R.I.P

Ännu ett liv har tagits av skitskjukdomen.
En bekant som jag känt i hela mitt liv, hon var mer som en släkting än "bara" bekant. Hon hann bli 80 år och har haft ett friskt liv, men att det ska tas ifrån pga. cancer känns jobbigt.
Cancern har på sista tiden tagit allt för många liv.

Det är inte lätt, idag sorg, imorrn dop som ju ska gå i glädjens tecken. Livet går vidare, men tankarna finns hos dig ♥

Vila i frid


Sommarvärme

Idag har det verkligen varit sommarvärme. Så härligt :) Även om jag egentligen kan tycka att det är synd då det känns som man går miste om våren, det är ju faktiskt bara april än så länge.
Långfredagen idag och imorrn påskafton.
Glad Påsk!!



Hoppas att ni alla får det trevligt över påsken.
Själv tycker jag egentligen inte att påsken är så speciell, det är ju mest bara samma tråkiga mat som man åt för några månader sen och en massa godis.
Fast när Ludvig sen blir lite äldre får man väl anstränga sig lite mer, pynta lite osv. Men för egen del så kunde påsken lika gärna kvitta.

Håller just nu på och tvättar lite och så blir det väl så ska det låta sen klockan 20. Johan kommer hem runt 20:30. Trist när han slutar så sent, blir ju nästan bara att gå coh lägga sig på en gång. Eller iaf så somnar jag strax därefter.. har blivit extremt kvällstrött, men det är väl för att det alltid är tidig uppgång på morgonen. Ingen sovmorgon när man har barn inte..
Kram på er.


Vår

Det är verkligen vår, nästan sommarvärme till och med :)
Det blir inte så mycket uppdaterat i denna bloggen som vanligt och vill ni läsa mer så finns jag ju HÄR oxå... Den bloggen uppdateras mycket mer. Börjar bli svårt att hålla i sär bloggarna, tanken är ju i den andra bloggen att jag ska skriva mest om Ludvig och hålla den här bloggen till allt annat. Men allt går ju hand i hand. Ludvig är mitt liv just nu som allt annat som händer.
Jag behåller den här bloggen så länge så får vi se sen.. Känns egentligen väldigt onödigt att ha 2 bloggar, det handlar ju egentligen mest om att jag har svårt att lägga ner denna då jag haft den så länge.
Nehe, ska väl se om lilleman snart vaknar så vi kan busa och mysa innan det är dax för mat för honom, sen är det ut i solen så mkt det går som gäller :)
Kram


Jobbats

Idag har det jobbats.
Vi började dagen med att åka till Malmslätt, Johan skulle hjälpa pappa att få hem trädgårdmöbler de köpt, de åkte även hem med deras gamla till oss som vi fått.
Sen tvättades och vaxades våran bil.
Sen hem för att börja plocka bort plattorna från vår trädgård, bort med dom för att försöka jämna ut marken lite. Gissa om jobb när man är utan maskiner.. Aja...plattorna är borta, försökt jämna ut marken, som vi nu insåg inte blev så jämnt ändå, men det fixar vi en annan dag. Har även hunnit lägga ut några plattor, som inte påverkas av att det fortfarande är ojämnt... Puh vilket jobb det är, varken Johan eller jag är vana alls att hålla på med sånt här heller... Men hoppas iaf att slutresultatet blir bra, eller iaf någorlunda bra :)
Just nu sitter jag och irriterar mig på att se bordet stå där ute och det är jätte snett... Har nästan lust att ge mig ut igen, men orkar bara inte... byta om igen och sen jobba igen...Så jag får försöka acceptera att det är snett just nu...det ska ju rättas till..

Imorrn är det åter måndag och Johan ska jobba igen, hela veckan jobbar han förrutom på torsdag.. Så inget påskfirande tillsammans blir det... Men, det ger ju iaf bra extrapengar när han jobbar påsken, inget som skadar efter att han ju tyvärr blev sjuk förra månaden.

Nu är det snart bara en tvätt att hänga, sen är det soffmys till 100% som gäller.. Har så ont i rygg, ben och fötter, en massage skulle inte skada...men tror inte att Johan vill hjälpa mig med det eftersom han själv har bra ont oxå..

Kram kram


Tråkdag

Idag är en sån där dag jag bara inte orkar ta mig för något.
Det är kallt och grått ute, förmiddagen regnade det. Tänkte mig en promenad nu i eftermiddag lagom tills Ludvig ska sova igen, men var precis ute för att hämta posten och märker då att det börjar regna igen. Har verkligen ingen lust att ge mig ut i regnet, så får väl sen när Ludvig sover ta och cykla en stund istället. Känner att jag hade behövt lite luft, men inte regn!
Annars är det inte mkt gjort idag, gjort allt som lilleman kräver så klart och gjorde lite babyblå MMF som jag på något sätt sen ska använda i något bakverk till dopet.. Vet bara inte riktigt vad jag ska göra just med den än.. Om det blir nått enkelt eller nått mer komplicerat.. Vi får se helt enkelt.
Har väl inte så mkt mer att säga om en dag som denna...
Vill bara att solen ska komma åter och att det åter blir varmare än 5 grader..

