hemkomna

Då var vi hemma igen.
God mat å sånt där, men skönt att vara hemma. Måste ändå säga att det gått skapligt trots förkylningen, min rinnande näsa har hållt sig bra, duktig den kan vara bara den vill=)
Snart är det wild kids, det ska vi allt se..=)
Ska äta en BIG macka sen oxå, gigantisk tekaka som vi ska ha ost, saltrulle, kalkon och saltgurka på, mumsigt värre, till det blir det en kopp varm choklad. Gött även för halsen.
Tar kväller nu och återkommer imorrn. Då är Johan inte hemma så då finns det risk för mer meningslöst bloggande...bara för att jag har tråkigt...
Ha en bra kväll.
Kram

Promenad

Det blev en liten promenad för mamma å mig, å nu ska vi snart åka iväg så vi kan köpa med en blomma oxå.
Se hur länge man orkar, men sent lär det inte bli...blir väl lite mat å sen fika å sen lär vi nog åka hem...är man inte bra så är man inte..
Ha en bra eftermiddag!
Kram

God morgon

Lördag morgon...Pappa ringde å väckte oss..morr...=) ne vars, skulle ändå snart upp... Blev iaf bestämmt att jag tränar inte å inte mamma heller då vi är så pass förkylda, så mamma å jag tar oss en promenix istället. Är nog lika bra det för hälsans skull, så man inte går och blir rikigt sjuk istället.
Idag blir det även en tur till mormor och morfar å fira morfar, får se hur länge man orkar vara social..blir iaf bara den närmsta släkten, så det är ju skönt.
Annars händer inte så mkt idag, ikväll blir det tv:n som vanligt.
Nu iaf lite frukost.
Kram

otrivin comp

Hjälper den? Nja får jag nog säga...visserligen bara sprayat en gång, men något kanske den hjälper, men inte alls så bra som jag förväntade mig...fasen jag nyser ju hela tiden då rinner ju snoken automatiskt...sprayen skulle ta bort nysningar oxå..då vore den kanske bättre...
Ska snart käka lite mat här hemma, vi väntade till kvällen då det ju är mysigast att äta då...tycker iaf vi...=)
Kyckling å ris är mumma det, det ska ner i våra magar om bara en liten liten stund=)
Sen ska vi slänga oss i soffan å jag somnar nog innan jag ens lagt huvet på kudden...är så trött...
Ha en bra kväll.
Kram

övertid

Fick inte hem min karl i den tiden jag trodde...han ringde å sa att hans avlösare inte hade kommit, så ha skulle få köra en halvtime längre...men men, han slutar nu iaf...Har ju så tråkigt så behöver lite sällskap...fastnar ju här framför datorn...inte bra...tiden bara rinner iväg ju..
Ska när Johan kommer hem dra med honom till apoteket...tänkte jag skulle prova den där nya nässprayen, otrivin comp...se om rinsnuvan ger med sig...det är ju sååå jobbigt, å det går ju åt hur mkt papper som helst...Och detta med att bli nästan skinflådd under näsan, inget skönt..så jag hoppas på att den sprayen hjälper lite.
Kram


städat

Tog tag i städningen på en gång efter att jag skrive förra inlägget...så nu är det lite frächare iaf...finns väl fortfarande att göra, men det får allt duga som det är nu. Det är ju så skönt när det är städat..men det är ju så tråkigt, å varken Johan eller jag gillar att städa, snarare så att båda avskyr det...men det måste ju göras, å nån gång i veckan är inte för mkt. Bara det att idag känner jag mig helt slut efter städningen...är man inte rikigt bra så är man inte. Skönt ändå att vara ledig.
Borde sätta mig å plugga oxå..men jag orkar inte, men Johan jobbar ändå på söndag, kan sätta mig med det då, kommer nog inte ta så lång tid, mest bara läsa å tänka till på lite frågor. Är ganska intressanta grejer dessutom så då är det lättare..men inte idag..inte just nu, men man vet aldrig när lusten faller på.
Kram

trött jag blir

Nyser, nyser, nyser å nyser å så nyser jag lite till...Blir så trött på allt detta nysande...
Varför förkylning igen?
Jag vill vara frisk, vill må bra, känna mig piggelin.

Har hunne plocka lite i denna lägenheten, men det är ju så trist att städa...usch...måste städa av toan...nån som vill komma å hjälpa mig att städa?=)
Johan slutar om 3 timmar...känns som en hel evighet...kanske skulle jag lägga mig å sova bort lite tid?
Fast sova med en näsa som denna går ju heller inge bra...
Läsa lite kanske..frågan är ju då bara vad jag skulle läsa...

Kanske ändå skulle ta tag i att städa toan så det blir gjort...
 Kram

varför är jag uppe nu?

Jag fattar inte varför jag gav mig upp redan..jag är ju ledig, å jag är inte rikigt bra ju...Mina planer var att sova till 9...men så blev det inte...nåja, kommer ändå att bli en lugn förmiddag...se om vi kan åka å träna ieftermiddag sen..just nu känns det inte så, men å andra sidan så brukar ju mornarna kännas värst, så vi får se sen helt enkelt=)
Ska försöka ta tag i lite städning sen oxå...om ett par timmar eller så...Saker måste ju göras, det är ju bara så.
Ska väl sätta mig å göra de där instuderingsfrågorna oxå, å jag som inte har lust till ngt alls förutom att sova, å det kan jag istället inte göra...gnälla kan jag visst oxå...förlåt.
Jag ska gnälla lite till...det ligger snö ute, inte mkt, men ändå så att det är lite vitt..känns bara så onödigt, det var vitt igår när jag vaknade oxå, men det försvann för att det var för varmt å kanske att det regnade lite oxå..vet inte, men det dåg ut som det när jag satt i skolan...blir säkert samma idag. Jag vill ha VÅR NU!
Men jag får tyvärr inte så ofta som jag vill...
Tänk att få gå ut med bara en tröja, slippa frysa, solen som värmer så där skönt, å bara våren är här så är ju snart sommaren det oxå..Längtar.
Men, just nu är det absolut inte vår ute, så jag tar å roar mig med att läsa lite bloggar istället.
Kram



HELG=)

Då var det helg för mig...eller nästan iaf, lite saker att sitta å läsa imorrn..men slipper iaf att gå till skolan...skönt med tanke på halsen å hur jag känner mig...tror inte jag har nån feber nu iaf, skönt att slippa den, fast är ändå sååå trött..kanske det gråa vädret gör sitt, men förkylningen gör ju så klart mest..hoppas det blir en snäll förkylning, känns så, ont i halsen och är bara lite snuvig...men man vet ju aldrig vad det blir av det.
Rätt ok dag i skolan iaf...när vi hade redovisningen var jag iåför sig jäkligt trött å typ gjorde mitt å var inte med så mkt mer..såg väl förhoppnigsvis ut som om jag lyssnade..men inte mkt gick in...till eftermiddan hade jag piggnat till å dessutom var det intressant att lyssna och vara med en del, så de 2 sista timmarna gick hur fort som helst.=)
Vi ska väl ställa oss om en stund å fixa mat, ska steka pannkakor idag, med glass...fyfy...men så gött för halsen..mat som bara rinner ner typ å så kall härlig glass till det..mkt bättre kan det ju inte bli...=)
Imorrn hoppas jag på att kunna åka å träna...vill att det ska bli 3 gången den här veckan iaf, hade ju tänkt 4, men orkade verkligen inte igår med feber å allt, man ska ju inte träna med feber heller...men visst känns det surt när man planerat å längtat efter att komma iväg...men men, dte går fler tåg...är det för illa imorrn får man väl låta blir träningen då med..tyvärr..men hoppas på det bästa åt mig nu=)
Ska ta å kolla lite bloggar å så nu...=)
Kram

