Kväll igen

Halv 10 redan...Vad tiden går..
Benet gör fortfarande ont..men tror nog mer på att det är muskeln eftersom värken sprider sig både upp och ner..Får hoppas det känns bättre imorrn.
Suttit framför tv:n nu under kvällen...Började kolla på grannfejden oxå, men orka inte kolla färdigt...Är trött på tv:n nu..ganska trött över lag...Funderar på om jag kanske skulle lägga mig snart. Gillar ju inte att soman ensam egentligen, men blir för jobbigt att sitta uppe å bara vänta på att Johan ska komma hem..är ca 3 timmar kvar inna han kommer hem ju..
Börjar bli lite nervös för imorrn, men det ska man väl kanske vara...Jag vill ju så gärna ha ett jobb..Det finns dock ett jobb som jag vägrar, å det är telefonförsäljning. Vill inte ringa till en massa arga människor och försöka lura på dom en massa skit. Jag HATAR själv telefonförsäljare, och jag vill inte vara en sån som jag själv hatar... Annars tar jag vilket jobb som. Sen är det ju så klart en fördel om man trivs med jobbet..=) Som personlig assistent är det ju väldigt berorde på hur man klaffar ihop med personen. Att jobba natt hos någon blir väl det inte riktigt lika viktigt, men ändå viktigt så klart.
Ne, känner att jag bara svamlar nu..lite för trött eller så..
Kram

Snälla ge mig jobb

De ringde från kommunen idag nu strax innan 5..
Hade tidigare sökt ett natt jobb som personlig assistent, det jobbet va redan tillsatt, men nu ringde hon och frågade om jag fortfarande var intresserad, för nu hade det dykt upp ett annat nattjobb... Klart jag är intresserad av jobb lixom=) Så ska dit på intervju imorrn 10:45.. Håll tummarna för mig=)
Nattjobb har jag tidigare inte varit intresserad av eftersom jag är fruktansvärt kvällstrött... Men sista tiden inser man ju att man måste söka allt.. Å vad tusan, kroppen vänjer sig. Lite får man kämpa för att kunna jobba, så är det ju bara. Hoppas verkligen på ngt posetivt av detta. Jag kan inte göra mer än att komma dit och vara mig själv. Men måste ju säga att allt känns lite roligare när det händer något och även om jag inte skulle få detta så vet jag att det finns de som är intresserade iaf.
Hoppas bara att mitt onda ben slutar att göra ont snart...
Gick på Maxi när det helt plötsligt började göra jätte ont i vänster vad upp mot knävecket.. Jag som alltid då tänker det värsta har ju propp i huvet..Men inga symtom för det förrutom värken då... Så troligast är väl att några nerver klämmer eller spänd muskel eller nått sånt där..Blir det värre får man ju söka för det, men troligtvis känner jag inget imorrn när jag vaknar.

Glada kramar idag=)

Måndag

God morgon gråa värld..
Varför måste det vara så grått hela tiden? Fast igår va det inte grått, då va det vitt..fast inte vitt som i snö utan som i dis.. Lite sol igen kanske? Skulle pigga upp..
Nacken är bättre idag..så ingen bruten ryggrad..haha..Johan frågar alltid varför jag måste tänka det värsta jämt..Men gör man det å så blir det nått lindrigare så blir man ju glad över att det inte var värre... Fast egentligen är det väl mest jag som är knäpp=)

Idag då..blir att åka å byta kalender med syster å ev handla lite smått...Annars blir det lugnt, Johan ska iväg å jobba sen ikväll..börjar vid 5 eller nått sånt tror jag..Men imorrn är han ledig.

Ska ta å läsa lite bloggar nu tror jag=)
Kram

När man redan sparkat på de som ligger kan man lika gärna sparka lite till...

Snälla, snälla, bort med alliansen vid valet.
Nu vill de sparka ännu mer på alla som redan ligger...Basera tidigare inkomst på hur mkt pengar man får om man blir sjuk...Om jag då får ett jobb, å så råkar jag ut för en olycka efter en månad eller två..då får jag typ inga pengar alls..Hur tänker de?
Bara för att det finns de som fuskar så ska alla bli lidande..är inte kollektiv bestraffning olagligt i Sverige? Alla som fuskar med allt annat då? Det är klart att man på något sätt måste stoppa alla som fuskar, men samtidigt är det så pass få som ändå gör det så att göra en sån här sak vore väldigt illa.
Hoppas verkligen inte att detta är något som går igenom och att vi får en ny regering till hösten. Orkar inte mer försämringar... Blir bara så arg över allt de redan gjort!!

Första advent

Första ljuset ät tänt.



Har precis varit uppe på vinden och hämtat det sista..

Har fått ont i nacken..IGEN!! Mot ryggraden, så jag får för mig att jag ska bli förlamad...hypokondrikern Annica är i farten...haha...ne skämt å sido, men jobbigt när det gör ont, igår va det ju ryggen...Ja mamma å syster, jag borde kanske ta mig till en naprapat, å jag gör kanske det när ekonomin tillåter. Insett att det kanske ändå vore det bästa.
Idag jobbar Johan eftermiddag/kväll, börjar vid 16 och slutar vid 20, så han är ju inte borta så länge idag iaf=) Under den tiden ska jag sitta å slå in 24 små paket till kalendern som syster å jag alltid gör åt varandra..Barnsliga? Ja kanske, men det är ju kul ju..I år hoppar jag dock över chokladkalendern, även Johan gör det..vi som ALLTID har det annars..
Nehe, ska umgås med Johan lite nu.
Kram

uttråkad

Känner mig så oerhört uttråkad...Satte mig å kollade dansbandskampen en stund eftersom jag ändå spelar in Robinson som vi ska se imorrn.. Fast dansbandskampen orkade jag bara med i typ 10 minuter..Sen har jag sutte å bytt kanal 3000 gånger...Sluta med att jag satte mig vid datorn istället=) Funderar dock på om jag skulle gå å sova istället, är verkligen jätte trött.. Lär inte vara vaken när Johan kommer hem iaf..brukar ofta vara det när Johan jobbar sent, men skulle tro att jag sover om en halvtimme..om jag inte skulle slå på en film..nån komedi så man får skratta lite och på så sätt piggna till..

Har kommit underfund med att det spökar i denna lägenhet iaf..eller visste det innan men..Just nu är det en stege som intetycks vilja hitta sig plats..
Har en minstege typ som jag har använt idag i allt klättrande, ställde den på plats för ett bra tag sen nu, men den låter, den typ knäpper å har sig..mysko, mysko..

Ställde mig å skulle baka ut några pepparkakor som vi kan ha imorrn...tog bara en liten liten bot deg..å körde ut direkt på plåten..haha..tog lite för lite deg kanske..blev endast 5 st..=) å jag va ju tvungen att prova en, så tills imorrn har vi 4 st...men det räcker ju..Får baka ut fler en annan dag..Måste dock köpa formar först..har 4 st..3 hjärtan å en svamp! Så innan det blir fler pepparkakor ska det köaps formar..

