UVI

Till slut kom det till sin rätta iaf..
Jag kom ner till VC och har nu fått antibiotika för UVI.
Fick gå snabbt ner dit, men när jag väl var där blev det en evig väntan..De fick nämligen klämma in mig mellan inbokade patienter. Jag va allt lite sur på dom när man inte kom fram, men nu i efterhand när man ser hur bra de löser saker ändå så inser man att man inte ska klaga.
De får behålla sitt goda rykte från min sida.

Kvällen nu kommer att bestå i tv:tittande..Mår ju inte riktigt bra med lite småfeber å toabesöken. Kommer säkert att somna tidigt ikväll oxå..Men det gör inget.
Johan är ju och jobbar och kommer hem först vid 24, så jag har ju ingen att vara social mot. Så kvällen blir Halv 8 hos mig, Håkans bar och Hollywood fruar..Får se om jag orkar vara vaken till 22, annars får jag spela in.

Jag vet att jag blivit väldigt dålig på att blogga. Bloggar sällan och bilder de lyser med sin frånvaro... Lusten finns inte riktigt här, har ju inte funnits på ett tag tyvärr, men vill ändå inte lägga ner bloggen. Så fortsätter så här med ngt enstaka inlägg ibland och tillslut kommer kanske blogglusten tillbaka på riktigt.

Kram på er.


Trött jag blir!!

Har försökt att nå vårdcentralen sen strax över 14 idag.
De har bara sagt att det är fullt i deras jävla telefonkö och att man får ringa senare.
NU FÖRST kom jag fram till att få lämna nummer. De ringer upp först vid 16:10!! De stänger lixom klockan 17! Jag har troligtvis UVI och är rädd att det gått upp mot njurarna då jag även har lite feber.
Skulle alltså behöva komma till en läkare idag, men lär ju inte få göra det...
Har iaf förberett ett rör så går det ju någorlunda fort om man nu skulle få komma dit. Men det tror jag inte..
Har aldrig varit problem med vårt VC förrut, men idag vet jag inte alls vad de sysslat med=(

Va bara tvungen att få skriva av mig lite..
Kram


2012

Åkte idag efter träningen på förmiddagen ut till Tornby...Hoppade in på coop, å kunde inte låta bli att köpa filmen 2012 nu när den var extra billig.
Har velat sett den sen den gick på bio, men det blev aldrig av då. Nu har vi iaf sett den och måste säga att den var otroligt bra. Att pulsen gick på högvarv och jag skrek åt dom att skynda sig..det är en annan femma..:) Men riktigt bra iaf, helt klart sevärd.
Dock är ju alltid såna där filmer lite skrämande, tänk om det faktiskt blir verklighet av det...Tur man inget vet om framtiden.

Känns ju lite sådär att den här dagen snart är över..Varför går det så fort när man är ledig?? Aja, vi är iaf lediga tillsammans imorrn oxå.
Å jag är ju ledig enda tills på fredag, men att vara ledig ensam är ju inte alls samma sak.
Resten av dagen idag ska vi iaf snart ut på en liten promenix och sen blir det nog bara tv:n hela kvällen. Skönt att ta det lugnt ju:)

Kram kram


Fredag

God morgon!
Om man nu kan kalla det god morgon.. Vaknade av att jag inte kunde andas..Jäkla täppthet...Gav upp och gav mig upp istället...Bara det att jag ju nu är så trött istället. Men jag är ensam hemma till 17 typ, så jag kan väl sova under dagen om det skulle behövas..tror dock inte det blir så, brukar inte göra det.

Igår var jag ju hos mamma å pappa.
Skönt att slippa sitta ensam hela dagen, ¨å då dessutom få mat och våfflor. Perfekt=)
Sen när vi skulle åka hem så skulle vi förbi apoteket, det blev en del krångel om man säger så... Men till slut så...
Hoppas det blir bättre snart Anders.