rubrik

Nu på med ett ansikte och föna igenom håret, sen är det dax att gå till bussen...känner inte alls för det...men har redovisning, så känns ganska viktigt att gå, eftermiddan har vi föreläsning om smitta och smittspridnig, å det är ju intressant..kanske jag får reda på hur många jag smittar..hehe...ne vars...
Fått i mig lite frukost nu iaf...så ska nog klara mig till lunch nu, hitta en pasta med ost opch skinksås i frysen, så den får det bli till lunch..inte ofta jag behöver ta med mig mat till skolan, men går jag till 3 så kan det behövas, annars orkar man fasen inte lyssna...
Värktabletter finns oxå i kroppen nu, så ska nog snart känna mig lite piggare.
Kram

ont i halsen

God morgon...eller nått...
Tanden gav med sig igår efter vöärktabletter och nu känner jag inget alls..istället har jag ont i halsen och febern är kvar, den är inte hög nu heller, men den känns ju och man blir trött å slö...men men, ska ta mig till skolan ändå, börjar 10:30-15, det ska jag nog klara, är ju bara åka hem å göra ingenting alls sen, är ju ledig imorron som tur är. Inte lustigt om man får förkylningar så många som det är i klassen som går å nyser å hostar å har sig..blir smittad på en gång, jobbigt men inte så mkt att göra åt.
Igår kväll gick vi å la oss vid 9 och somnade nästan direkt, skönt kan jag lova=)

Idag fyller morfar 70 år...Inte för att han läser bloggen, tror jag inte iaf..Men vilket fall..

GRATTIS MORFAR!

Allt jag skulle hunnit med den här veckan, inget har blive gjort...hoppas jag har lite ork imorrn så jag kan fixa lite.

Nu ska jag läsa lite bloggar=)
Kram



feber

Har kännt mig så fruktansvärt hängig idag...inte alls lyssnat eller nått...ont i munnen å usch...kolla tempen nu när jag kom hem och det stod på 38,2...det är ju ingen jätte feber precis, men den känns i kroppen...träning får väl skippas idag tyvärr, är ju inte bra om man börjar bli sjuk att träna...men har inte tid att bli sjuk, har ju skolan imorrn å sen på lördag ska vi ju å fira morfar,han fyller 70 imorrn, men får fira honom på lördag...funkar inte alls bra om jag blir sjuk då...Bara hoppas att det är ngt övergående så det inte blir ngt nu...orkar inte och hinner inte.
Ska kolla lite bloggar å sen släga ner mig i soffan å läsa lite tidningar.
Kram

God morgon

Skönt med lite sovmorgon, men är ändå så trött...om ändå våren kunde komma, det blir ljusare på morgonen, gärna en massa sol och att få vakna till fågelkvitter..det är en bra start på dagen det.=)
Ska iaf iväg till skolan sen, men ska gå först vid kvart i 9, så än så länge har jag gott om tid på mig=) Börjar 10 idag och slutar nån gång mellan 14-15..lite osäkert då vi ska på studiebesök på dosapoteket.
Ikväll sen ska jag försöka få med Johan att träna, men han verka inte jätte på min idé...vi får se...kan ju vara skönt att komma iväg en liten stund iaf.
Tänkte jag skulle ta bilder på det jag köpte igår, men har inte orkat än..eller, kvällen hade jag ingen lust eller tid att lägga ner å fixa med sånt och nu på morgonen..nej tack...kanske i eftermiddag/kväll...vi får se vad orken vill..=)
Nu ska jag ta å läsa lite bloggar innan jag får i mig lite frukost och gör mig iårdning.
Kram

Dagen

Ja, först var det skolan som gällde idag. Sen in till stan för att möta upp syster å hem till dom, åt en macka å sen gav vi oss in till stan igen...ett antal timmar..trött blir man, men kul är det=)
Kom hem med en ny klänning, lite strumpor, en klocka...typ...tror inte det var så mkt mer.
Upptäckte nu att mina jeans gått sönder...tack för det, då behöver jag ändå köpa mig nya...för nu har jag bara ett par, det räcker då inte...TYPISKT...men men...får jag ge mig iväg nån dag nu ändå...*suck*
Imorrn börjar jag först klockan 10...så skönt, lite sovmorgon=) Fast går eftermiddag imorrn oxå, jobbigare..men det får gå..är ju inte så farligt ändå.
Nu är det tv:n som gäller iaf.
Kram

morrn

Fy, jag är så trött...Jag vill sova! Men det får jag ju inte...måste ju iväg till skolan...klart at jag kunde skita i att sitta här och sova några minuter extra, me det gör ändå inget skillnad, så då kan jag lika gärna gå upp och göra ngt roligt innan det är dax att ge sig iväg ut i mörkret.
Efter skolan ska jag in till stan med syster ett tag, vill få tag på nått nytt att ha på mig tills på lördag, morfar fyller 70 på torsdag å vi ska å fira honom på lördag. Å jag som då har rikigt dåligt med kläder känner att jag vill ha nått nytt...det svåra är bara att hitta ngt...inte rikugt min stil på kläderna som finns nu...men ngt ska jag säkert kunna hitta...håll tummar och tår åt mig=)
Nu ska jag lite snabbt kolla bloggar å sen måste jag göra mig iårdning.
Kram

God natt

Ska sova nu..eller snart iaf...lägger oss i sängen å glor lite på tv:n.
Är så trött ikväll...hur ska jag komma upp imorrn?? nåja, får tänka på Johan som måste upp ännu tidigare.
Natti natti

slöa nu

Blev träning i ca 1½ timme. Vare hemma ett tag å glott på tv, ska fortsätta med det...vi är sååå trötta, ska laga mat sen oxå, men köttfärsen är inte rikigt tinad ännu, så väntar en liten stund till.
Så, det blir en lugn eftermiddag å kväll...ska väl läsa igenom i boken tills imorrn oxå, men det går ju fort, några sidor bara.
Kram

träna

Ja, då har jag vare i skolan å hunne vara på maxi en stund oxå, köpte en myströja med en massa fluffgrejs i...så mys, mamma hade köpt en tidigare å så blev jag sugen på en oxå...skönt med varma mysiga kläder=)
Hemkommen nu å ska strax iväg igen, byta om å så bara...
Magen vill jag skära bort..undar om man kan det?hum...ont det gör ont...
När vi kommit hem sen måste jag sätta mig å läsa lite inför lektionen imorrn, men det ska nog inte ta så lång tid. så kommer bli en ganska lugn eftermiddag skulle jag tro=)
Kram

Måndag

En ny vecka..vad tiden går..Ska snart iväg till skolan, ska bara vara där mellan 10-11 idag..kort dag å ska bara ha handledning, känns helt meningslöst..men det får väl vara så.
Blir träning idag oxå..skönt=) Få lite mer träningsvärk..både Johan å jag känner fortfarande sen i lördags..men då känner man ju iaf att det ger ngt..=)
Eftermiddan å kvällen sen blir det nog inget speciellt, mest ta det lugnt...=)
Nu ska jag göra mig iårdning.
Kram

otäcka bilförare och mina föräldrar igen

Det blev mamma å pappa idag igen...är där mkt jag...Men jag tycker ju att det är så trist att sitta själv hemma hela jäkla dan...
Mamma å jag åkte iväg en stund till ikano, blev inget till mig å en tröja till mamma...Denna rean har verkligen vare usel i år, har inte hittat ngt typ...men men, får ge mig ut nån annan dag å kolla, på sånt som inte är rea på. Blev en liten promenad å så mat å fika oxå...nyttigt nyttigt...=)
Sen när jag var pvg hem var det lite otäckt, kom en bil å körde upp precis bakom mig, låg allt för nära så jag gjorde som jag alltid gör, dutta till lite på bromsen så att bromlysena lös till, då brukar folk öka avståndet, det gjorde dock inte den här bilen, han la sig ännu närmre, så han låg där så jäkla nära så jag trodde han skulle köra in i mig precis när som helst...helt skakis var jag fasen...inget roligt alls...Vissa borde verkligen inte sitta bakom ratten.
Kort inlägg även nu...sorry..men finns inte så mkt att skriva.
Kram

God morgon

Sovit som en prinsessa och är ganska pigg idag...skönt det, om det bara kunde vara lite roligare väder vore det ju så klart ännu bättre...
Har ännu inte kommit på vad jag ska roa mig med idag..Johan börjar vid 12 eller nått sånt, å slutar sen först vid halv 10...så hela dagen ska jag komma på ngt...usch och fy...
Lite frukost ska vi väl iaf börja med.
Kram

förlåt

Förlåt för dålig uppdatering idag...Va å tränade, åkte hem å fixade lite å pkte sen hem till mamma å pappa på mat å fika å lite sånt, så den här dagen har gått hur fort som helst...som vanligt=)
Imorrn är det dax för Johan att jobba igen, får man sitta själv som vanligt...men men, så är det...kan nog alltid roa mig med ngt.
Ska snart ta å lägga oss nu...trötta.