Ne,tror det får bli en film nu..
Kram

Lördag

Kan nästan skriva söndag känns det som..vet inte alls var denna dagen tagit vägen...
Tog oss sovmorgon till 9 ca..Sen bar det iväg å träna en timme, min rygg klarade inte mer..ont, har nog sovit illa i natt eller nått sånt..
Hem å laga mat å kolla lite på tv å sånt där..
När Johan sen åkte blev det på med julmusik å fram med strykbrädan, några löpare och gardiner skulle strykas..å sen upp med allt...min rygg känns nu..Men är ju skönt att det är klart=) Imorrn plockas lite ner från vinden, ev lite tomtar å så..Jag brukar egentligen ställa upp ALLT julpynt till första advent..Men är osäker om jag ens ska ställa upp så mkt alls i år..Några tomtar å så blir det ju så klart..Men lite mer sparsamt i år tror jag..Skönast så när allt sen ska ner igen..Om lite mer än en månad redan ju!!
Resten av eftermiddage/kvällen nu ska jag nog bara ta det lugnt..Lite disk finns dock, så ska väl göra mig av med den..Helst skulle jag vilja slänga ut den..haha..Ne vars, är inte så mkt, men fick inte plats på diskstället så..Å torka disk är ju OMÖJLIGT..hehe=)
Har en bild i kameran på alla lussekatter vi bakade igår..Ett jäkla berg..Orkar dock inte föra över tioll datorn, så visar er en annan dag. Vi gjorde även en massa pepparkaksdeg, men bakade inte ut några pepparkakor, utan det får vi göra var för sig sen..Har nästan lust att ta en lite bit deg å baka ut några pepparkakor tills imorrn när det ju är 1:a advent..Men får se vad orken vill å vad ryggen orkar..
Kram på er

Fredag

God morgon!
Liiite seg idag bara..Men piggnar säkert till senare..Hoppas iaf=)
Ska iväg om en timme, bakdag idag ju=)
Johan är iväg å jobbar, jobbar hela helgen...Men kommer ändå hinna ses en del iaf. Få upp allt nu till första advent å allt..Måste upp på vinden å hämta ner ljusstakar å allt..Brukar egentligen ställa upp tomtar å allt oxå till första advent..Men får se hur mkt det blir av det, ska jag va ärlig känner jag absolut ingen julkänsla överhuvud taget..kanske är det för att det är 5-8 grader vart och regn varje dag...Men med lite julmusik och julmust på söndag kommer kanske känslan fram..

Drömde så knäppt precis innan jag vaknade av klockan...Jag skulle få gå in i en likbil! för att se hur det såg ut och där inne hade de en säng som jag fick prova och när jag lagt mig till rätta så tänmker jag i drömmen att nu vaknar jag snart bara för att jag ligger så skönt. Några minuter senare så ringde klockan..
Men hallå lixom..lägga sig i en säng i en likbil!? Knäppa drömmar..Fast har haft en massa knäppa drömmar på sista tiden, jag är med i diverse sekter å mkt lustiga grejer som händer.. Om man ändå kunde tyda drömmarna oxå..


Önskar sååå att jag mådde bättre just nu...den tiden på månaden å jag har ONT,ONT, ONT!!! Hoppas att jag kan glömma värken å baka å ha mysigt.
Nu lite frukost.
Kram

Orka...

Har inte haft nån ork att blogga tidigare idag..Har inte så mkt blogglust nu heller..Men tänker ett kort inlägg ändå..
Va idag på förmiddagen å tränade och åkte sen å handlade lite på city gross. Sen har vi väl inte gjort så himla mkt mer..Städat lite smått å så där..Johan är inte riktigt bra, så han orkar inte så mkt just nu.
Imorrn är det bakning som gäller..lussebullar..Inte min favorit direkt..Men bakas ka de ju så klart å Johan gillar ju. Ska baka tillsammans med syster å mamma. Mysigt är det=)
Lagar lite mat just nu å ska gå å titta till den.
Kram på er

ååååå

Inget betyg idag heller så bestämde mig för att ringa kunskapstorget...Då hade de ju så klart inte fått in alla uppgifter..En kurs som fattas från skolan...Eller det stod först att det fattades 2..för de hade uppgifter om att jag skulle läsa en kurs som jag inte alls skulle läsa...
Aja.. Är ju bra att veta varför betyget inte kommer iaf... Hon på kunskapstorget lovade iaf att skicka hem betyget så fort hon hade fått uppgifter om den kursen som fattades.
Så mailade till skolan nu..Hoppas att de fixar det där fort..
Har en klasskamrat som va färdig ännu tidigare än mig, han hade oxå problem med det där..Fast då fattades det tydligen en massa uppgifter från skolan...För mig va det ju bara en iaf...tack för det iaf...
Hoppas att betyget kommer snart ju...Vill ju ha det..Kommer ju kännas så mkt bättre på så sätt.
Kram

Onsdag

God morgon...
Blev sovmorgon idag..Hade ställt klockan på 7:30..Känner att jag behöver vänja mig vid att gå upp lite tidigare..Tänkte att jag bara skulle ligga kvar en liten stund...Blev lite längre..Men skit samma, skönt att sova=) Fast blev nog lite för många timmars sömn i natt då jag fortfarande är trött..

Mår iaf mkt bättre idag, vissa dagar är jobbiga, men det får väl vara så.

Idag slutar Johan 13:45, inget delat pass=) å sen är han ledig imorrn. Får passa på att umgås när han är ledig nu..För snart är väl jag igång å jobbar alla möjliga tider å vi lär ses mkt mindre. Hoppas ju dock på att få jobba så mkt som möjligt, för att gå hemma arbetslös är inget hit alls=(

Ska ta å läsa lite bloggar å så där nu.
Kram

Är väl känslig kanske

Jag är oftast en sån person som håller saker inom mig..kanske inte så bra alla gånger då jag mår piss vissa dagar...Börjar man tänka på den ena saken så kommer snart alla andra saker upp oxå.
Livet känns inte alltid så roligt, misstolka inte, relativt nöjd är jag, men det finns saker som jag kan tycka vore en självklarhet men som tydligen många inte tycker.. Säger ju det, är väl jag som är känslig..Ingen annan reagerar på saker som jag gör..
Men ibland kan jag tycka att vi människor slutar bry oss, vi ser inte andra, ser bara oss själva. Jag gör allt för att inte själv vara en sån person, men ibland blir det ju så även för mig.
Det är en sån där dag idag, tårarna rinner ner för kinderna, det finns många anledningar varör, men som de flesta säkert skulle tycka jag va larvig för. Men det är ju mina känslor, å kan ens egna känslor vara fel??
Jag vet att det bara blir en massa svamel här och ni får väl låta bli att läsa om ni inte vill läsa om det.
Använder ju bloggen till att få skriva av mig.

Funderar såna här dagar på vad jag gör för rätt och fel...Ibland känns det som om jag bara gör ALLT fel, det känns som det bara finns fel på mig. Även om man får positvit ibland så kan det negativa trycka ner en så mkt att jag inte ens lyssnar till det positiva.
Det finns mycket jag vill, men jag kan inte allt. Önskar bara att jag kunde få mer respons på det jag faktiskt kan och klarar/klarat av.

Jag kommer säkert knappt fatta själv vad jag skrivit här jag jag går tillbaka, men jag har iaf fått skriva av mig och det är skönt bara det.

Tisdag

Har suttit och tittat på mamma till en mördare, de berör de där programmen..
Är åter en sån där grå dag idag..trist...Skulle va skönt med en solig dag igen..En dag räcker inte..
Johan jobbar delat även idag, så han kommer hem en stund sen, äta lite mat å så då, sen är det typ dax för honom att åka igen..