Idag är det ganska skönt att det är fredag, Johan är ledig helgen sen, skönt att få lite tid tillsammans=)
Tyvärr undrar jag vad som hänt med vädret? Det ska ju bli så varmt å soligt idag har de sagt.
Inatt har det varit minusgrader och det är inte varmt nu heller, dessutom är det otroligt dimmigt ute. Får hoppas att solen vill titta fram lite senare. Man blir ju så mkt piggare när solen visar sig.

Kram på er.


Ledig:)

Då va sista natten gjord innan långledighet nu=)
Går inte på förrän långfredagen. Ska bli såå skönt med lite ledighet:)

Borde egentligen sova lite nu, men vi ska på lägenhetsvisning klockan 11, så frågan är ju om det är nån bra idé att somna innan dess..Vet inte om jag tar mig upp så tidigt om jag somnar nu. Johan kommer dessutom hem om ca 40 minuter, så då blir det ju lättare att hålla sig vaken. Jag kan ju faktiskt somna ett par timmar när vi kommer hem sen.
Tror det får bli så som inte tröttheten kommer över mig totalt.

Vad ska jag nu göra under min ledighet då?
Jag börjar imorrn med att gå upp tidigt och ska vara på jobbet! 7:30..är p-möte, men brukar bara hålla på nån timme. Efter det så åker jag hem till mamma å pappa, Johan jobbar hela dagen och mamma ska göra våfflor till dagbarnen till fikat..Så då kan jag ju passa på att få våfflor jag med..Å dessutom lite mat i magen på dagen:)

Helgen vet jag inte riktigt vad som sker, Johan är oxå ledig då, skönt att äntligen ha en hel helg tillsammans:)
På måndag ska jag iväg på hemligheter, återkommer om det lite senare.
Annars tror jag inte jag har så mycket mer planerat än att VILA, SLÖA och TA DET LUGNT:)

Känns som våren är här nu iaf...Solen lyser med din frånvaro, men det är till å med plusgrader på nätterna nu. Snön är snart borta. Känns det som iaf...är en hel del kvar ändå, men om man tänker på hur mycket det har varit så känns det som jätte lite kvar:) Ett annat härligt vårtecken är ju alla fåglar man hör på morgonen nu.
Lite sol och och gärna några grader varmare så blir det perfekt:)

Kram kram


Skönt att veta vad man gör

Blev så glad när jag öppnade mailen imorse=)
Hade fått mail från chefen där hon skrivit att de förlänger vårt jobb till den 31/8-2010. Det känns otroligt skönt att veta vad man gör fram till dess=)
Så nu ska jag ta och lägga in om lite semester=) Härligt att faktiskt kunna ta betald semester för en gångs skull=) Det är klart, en fast tjänst hade ju varit ännu skönare, men jag är helnöjd med detta ändå=)

Bara en lägenhet som vi ska få tag på oxå...Har satt upp oss på en i T1, den är lite dyr tyvärr, men vi får se om vi får komma och titta på den och se vad vi tycker då. Det beror lite på standarden å så..Hur sliten osv...

Idag ska jag annars inte göra mycket alls.
Ska försöka sova en stund sen i eftermiddag eftersom jag går på ikväll igen. Men jobbar bara 2 nätter nu och är sen långledig igen=)

Kram kram


Trööött!!

Jag är så fruktansvärt trött...
Är färdig med maten och plockstädat lite grann.. Men den där dammsugaren måste fram oxå...fast Johan sa till mig att den kan vänta tills imorrn...Så återkommer ingen ork så får det bli imorrn.
Det jag dock måste sätta fart med är bakning.
Det känns pissjobbigt att bara ta mig upp och fixa iårdning det där..även fast det kräver minimalt med jobb...Men det jag ser framför mig är att det åter bli en massa disk..Tycker ju inte man gör annat än å diska..
Johan tyckte jag skulle lägga mig å sova en timme..Vore ganska skönt..men känner att tiden inte riktigt finns till det.. Så det får nog bli en tiiidig kväll istället.
Kram kram


Fullt upp idag..