Ja just det, det jag gjort som jag inte skrev innan...klippt av mig håret...inte allt, men ca 3 dm är borta...ganska mkt som jag klippte mig, men skönt att vara av med håret, skönt när det är lite kortare.

God natt på er.
Kram

God morgon!

Lördag morgon...hade satt klockan på 7 egentligen, men vaknar man så gör man...Ska åka å träna sedan, därför det blir tidig uppgång idag.
Det blåser så det är inte sant ute, hela natten har det hållt på...å idioter som vi har till grannar så har ju någon som vanligt inte stängt luckorna till kontainern...så fasen vad det stått och slagit, just nu regnar det oxå, ska väl vara glad så länge det inte kommer snö när det blåser så...då blir det inte roligt.
Kram

storm

Det är typ storm ute, det blåser nått fruktansvärt...usch usch...kommer man väl inte kunna sova ngt i natt för att jag ligger å oroar mig för att fönstrena ska blåsa sönder eller att vi får ett träd in genom rutan...Gillar inte rikigt sånt här väder...men är ju heller inget man kan styra över.
Har en fruktasvärd huvudvärk och Johan ligger redan och sover i soffan, så lär bli en tidig kväll...Tänkte jag skulle komma i säng till 8 så kan jag ligga å kolla på let´s dance ett ta..finns ju ändå inget annat att kolla på.
God natt kära ni.
Kram

lite reklam

Gör reklam för min mammas blogg. Den finner ni HÄR
Är ju alltid kul att kunna få några läsare när man är ny.

Har inte gjort så mkt idag då jag är så trött, hade en fruktansvärd huvudvärk förrut oxå, men den blev bra med ipren, tack tack..=)
Ätit lite och slage in paket har jag gjort...ska nu ta å börja fixa med den där överaksningen...eller, överaskning är fel ord egentligen...men jag som alltid tappar ord kommer inte på ngt bättre...

Kram på er.



Grattis mamma!



Grattis på födelsedagen mamma!



Idag då...ska till att börja med renskriva arbetet till skolan, så jag kan skciak iväg till Terese sen som lovat att skriva ut eftersom vår skrivare inte rikigt vill vara med.
Sen ska det slås i paket oxå, å sen ska jag göra en sak som jag inte kommer att skriva här...överaskning=) Det blir iaf förmiddan.
Orkade knappt upp idag, fy vad trött jag är, ändå kom vi i säng ganska tidigt igår..nåja, kanske sov jag för länge istället...kan man ju göra ibland.
Lite bloggar först nu å sen arbetet.
Kram

Hemma

Nu är jag hemma igen...Vi var färdiga någorlunda fort med skolarbetet, så jag mötte upp Johan på stan, hoppades på att en tröja skulle finnas kvar nu när det är halva reapriset...men det gjorde den ju inte...trots udda storlekar...inte så mkt att göra åt, mest arg på mig själv att jag inte köpte den tidigare...
Johan hitta sig iaf en skjorta, mer än så blev det inte.
Ska sätta mig med skolarbetet , fast blir nog först imorrn, det måste renskrivas...Men ska ändå snart ha tvättstugan, å så är ju Johan hemma, kan jag sitta imorrn med det istället.
Kram

God morgon

Torsdag, ska iväg till skolan idag med, fast ngt senare idag...lite sovmorgon blev det iaf=) en halvtimme typ...=) alltid ngt.
Se hur länge det blir i skolan, för sen blir det hem å städa lite å så har vi tvätten, fast Johan slutar jätte tidigt så han är nog hemma långt innan mig...
Trött är jag som vanligt å har en förskräcklig blåsa i munnen...inte skönt alls, jag lovar, den verkar aldrig vilja försvinne heller...morr...
Jaja, nu kolla lite bloggar innan det är dax för lite frukost.
Kram

ännu en dag

Då har ännu en dag gått...
Bion var bra, lite småseg kanske, men ändå bra.
När vi kom hem nu blev det lite tv, men nu ska vi slänga oss i säng, trötta å ska ju upp imorrn igen, Johan en aning tidigare än mig...men jag ska ju ändå upp någorlunda tidigt...
God natt på er.

ledig eftermiddag

Kom hem för ca 20 minuter sen..så nu är det ledigt hela eftermiddan...så skönt...Bio ikväll sen oxå...kul att komma iväg lite.=)
Imorrn blir det hela dan, eller så länge vi behöver iaf att sitta med grupparbete...får hoppas att vi kan samarbeta bra i gruppen så ska det säkert inte ta så fruktansvärt lång tid.
Min bok har kommit idag, men måste ner till affären för att hämta den..orkar inte det just nu, tar det senare eller imorrn, ingen jättepanik då vi ju inte har lektioner imorrn iaf.
Rörig dag i skolan...herre gu vad vår nya lärare är rörig...nåja, man vänjer sig ju säkert, men svårt att komma från en lärare som har full koll på allt och tar allt i tur och årdning till en lärare som hoppar från sak till sak och inte har koll på ngt..Men som sagt, det blir kanske bättre...bara hoppas på det bästa=)
Kram

Onsdag



God morgon...eller nått...jag är dötrött...ville inte gå upp...men så illa tvungen eftersom jag ju ska iväg till skolan...Hade det inte vare skola idag hade jag kunnat jobba eftersom jobbet ringde...så typiskt när man inte kan...pengarna skulle ju inte skada om man säger så...men men, skolan måste få gå före.
Ikväll sen blir det bio, mammut, förhandsvisning...filmen verkar väl lite så där, men är det gratis så är det=)
Nåväl, måste få i mig lite frukost och få på mig ett ansikte så jag inte skrämer min klasskompisar=)
Ha en bra dag.
Kram

God natt

Kommer nu att bli sängen för oss..borde sova, fast fastnade för nån film på 6:an tror jag den går...får ligga å glo på den från sängen, gör det inget som man somnar, är ju redan på rätt plats då=)
Va å handlade en massa förrut...fast det försvårar att handla nu när man letar produkter med så lite tillsatta onaturliga ämnen som möjligt...man kan nite rikigt köpa det man brukar...blev lite mindre mat än vanligt, men men...det finns inte rikigt allt som man brukar köpa i bättre alternativ...så då får det vara...Sen är det ju svårt att handla helt utan onaturliga ämnen, man får välja det som är bäst helt enkelt..får göra det man kan.
Nu blir det tandborstning och krypa ner under täcket.
God natt.


Kommer säkert sova som ett litet barn=)

nötter

Hatar våra grannar...hur jäkla dum är man inte när man står och röker i trapphuset? Stanken letar sig in direkt i lägenheten...Om man nu ens måste röka inomhus kan man väl göra det i sin lägenhet iaf, man behöver väl inte röka i allmäna utrymmen...dessutom har vi urusel ventilation i trapphuset, så stanken sitter i i evigheter, att man inte kan tänka på att det finns de som inte tål stanken, Men även om man inte är känslig på det sättet är det f*n inte roligt att det stinker i ens lägenhet flera timmar efter, svar ja, urusel ventilation även i lägenheten. Jäkla nötter till grannar har vi, som inget fattar alls.
De kunde väl vräka varenda jäkla idiot som inte kan sköta sig, som inte ens har lite vett i skallen...det skulle betyda att de skulle få vräka hälften av alla som bor här...men då kunde de väl istället ta in vettiga människor så det kunde bli lite ordning nån gång. Så vi kunde slippa piss, spyor, skit, matrester sov i trapphuset, snus slängs, rent ut sagt snuskigt är det lite då och då. Skulle de ha koll på vad de låter för folk flytta in så skulle de ju inte behöva vara så här.