Nån av våra grannar håller på å lagar mat eller nått..Det luktar in hit till å med..Luktar såå gott..Blir sugen på att laga nått gott till maten jag med..Men eftersom inget är upptaget och det inte är så himla lång tid innan vi kommer att äta..Ja, om man ska se det till att det ska tidna och tillagas oxå. Får bli köttbullar å makaroner som planerat. Har redan färdiga köttbullar i frysen som bara är att värma, hemmgjorda dock=)
Får se vad man ska hitta på annars idag..Det löser sig alltid.

Kram kram

trött

Känner mig så trött...Fast piggnade till förrut iaf, så har inte vare trött hela dagen=)
Va ju på gamla jobbet å pratade, det kommer nog inte bli några problem att jobba mycket där igen=)
Om nån vecka eller så är jag nog igång där, ska bara få hem anställningsbevis först som jag ska skriva på..
Sen bar det iväg till ikano.
Syster köpte mobil, å jag då..hostmedicin till Johan..Lyxiga grejer jag köper..
Men det är inte det där att man måste köpa en massa, kul att bara gå runt å prata en massa.

Det hade tydligen gått bra för mamma på sjukhuset iaf, fast hon va trött när jag pratade med henne. Å hon kan tydligen på biverkningar i form av typ influensa symptom i hela 2 veckor..Hoppas att hon slipper det.

Om ett par timmar ska jag hämta hem Johan, skönt att ha kvällen tillsammans iaf, även fast det känns lite surt att han är borta hela dagen..men är ju inget att göra åt det. Ska man ha några pengar måste man ju jobba..Får väl se hur mkt vi ses sen när jag får tiden oxå...Julafton ska vi iaf vara lediga båda 2..är ju bara en månad kvar till dess...

Funderar lite på vad man ska hitta på..borde kanske slå inte lite paket, har både fördelsepaket och julklappar att slå in...men vet i tusan om jag orkar just nu...soffan känns ju ganska lockande om man säger så=)
Kram

Måndag

God morgon på er!
I natt har jag fått sova=) Fast är riktigt trött ändå...Piggnar säkert till under dagen.
Idag vid 11 ska jag till mitt gamla jobb å skriva på lite nya papper å så där, så jag kan jobba där igen. Efter det ska jag till Tornby med syster, hon hade hittat nån mobil hon ska ha, så följer med då, så ska vi gå runt lite där ute oxå.

Mamma ska idag till sjukhuset oxå, få börja med nån ny sorts medicin, som hon kommer få via dropp, så blir liggandes på sjukhuset i ca 4 timmar..Kanske inte det roligaste, men vi får hoppas att det iaf hjälper henne. Vill att du ska må bra mamma.

Johan jobbar delat idag...snäll jag är som åker iväg då va? Brukar bli så..haha..ne, även om jag inte skulle träffa syster idag skulle jag bara precis hinna hem när det va dax för Johan att åka iväg igen..Han har ganska kort rast mellan passen idag. Men han slutar 19:13, så åker å hämtar honom då så kommer han ju hem i ganska bra tid ändå. Skönt för mig att kunna ha bilen för en gångs skull..Händer inte ofta..Håll bara tummarna för att den sköter sig lika bra som det faktiskt gjort sista tiden.=)

Va på Ikano en stund igår me..Köpte lite julklappar, skönt att vara igång med det kan jag lova=) Har fortfarande dock en hel del problem med vad man ska köpa..



Undrar om det kommer att bli sol idag..tror de sa att det skulle regna..Men just nu ser jag lila/rosa himmel utanför fönstret..blir det sol tackar jag..För som det var igår, det vill jag inte ha..Det regnade verkligen hela dagen, å inte lite heller..
Ne, har inge mer att skriva om nu.
Kram på er

Usch vilken natt

Jag som såg fram emot natten...
Hade somnat i soffan å Johan väcker mig vid ett för att komma till sängen, då börjar HELVETET!! Johan börjar på en gång att snarka så mkt så ni anar inte..
Vid halv 3 började han först att lugna sig så pass mkt att jag fick sova ca 5 minuter i taget innan det blev för hög ljudnivå...Vid 4 sen började det bli lugnt, fram till 6, då han började om...
Jag som hoppades på att vakna utvilad idag är nu så trött så jag tror jag kommer att sitta å sova hela dagen...FAN!
Om vi nu inte brinner inne vill säga...
Satte miog här vid datorn och det kommer verkligen branddoft till å från...Får hoppas att edt är nån som eldar ute..Men det luktar inte riktigt så...Hum..blir det värre får man väl ringa brandkåren.
Ne, ska väl slänga mig i soffan nu...somna lär jag väl göra hur snabbt som helst...
Kram kram

Lördag

Morgonen började som vanligt med gymmet..Blir ju det näst intill varje lördag iaf.
Sen hem å äta lite lunch, kolla lite på tv och gick en promenad.
Nu är middagen avklarad och disken gjord..Om en timme börjar Robinson..Brukar kolla på dansbandkampen på lördagar annars, men spelar in det så kan man ju spola det som man inte tycker är bra=)
Idag blir det lite alkoholhaltigt, länge sen..Så lite vin till maten å sen lite cider framför tv:n...=) Lugnt blir det=)
Imorrn blir det sovmorgon har jag bestämt, inte ställa några klockor utan sova tills man vaknar...dvs. runt 7 på morgonen eller så=) Vore såå typiskt..
Ne, ska slänga mig i soffan nu.
Ha en bra kväll.
Kram

Tvätta

Vad gör jag en fredagskväll som denna?
Tvättar!! Sjuk? Nja...lite kanske..Men rena kläder måste man ju ha..å måste det ske en fredagskväll får det väl göra det då..
Tvättar dock lite sparsamt idag så vi har tid att njuta av att det är fredag sen..Ska ner nu å slänga tvätt i torktumlaren och hänga en massa, sen börja med mat.
Ska ju så klart kolla idol ikväll oxå..Mot Johans vilja..=) Men jag vill ju se..då måste jag ju få göra det..=) Han kan ju få roa sig med att massera mina fötter om han vill..HAHA=)
Nehe, ner till läbbiga tvättstugan igen då..
Kram

Freeeeedag

God morgon!
Äntligen är det fredag, Johan slutar vid halv 1 och är sen ledig heeela helgen=) 2½ dag tillsammans..det är inte dåligt det=)
Igår va jag ju då barnvakt åt mammas små dagbarn, mysungar=) Gick bra det, de va så snälla så=)
Idag tar jag det bara lugnt nu på förmiddagen, så får vi se vad som händer senare sen.Har typ inget planerat denna helgen mer än träningen imorrn...Vet iaf att det ska bli en lugn å skönt helg=)
Å så mkt hade jag att uppdatera..haha..men det händer ju inte så mkt, så har ju då inte så mkt att skriva om..
Kram på er

Torsdag

God morgon!
Idag är jag HUR trött som helst..men tror jag börjar bli lite förkyld, så är nog mest trött pga det..
Hade en hel dag med syster igår..Blev ju träning först då..Å sen gick vi in mot stan, hitta lite smått å gott innan vi gick tillbaka hem till syster å satt å pratade en massa tills Johan slutade och kom å hämtade mig.
Så Tack för igår=)

Idag blir det ju då hem till mamma å pappa, ska ju hjälpa till lite med dagbarnen när mamma är hos läkaren.
Åker dock till lunch, så får jag ju lite mat oxå=) Man får inte vara dum..hehe=)

Har verkligen träningsvärk i HELA kroppen idag..från ben till axlar typ..Fast det gick ju tyvärr en hel vecka mellan träningen å då är ju risken för träningsvärk ganska stor..Tur det är "skön" värk det där iaf..