Idag är det lite som ska hinnas med..
Mina föräldrar, syster å Anders kommer imorrn å ska fira Johan..aningens sent, men ändå=)
Så idag ska det städas...Yippi..finns det nått roligare??
Bakas måste göras..
Ska börja förbereda för maten oxå...
Samtidigt så vill man ju även njuta av ledig dag och att det ska vara sol och varmt.
Men att börja dagen vid datorn är nog det bästa... För när jag sen ska sätta igång, då vill jag dra igång stereon, å om jag ska vara ärlig så tror jag inte det blir jätte populärt om jag drar igång den nu..

Det blir väl min dag det...
Kram


Helg=)

Då var det äntligen helg=)
Jag har sovit ganska mycket idag..men är ändå riktigt trött lustigt nog..Sov dock inte så bra igår, så har väl kanske en del sömn att ta igen. Somnar säkert tidigt ikväll sen..

Johan slutar om ca 45 min och är väl hemma om ca 1½ timme...Då ska vi ut och trängas med alla andra, måste handla hem lite.
Annars blir kvällen luuuugn=)

Vet att jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen, men det händer lixom inte så mkt just nu..man jobbar, sover, äter typ... Sen går det ju lite i perioder hur mkt lust jag har till bloggen, just nu finns inte så mkt lust heller att skriva..Känns som jag alltid bara svammlar nått utan värde ändå.
Hoppas på att få tillbaka blogglusten snart... Kanske blir det bättre nu när våren är på väg.

Härligt med all snö som smält bort nu i och med alla plusgrader. Har till å med varit plusgrader 2 nätter i rad nu. Idag skulle det regna, men vet faktiskt inte om det gjort det, har ju sovit typ hela dagen. Nu ser det iaf inte ut att regna.

Ha en trevlig helg.
Kram


Hej mitt vinterland...

Jaha, så var det åter dax för lite snö. Det har ju lixom varit helt torra vägar nu sista tiden och så kan vi ju inte ha det. Tur att det kom lite snö så allt blir blött å skitigt igen..
JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SKITEN!!

Det som kom smälter ju så klart bort på en gång, för det ä ju ändå plusgrader, men just att det måste komma känns så enormt störande.

Har fått jätte ont i min nacke=(
Vaknade nån gång i natt å kände hur det spännde.
Det är inte nackspärr, men ändå nån liknande värk, fast att jag kan röra nacken åt alla håll.
Tror att Johan får massera in lite tigerbalsam sen när han kommer hem.

Inatt sen är det dax för mig att gå på igen då..Två nätter å sen ledig helgen. Känns alltid så segt en sån här dag när man ska gå på, men när man väl är igång så kommer det vara fredag morgon snabbt och jag sitter på bussen hem och är glad över att få åka hem och sova några timmar.
Idag blir iaf en luuugn dag...Ska försöka sova några timmar i eftermiddag, brukar vara svårt, men försöka kan man ju iaf=)
Kram kram


Härliga sol=)

Igår när jag kom hem från jobbet så sov jaj nästan 6 timmar!! Lite för lång tid när man går av egentligen, kan ju bli svårt att somna på kvällen. Men det var inga problem alls...Jag va sååå trött hela dagen sen, Johan slocknade vid 21 och jag vid 21:30...Sen sov jag till 7:30...En hel del sömn..Fast är fortfarande trött..Otroligt nog..
Men är ju ledig idag och tar det bara såå luuugnt=)
Johan kommer hem vid 14:30 ungefär..
Fram till dess hade jag tänkt baka lite. Bara hoppas att orken tittar fram oxå..Just nu känner jag inte alls för att baka. Men på söndag kommer mina föräldrar, syster å Anders för att fira Johan..Hehe..jaja..typ sådär 20 dagar senare..Men ibland är det svårt att få ihop detta med tider när man jobbar helger å allt.

Ska passa på att vara ute lite idag och njuta av solen oxå, ska dock vänta några timmar till så har det ju hunnit bli lite varmare. Har ju varit riktigt toppväder i nån vecka nu..Om man bortser från att det kom liiite snö i fredags då..Men det va så pass lite så det gör faktiskt inte så mkt.

Nu ska jag ta och äta lite frukost och kolla klart på svenska hollywood fruar.

