Ögonmigrän

Hittade en artikel i aftonbladet nu..
Jag har alltid haft problem med att det flyger omkring som svarta och gråa grejer framför ögonen, ngt som optiker typ aldrig ens svarat ngt på..
Nu, när jag läste DETTA insåg jag att det kanske är det jag har, ögonmigrän..fast mitt brukar vara mycket emr ihållande än det de beskriver, men annars precis så, och det kan ju säkert vara olika för olika personer..
Trevligt att höra att det inte går att göra ngt åt det..å andra sidan har jag haft det typ hela livet, så vad gör väl alla resterandew år lixom?
Nu vet jag ju iaf vad det kan vara..
Kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jaa för fy va äckligt, men Anders tyckte faktiskt oxå d ;)

Ne men va synd, man vill ju bara att dom hör av sig få fort som möjligt..När dom på mitt jobb nu skulle ringa sa dom ju att vi ringer inom en vecka så då va d ju ändå okej att vänta den stunden me..Mne bara hoppas att dom ringer idag å att d e nåt positivt dom har att säga =)

Haha, jaa du får väl nästan börja göra d, le som ja skrev ta fram smörpaketet lr oljan du har hemma eftersom du inte köper nåt annat, men ge åtminstone naglar fett på nåt sätt nån gång ibland så kommer dina alltid va super fina ju ;)

Ha d så bra..Kramar

2009-04-24 @ 10:01:44
URL: http://tjooffs.blogg.se/
Postat av: ida

jo, han verkar aldrig bli frisk långa stunder direkt, men men.. ngn gång vänder det väl.

hoppas allt är bra med dig trots såret på magen.

kram

2009-04-24 @ 12:22:52
URL: http://schander84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0