Fått lite klagomål :)

Det har blivit riktigt dåligt uppdaterat här.. Det betyder dock inte att vi skiter i allt. Men LCHF äter vi ju inte efter längre. Vi äter allt, fast inte börjat äta godis å sånt än..lite orolig för hur det kommer att gå den dagen jag börjar med det.. å det kommer ju snart en jul då man bara "måste" äta lite godis.. Ne vars, men känner att jag måste lära mig behärska även det, att det räcker med små mängder och att sen vara nöjd.

Vikten går lite långsammare neråt nu, men det fortsätter iaf ner. Denna veckan vägning visade -1 kilo för oss båda, så det känns ju toppen :)

Igår var vi med mamma och pappa till gymmet, var med som gäst just för att prova på. Helt fantastiskt gym. Tyvärr kommer vi väl ändå få leta oss efter nått annat som det ser ut just nu av olika anledningar. Men nån gång i framtiden så bara SKA jag träna där.
Idag har iaf både jag och Johan rejäl träningsvärk både här och där. Men oj vad vi märkte hur otränade vi var, så det är absolut ett måste att komma igång med träning. Nån som vet ett bra gym som inte kostar skjortan och där det gärna går att frysa kortet vid behov eller att det går att binda sig bara 4-6 månader?


Mått

Vi tog och mätte oss idag, äntligen..
Johan har minskat 8 cm om magen, å så jag då, blev så glad så jag vet inte vad, hela 18 cm. 18 cm är ju massor. Kilona spelar knappt nån roll när man ser hur mkt som faktiskt försvunnit.. Även fast kilona inte är helt fel heller.. 11 kilo och 18!! cm.. Jag är såå glad :)


Äsch då...

Den där veckan igen och vågen står still.. Kan ju vara glad så länge den står still och inte ökar iaf, något jag alltid gjort förr, gått upp 2 kilo eftersom jag brukar bli ganska svullen.

Igår var jag med mamma på gymmet, provade på gymmet som de tränar på. Måste ju komma igång med nån träning, nån ordentlig träning. Det verkade helt ok iaf, ska prova tornet sen oxå, samma gym har två olika ställen här i Linköping, så ska prova båda och se.. Får se om det blir att prova på tisdag sen. Allt beroende på hur Johan mår.
Sen köper vi nog inte träningskort förrän efter nyår, eftersom de brukar ha lite erbjudanden då, varför betala mer när man kan betala mindre lixom? :)

Annars vill jag bara säga, att clementiner är GOTT :) Vi äter nu all frukt och alla grönsaker och en liten, liten portion med pasta, ris eller potatis till maten. Det är underbart gott :)


RSS 2.0