Kram


Lördagskväll

Idag har det varit strålande väder.
Förmiddagen gjordes inte så mkt, umgicks hela familjen lite innan det var dax för Johan att åka och jobba.
Eftermiddagen den försvann ganska fort den med. Ludvig sov läänge på eftermiddagen och jag passade på att cykla lite och sen passa på att slöa och bara ha det lugnt och skönt.
När Ludvig vaknade gav vi oss ut på en liten promenad innan det var dax för honom att äta gröt.
Strax innan 17 var jag sååå uttråkad och hade ont i huvet, så tog en lite promenad igen, fast en kort en, för Ludvig fick inte somna då, sover han efter 16 är det svårt att få honom i säng sen på kvällen.
Kom in efter en  20 minuters promenad och sen har vi myst och busat tills lilleman var hur trött som helst vid 18:30. Bara till att ta på pyjamasen och byta blöja och allt. Å så mat som lillkillen så klart somnade mitt i... Nåja, somnade sen i sin säng ganska fort och jag påbörjade bullbak. Just nu jäser de sin första omgång. Lär väl bli ganska sent innan alla bullar är klara och ligger i frysen, men vad gör väl det :) Bara försöka att inte somna...haha...är allt lite trött egentligen, men det får gå ändå :)



Sötaste lilla killen sitter och tittar på ett youtube klipp, då blir man glad :)
Nu skulle jag tro att det snart är dax att baka ut bullarna :)
Kramis


Dagen

Idag blev det en lugn förmiddag, för att sen åka bort till överskottsbolaget, köpte oss en grill och en räffsa... måste ju få äta gottisgrillat snart :) Å så måste vi räffsa bort alla löv på baksidan.. De förra hyregästerna hade ju tyvärr inte gjort ett skit, hela våra lilla miniträdgård är översollad med en massa löv.. Vi han ju inte riktigt med det när vi flyttade hit, bara en vecka efter att vi flyttade hit kom ju vintern med snö och allt.
Iaf, efter överskottsbolaget så åkte jag och Ludvig till min syster och Johan åkte till sin pappa några timmar.
Runt 16 tiden åkte vi hem och det var dax för gröt och alla de vanliga grejerna, mys och sjunga och leka osv.

Imorrn jobbar Johan igen och jag och Ludvig åker iväg till malmslätt ett tag.
Helgen lär bli rolig.. Johan jobbar kväll hela helgen, kvällar dessutom... så då sitter man här ensam.. Lillkillen lägger sig ju runt 19-19:30... Men jag får väl då roa mig med dator, tv och läsning.
Har äntligen börjat läsa lite igen..har inte gjort det sen jag var gravid, jag som älskar att läsa.. Men nu så, när Ludvig sover i sitt rum och inte störs av att jag har lampan tänd och läser så kan jag ju få göra det.
Det är ju bland det bästa som finns att bara koppla av och läsa. Sen läser jag aldrig nån rolig läsning egentligen, läser alltid verklighetsbaserade hemska böcker.. Men jag har fastnat för de där hemska böckerna, det finns så mkt skit i världen som man inte vill inse finns.

Nåväl...ikväll nu blir det tv:n, mästerkokarna och sen är det nått som Johan vill kolla på, skulle tro att jag lägger mig och läser då.. En dag går så fort, framför allt en dag då Johan är ledig..

Det var väl allt..
Kram



Mina älsklingar som somnade i soffan häromdagen.


Vad har hänt?

Ja vad har hänt här då på nästan en vecka..
Inte mycket alls skulle jag vilja säga.
Johan har varit hemma hela veckan och varit sjuk, men är nu iaf frisk och redo att jobba imorrn igen.
Själv har jag passat på att baka en massa.
En ganska ohändelserik vecka helt enkelt, har inte kännt nått behov av att blogga när det ändå inte finns något av värde att skriva om.. Gjorde det ju inte idag heller, men nått litet inlägg nån gång ibland kan ju alltid vara trevligt, även om det inte står nått vettigt..:)

Just nu står kokostoppar i ugnen, men vet inte vad jag hittade för recept, för de bara flyter ut... Aja, får se hur det blir... Bakas ju till dopet så får hoppas att de duger..

Idag är det då söndag och vi ska iväg till mamma och pappa en stund, Johan ska byta däck, tänk, sommardäcken på :) Å igår var det varmt :) mellan 13-14 grader varmt, ingen sol, men det var ju ändå varmt, så det var ju skönt :)

Nu ska snart tvätten hängas.
Kram


RSS 2.0