Ne, ska kolla runt lite innan jag gör mig iårdning.
Kram kram

God morgon

Oj så trött jag är..
Johan ska skjutsa mig till syster när han åker till jobbet, så ska vi träna en stund å se vad vi hittar på sen.
Skönt att inte sitta ensam iaf=)
Ska ta å skicka iväg ett mail till kunskaptorget nu oxå ja...får inte glömmas..
Har väl inte så mkt att skriva mer än att ni får ha en bra dag.
Kram

Trööööök

Tråkdag..hatar att sitta ensam hemma..Har gjort allt jag ska iaf..känns ju skönt..att alla papper å allt är på plats.
Snart börjar tv:n..äntligen..gå å längta flera timmar efter den...sjukt!
Gillar inte sitta ensam, framför allt inte under kvällarna..som tur är så jobbar Johan mindre kvällar än han skulle denna veckan, ska borde inte klaga.
Om 2 timmar slutar han ju dessutom, å då har jag ju tv:n som sällskap till dess.
Satt iaf idag å babblade bort en massa tid med syster=) Alltid när vi ringer te varann så sitter vi skitlänge å pratar...Men vad gör väl det?=)
Imorrn ska jag träffa henne oxå, ska träna först på morgonen så får vi se vad vi hittar på sen. Men innan jag åker imorrn ska jag maila kunskapstorget å tjata lite på mina betyg..=) Så de snabbar på allt lite=)
Nehe, tv:n som sagt.
Kram

Härliga dag=)

Äntligen fick jag svaret från skolan..Jag är godkänd i den sista kursen..Så nu är allt helt klart...Nu är jag undersköterska..Det känns hur bra som helst...Jag klarade utbildningen..=)
Pustar ut och funderar på hur jag ska fira detta...
Ville bara det..=)


Tisdag

Härlig dag som vanligt...det regnar..vad annars lixom?
Johan är nu iväg å jobbar å kommer inte hem förrän efter 9 ikväll..lite trist..men men..Sånt man får leva med=) Har fixat med lite som arbetsförmedlingen ville jag skulle göra å så ska jag söka lite jobb..Min vardag just nu, eviga jobbsökandet..Men vill man ha jobb så måste man ju..Hoppas bara på att få ngt innan man tröttnat..för efter att man sen sökt uppemot 100 jobb å inget fått, då brukar man tröttna lite, allt känns hopplöst..så får det inte bli denna gången..fast hoppas ju på att få ngt innan jag sökt så mkt..Eller hur??

Annars idag blir det nog inte så mkt, allt känns så seg på nått sätt..
Men sen har jag några dagar när lite händer iaf, imorrn blir det träna med syster på förmiddagen å sen skulle vi hitta på ngt.
På torsdag ska jag till mamma å pappa, ska hjälpa mamma med barnen när hon är på sjukhuset.
Fredag så slutar Johan tidigt å sen är han ledig hela helgen..=) Så ska väl inte klaga på att jag har en dag som är lite tråk på..Borde passa på att njuta av att ta det lugnt..Fast det är svårare att känna sig lugn när man går som arbetslös, än när jag pluggade och inget hade att göra..
Nehe, ska väl göra lite vettigt nu kanske.
Kram

Dagen då..

Blev ju då arbetsförmedlingen å inskrivning idag..Fick prata med en så lustig en på inskrivningen...Har typ idiotförklarade mig när jag sa att jag även sökte jobb som bla lokalvårdare..Jag söker ju alla jobb jag har chans att få..Ska inte de peppa en till att söka en massa olika jobb?
Aja..efter iskrivningen gick vi en liten stund på stan innan vi åkte hem å åt lite lunch. Sen var det tvätten som gällde...YIPPIE...eller inte...
Har precis nu ätit mat, spaghetti å köttfärssås fick det blir, enkelt, snabbt å smidigt=)
Tv:n står på schemat nu. Först biggest loser nu 19, 19:30 är det halv 8 hos mig och 20:00 Ullared..vet inte om det är ngt mer vid 21 sen...Vet inte ens hur länge jag orkar hålla ögonen öppna, är riktigt, rikigt trött idag...Ont i huvet av trötthet...
Ne, ska sätta mig å umgås lite med Johan nu..kanske sätta oss med julönskelistan ett tag igen å försöka komma på fler saker vi kan önska oss.
Kram på er.

arbetsförmedlingen

God morgon!
Åter en grå dag, men igår fick vi se solen lite iaf=)
Johan skulle vare ledig idag, men fick till slut ställa upp på att jobba några timmar..Först på förmiddagen hade de frågat honom om nått pass, men då var det att köra yttre oxå å det vill han inte göra. Sen ringde de på kvällen å frågade om han kunde ta ett tråkpass mellan 9-17 eller nått sånt där..Då sa han att han kunde jobba förmiddag men inte mer än då..Ska man va ledig å ställt in sig på det är det ju inte så kul att ge sig iväg hela dagen..Runt halv 10 ringde de igår kväll igen å frågade om han kunde ta ett pass där han slutade 8:52, det tog han..Blir svårt att säga nej då..Å visst fick han gå upp tidigt idag, men får ju iaf sluta tidigt och har ändå hela dagen framför sig.

Förmiddagen idag blir det arbetsförmedligen, måste ju skriva in mig..Såg de öppnar 10, kanske inte är där riktigt till dess, men nån gång unde förmiddagen iaf..
Eftermiddagen sen har vi tvättstugan, å så bör vi väl städa lite oxå..Detta eviga städande..
Ska dock när vi ändå är på stan sen komma lite julklappar oxå..lika bra att passa på när man ändå är på stan ju..

Kram kram

Haha

Lånad från ejmis




God morgon

Känns sååå mkt bättre idag. Så skönt det är=)
Sov till 9:20 idag me..hur skönt som helst..så idag känns allt riktigt bra nästan..bara lite värk som kunde få försvinna oxå.
Idag ska vi till mamma å pappa å äta mat=)
Annars finns det inget bestämt. Fast lär väl bli kvar där ett tag så=)

Imorrn är det dax att beblanda sig med arbetsförmedlingen igen..Måste skriva in mig som arbetslös..har varit så skönt att slippa dom under den här tiden jag pluggat, de kommer med sin krav och hot men gör inte ett skit själva..De vet inget heller, inte insatta i något... Men, måste ju för att kunna få några pengar från a-kassan... Bara hoppas på att få ett jobb istället..

Kram på er

Jobbig dag

Fortsätter mitt klagande..
Så orkar ni inte med det så sluta läsa nu..=)
Ne, vars, men har vare lite jobbigt idag, har haft oerhört ont, fast lyckade imorse sen att somna, Johan hade ju smörjt mig med tigerbalsam å så la jag mig en vetekudden å somnade så skönt. va ganska uppmjukad när jag vaknade, dock har det gått mkt upp och ner hur mkt värk jag haft. Det går iaf åt rätt håll, det har nog blivit aningens bättre..Hoppas ju på att vakna imorrn och det är helt bra=)

Har vare iväg till mamma å pappa en liten stund nu på kvällen för att hjälpa dom att få in en soffa frå bilen.
Å nu ska vi börja fixa med lite mat, Blir kyckling i tortillabröd=) Å så kolla dansbandskampen till det.
Det var väl det.
Kram på er.

