Gårdagen

Igår var Ludvig och jag iväg och firade en bekant som fyllde 80 år.
Johan fick vara hemma och vila. Men inte hjälper det.. Han kände sig någorlunda igårkväll och struntade i att ta nån tablett, hoppades ju på att han skulle vara frisk nu... Men inte det, när lilleman vaknade för mat och Johan kollade en temp så hade han 39,1.. Det tar visst aldrig slut! Imorrn får det bli vc igen för honom. Tror faktiskt inte på att det är halsfluss. Eftersom han äter pencilin borde han ju vara frisk nu. Är säkert nått virus som vägrar släppa taget.. Men vi får väl se vad de säger på vc imorrn, han skulle höra av sig dit om febern inte gett med sig.

Idag är det åter en solig och fin dag, dock har det de senaste dagarna inte varit så varm och imorrn pratas det om snö tror jag visst..
Nu är det ju sommartid, det har niu väl inte missat? att klockan ska fram en timme... Iaf, sommartid är det, då ska väl inte vintern hålla sig kvar? Aja, det blir som det blir, kommer det snö lär det ju smälta bort ganska fort ändå.. Sen kan man ju bara hålla tummarna för att det bara bli regn istället.

Idag blir nog en lugn dag, som vanligt finns det ju en massa att göra, typ städa å så där, men får väl se hur mkt jag orkar.. Det är ju söndag..veckans vilodag.. HAHAHA...

Nehe, det var väl allt..
Kram


Halsfluss

Har ju helt glömt att berätta vad det var med Johan.
Halsfluss har han tydligen åkt på..hum.. Inte ens ont i halsen har han.. Men atibiotika i 10 dagar.. Han sjukskrev sig hela denna veckan och målet är att komma åter på måndag.

Imorrn ska jag och Ludvig iväg på 80 års firande. Johan får stanna hemma. Tror visserligen inte att han smittar längre, men eftersom han får feber lite titt som tätt och verkligen inte vill riskera att han kan smitta någon är det bättre han är hemma. Kan vara skönt för honom att kunna ligga hemma och ta dte lugnt utan att jag eller Ludvig är hemma oxå.

Nu spelar torktumlaren sin melodi om att den är färdig, så ska väl gå och tömma den.
Kram


En sjuk Johan

Vet inte vad för lustigt Johan har åkt på.
3 kvällar i rad har han fått feber, bara pöå kvällarna, igårkväll hade han 39 graders feber. Men inget annat, lite ont i huvet, men inte förkyld, inte ont i halsen, inget.
Idag vaknade han med feber, första gången, 38,5. Så nu fick det bli att ringa vårdcentralen. Så klockan 3 ska ha dit idag. Fick bli sjukskrivning, för orka jobba med så pass hög feber, det orkar han inte. Men hoppas att vi får veta vad det är som gör att han får feber.

Igår var vi i kyrkan och bokade dag för dop och så var vi iväg till svärfar på lite fika.
En ledig dag tillsammans går ju så otroligt fort.

Händer väl inte så mkt annars, blir fullt upp med en massa att baka till dopet, lika bra att börja nu och inte vänta till sista dagarna, det mesta går ju faktiskt att frysa :)

Nu ska jag ta tag i tvätten.
Kram


Begravningen

Igår var det begravning för min kära svärmor.
En jätte jobbig och tung dag. Det var en jättefin begravning, men det blev väldigt jobbigt.
Fast det är ändå skönt att det är över nu, med begravning och allt. Man kan 
så smått börja gå vidare på ett annat sätt nu.
Natten till igår sov varken jag eller Johan knappt något, det var allt för många tankar, men natten tills idag kunde vi båda sova iaf. Skönt det.



♥ Du fick lämna jordelivet allt för tidigt, men i våra hjärtan lever du alltid kvar ♥


Så fint

Igår tapetserades det då i lillemans rum, det blev SÅ fint :)
Nu ska det bara vädras ordentligt så all doft försvinner, det ska städas 300 gånger så verkligen allt slipdam är borta och om några veckor sen ska en fin nalle puh bård upp. Kommer att bli så himla fint. Känns roligt att lilleman får ett riktigt fint rum :)
Medans pappa och Johan tapetserade åkte mamma, jag och Ludvig till Ikano. Både mamma och jag behövde kläder till begravningen, som är på torsdag.
Inte lätt att hitta vettiga svarta kläder nu lagom till våren. Men vi hitta iaf vad vi skulle ha. Så klart blev det lite inhandlat till lilleman oxå ♥

Visar nån annan gång sen resultatet i Ludvigs rum, det är ju faktiskt inte helt färdigt än. :)
Kram kram


Är GLAD!!