Va tvungen att få ur mig lite ilska, men det är jobbigt...Längtar tills vi kan flytta ifrån den här skiten.



Blåst



Det blåser nått fruktansvärt ute..Träden böjer sig mer än på bilden till å med...å så grått å trist, skulle inte förvåna om det blir en massa regn oxå...härligt värre...
Idag blir det lite städning och plugga, hoppas på att boken kommer, annars får jag sitta via internet och plugga, men då vet man ju inte om man läser på rätt...så jag hoppas, kan jag ju hänga med lite bättre på lektionen imorrn.
Johan är inte hemma förrän vid 4 typ idag, så jag ska försöka komma på ngt vi ska äta till dess...detta ständiga bekymmer...
Nu ska jag läsa lite bloggar iaf=)
Kram

dagen

Ja, idag då...va ju i skolan först, å sen åkte vi å träna som jag skrev vi skulle...men det var rent ut sagt HEMSKT att vara där...det var smockfullt med folk..så efter 45 minuter gav vi upp, jätte svårt att få tag på maskiner.
Så vi åkte hem, la oss å glodde å film, jag somna en stund, å sen vakna jag.nehe?=)
Sen ringde syster yster å vi babbla en stund å sen var det dax att laga till oss lite mat, kokt kycklingfilé med citron, ris och sås till...mums=)
Sen har det vare tv:n för hela slanten...hamnar nog snart i sängen då vi båda är supertrötta.

Min syster har börjat blogga nu oxå..vill ni titta in hos henne så gå in HÄR

Sov gott kära läsare.
Kram

hemma igen

Då var man hemma...
Kommer att validera praktiken denna gången oxå...det känns bra=)n Man ska ha fördelar när man jobbat så pass länge som jag gjort.=)
Kommer heller inte att bli nån praktik under hösten sen, eftersom jag ska läsa demensblocket då, då har man ingen praktik, tyvärr måste jag läsa på distans sista terminen...men då är man ju ändå så inne i detta med att plugga, så det ska nog gå bra ändå...är ju ämnen som jag kan mkt om. Så nu får man njuta av denna terminen med klassen, för sen kommer jag ju inte att tillhöra nån längre..
Vi ska snart åka å träna nu...jag känner mig ju lite sådär, men det får gå ändå, får ta det lugnt helt enkelt, bra att röra på sig vilket fall..å promenadväder är det ju inte så då är det bättre att träna lite istället.
Snöblandat regn ute...härligt värre, man blir ju inte ett dugg blöt av att gå ute..nej nej..
Ska iaf läsa lite bloggar nu innan vi åker iväg.
Kram

Måndag igen

Jaha, idag är det då snart dax att ge sig iväg till skolan...ngt som jag inte alls känner för...mår inge vidare...är jätte trött å känner mig hängig...Får inte bli sjuk igen.. Men men, ska strunta i att ta tempen, ska ju ändå bara till skolan å sitta å prata i 20 min, så på så sätt gör det ju inget att åka dit, det är mest det att jag skulle velat sova bort lite mer tid..men men..
Ska iväg å träna idag, bara jag känner mig bättre, men blir kanske bättre när jag piggnar till.
Nu ska jag få i mig lite yoghurt.
Kram

hej hopp

Höll på att skriva ett inlägg förrut när jag var hos mamma och pappa, men då bara försvann det...så typisk blogg.se...men men...Har iaf vare hos mamma å pappa hela dan idag, skönt att slippa sitta ensam hemma, dessutom alltid trevligt att umgås med mamma å pappa=)
Så det har blive en långpromenad idag och spelat wii, å ätit å sånt där oxå så klart.
Ikväll blir det bara lugnt, vi ska väl ta oss lite att äta snart å sen blir det väl tv:n resten av kvällen innan vi går å lägger oss.
Ska imorrn iväg till skolan i 20 min! Ska ha samtal med läraren,. prata om vårterminen och lite för att hon ska lära känna oss, eftersom vi har ny lärare nu. Men Johan skjutsar mig till skolan så lämnar han tillbaka borren till hyresgästföreningen. Slipper jag lägger ner flera timmar på bussåkande för 20 minuter i skolan, känns ju lite trist att ta så mkt tid av dagen annars.
Det var allt för nu.
Kram

Äntligen en god morgon

Äntligen har jag sovit en hel natt, somnade nästan direkt när jag la huvet på kudden och sov sen hela natten...Så skönt, det var ett tag sen nu...Är fortfarande lite trött, men inte alls på samma sätt, sen är det ju än så länge inte ljust ute, så det känns ju ganska tidigt fortfarande...
Förlåt för min ickebloggande dag igår, men kände att jag inte ens ville tänka på bloggen igår...en sån dag måste man få ha..=) Nu är jag iaf här..
Hände inte så mkt igår, tränade å sen blev det inte så mkt mer.
Nu blir det snart lite frukost här, gott, är så hungrig..=)
Kram kram


orkar inte

Kommer inte blogga idag...orkar inte...Bara så ni vet.
Kram

Matdoft sprider sig

Köttet står nu och kokar sig mört..det doftar så ljuvligt gott så ni anar inte=) Hoppas det blir lika gott sen oxå bara...=)

Johan är snart pvg hem, han ska bara å lämna av en slagborr hos syster och A som vi lånat...så sen kommer han hem, om nån halvtimme kanske...då ska han få jobba...Skulle skriva ut arbetet och skrivaren vill inte...den vill inte koppla till datorn..och ja, jag har kollat alla kablar och kontakter...allt sitter som det ska, inget som hoppat ur eller så, fattar bara inte vad det är för fel...frustrerande...inte för att det egentligen är nån panik, men det är alltid så skönt att ha det utskrivet och klart. Nåja, Johan får kolla på det sen eller iaf under helgen.

Kram kram


Telefon

Det har blive mkt telefonpratande idag..typ hela förmiddan..jag som skulle plugga...=) fast har hunnit det mellan...det var inte så svår uppgift ändå, så är så gott som klar, kanske lite småändringar och renskrivning kvar, det värsta är gjort och som sagt, inte ens det var ju så jätte farligt.
Tandköttet är fortfarande sååå svullet mellan tänderna...jobbigt då det känns lite om jag råkar bita till, men annars känns jag bara mest just svullen, känns som om svullnade skulle synas på utanpå..men det gör den inte, är egentligen inte så svullet som det känns ens..fast känns väl mer eftersom det ju bli att tänderna pressas ifrån varann..eller nått...nu hittar jag på...=)

Satte en surdeg igårkväll efter att vi sett vad blir det för mat, så nu har jag precis matat den, får se om jag orkar baka ut såna där baguetter som han gjorde redan ikväll..kunde vara kul att prova å se om de blir bra...det vet man ju aldrig när man aldrig har gjort det...men alltid kul att prova nya saker...=)

Tvättstugan som gäller idag, fast tror inte vi har mkt alls som ska tvättas, egentligen skulle nog tiden knappt behövas då vi tvättade för inte alls länge sen, men vi blev så förvånade över att det fanns tvättid så tätt, så vi tog den mest för det...Får väl gå ner sen å slänga i ett par maskiner, mer än så blir det iaf inte...skönt...
Ska sen oxå börja skära kött och bryna och köka det, tänkte mig en köttgryta och ris idag, länge sen och det är ju såååå gott=)

Nu innan jag sätter mig med det sista på arbetet ska jag kolla bloggar, det brukar uppdateras ganska mkt på de flesta jag läser, lika bra att läsa igenom när man ändå är hemma, blir så mkt att ta igen sen annars.