Hemsk natt, jobbig morgon

God morgon!
Det blir tyvärr ingen träning för mig idag..=(
Har typ inte sovit ngt i natt pga av sån smärta. Det har både vare muskeln och så har jag fått extremt ont i nacken och en punkt vid ena skuldran som gör att det nästan känns som nackspärr.Skiljer sig dock på så sätt att jag kan röra nacken men att det gör nått så fruktansvärt ont.
Har legat hela natten och väntat på att den skulle ta slut. För att det har gjort så extremt ont. Johan smörjde nu innan han åkte iväg in en massa tigerbalsam, så just nu är det aningens bättre, musklerna slappnar ju av lite så allt går lite lättare. Tur han är hemma vid 12 igen så han kan smörja igen..
Så idag blir det inte mkt alls här...Vila min muskel som är ajaj och ncken ska få vetekudden om sig.
Det är ju tur det är en dag som denna, att det regnar å är sånt oerhört tråkväder, vore det fint väder skulle jag få skuldkänslor av att ligga inne. Ska väl dock sen när Johan kommer hem och om det inte regnar allt för mkt försöka ge mig ut på en liten promenad, mår ju inte bra av att sitta inne hela dagen heller..
Förlåt att det var mkt gnäll i detta inlägg, men det får bli så ibland.
Kram på er.


Inge svar idag

Fick nite tillbaka ngt om vårdpedagogiken idag...antar att hon inte hann...Så kan inte titulera mig undersköterska riktigt än...bara nästan...
Håller just nu på å gör mat...blir fredagsmysmat med fylld fläskfilé och kroketter...Ska bli gott, är så hungrog oxå..=)
Min muskelbristning eller vad det är gör fortfarande skitont..Ska aldrig mer köra bänkpress..haha..inte öka på vikten iaf..=) Vet inte ens om jag klarar träna imorrn..vill ju, skulle ju tränat idag med, men när det gör ont att till å med gå så finns det inte så mkt att göra. Håll tummarna för mig att jag vaknar imorrn och inte har ngt ont alls. Jag kan väl tänka mig att jag får låta bli att träna bröstmuskeln, inga problem, men hoppas så innerligt att jag kan få träna allt annat. Så som sagt, håll tummarna för mig. =)

Idol ikväll=) Kollas det alltid på...Fredagen är räddad lixom..
Nu ska jag kolla till maten.
Kram på er, ha en bra kväll

Fredag

Jag skulle sova idag hade jag tänkt..inte vakna förrän Johan kom hem...Det gick ju bra, vaknade innan 7!! Varför? Varför vaknar man tidigt när man får sova och är HUR trött som helst när man inte får sova??

Igår fick jag svar från skolan att näringsläran är rättad och godkänd. Hoppas på att vårdpedagogiken blir rättad och godkänd idag..Slutar ju idag...eller har iaf bara studiebidraget till idag..Å skulle vara klar tills idag, jag är ju klar, bara det blir rättat oxå..Hon skulle ju försöka hinna rätta allt till idag, så jag hoppas..Då blir det fira idag..eller inte..Men kan ju äta ngt gott ikväll iaf..=)
Sen när jag fått betyget ska jag bjuda de närmsta på mat eller åtminstånde fika..Får se var tiden flyr iväg helt enkelt..
Idag va tanken att träna, men vet inte om jag klarar det..Tog nog lite tungt sist vi va iväg så jag fått nån muskelbristning, det gör verkligen SKITONT!! Stakars mig...haha...=)
Kommer väl under dagen gå in å kolla mailen typ 100 gånger för å se om jag fått svar från skolan...å kommer bli jättebesviken om klockan är 4 och jag inget svar fått...då betyder det ju svar tidigast måndag...=( Fast jag vet ju att lärarna har fullt upp med alla andra elever oxå...men vore så skönt att få svar..å om jag behöver göra nån kompletering så vill jag göra det i helgen å va klar sen.
Håll tummarna=)

Nu slutar Johan, fast tar nog ett tag innan han kommer hem ändå..jag börjar bli trött!! igen..kanske skulle man lägga sig i soffan å slöa en stund=)
Kram på er.

jobb

Är ju lite jobbigt det där med jobb nu..
Har ju jobbat på ett ställe i en massa år innan jag började skolan, sen under sommaren nu jobbade jag ju på ett annat ställe, mest för att prova på ngt nytt och för att det låg såååå mycket närmre. Va dock lite rädd nu för att jag inte skulle få komma tillbaka till mitt "gamla" ställe..Fick äntligen tag på chefen där å det va inga problem alls. Men hon ville att jag skulle hunnit få mitt betyg innan vi skriver på papper å allr sånt där så jag får undersköterskelön på en gång och inte ska behöva krångla med det där sen. Så den 23:e ska jag upp till henne så vi kan fixa med allt praktiskt. Känns ju skönt att hon inte va sur över att jag inte jobbade där i somras iaf.
Det är ju bara timmar det gäller, men det är ju bättre än inget...Å tyvärr är det ganska lång resväg, men får ta det. Alla andra jag ringt runt till som ligger lite närmre har ju sagt att de inte behöver personal just nu..Så då får man leva med avståndet..Ligger ju åtminstånde i Linköping, så man ska väl egentligen inte klaga..
Nu kommer man väl ha å göra hela julen...Johan är ledig HELA jul och nyår..jag får väl jobba hela jul och nyår..stora delar iaf...Sånt man får leva med..=)
Dock så tar ju jobbletande verkligen inte slut...Måste fortsätta söka, vill ju inget hellre än att få en fast tjänst, en trygghet. Men det är ju tyvärr så oerhört dåligt med tjänser just nu..det finns typ telefonjobb, å ett sånt tar jag inte..så är det bara. Har vare på flera såna intervjuer och insett hur oseriösa de flesta är, vet att det finns vettiga. Nått va att man skulle jobba 2 veckor som provanställd, ville de inte ha en efter de veckorna så fick man ingen lön för dom veckorna..Jätte troligt att man skriver på ett sånt papper..ALDRIG..

Nehe, börjar bli lite hungrig nu så ska väl försöka få i mig lite frukost kanske.
Kram kram

Torsdag

God morgon!
Grått ute som vanligt...Piggna till känns som en omöjlighet...Vaknade iaf strax efter 7 och var ändå relativt utvilad, även fats jag är trött...Pigg fast trött på nått sätt..Mysko det där..
Idag slutar Johan vid halv 12 å i eftermiddag sen åker vi till mamma å pappa, Johan va sugen på att träffa dagbarnen..=)Suget efter barn som spökar kanske...=)
Annars är det inget planerat för idag..Jag ska ringa några samtal bara.
Det va allt min hjärna orkade arbeta med..
Kram

Kväll då

Dagen har verkligen sprungit förbi..
Va å tränade i ca 1½ timme förrut, det va jätte skönt eftersom det typ inte va nått folk där..Närst hela gymmet för sig själv, kan det bli bättre??=)
Sen åkte vi ut till torny för att börja kolla julklappar, en blev köpt, till svärföräldrarna...Men tycker att det är så svårt att komma på ngt bra..
När vi kom hem åt vi lite lunch å satte oss å kollade lite på tv. Sen blev det lite städa av, å nu göra vi inte mkt alls..Skönt att ta det lite lugnt, ska man aldrig klaga på=)
Kvällen kommer som vanligt att bestå av tv-tittande...det är kvällar hos oss det=)
Fast funderar på att dra med Johan på en lite promenad först..Lite luft skulle inte skada.
Kram på er.


