Inget här

Det händer inget här...det vet jag. Har lagt denna bloggen på is. Får se om jag återupptar bloggande, kanske imorrn, kanske om en vecka, kanske om en månad, kanske om ett år.. Jag vet inte..
Men blogga klarar jag mig ju inte utan så klart, utan fortsätter som vanligt på höstbebebisbloggen
Kram kram


Höst, vår, sommar???

Vädret är minst sagt lustigt.
ta bara idag, i förmiddags så regnade och blåste det och var inget roligt alls. Känns verkligen som höst när det håller på då.. Ok om det regnar, men det kunde ju låta bli att blåsa.
Sen framåt lunch började det bli riktigt fint väder. Någorlunda varmt, men fortfarande denna blåst.
I helgen pratas det ju om sommarvärme igen. Hoppas, hoppas, ska i så fall försöka få lite tid att sitta i solen. Känns som det var evigheter sen nu.
Nu blir det lite tv tittande inna sängen. Ska väl se, du är vad du äter. Misstänker att sängen ropar efter mig efter det, är så otroligt trött.
Kram på er.


Jobbig dag

Imorgon väntar en jobbig dag, då är det dax för begravning igen..
Önskar att det händer lite roliga saker runt omkring efter detta sen. Orkar inte mer tråkigheter.
Resten av året kan väl få bli på topp...snälla..
Tur man har vår lilla solstråle :) Man får så mycket annat att tänka på när man har honom. Man har lixom inget annat val än att förtränga alla tråkigheter och bara fokusera på Ludvig. Men så kommer ju främst kvällarna när Ludvig sover, då finns det en massa tid för tankar ♥ Just därför hoppas jag nu att eländet är slut och livet blir fullt med enbart glädje ett tag.

Idag har det blåst rejält under eftermiddagen.
Vårt skydd vi har över grillen flög iväg när jag satt och matade Ludvig, det låg kvar på trädgården och jag bara hoppades att det skulle ligga kvar även när hanh hade ätit och jag hade lagt honom. För nej, jag prioriterar inte grillskyddet före Ludvig. Hade det blåste bort så hade det. Men det låg snällt kvar, så nu band jag fast det så det inte kan blåsa iväg.
Men just när jag satt där och band mina fina snören så kommer det en katt och ser att altandörren är öppen och ska försöka gå in... Så då var det till att vara snabb fram så han inte kom in. Är SÅ trött på alla katten som ränner omkring hela tiden.
Tycker att när man bor i ett område med grannarna tätt inpå så har man innekatter eller inga katter alls. Bor man på landet så är det en helt annan sak, då får katterna gärna vara ute. När man bor så här och det finns ett 10 tal olika katter som springer omkring och skiter överallt så blir det för mycket.
Tacka vet jag de vettiga människor som ta sig tid och går ut med katterna i koppel, men det finns tyvärr inte många som gör det.
Skulle vilja kunna lägga ut nått runt om trädgården så katterna inte vill in till oss. Men vet inte om det finns något?!
Johan som innan annars har tyckt om katter, avskyr dom just nu. Och jag som aldrig riktigt gillat katter, kan ni ju bara gissa på vad jag känner nu..

Nehe, ska se om det finns ngt att kolla på på tv:n.
KramMamma hade tagit en så bra bild på våt lilla prins, där man till å med ser hans små risgryn :)


Aså förlåt..

Jag är otroligt dålig på att uppdatera denna bloggen... Uppdaterar ju den andra lite oftare iaf, försöker få till nått inlägg om dagen där, även om det går dagar då det inte blir något.. Men denna bloggen lixom glöms bort..
Ge lite tips vad jag ska skriva om så kanske jag får mer energi till att skriva här.. och framför allt, lär er kommentera.. även då blir det så mycket roligare att blogga. Eller om jag nu ska lägga ner denna kanske... Känns ju lite onödigt att ha en blogg som inte uppdateras.. Vet ju själv hur irreterade jag tycker att det är när man går in på bloggar som typ aldrig uppdateras... Vet att det finns många som tiden kanske inte räcker till till, men nått inlägg i veckan tycker jag iaf är trevligt om det kommer upp.. Något jag inte ens själv lyckas åstakomma på dne här bloggen.. Just därför funderingarna finns om den verkligen ska få finnas kvar... Aja, återstår att se helt enkelt, har så svårt att göra mig av med den då jag bloggat länge på denna bloggen.

Händer annars i livet då.. Inte så mycket egentligen. På onsdag är det dax för begravning igen, känns jätte jobbigt. Men livet är ju så jäkla orättvist, bara så det är.
Hoppas på att det ska komma lite lycka oxå. Även om livet går upp och ner, ibland bättre, ibland sämre, så vore det så skönt om man slapp dalarna nu, att allt bara kunde få vara bra ett tag.

Nehe, har egentligen inte tid att sitta här, ska upp i extrarummet och plocka, plocka och plocka...*suck* Det tar aldrig slut..
Kram kram


Känns så konstigt

Det här året har börjat så omväxlande.
Det har varit dödsfall, begravning, dödsfall igen, dop, det blir bröllop och det blir begravning. En väldig blandning på glädje och sorg, det blir ibland svårt att hantera sina känslor. Hade hoppats på att detta året skulle bli ett bra år, men med en sån början kan man inte säga att det kommer att bli så värst bra, även om delar av det kommer att bli/har varit bra.
Är så glad att vi har vår lilla kille mitt i allt, som gör livet till nått helt underbart ändå. Han tar även mycket av tiden man annars hade haft till tankar. Men ibland kommer verkligheten ifatt och allt känns jobbigt.


SNÖ!?

Ok, det är den 3:e Maj...å det snöar!!
Bara några enstaka små flingor, men ändå...hade detta kommit i april känns det mer ok, men inte nu.. Aja, lär ju inte bli något som lägger sig iaf, men tyvärr är det ju ganska kallt oxå.. De säger iaf att värmen kommer åter till helgen, så håller tummarna för det.
Idag är ingen bra dag... Trött som attan, ont i huvet, ont i magen.. Jag vill bara lägga mig under täcket och SOVA, kanske vakna lite ibland och läsa lite, men fortfarande ligga kvar under varma mysiga täcket... Men det går ju inte, Johan åker snart och jobbar å jag måste ju ta hand om lillprinsen :) Får passa på att vila när han sover sen.
Promenaden idag tror jag faktiskt att jag kommer att hoppa över...VVV lixom (Våga Vägra Vinter) :)

Som ni vet så blir ju denna bloggen inte så mkt uppdaterad... anledningen är väl för att det inte händer så mkt som inte har med Ludvig att göra.. Egentligen känns det lite för mycket att hålla igång 2 bloggar oxå, men har samtidigt så otroligt svårt att göra mig av med denna och försäker ju därför skriva nått inlägg nån gång ibland..
Vill ju helst inte heller skriva samma saker i de båda bloggarna, även om det nog bli lite samma ibland ändå. Vet ju att det är flera av er som läser båda bloggarna.
För er som inte vet så finns den andra bloggen HÄR den uppdateras oftare, försöker iaf att få till ett inlägg om dagen, men undantag för vissa dagar då tiden inte finns så klart. Ibland kan det till och med bli flera inlägg på en dag, men inte så ofta.

Johan håller just nu på och söver Ludvig, undrar om jag skulle passa på att sova? Eller ska jag vara social och umgås med Johan innan han ska iväg och jobba? Hum...:)
Hoppas ni får en bra dag!
KramarI sommar blir det Danmark som vanligt, som jag längtar :)


RSS 2.0