Flyttad

Då var bloggen flyttad då...ingen större skillnad ändå måste jag säga...jaja...funkar det bättre så är jag nöjd, så mpnga gånger som man inte kunnat komma in på bloggen, inte kunnat skriva inlägg eller kunnat komentera på andras bloggar, hoppas verkligen att det blir bättre nu.
Jag som förrut skrev att det var en solig dag..jo...morronen kanske...men har komme in en massa moln nu...inget kul alls...å med min otur så kommer det säkert bli så pass att det börjar regna när jag ska till bussen...vore min vanliga otur...å skulle det vara så att det inte blir regn, ja då kommer väl inte bussen istället, eller oxå hoppar den fram i ett par km i timmen...ja, jag är väldigt positivt inställd...men detta med regn, det brukar inte slå så fel, å att jag är så negativ till bussarna är att det alltid är problem med dom här i linköping....de vill man ska åka mer kollektivtrafik,men hur fasen ska man våga göra det när man inte vet om man kommer fram dit man ska...Nåja, får väl iaf hoppas på det bästa idag, det ska man ju alltid göra iaf.
Får man se hur jag klarar kvällen på jobbet då...ska jobba ensam för första gången nu...men det ska säkert gå bra, för att vara 2 på kvällen var nästan för mkt...blir lite för mkt dötid...men det var ändå skönt att vara det i helgen när allt var nytt...Nu blir det på rikigt istället.... 2 kvällar i rad nu å sen 2 dagar å sen är det helg, längtar efter att få va ldig en helg nu...Johan kommer visserligen jobba hela lördagen, men jag är ju iaf ledig, å sen är han ledig på söndag, så får ju lite tid tillsammans iaf...annars blir det mest att vi knappt ses...idag slutar han samtidigt som jag börjar, samma sak imorrn typ...helt perfekt, verkligen...eller kanske inte. jaja...så är det här i livet, inte mkt att göra åt.
Kram kram


Kommentarer
Postat av: Annsingen

Kan meddela den funkar sämre med nya plattformen.Jag har inte bytt ännu coh vil inte.Tackade nej igår då jag fick förfrågan.-Jag väntar.

2008-05-06 @ 11:45:05
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0