God morgon

Då var det onsdag...Johan är ledig idag och ligger än så länge och sover, så fort han har vaknat så blir det lite frukost å sen iväg å träna.
Mer än så är inte planerat för idag..men ev åker vi ut till ikano för att kolla lite julklappar..Vore skönt att komma igång med det lite..får några färdiga kanske till å med..

Det är en sån där grå dag igen..När ska vi få ha en riktigt solig dag igen? Ska det aldrig ske?? Är bara en så där 2 grader varmt oxå..å när det är så grått å trist så blir det ju så ruggigt och man fryser hur mkt som helst...

Ne, ska se om jag kan få upp Johan nu så vi kan komma iväg nån gång.
kram på er

Såå seg dag

Den här dagen går knappt framåt...
Satt å pratade bort 45 minuter med syster, men tiden tycks ändå stå still..Satt å ringde på en massa jobb...antingen en massa nej eller så fick jag inte tag på de jag skulle ha tag på..å nu är det för sent att ringa..*suck* Får fortsätta imorrn..inte mkt annat..Vill ju ha ngt att sysselsätta mig med ju..å att få in lite extra pengar är ju inget man gråter över om man säger så..=)
Om en halvtimme börjar unga mödrar..Johan å jag blev så sura igår när vi satte oss framför tv:n halv 7 som vanligt å det inte var...eftersom de som vanligt bytt tid...Nåja..ska försöka komma ihåg den nya tiden nu..
Har egentligen inte så mkt att skriva..ville mest ha ngt att göra..haha..
Men ska väl göra nått trist nu istället..diska..fick inte plats med allt förrut efter baket, men nu är det diskade torrt så ska väl få undan det sista..Innan det blir ännu mer disk eftersom man ju ska laga mat sen oxå...*suck* denna ständiga disk...
Kram på er

gott gott=)

Kan säga att frallorna blev super goda..=)





Det fick bli min lunch idag=)

Frallor:

5dl vatten
50 gram jäst
½dl olja
1 ägg
½msk salt
1msk socker
12-15 dl vetemjöl

Blanda ut jästen i 37 gradigt vatten. Tillsätt sedan olja (hade bara olivolja hemma och det blev bra), ägg, salt och socker. När det löst upp sig tillsätt mjölet. Arbeta degen en stund.
Baka ut till frallor, jag fick 18 st stora.. Låt jäsa under bakduk i 45 minuter.
Pensla sedan frallorna med uppvispat ägg och grädda dom i ca 8 minuter i 250 grader.

Nu kom posten å jag fick hem min fina vårdbrosch=)Känns så bra=)
Kram på er.

Frallor

Har just nu 18 små frallor på jäsning..Se om de blir goda=)
Hittade ett recept som lät så smidigt..å det var det oxå, bara se om de blir bra sen oxå...De ska nämligen bara jäsas en gång...Man jäser dom 45 minuter när de är utbakade..annars ska det ju alltid jäsas 2 gånger vilket ju tar sån tid när man inget tåla mod har..
Är de bra lägger jag ut receptet sen..
Dock var det nog inte meningen att jag skulle baka idag..
När jag först ska ta assistenet så sitter kablen fast bakom kylskåpet..blev nog så när vi hade fel på frysen å de drog ut det..Starka jag lyckades dock att flytta skåpet lite så jag fick upp kontakten..
Sen när den står å går så går jag undan kanske 10 sekunder när jag hör att det börjar låta lusigt..då är hela maskinen påväg ner mot golvet å jag hinner fånga upp den i sista stund..Dock med en lite skadad tumme..den värker som fasen, men kan iaf röra den så fick kanske nån lättare stukning eller så.. Får väl se hur mkt mer som hinner gå fel innan de där är klara...
Johan kom hem en liten liten stund förrut, han va hemma ca 50 minuter så han kunde hämta mat..Men nu är han iväg igen å kommer inte hem förrän vid 6 tiden ikväll..Ska väl fortsätta söka lite jobb, annars vet jag inte mer vad jag ska hitta på..Har ju inget att plugga nu ens ju!!=)
Promenad i det kalla blåsiga å regniga vädret..hum...det får bli en kort om vädret inte blir lite bättre, om det åtminståne kunde låta bli å komma regn, eller regn blandat med lite snö till å med..
Städa går ju alltid att göra..men känns inte så inspirerande idag..
Återkommer sen när frallorna är klara och en är provsmakad så får ni veta om de va goda.
Kram

aningens för tidigt...

Japp, jag är redan uppe..men hoppas verkligen på att kunna somna om en stund igen, kommer va helt död redan klockan 6 ikväll annars..
Johan skickade nämligen ett sms vid 5 att han ska jobba mer..Istället för att ha en superkort dag å sluta samtidigt som väldigt många börjar jobba, dvs. vid 8..Så slutar han nu istället 17.. Nåväl, jag vaknade iaf av det sms:et å har inte kunnat somna om, det är ju så typiskt..Somnade inte förrän runt 12 tiden, så det är inte det att jag sovit klart mina timmar..Å jag är så trött så trött...
Under dagen sen blir det mer jobbsökande, men det blir ju om ett antal timmar..Annars vet jag inte idag..Vi hade tänkt å träna på förmiddagen, men nu går ju inte det..hade jag haft bilen hemma hade jag åkt ändå, men den har ju Johan å att ta bussen tar sånt jäkla tid tyvärr, å cykla i kylan, nej tack...Får väl ta mig en ordentlig promenad istället, alltid något iaf.
Ne, ska kolla runt lite nu å hoppas på att jag blive trött sen så jag kan sova ett par timmar till.
Kram på er.

slutet är nära

Va å hämta uppgifter i skolan..Inget att göra om, så skönt=)
Så nu är det bara att vänta på att de där 2 50poängs kurserna ska bli rättade och ev kompleterade om det behövs..Sen är det klart=)
Har sökt en del jobb idag..Men inget som gett något än..=( Fortsätter imorrn...det är ganska jobbigt att sitta å ringa runt en massa..å så skicka in ansökningar på det..Men men, så är det, är ju något man måste göra om man ska ha ngt att sysselsätta sig med.
Ska nu slöa ett tag i soffan innan vi ger oss ut på en promenad.
Kram kram

Måndag

Har suttit nu hela förmiddagen och renskrivit..Men nu är det klart=) Inskickat å klart=) Ska förbi skolan idag sen å hämta uppgifter å se om det är något som ska kompleteras, å sen är det bara vänta å se om det är någon av dessa kurser behöver kompletars något, annars är det klart sen..=) Känns så himla skönt..
I veckan nu annars är det söka jobb som gäller.

Igår då..var det ju fars dag.
Jag gav pappa chokladglögg och pepparkakor å så en duschkräm eftersom det var det enda han kunde komma på å önska sig..=)
Syster mig hade dock slagit på stort...å då menar jag STORT...hon hade gjort en jätte biskvi...
Tog en bild från mammas blogg då hon tagit en bild å jämfört en vanlig beskvi med bjäsen..