Johan är trött på att komma in på min blogga och se att det står att jag är ilsken.. Så nu är det första han ser att jag är glad... Undrar om han tycker att det är bättre? haha..

Idag är det fredag, så härligt :) Sol är det dessutom.. Vårkänslor kan man lugnt säga:)
En promenad bort till bvc blir det och efter besöket tar jag förmodligen och går en extratur. Skönt att passa på när man ändå är iväg och redan har kläderna på lillkillen.
Johan kommer hem runt 15:30-16 idag, sen är det HELG :)
Imorrn kommer mamma och pappa hit, pappa och Johan ska tapetsera i lillkillens rum. Förra helgen gjorde ju pappa och Anders underarbetet. Idag när Johan kommer hem ska vi dock försöka städa upp det värsta av slipdammet. Har väl på ett sett varit dumt att dra ut på det så här länge, en hel vecka nästan.. Men å andra sidan har ju dammet hunnit lägga sig nu och far väl inte runt lika mkt.

Nehe, börjar bli dax att värma en flaska till min lilla älskling och sen dra oss iväg.
Kram


Är ilsken

Jag är så trött att jag vet inte vad..
Ludvig vaknade vid 5:30 och skulle ha mat, men somnade sen om redan vid 6. Klockan sattes på 7:30, så man iaf skulle kunna sova en stund till. HAHAHA!! Johan har sovit iaf! Men han har varit proffs på att inte låta mig få en blund genom att snarka som fasen.
När klockan ringde hade jag sovit MAX 5 minuter. Så tyckte att klockan kunde få bli 8 innan jag gick upp. Men kvart i 8 givk jag upp och var fly förbannad.
Blir tokig när jag inte får sova pga snarkningar!!
Nu kom dessutom Johan upp..kunde han inte gått upp lite tidigare då da så även jag kunde fått sova ngt?? ÅHH!!
Så, God morgon?? Ne knappast. Att jag reagerar extra starkt är nog även för att jag har den där skiten som kommer en gång i månaden.. Jag är inte att leka med då..
Vore det att Ludvig var uppe och inte ville sova mer vore det helt ok, men att inte få sova för att Johan MÅSTE snarka gör mig galen.

Nu ska det fixas lite tårta å så där. Även pajer ska tas upp från frysen som jag gjorde klara i fredags.
Ska väl försöka lugna ner mig lite oxå kanske..
Kram


Fredags kväll

Fredagskväll och jag sitter här ensam. Johan jobbar.. Min tanke har varit att sitta uppe tills han kommer hem..men det är typ 2 timmar kvar tills han kommer, å jag är jätte trött redan nu.. Lär nog sova när han kommer hem :)
Lillkillen somnade vid halv 9..Blir så trist att bara sitta ensam och typ glo..datorn och tv:n är bra sysselsättning... Men jag har inte riktigt ro att kolla på tv:n och datorn börjar jag trötta på nu.. Har kollat allt jag brukar och mer därtill.
Lite extra sömn vore kanske inte helt fel.. Inte ofta jag kommer i säng innan 23 nu för tiden..

Vet att det blir väldigt dålig uppdatering på bloggen, men det händer i ärlighetens namn inte så mkt.


Grattis älsklingen!!

Hipp hipp hurra!!
Idag fyller Johan 29 år. Grattis älskling!!



Eftersom jag inget skulle köpa så får du nöja dig med detta paketet :)

Idag då..
Ska möta upp mamma på stan sen runt 10 tiden, fast jag ska åka redan 9:14 härifrån, så ska snart väcka Ludvig och ge honom mat å klä honom osv.
Sen följer jag med mamma hem och är kvar där tills Johan kommer och hämtar oss.
Sen vet jag inte om de blir så mkt mer än så. Blir nog en lugn eftermiddag/kväll.

Kram kram


RSS 2.0