Kram

God morgon

Fredag morgon..jag är uppe ovanligt tidigt...
Vaknade vid 7 och kunde sen inte somna om, låg mest och fundera över saker...lite ont i tandköttet vid en tand oxå, så ville ta värktabletter...råkade f hål på tandköttet igår när jag stod där med tandtråden, trodde det skulle vara bra idag, men tydlitgen inte, fortfarande blodsmak och det värker lite, inte så att det gör ont direkt, men det känns lite, men kan ju vara så att jag får inte lite bakterier, så sköljde med den där bakteriedödande vätskan jag hade sist när jag hade inflamerat tandkött..det blir nog bättre snart, ingen lust att gå till tandläkarn, men tror inte att det ska behövas heller.
Idag är det plugg som gäller, fast måste vakna till ordentligt först, därför jag sitter här.
Va inne å kollade på min sida på csn, blev väldigt förvånad när jag såg att de redan betalat ut mina pengar, det står att man får pengarna tidigast en vecka efter att man börjat...Men de kom in igår..kanske för att vi börjar så sent, alla andra har ju redan börjat och den värsta anstormningen är över så då kan de jobba undan lite snabbare...jaja, det gör inget, då finns det redan tillräkligt med pengar på kontot till träningskorten tills på lördag..perfekt, slippa sitta och flytta runt på en massa pengar, mindre krångel så här.=)

Jag har börjat sova så dåligt...kunde inte somna igår kväll heller..till slut gav jag upp å satte mig vid datorn ett tag för att sen gå in igen, somnde efter en lång stund då...sen har jag vaknat till typ en gång i timmen, fast då har jag somnat om direkt, men det är ändå jobbigt, för det blir ju störd sömn.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dax för plugg.
Kram

åter hemma

Då var man hemma...först blev det ju då stan med mamma å syster, sen följde jag med mamma hem en liten stund så fick Johan komma och hämta mig när han hade slutat..
Blev inget handlat på stan idag, sugen på en tröja, men det fanns en massa kvar så vågar vänta tills det är halva reapriset, stora storlekarna är ju de som brukar bli kvar...nån fördel ska man ju ha iaf...
På vägen hem åkte vi förbi coop forum och fyndade billigt kött, 1/3 del av priset eftersom det går ut imorrn..spelar roll, det fryses in bara, så klarar det sig bra mkt längre.=)
Kram

God morgon

Torsdag morgon...jag är sååå trött...men ska på stan med mamma, så kände jag behövde komma upp så jag hinner piggna till lite innan det är dax att ge sig iväg.

Idag får vi säga Grattis till Maria som fyller 25!
Grattis gumman.

Efter stan idag så får jag väl sätta mig och plugga...om det inte får vänta tills imorrn...inte bra att bara dra på det, men är ju ensam hemma imorrn hela förmiddan, så har ju verkligen tid att sitta då, utan att bli störd oxå.

Om man kanske skulle äta lite frukost å sen göra mig iårdning, gissar på att jag måste gå hemifrån om ca en timme eller så, ska ringa å höra med mamma när vi ska träffas.
Kram på er.

Natti

Nu är det sängen som gäller för oss...trött som få men kommer säkert ligga vaken bra länge innan jag somnar ändå..
Ville iaf bara säga god natt till er.
Kram

Hemma

Ja, jag kom hem sent, men va ute vid ikano efter skolan med syster å köpte lite presenter.
Skolan...usch...ska inte dit förrän på måndag nu...men redan, innan vi ens haft nån lektion så sätter hon oss på en uppgift..ska inte tro att man får börja lite lugnt här inte..nej nej..Ska se till att den blir färdig så snart som möjligt, tänker dock inte sätta mig idag, orka..känns i kroppen nu när man vare igång hela dan..
Flera timmar ute på ikano oxå..fast samtidigt så är det roligt att gå omkring där med syster yster.=) Tur vi hittade vad vi skulle oxå=)
Vi ska ta å laga oss lite mat här nu snart, sen kommer det inte hända så mkt mer.
Kram

ber om ursäkt

Va dålig på att uppdatera igår...förlåt, men hade verkligen inte ork till att blogga...så kan det vara...
Mår som igår ungefär, det är ganska skapligt och jag har sovit rätt ok, tog dock lite tid innan jag somnade och ville inte gärna gå upp när klockan ringde..ställde om den både en och två och tre gånger...tur jag känner mig själv och ställer alltid klockan lite tidigare så jag har möjlighet att sova lite längre utan att det blir allt för mkt panik...
Igår då...lugn dag som vanligt, blev iaf en promenad så jag kom igång lite, det känns lite annat att till å med bara gå när man inte är rikigt ok, men man får väl gå lite lugnare då...så ska se till att komma iväg till bussen i tid idag, så jag slipper halvspringa, brukar behöva göra det...=) Ska ju iväg till skolan och har ingen lust att komma försent...inte heller när jag bestämmt tid med en från klassen vid halv 10.
Ska komma ihåg att få med mig block och penna idag oxå...Hoppas på att vi får ett bra schema under våren.
Nu ska jag lite snabbt läsa igenom favoritbloggarna å sen göra mig iårdning.
Kram

sista lediga dagen

Tisdag..imorrn börjar skolan...
Är lite piggare idag, har sovit ordentligt i natt å så, tog visserligen ca 1½ timme innan jag somnade, men sen så har jag sovit så gott, minns inte ens att Johan kom å sa hejdå till mig innan han gick...nåja...
Johan är hemma ganska tidigt idag oxå, så ska passa på att gå ut och gå då, så jag kan få komma ut ngt, har inte vare ute på 2 dagar nu, känner mig så himla instängd..men har inte rikigt haft orken...
Kram

Sjukdomar

Alla dessa sjukdomar...blir tokig..ingen ska få hålla sig frisk, blir ena sjukdomen efter den andra...Lustiga sjukdomar som inte alls är vanliga.Hoppas att denna sjukdomstiden är över snart och ingen mer blir sjuk...det räcker verkligen. Fruktansvärt dålig början på 2009.




Måndag morgon

Eller förmiddag...Kan väl knappt kalla detta morgon..
Vilket fall, vaknade vid halv 9..ont i huvet, en täppt näsa där ingen luft kunde komma ut, en hals så torr och ond att jag vet inte vad..Lite vatten och halstabletter och så där 3 ton papper senare så börja det kännas lite bättre iaf...bara huvet kvar som värker...Orkade mig bara inte upp ur sängen, blev kvar där och läste...jätte smart med mitt huvud...Känner mig fortfarande mer död än levande..men det går säkert åt rätt håll...Mornrana brukar ju vara värst vid förkylning..hoppas på det även denna gången.
Kommer inte att hända så mkt idag heller, Johan är hemma vid halv 12! Han slutar jätte tidigt, skönt för mig att få sällskap ju..slippa gå här och ha tråkigt...
Ska ta en liten bloggrunda nu och sen proppa i mig värktabletter och lite frukost.
Kram


ingen ork

Orken finns inte idag...Jag struntar i bloggen för idag...tror jag iaf=)
Mår så jobbigt...är så fruktansvärt trött och trött på att nya hela tiden och trött på att näsan rinner hela tiden..Hata förkylning...
Kram

Bad morning

Fy, vilken natt..vill inte uppleva igen...somnade halv 8 imorse..ok, småslumrat har jag säkert gjort i natt, men kollat på klockan alla möjliga tiden oxå, därför vet jag att jag i princip inget sovit alls.
Har nysst typ hela natten, och har jag inte gjort det har jag haft så ont i näsan och halsen att det inte gått att sova...Är helt slutkörd nu och kommer säkert att sova en massa under dagen. Ingen feber, men känner mig ändå så fruktansvärt dålig. Så idah kommer Johan att få serva mig...
Måste måste måste känna mig bättre tills på onsdag, vill absolut inte missa uppropet i skolan och få schema å alla sånt. Så tills på onsdag så är jag frisk..hoppas jag iaf...men så länge det håller sig till just "bara" förkylning så kan man ju gå ändå...kommer säkert inte vara i skolan mer än nån timme ändå..
Så idag då? soffläge så klart...kommer inget annat orka, ev ta mig upp till datorn ett par gånger oxå...=)



Nyser för fullt

Fy vad jag nyser...kommer säkert inte bli mkt sömn i natt...hata förkylning...å varför ska den bli som värst efter flera dagar...beter sig inte som en förkylning brukar...känner mig såå matt...



