så hade ju inget blivit ändå.
Jobbigt att behöva vara sjuk dock.
Trött på det!
Vill ju vara frisk!
Aja, nu vet ni iaf.
Kram


Sjuk!!

Jag som skulla tjäna en massa pengar denna påsken...
Jag som kände att det är lite trist att jobba hela påsken, men såg som sagt fram emot pengarna...
Jobbade min första natt, den värsta natten i mitt liv!
Kände mig inte alls nå bra och när jag kom hem hade jag 39 graders feber...Det var bara att ta tabletter..som jag inte ens fick behålla! 20 sekunder efter att jag svalt dom kom de upp igen..Yippi! Hög feber som inte går att få ner.
Ringde å sjukanmälde mig,stakars den som fick ringa och fixa vikarie!
Johan fick sen ge sig iväg å köpa panodil supp, äntligen kunde ju febern få gå ner lite grann.
Så, igår sov, sov, sov och sov jag..Gick och la mig vid 7:30 när jag kom hem och gick upp 9:30 idag! Med några kortare avbrott för telesamtal å toabesök å sånt där.
Imorse var febern på 37,9..Stor skillnad:)
Å nu är den nere på 37,6, dvs ingen feber:) Hoppas att det håller sig där..Dock är jag fortfarande trött så jag vet inte vad, å jag har en ryggvärk som inte går att beskriva.:(
Resten av dagen lär jag fortsätta vara sängliggandes, men försöka att inte sova hela tiden, utan kanske ligga å kolla på film å sånt istället.
Kram


Långfredag

En sån där dag som ska gå låååångsamt..Fast det tvivlar jag på...För de dagar jag ska gå på brukar gå fort som jag vet inte vad...
Känns lite trist att jobba hela påsken, men får helt enkelt tänka på alla extra pengar det ger:)

Hur ska ni fira påsken då?
Vi brukar inte göra nån jätte stor grej av det, äta lite mat å så där bara..Påsken är ju egentligen inte så stor.
Får iaf lite påskmat på måndag då vi ska hem till mina föräldrar.

Idag blir en lugn dag framför tv:n. Kanske en promenad oxå, är ju fint väder och ska vara fint idag:)
Ska sova så mycket jag bara kan idag, är så otroligt trött, så sömn kommer att behövas om jag ska orka dessa 3 nätter nu.

Önskar er iaf;
GLAD PÅSK!!


1:a April

Blivit lurade något än så länge?
Jag har det inte...
Gjorde ett försök att ha Johan kvar hemma...Sa att deras schema säkert bara var ett aprilskämt å att han säkert va ledig idag.. Önsketänkande..

Johan va ju rolig imorse..
Jag ville verkligen inte vakna, trött som jag vet inte vad, men Johan börja med att försöka väcka mig. Jag tänkte att om jag inte låtsas om honom så låter han mog nog sova ett litet tag till..
Men det gjorde han inte, han började skaka på mig så jag skulle vakna. Vad säger han då när jag vaknat? Jo; Vill du sova lite längre eller ska jag göra frukost åt dig oxå?
Aså, sova ville jag ju...men att somna igen efter att blivit väckt? Ne..Eftersom han ändå väckte mig kunde han ju gjort det MED frukost...
Aja..Nu har han åkt iväg för att jobba och jag ska roa mig hela dagen ensam.
Får bli en LUGN dag, jag är trött så jag vet inte vad... Känner mig sjuk, men är det inte..
En film kanske...Det är alltid skönt att sova till:)
Sista lediga dagen idag...bäst att vila, för sen blir det ju så mycket mindre sömn är jag är van vid..

Kram på er.


RSS 2.0