En ca 2 kilos biskvi...

Nu ska jag ta det lite lugnt, mår inte riktigt 100...haft lite ont i kroppen i natt å hade lite feber på morgonen..Hoppas inte att det blir något med det.
Kram på er.

orkar inte mer..

Har suttit och renskrivit över 20 sidor text nu...det tar sin tid..En av kurserna är inskickade..Har 11 sidor kvar att renskriva. Men Johan kommer snart hem nu å jag måste göra mig iårdning lite innan vi ska åka och hämta upp syster för att sen åka till mamma å pappa. Får försöka renskriva lite till ikväll sen..Annars gör jag det imorrn förmiddag.
Är helt slut i huvet nu...man tror inte det ska vara så jobbigt att bara renskriva, men det kräver ganska mycket koncentration...det ska ju gärna bli rätt å det gör ju inget om det är upplagt lite snyggt oxå..

Ni får ha det så bra idag, så kanske jag återkommer ikväll sen..får väl se vad orken räcker till=)
Kram på er.

Jag som ville sova..

Vaknade strax inna 7 å kunde inte somna om...Jag som är så trött...
Nåja, är väl det att jag vill hinna med att renskriva allt nu på förmiddagen, så jag kan skicka in alla skolarbeten å sen typ vara klar=) Så jag i veckan kan ägna mig åt att söka jobb..Alla jobb som finns...väldigt många..Ne, får söka timvik lite här och var..Fasta jobb finns ju inte=(
Johan kommer hem sen runt 11, då ska vi göra oss iårdning och sen är det fira farsdag som gäller. Å kvällen sen kommer väl bli lugn framför tv:n. En rätt bra dag, först plugg, sen umgås å sen mys. Tänk om alla dagar kunde vara så=)
Ne, ska väl ta mitt block med alla arbeten, ett halvt blocka ska renskrivas!! Tar å sätter mig i soffan med datorn tror jag..Sitta å mysa lite samtidigt lixom=)
Kram på er.



Kaos!!

Dagens skylt


Lördag morgon

God morgon!
Det är lördag å det är träning...Ville inte gå upp idag när det va dax...trött..Men, bara att gå upp så funkar det mesta=)
Efter träningen blir det hem å plugga för min del tills Johan kommer hem. Måste ju bli klar med allt=)Tror väl kanske dock att jag inte hinner få betyget till på fredag, men allt ska vara inlämnat å klart iaf..Inget mer ska jag ha å göra=) Så skickar jag in det nu under helgen å förhoppnigsvis är allt rättat till på torsdag så jag kan åka och hämta upp det å se om det är något kvar att göra, för då får jag sitta med det på torsdag å sen ha allt klart på fredag..=) Planerat å klart=)
Johan kommer hem nån gång efter 3 idag, så blir inte ensam så länge.
Ne, ska äta lite frukost å så där nu.
Kram kram

Fredag

Idag då..Va å tränade på förmiddagen, hämtade sedan upp syster å åkte till netonnet, fick inte tag på det vi skulle..Passade på att gå in till ö&b oxå, när vi ändå var där..=)
Sen blev det lite butiker på ikano å maxi å lite sånt där..
Hem å tvätta...SÅ underbart roligt..=)
Tar det medst lugnt nu..tycker man blir så trött när mörkret lagt sig..känns som klockan är 8-9 eller nått sånt..Gillar verkligen inte denna mörka tid, men man får ju stå ut..
Under kvällen händer det inte så mkt, blir idol å så...En helt vanlig kväll hemma hos oss helt enkelt=)
Har inte så mkt att skriva om..
Men ha en bra kväll.
Kram

Sova

Borde gått å lagt mig för länge sen...är ju dötrött...Johan sa till mig redan vid 9 att jag kanske skulle sova eftersom jag lät så trött...Men vadå sova? Å så känns det ju lite sådär, Johan kommer ju ändå att sova iaf fram till 9 imorrn..så jag kan ju lika gärna sova till dess jag med,å då gör det ju inget om jag är uppe nu...
Fast känner att ögonen inte riktigt orkar mer.. Å när de nu dessutom är ganska torra så borde jag kanske inte sitta här mer idag...
Hum..det där med att ta ögondroppar/salva själv...vilket pyssel...Johan fick hjälpa mig när han va hemma, fast det gick inte så bra..haha..det tog så lång tid så när han väl hade klämt ut droppen hade jag hunnit blinka 20 gånger..=) Det gick lite lättare själv, faktiskt..fast tycker att det är grymt obehagligt, men det är väl sånt man vänjer sig vid antar jag...
Hum..45 minuter innan Johan kommer hem..om jag börjar släcka ner här hemma, å stänga av tv:n å borsta tänder å allt sånt där kan jag kanske lägga mig på spikmattan tills Johan kommer hem..Då kan han ju väcka mig så jag kan ta bort den..om jag somnar vill säga..
God natt på er..går iaf härifrån nu=)



Till syster; bilden jag pratade om=)

Arg man blir

Då va det städat då...efter en jäkla massa slit...damsugarjäkeln vill inte fungera som den ska...De första 5-6 minutrarna man har den igång låter den så högt att det knappt går att vara i samma rum..å då ska våran vara ganska tyst egentligen...Dessutom suger den knappt alls...så har fått stå i evigheter..nått som tar ca 20 minuter tog dubbla tiden eftersom man får stå på samma ställe i en evighet för att få upp allt...Känner mig helt slut...
Ny damsugare är iaf ett måste..den har vare lite lustig sista tiden, låtit lite högt, men nu är det värre än värst...Och nej, påsen är inte full och det är inte för att det sitter något i röret, för den låter lika mkt om man tar bort hela röret...
Aja..väntar på att golven ska torka så jag kan ta in mattorna sen..kalla å mysiga=)

Dåligt idag...

Inte ett enda inlägg förrän nu...känner knappt igen mig=)
Men vaknade med huvudvärk å orkade inte sätta mig framför datorn...
Sen åkte vi å köpte lite grann till alla julkort som ska göras..Köpte även farsdag presenter.
Sen bar det hem å fixa mat å sen en promendad i det äckligt blöta vädret innan det car dax för Johan att åka iväg för å jobba...
Hade tänkt å träna idag, men tar det imorrn och hoppas på att jag inte har huvudvärk då..Vet inte om det beror på mian torra ögon. De är jätte torra, så köpte hem visine för torra ögon, nån ögonsalva som ska användas nu..Känns lite bättre kanske..Hoppas på att det blir bättre om jag använder det regelbundet.
Egentligen har jag just nu ingen ork till något alls..MEN, ska ändå ta tag i lite städning, fram med sugaren å göra mig av med lite råttor som har en föråga att dyka upp HELA tiden..var kommer det ifrån?? Behöver även svabba av golven lite...Så det doftar gott här hemma sen..=) Plugga skulle väl behövas..Men, får se...
Det va allt för mig nu.
Kram



Träna gör man på gymmet..INGEN annan stans=)

Snö

Det har verkligen snöat hela dagen..Tror dock inte att det har lagt sig så mkt, skönt det...Många verkar tycka att det är roligt och härligt att snön kommit, men jag tycker verkligen att det är för tidigt.