Riktigt så illa är det väl kanske inte, men känner mig ju rätt besvärlig...Tur jag har böcker att läsa i natt...=)
Ska väl försöka ta oss i säng nu iaf, så vi kommer upp nån gång imorrn sen.
God natt.
Kram

Vår nya lampa

Så, då finns bild tagen på lampan.



Den gör sig inte rikigt på bild...men..nåja, så där ser den iaf ut.
Snart dax för tvätten nu, iårdningplockat och klart...bara hoppas att båda maskinerna fungerar idag, man vet aldrig riktigt...

Sen måste jag bara få säga, jätte kul med så många nya läsare, det har ökat enormt mkt.
Men..alltid ett men...jag tycker att det är jätte kul med kommentarer, och jätte kul att prata via kommentarerna, det gör mig abslout inget att man inte kommenterar det jag skrivit, men att ställa en fråga som kommentar till ett inlägg där jag skrivit om precis det som kommentaren handlar om, då känns det som om folk bara kommenterar för att själva få besökare och kommentarer. Så snälla, skumläs iaf vad inlägget handlar om, det känns så fånigt att svara på saker jag redan skrivit..
Annars som sagt är ni mer än välkomna, och jätte kul med några kommentarer, är jag inte så bortskämd med att få.

Nu iaf ner till tvätten, sen blir det väl snart att fixa mat.

Kram kram


Rubrik

Jag fick som jag ville...Det blev stan, fast det var mkt folk och blev mest jobbigt att gå runt...Blev iaf en lampa på duka, va halva priset på den...å så ett par böcker...Den hemliga kocken och Äkta vara. Ska jag sätta mig och börja läsa sen...Kommer väl inte vilja äta nån mat sen..=)
Inga batterier i kameran så kan inte visa nån bild på lampan just nu, men får ta lite senare sen så kan jag visa. Blev mkt nöjd med det iaf.=)
Jag har börjat nysa hur mkt som helst å näsan som rinner å har sig..usch, blir bara mer å mer förkyld, härligt värre, trodde det skulle bli bättre nån gång...
Hoppas ju på att vara ganska bra till på onsdag då skolan sätter fart igen, såå skönt det ska bli att få börja så vardagen blir sig lik igen. Det är klart att det är skönt att vara ledig, har ju varit ledig en hel månad jag nästan, men efter ett tag blir det nästan långtråkigt, man vet inte alls vad man ska hitta på till slut...å lat blir man.
Vet inte rikigt vad vi ska hitta på nu, tvätten har vi 18:15..yippie...men är verkligen i behov av att tvätta..så bara gå ner och se glad ut...
Kram kram


sen morgon

Har vare vaken ganska länge, men kom upp från sängen först nu...Först prata en massa i telefon å sen slog vi på tv:n och blev ju fast där så klart...Men nu så, nu ska man väl hålla sig uppe för den här dagen.
Idag skulle jag vilja in till stan, har en massa presentkort å det är ju rea...man kan ju alltid få tag på ngt kul då...=) Men Johan känner inte för stan...så jag kommer att få försöka övertala nu...hum...De stänger 16, så det får gå ganska fort...
Jaja, ska ta lite yoghurt till frukost först..
Kram

chokladmousse

Gjorde lite chokladmousse som vi ska ha och mumsa på som efterrätt ikväll...nått gott kan man ju får äta en fredagskväll=)
Köttet är i marinad. Johan är hemkommen..härligt, en hel helg nu tillsammans=)
Tänkte bara meddela läget.
Kram

Fredag morgon



Vaknade ganska tidigt idag...halv 8 redan...va jättetrött, men känner att det börjar bli på tiden att komma in i vardagen igen, då kan man inte sova hela förmiddan...så istället för att somna om ringde jag till mamma, prata med henne nästan en timme, å sen går det ju inte att somna om...även fast jag ju är trött nu med.
Halsen är inge bättre, men börjar vänja mig...kommer bli lustigt den dag jag vaknar och inget känner..

Idag blir det som igår en luuuugn dag...Finns väl saker man borde göra, men det kan vänta, har ju hela livet på mig, varför ska jag då göra såna saker när jag inte känner mig rikigt 100?
Vilket fall så ska jag lägga fläskfilén i marinad, ska väl inte äta den förrän till kvällen, men den kan ju få ligga och gotta till sig rikigt länge=)
Johan slutar tidigt idag oxå, så har hela eftermiddan tillsammans, å så är han ledig i helgen, vet inte när vi hade så mkt tid tillsammans...eller, nu har han ju vare hemma ett tag då han låg sjuk, men det blir ju inte detsamma, då kunde man ju inget göra. Bara hoppas nu att det blir soligt och fint i helgen så vi kan ta oss ut på en massa härliga promenader=)

Kram på er.

trött

Är rätt trött nu...ska lägga mig till sängs, kanske kolla lite på tv:n från sängen, men kommer nog ganska snart att somna..bara halsen tillåter, den är inge bra idag. Hoppas på en bättre dag imorrn.



Dagen

Finns inte så mkt att säga om idag...inte gjort nånting känns det som...slöat, det är ju alltid ngt...fast kännt mig lite sådär idag med förkylningen..jaja..skönt med slödagar.
Ska snart sätta igång å laga mat, tog oss bara lite lunch när Johan kommer hem, så ikväll blir det pasta och köttfärssås, enkelt med gott=)
Kram

Torsdag

God morgon!
Redan torsdag, fattar inte var dagarna tar vägen...
Halsen är fortfarande inge vidare för min del...
Johan är iväg å jobbar, men han kommer hem vid 13 idag, så slipper sitta hela dagen ensam.=)

Idag faller snön, börjar bli trött på vintern nu..kan gärna få bli vår, tänk lite värme, slippa gå och halka runt om man vill ut. Slippa dra på sig alla dessa kläder, så skönt det är att bara dra på sig ett par skor och gå..men men, det dröjer länge till..

Nu bloggläsning.

Kram

Nya gardiner, blod, svett och tårar

Ja, då var äntligen gardinerna uppe...
Blod, svett och tårar...när jag skulle ta bort en av julgardinerna så sitter den här grejer vi har i slutet av gardinenstången fast, totalt...skruven gick inte att skruva upp...går heller inte att trä på gardinen från andra sidan då det var i vardagsrummet och där har vi ett fäste även i mitten...så där står jag, höjdskräck, sliter av skiten..men det tar ju sin tid...så där får ni in svettet...tårarana sprutar i ren frustration...å när jag väl fått bort skiten och kollar i handen så har jag fått ett fint sår i handflatan som det blöder ganska bra ifrån...Nåja, nu sitter gardinerna uppe..bara köket jag ska byta sen, men det får som sagt vänta en stund...

Så här blev det iaf:



Köket...gillar egentligen inte panelgardiner, framför allt inte i köket...dessutom är de här så snea...men nu får de sitta uppe...orkar inte bry mig för tillfället...det står iaf inte god jul på gardinerna nu...



Vardagsrummet...Nu har ni ju inte sett förebilder, men julgardinerna var svarta med tomtar på, så det är bra mkt ljusare nu.



Sovrummet...orkade inte bry mig om att få gardinerna att hänga snyggt...för de ville ändå inte som jag ville...nåja...lär fixa med det där vid ett senare tillfälle..kommer inte stå ut med att de hänger hur som helst...



Denna julen orkade jag inte gå runt och ställa tomtar i hela lägenheten, eller några här och var, men inte som jag brukar, så samlade de flesta här...Men dom är ju så klar borta nu med.
Så nu ser det ut så här istället:



Lite tomare..men skönt att julen är borta...

