En dag har gått..

Surdegen är vid liv fortfarande :)Den bubblar och har sig och luktar verkligen deg, fast sur deg.
Rör ju i den morgon och kväll, nu när jag rörde i den och slutade röra så såg det nästan lika dant ut på en gång igen. Så som sagt, den lever :) Hoppas, hoppas hoppas att det ska lyckas..


Surdeg

Jag försöker med lite mat och bak här då..ska ta nån dag sen och gör om bloggen lite så den ser lite mer mat och bak ut..:)
Jag gav mig idag, nu precis på att sätta en surdeg..se om jag lyckas..Jag vet inte alls om jag kommer att lyckas..gjorde nått försök en annan gång för länge sen, då började det bubbla och leva de första dagarna, men sen dog den lixom... Hoppas på att lyckas denna gången och att vi kan få oss ett gott bröd om ca 5 dagar... Såt här som inte alls passar mig egentligen, har ju inte tålamod att vänta..
Sen är det så svårt att tolka hur mkt man ska täcka tycker jag, på vissa ställen om man läser runt på internet så ska det vara helt täckt, ibland helt öppet, ibland ska det luftas lite grann då och då och ibland ska det luftas lite hela tiden. Jag valde att lägga plastfolie öven, men har en liten minispringa så det kommer in lite luft.
Sist jag gjorde ett försök till surdeg har jag för mig att jag typ luftade 1-2 ggr per dag och eftersom jag inte lyckades den gången så gör jag ett annat försök.
Nått recept kommer jag inte med förrän jag sett att jag lyckats. Men håller er uppdaterade om hur det går.


Vi får väl se då...

Vi får väl se hur det blir då..
Jag tappade helt lusten sist jag loggade in här på bloggen... Men nu har det gått några dagar och kanske, kanske, kanske gör jag nått åt bloggen... Men jag lägger ingen energi på den just nu... Johan går på semester på söndag och då tänker jag inte lägga all tid vi har tillsammans på bloggar.. den andra tar upp tillräckligt med tid ändå.. Men kanske att jag om 3-4 veckor återupptar denna..

Kram på er.


Jag skiter i det

Jag skiter nog i detta. Ingen som ger nån respons om jag ska behålla eller ej, förrutom en anonym jävel som inte vågar stå för vem h*n är.
Bloggen kommer låsas och bara användas för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa vad som hänt osv.
Ni vet ju vart jag finns på andra bloggen, så ni får läsa där.


Lugn och ro

Ser att ni är några som går in här på bloggen trots att jag inte uppdaterar.. :) Kanske är så att jag får börja skriva här igen? Hålla båda bloggarna vid liv? Fast vet aldrig hur länge jag orkar..
Vet dock inte hur jag ska lägga upp den här bloggen, den andra är ju inte riktigt bara om Ludvig längre som tanken var från början.. Så ska jag skriva om livet även här så blir det ju lätt två bloggar där det står i princip samma saker...
Kanske skulle göra om denna till nån slags bak och matblogg? Lär väl kanske inte komma upp jätte många recept då vi mest lagar vanlig tråkig mat..haha.. Å baka det hinns ju inte med så ofta..hum.. Kanske inte var nån bra idé? Har ni nån inriktning ni vill jag ska blogga om? Annars förmodar jag att det får bli mat och bak och så kommer det upp inlägg nån gång ibland.. Lär väl bli mer uppdaterat än vad det blivit nu sista tiden iaf..

Just nu sitter jag iaf och har det luuugnt... Ludvig somnade tidigt idag på förmiddagen, så blir det när man får för sig att vakna redan vid 05:30...:)
Johan han jobbar och jag passar på att få sitta vid datorn och bara slöa... Lite potatis på kokning och så där, men ändå, lugn och ro innan Ludvig vaknar igen och är full av bus :)


RSS 2.0