Sitter just nu hos mamma å pappa..åker med Johan hem sen, han kör bussen härifrån till resecentrum å sen slutar han, så då tar vi oss hem samtidigt=) Mysigt..Kan vara uppe en stund ikväll oxå då Johan inte börjar förrän på eftermiddagen imorrn.
Ska dock försöka ta oss iväg å träna imorrn, om vi inte blir insnöade så klart...haha..ne, tror inte det blir så farligt..=)

Har väl inte så mkt mer att skriva om...
Men ha en bra kväll.=)
Kram


Jag ser det snöar...

jag ser det snöar det var väl roligt HURRA!!
Eller kanske inte..tycker att det är lite tidigt för snön redan...Men men..Kan ju inte styra det så..
Kallt är det oxå..idag är det mössa som gäller..Burr...
Ca 1 grad, blåst å så lite lite snö på det...Inte skönt alls..

Ska snart iväg nu, blir en lite tur till mamma å pappa.
Kram på er.


Onsdag

Orkade inte blogga nån mer igår..
Va ju med mamma till sjukhuset, det va intressant att vara med å se hur en koloskopi gick till, bara så synd om mamma som ska behöva lida så.
Stannade sedan kvar hos mamma å pappa tills det var dax att åka å hämta upp Johan vid 9. Så när jag kom hem sen orkade jag inte med datorn alls..

Johan har äntligen fått fast tjänst oxå=) From. den 16:e November=) Tyvärr bara 75%, men han fick ett ganska bra schema som gör att det är ganska enkelt att jobba extra.
Nu är det bara jag kvar...

Idag blir förmiddagen lugn, Johan ska iväg å jobba sen vid 12, så han åker väl vid halv 12 nån gång..eftermiddagen får jag se, ev tar jag några timmar till att plugga, eller städa, eller slöa..haha..ne, nån nytta ska jag väl göra, men får se vad och hur mkt=)

Kram på er.


Vårdbroschen

Tog å beställde min vårdbrosch nu idag=) Det är ju så snart nu ju=)



Vad annars än med rosa lixom?=)
Ingen tråkig röd eller blå här inte...=)

God morgon

Då var det tisdag.
Idag på förmiddagen blir det inte mkt alls..
Efter 12 nån gång skjutsar jag Johan till jobbet å åker sen till mamma, ska ju med henne upp till sjukhuset sen. Får se hur lång tid det tar där..Kan ta sin lilla tid.

Jag är så där riktigt trött idag, men kanske inte så lustigt för när man tittar ut är det gråare än gråare..De sa igår på vädret att det skulle bli sol, får väl hoppas på att få se den ngt idag, för när det är så här blir man så fruktansvärt trött ju..

Ha en bra dag kära ni.
Kram



Hungrig någon?

Ullared

Sitter å kolla på Ullared på 5:an som började idag...
Hade räknat med att det kunde va ganska kul å kolla på..men jag vet inte vad jag ska tycka..ska det vara så här varje program så känns det inte så mkt att följa..Besvikelse..Men får väl göra ett försök nästa vecka oxå, är det dåligt då med, då får det kvitta helt enkelt...



Annars är det ju väldigt kul å åka dit..Fast mkt pengar går det, å en hel del skräp kommer man hem med, men även en hel del vettigt...Va ganska länge sen vi va där, å lär nig dröja än ett tag...Men den som väntar på något gott...=) Till sommaren kanske..=)
Kram på er.

Dagens skylt




Nån som inte gillade katrinplommon=)

Detta pluggande...

Jaha, då har dagen redan gått känns det som...
Va ju på stan med mamma å syster, köpte julgardiner å lite löpare, å lite måstegrejer.
Sen hem å fixa mat innan Johan skulle till jobbet..
Sen hem åkte för ca 1½ timme sen så har jag pluggat..näringsläran är klar men inte renskriven å vårdpedagogiken är 2 uppgifter av 5 klara=) Känns så himla skönt..
Dock så har telefonen ringt en massa under tiden jag pluggat..blir så sur, en massa försäljare eller nått sånt..skiter i att svara, det är sååå störade när det ringer å man pluggar, man kommer av sig så mkt..
Imorrn ska jag med mamma upp till sjukhuset. Hon ska göra kolosklopi undersökning..Stakars mamma, hoppas att det är sista gången nu innan operationen, å att den blir av snart.
Ne, ska göra det sista av pluggandet nu innan tv:n drar igång.
Kram

Måndag

Då var det ny vecka igen...
Plugg står på schemat för denna veckan...
Men idag på förmiddagen blir det stan med mamma å syster, sen hem så jag kan äta ihop med Johan innan han sen börjar jobba vid 17..Så sen är jag ensam hela kvällen, ska väl försöka ta tag i å göra klart näringsläran då..Kunde vara skönt att ha den klar så man bara har vårdpedagogiken kvar sen..
Ne, blir ett kort inlägg här nu eftersom jag ska ta å få i mig lite frukost innan det är dax att åka.
Kram kram

Johans roliga kommentar=)

Nu har Johan vare i farten igen..Å så klart delar jag med mig, även fast han tycker att jag är jätte dum som skriver det..hehe...=)
Satt å kollade på ensam MAMMA söker...
Å så säger han " Jag tror det är första året alla mammorna har barn" Aså vad jag garva...Är man mamma om man inte har barn?
Fast det där är så typsikt Johan, tur jag har honom så jag får skratta gott ibland=)
God natt på er.
Kram

För dig kära syster...=)

En ganska läbbig bild som jag typ skrek när jag såg...Nu när min kära syster ser den kommer hon säkert skrika..=)



Kan knappt titta själv på den...Så vidrigt det vore att hitta det där hemma..

Annars då..har haft det bra hos mamma å pappa med lite fika å så..=)
Nu ska det lagas mat här..=)
Sen som sagt tv:n=)
Kram

Dagen bestämd

Har nu bestämt hur vi ska göra med dagen..
Johan kommer hem om några minter skulle jag tro..om han nu inte står å babblar på jobbet i en timme innan han får för sig att åka hem..hum..har aldrig hänt förrut så VARFÖR skulle det hända nu...=)

Bestälde "klipp/raktid" åt Johan hos mamma..Det är dax för honom att bli av med lite hår, inte för att han har så mkt, men det lilla han har växer som jag vet inte vad...
Så när han kommer hem blir det att äta nått lätt, skulle tro på lite mackor, för jag har inget annat fixat..
Sen åker vi åväg till mamma å pappa å gör oss av med håret från Johans knopp. Syster å Anders kommer oxå, fast gåendes dit i kylan..duktiga..=)
Så lite fika blir det säkert oxå.
Blir väl kvar där ett tag innan vi åker hem å börjar fixa med maten.
Sen hela kvällen är det ju en massa tv som vanligt...=)



Vi blir iaf inte sittandes där hela dagen...=)
Kram på er.

Dagens skylt


hollywoodfruarna=)



Så himla bra=)

November

God morgon, eller förmiddag kanske man skulle säga..=)
Idag blir det inte länge jag sitter ensam, Johan slutar om  2½ timme...Å borde vara hemma strax därefter..
Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, men det löser sig=)



Lite så känner jag just nu..Hjärnan har visst inte riktigt vaknat, kommer inte på ngt att skriva om alls..Kanske lika bra att jag låter bli då..=)
Kram på er.

RSS 2.0