Så det är vad jag sysslat med nu ett tag...Är rätt trött...det tar med på krafterna än man tror att hålla på och fixa hemma..finns fortfarande mkt att göra i denna lägenhet, men mer för idag blir det inte...finns ingen ork till det, ska bara sitta här nu till unga mödrar börjar 18:30...

Kram

Nytt utseende

Jag kan ju inte så mkt vad gäller bloggdesign...ändra färg är vad jag kan...men åtminståne är ju den röda julfärgen borta...snöflingorna får vara kvar ett tag till, det är ju trots allt vinter fortfarande.
Tror iaf att det är lättare att läsa texten när den står på den blå färgen än det var att läsa från från röda...
Det får duga så länge.
Kram

Så halt

Tog mig en promenad förut iaf..usch usch...där det var sandat var det ju ok att gå, men där de inte gjort det var det glashalt...fick ont i ena knät efter att jag höll på att falla i backen...stod där ni vet, armarna viftande åt alla håll, kändes som man stod där i flera minuter och att hela världen stannade upp bara för att kolla på hur rolig jag sig ut...Nåja, ramlade inte iaf, men knät vred jag till eller nått..hade svårt att gå först, men nu är det bättre. Nu är jag istället uppe på stolar och klättrar...håller på att byta gardinerna, vill ha bort julen helt och hållet nu..sovrummet är klart..bara 2 fönster kvar...det värsta är att köksgardinerna inte blive tvättade...*suck* får snällt sätta upp annat så länge så tar jag dom lite senare...dom är ändå så våriga så det gör inget om jag väntar en månad eller 2 innan de kommer upp, man blir kanske allt för sugen på våren annars.
Lite paus mellan strykning och klättring, man blir så trött av det..först stå i värmen och stryka å sen höjdrädda jag till å klättra och försöka att inte ramla ner...
Kram kram

vilken start på 2009

Ingen bra start på detta året...
Alla nära å kära ska lägga sig i influensan, jobbig start det...å så ringer mamma nu, då har de ringt från stället där farfar bor, då är han jätte dålig, så pass att han bara ligger och de får ge morfinsprutor...å det vet man ju vad det brukar betyda...Det är väl egentligen ganska väntat, kroppen är helt slut och dessutom canser på det, men så känns det som att måste det komma nu när typ ingen kan komma och hälsa på pga av alla sjukdomar...kunde väntat lite tills influensor och förkylningar lagt sig...
Man kan undra hur detta året kommer att bli när starten inte blir ngt vidare alls...
Kram

På med skridskorna

Det är isbana ute...men å andra sidan så regna det ju halva natten och var dessutom minusgrader..nu är det ca -6 grader...ska man gå ut bör man gå väldigt försiktigt...Det är nästan så man skulle kunna dra på skridskor och åka, om det bara inte var så buckligt...
Johan är iväg, jag orkade inte gå upp förrän det var dax för honom att gå...så trött jag blive...

I natt drömde jag att min hals gick av...hur den nu skulle kunna göra det=) men vilket fall så vakna jag samtidigt i ett ryck å hade svinont i halsen så jag vet att jag försökte väcka Johan och tjatade om att min hals hade gått av...jaja...vaknar man mitt i natten så gör man...då kan man  få för sig vad som... Vilket fall så har jag rikigt ont i halsen, inget skönt alls...men är glad så länge det inte blir mer än så...man ska inte säga för mkt, men det verkar ju faktiskt som om jag sluppe influensan...än så länge iaf...Om en vecka börjar ju skolan, en massa nya baciller...

Nu bloggläsning å sen ska jag ringa å höra hur det är med mamma.

Kram

ZZZzzzz

Nu ska vi bädda ner oss, jag är trött..Johan är det inte, han får ligga i sängen å kolla på zorro medans jag ligger å lyssnar på regnet medans jag somnar.
Imorrn lär det bli halt om det fryser på...Lite trist att snön smälter bort nu oxå...men det är ju inte så mkt att göra åt..
Nu borsta tänderna å så krypa ner.
God Natt.
Kram

Nybäddat

Kände det var dax för renbäddning i sängen, så i natt blir de nya svarta som vi fick i julklapp invigda...lär sova gott...=)
Min hals är fortfarande inget rolig...torr hela tiden och ont gör det för minsta lilla svalj...nåja...dte går över, ska ju vara glad så länge jag slipper influensan faktiskt..
Imorrn kommer jag få sitta här hemma ensam, Johan åker och jobbar och jag blir hemma...dumt att träffa nån medans jag har ont i halsen, mkt möjligt att jag ju fortfarande bär på influensa smitta...inte bra att smitta folk...
Om en vecka börjar skolan igen, ska bli ganska skönt att vardagen kommer igång...länge sen nu eftersom det var praktiken precis innan skolan slutade oxå...så jag har inte gjort mkt nytta alls på väldigt lång tid känns det som...Man blir rent ut sagt lat av att gå hemma...det bara är så.
Kvällen nu kommer som vanligt bestå av tv tittande, men måste komma i säng lite tidigare ikväll då ju Johan ska upp imorrn, inte så tidigt, men han behöver sömnen han kan få...han lär va trött imorrn när han kommer hem...

Ha en bra kväll kära ni.
Imorrn om jag orkar ska jag ändra om bloggen, den röda färgen ska bort, edn känns lite för julig nu, dessutom är den ju ganska jobbig att läsa från...

Kram på er.

Fler läsare till bloggen



Lite fler läsare till bloggen är väl aldrig fel..Vill ni ha fler så anmäl er HÄR





Julen sparkade vi ut

Nu har vi plockat bort alla tomtar å ljustakar å sånt...bara gardinerna och duken i köket kvar...rätt skönt när man får bort allt..även fast det är fint när man sätter upp det så tröttnar man efter ett tag, vi som haft det sen första december oxå...
Så vare uppe på vinden med allt nu...
Johan är fortfarande rätt pigg iaf...jag hostar å har ont i halsen..men ingen feber så är väl bara vanlig förkylning för min del...känns så...Bara hålla tummarna för att man slipper bli sjuk...
Hoppas att mamma blir bra snart och att ingen annan blir sjuk, tyvärr smittar det ju ganska lätt=(
Kram kram

Tisdag

Johan är frisk..feberfri sen igår eftermiddag...skönt...Jag har ont i halsen, men har ju vare ute i kylan så mkt möjligt det kommer därifrån...
Idag ska vi komma ut en stund så Johan får sig lite luft...funderar oxå på att börja plocka bort julsakerna...börjar bli ganska trött på dom nu...Annars är det som vanligt inte mkt som händer.
Kram

jaha

Det är inte klokt...denna dagen har snart gått...vad har jag gjort då...va nere till affären och apoteket, mer värktabletter behövdes...Köpte även lite kycklingfilé, sen hem å laga mat, blev kokt kycklingfilé med ris och sås...mums mums...=)
Diskat...gör ju inte så mkt annat...=)
Glott på tv och sutte framför datorn...
Svinkallt idag me...blev Johans underställ när jag skulle ge mig ut...värmde ganska bra faktiskt...även fast det ju var kallt...

Fick hem korten jag betsällde från fuji idag oxå...kul med en massa kort...fast lite konstigt, de skulle vara i samma storlek alla, men det var dom inte...nåja...betalar ju bara 29:- för alla 80 korten...