Kram kram


Ojojoj....

Jag va hur trött som helst imorse och somnade gott...Vid 12 dock drar Johan igång damsugaren! Tack sötnos lixom..Gick upp å skällde på honom och gick till sängs igen och tvingade Johan klia mig på ryggen så jag lättare skulle somna, då drar nån kär granne igång och borrar!!
2 timmar tog det innan jag somnade om, vid 15 sen skulle Johan ut med lite skräp och börjar prassla med papperpåsar...Då var det alltså dax att vakna igen..
Sen hafr jag inte sovit mer...
Just nu är jag tröttare å tröttast verkligen...Gör ont i ögonen att hålla dom öppna..
Ska äta lite snart nu å sen tror jag faktiskt att jag ska vila ögonen en halvtimme innan det är dax att göra mig iårdning.
Imorrn jobbar iaf Johan till 14..så då ska jag sova=)
Dagen jag går av brukar jag egentligen sova som längst till 12, men eftersom jag ändå går på onsdag igen så har jag bestämt att inte väda tillbaka dygnet så mkt denna gången. Ska sova tills Johan kommer hem imorrn, om jag kan=) Kan nog behöva den där sömnen...

Hoppas på en liiite varmare natt i natt, va närmare -10 grader natten som var. Å det är verkligen INTE skönt att vara ute i. Är dock väldans glad över att de hade fel om snön..Det skulle ju typ snöa hela helgen sa de ju först. Det som kom var ju lite lite i fredags morse.
Mer snö tycker nog inte jag behövs..
Önskar att det kunde bli lite varmare så all skit bara smälte bort och att det kan få bli vår nu.

Nu lite mat och sen hoppas jag på en luuuugn natt=)

Kram


2 nätter återstår

Har sovit hur bra som helst idag efter att jag kom hem från jobbet..Frågan är bara varför jag inte känner mig det minsta pigg? Är sååå trött..Längtar så otroligt mkt efter att det är morgon igen så jag kan sova bort hela dagen imorrn igen.. Men än så länge dröjer det ca 11 timmar innan jag ligger till sängs..Känns som en HEL EVIGHET!!

Ska iaf snart iväg till jobbet nu..åker lite senare än vanligt idag då det är lite mindre att göra lördagar...brukar annars vara lite tidigare på jobbet, men inte idag.

Ne..kort inlägg här..
Kram på er.


Grattis syster

Syster fick idag ett roligt samtal..Jobbet där hon jobbar på timmar erbjöd henne fast jobb!! Hur roligt är inte det då? Är så glad för hennes skull=)
Grattis grattis!

Å till dig Anders; Lycka till imorgon! Det ska säkert gå bra=)
Skriver inte ut här vad det gäller dock, för det har ingen annan med att göra!

Har idag lyckats sova ca 45 minuter innan telefonen ringde...Skönt med lite sömn iaf=) Så man sen orkar natten..har ju mina 3 jobbiga i rad nu..Men måste säga att det är skönt när de är gjorda, för sen är det bara 4 nätter kvar innan långledighet igen, å är ju dessutom ledig däremellan lite.
Kan ju inte säga annat än att jag gillar mitt jobb med all ledighet den innebär..Visst kan nätterna vara jobbiga när man inte sovit ordentligt å så..Men man få tänka på ledigheten så går allt=)

Idag la vi en intresseanmälan på en lägenhet..En trea faktiskt, men med väldigt bra planering...Sista anmälningsdagen är den 19:e mars, så vi får väl se om vi blir erbjudna den så vi får komma och kolla..Tror dock vi blir det eftersom vi har ganska höga poäng=)

Ha en bra helg ni som nu är lediga i helgen. Själv får jag se fram emot att ta ledig på måndag morgon när ni andra åter måste gå till jobbet;)