Finns inte mkt mer att säga...
Kram

God morgon

God morgon..fast ingen god morgon idag heller...Johan ligger fortfarande i feber och så ringde mamma, nu har hon åkt på skiten oxå...Helt otroligt att jag inte blive sjuk...kände ju lite häromdan å jag fick lite lätt feber, men sen har jag ju inget kännt...peppar peppar verkar det ju som om jag klarar mig, men ska inget säga än...
Idag blir väl en lika tråkig dag som igår...det är fortfarande så där svinkallt ute...ca -14 grader...får se framåt dan om det blir ngt varme så jag kan ta mig ut en liten kortis...behöver luft...jaja...vi har en balkong, kan ju ställa mig där...men det är ju inte samma sak...
Kram kram

ingen rubrik

Då har den här dagen snart gått...men fy så långsamt det gått...hade velat gå ut..men det har ju varit allt för kallt för det...så bara sutte inne...städat lite, diskat en massa, blir så mkt glas och koppar hela tiden..lagat mat, glott på tv och sutte här framför datorn...japp...super rolig dag får jag allt säga. Men men...vill ju inte träffa andra heller då jag ju inte vet hur mkt smitta jag bär på...risk att jag redan smittat, onödigt att riskera ännu mer.
Finns inte så mkt att skriva om den här dagen.
Kram

God morgon

Jaha...det blev inget för mig..ingen feber, bara trött..men det kan man ju vara...Johan är däremot inte bra än...feber å så fortfarande, fast lite lägre feber idag, så lite lite piggare är han..skönt det går åt det hållet iaf, fast han blir hemma från jobbet imorrn me, en feberfri dag och se så han orkar med att komma ut lite å så där...
Så, idag blir en sån där givande dag igen, fast det går inte att gå ut..ca -14 grader ute, det ger jag mig inte ut i...går ju knappt att andas när det är så kallt.
Blir väl tv:n idag, ska dra över med dammsugaren oxå, ville inte göra dte igår när Johan sov så mkt.
Nu ska jag iaf kolla lite bloggar=)
Kram

sjuk jag med

Jaha, tog mig en promenad, men kände mig totalt slut sista biten, kommer in och känner mig febrig, tar en temp, 38,2...ska det väl börja för mig med...Började ju med runt 38 för Johan med som han sen höll sig på en dag innan den höga tempen kom...f*n...jag som hoppades på att slippa...=( Kul att ligga 2 halvdöingar här hemma och ingen orkar ngt alls...
Nåja...ska slänga mig i soffan nu å bara ligga å ta det lugnt och låta panodilen göra sitt.
Kram

har tråkigt

Det blir allt lite tråkigt att bara sitta här hemma, johan är hemma men sover ju mest, fastnade här ett bra tag nu...är ju rätt skönt, men nu då? Disken..jag vet...den innan ngt annat...
Står och diska och samtidigt lyssna på vår underbara granne som stått å skrikit i e halvtimme nu..undrar när han ska sluta...vad är värst, skrik eller sång..jag vet faktiskt inte...jobbigt både och måste jag säga...
Kanske skulle ta mig ut på en liten promenad, få lite mer luft och ha ngt att göra nån halvtimme eller så...är ju aldrig fel heller att röra lite på sig...kanske är det oxå bra om jag får lite extra frisk luft, för frisk lär den ju inte vara i denna lägenhet...ganska mkt baselusker som rör sig skulle jag tro...snälla snälla snälla, låt mig klara mig ifrån att bli sjuk...vill verkligen inte det.
Kram

en massa snö

Då har det komme en massa snö...jag gick i den värsta...men men...
Nu har vi iaf lite smått och gott hemma...
Jag har inte orkar städa ngt än...men ska iaf ta tag i disken så får vi se om det blir ngt mer...bara disken är borta iaf...blir så mkt glas och muggar nu...för att Johan dricker så mkt, men det är bra, att han får i sig vätska, aptit har han oxå, hungrig hela tiden, det är ju bra att han vill äta, får han ju lite mer energi, men köpte ändå hem lite saftsoppa ifall att han inte känner för att äta.


God?? morgon

Om morgonen nu är så god...Johan vakna i 39,6 i feber...Jäkligt hög morgontemp...Lär vara influensan...så jag bara hoppas att jag slipper undan... Idag åker han iaf inte och jobbar...det vore en fara både för honom och alla andra.
Så vad ska jag hitta på då...jag ska iväg i snön å handla...ser att det snöar mkt mer nu än när jag kollade ut för några minuter sen...usch usch...Sen får jag väl vårda karl...kanske ta å städa lite oxå...börjar bli lite dant här i lägenheten...står grejer lite här och var...ser så tråkigt ut då. Lika bra att göra sånt innan jag kanske oxå lägger mig sjuk...finns ju tyvärr en stor risk för det, men man får hoppas på det bästa.
Kram kram

Min lilla älskling

Jaha, så kommer man hem från mormor och morfar, hittar Johan sovandes på soffan, känner på han, han är rikigt varm...han vaknar så jag ber honom kolla temp, 39 graders feber och låter rikigt rikigt dålig...fattar inte att han har orkat jobba...får väl se om han verkligen orkar jobba imorrn, det beror ju på åt vilket håll det går så klart...men är han så här så ska han inte gå, så är det bara.



Ska snart fixa ngt att äta, blir nog bara mackor, det duger bra. Inte så kul att laga till ngt då Johan säkert inte kommer äta så värst mkt ändå.

Jag är oxå trött...men det är för att jag ju inte är van vid att gå upp så tidigt som det blev imorse...men men, Johan lär ju somna tidigt så då kan ju jag lika gärna sova tidigt jag med.
Kram kram.

Dyrt!!

Det blev som vanligt dyrt att gå till tandläkarn....1240 spänn...skulle egentligen blive ngt billigare, men eftersom tanden hade en liten sprick i väggen så fick hon göra nått så det gick mer fyllning å lite sånt...därav dyrare...men då har hon oxå gjort så mkt hon kan för att tanden inte ska spricka sönder så jag sen får sätta dit en krona...för då blir det ju ännu dyrare....Nåja....tänderna är jäkligt dyra, men gör man inget åt dom blir det ju ännu dyrare...
Orkade sen inte åka bussen till mamma å pappa då det blir byten å så där, så jag gick.. 40-45 min tror jag det tog i -9 grader...KALLT...jag lovar...hade en massa kläder på, men benen frös jag allt om.
Ha en bra dag..
Kram

tandläkarna då

God morgon...
Om man nu kan kalla den god...jag är hur trött som helst, det är jätte kallt ute och jag ska iväg till tandläkarn snart...=(



Det där är jag om 2 timmar...

Vad gäller Johan så kände han sig lite bättre idag, han tog sig iväg iaf.
Ångrar verkligen nu att jag inte kom i säng tidigare..ändå somna jag vid 10, så inte så värst sent ändå, men 9 hade nog vare skönare, inte van vid att gå upp så här tidigt, känns som om det är mitt i natten...=)
Nu ska jag få i mig lite frukost...för sen lär jag inte kunna äta på ett antal timmar eftersom bedövningen brukar sitta i bra länge..
Kram kram

fel tid

Tandläkarn har jag klockan 7:40 imorrn...det var inte vid 2...Får bli tidigt i säng, ska man ju upp tidigt...men det ska Johan med, om han orkar med att jobba imorrn, lite feber har han och ont i halsen, men han verkar så envis och vill jobba så han tar sig säkert iväg så länge han inte blir allt för dålig...

Elementen är höjda här hemma...är det -8 grader så blir det kallt även i vår lägenhet..usch...Jaja, snart är det varmt och skönt igen=)

Säger redan nu God Natt.

Kram


seg

Jag är såååå seg idag....en del blev det at drick igår, men inte så farligt ändå....Kvart i 2 somna jag, var bara att lägga ner huvet på kudden. Får väl helt enkelt ta att det känns lite seg, har ju inte blive jätte mkt sömn så.. Blir en lugn dag=)
Pappa å Johan står och spelar wii sport, de stod typ hela kvällen igår...Blir ju ganska bra träning efter ett tag...
Jag är lite putt...hade planerat att följa med till mormor å morfar imorrn...men kom ju på att jag har en jäkla tandläkartid vid 2 nån gång...jätte kul att lägga sig och laga hål och betala en jäkla massa pengar när man istället kunde få komma bort och få mat å allt...jaja...får bli en annan gång...
Ha det så bra kära ni.
Kram

RSS 2.0