Kram kram


April ut

Nu vet jag iaf att det inte är sista månaden jag jobbar, det är förlängt till sista April iaf... Vore ju skönare om man kunde få för lite längre tid egentligen...Men man får vara glad för det man får..Är ju skönt att veta hur man ska jobba och jag är glad så länge jag slipper timmar. Vet inte hur jag kommer att orka om jag får gå tillbaka till timmar igen, man blir ganska bortskämd med att ha ett schema att gå efter, man kan planer sin tid och slipper alla dessa samtal tidiga mornar då de frågar om man kan komma in och jobba.
Så hur som helst så känns det skönt med ännu en månad.
Kram


Så trött

Det passar inte mig att gå upp så tidigt på morgonen som jag fick göra idag..Va uppe redan vid 7...Skulle in till jobbet och gå på möte/utbildning.
Va väl inte jätte mkt nytta med den första delen, men sista tiden hade vi lite lyftteknik, å det va bra, mkt som man kan tänka på, små små saker som kan göra stor skillnad.
Slutade klockan 12 och sen bar det hemmåt, har inte gjort så mkt mer idag...Har inte så mkt ork till annat heller...Dock måste jag hitta mig ngt att äta...Är sååå hungrig just nu..Det är ju dock så tråkigt att laga mat till sig själv. Tror inte vi har några rester i frysen heller.

Ännu en dag med soligt väder iaf=) Man får riktiga vårkänslor och det är ju så skönt att snön smälter bort. Tyvärr har de sagt att det ska komma ny snö till helgen..Jag hoppas dock på att det inte stämmer..Nu kan väl våren få vara här??

Nehe, ska ta å kolla vad jag ska äta nu...håll tummarna för att det kanske kanske kan få finnas några rester i frysen=)
Kram


Älskade väder

Det är ju så härligt med detta väder=) Sol, sol och sol, tyvärr är det inte jätte många plusgrader, men lite smälter det allt iaf=)
Det är skönt att kunna ta promenader utan att frysa ihjäl, dock så halkar man ju lätt istället, för halt är det ju tyvärr.

Johan spelar just nu wii och jag har precis vaknat efter att sovit en stund, är så trött. Det trista med att somna mitt på dagen är ju dock att man går miste om så mkt av dagen, å så tar det iaf mig flera timmar innan jag är människa igen..Frågan är ju bara varför jag aldrig kan somna när jag ska iväg och jobba...

Fortfarande är jag dålig på at blogga, å så får det väl vara just nu..har inte så mkt lust eller ork att uppdatera, men vill absolut inte sluta blogga för det.

Kram kram


Varannan dag

Det blir visst lite varannan dag här..Tiden och orken finns inte helt enkelt..
Var igår hos mamma å pappa större delen av dagen, när jag sen kom hem så åt jag lite och somnade redan 20:30!! Är man trött så är man...Är otroligt trött idag med, så skulle tro det blir en tidig kväll.

Ska snart iväg in till stan en stund å träffa några gamla kompisar som man inte träffar allt för ofta!! Men nu äntligen ska det bli av=)
Jag som först hade tänkt sova lite på dagen så jag orkade med kvällen..Men det ska nog gå bra ändå=)
Johan är ju å jobbar som vanligt...Så trist när han har sina tider då han börjar runt 12 på dagen och slutar sen sent på kvällen. Men hinner ju knappt ses alls. Äta mat hinner man ju inte ens göra tillsammans.
Men sånt är livet...Nån gång blir det väl bättre=)

Ne, ska göra mig iårdning lite nu tror jag, så jag hinner iväg i tid.
Kram kram


Fredag

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera här på bloggen..
Tiden finns inte alltid och jag har en massa annat att tänka på. Så kan det vara ibland..
Jag är ju iaf lite långledig nu, det är skönt=) Börjar först nästa fredag igen.
Idag skiner solen, tyvärr är det ju dock väldigt kallt..Varför kan aldrig solen få skina och det kan vara ett par plusgrader??
Kan inte våren få komma nu??
 Igår va Johan och jag lediga tillsammans, men en dag går ju så otroligt fort!! Nu jobbar Johan hela helgen och först på tisdag är vi ledig tillsammans igen.

Kram kram


Tisdag

En sista natt nu då..sen långledig igen=) En klar fördel med att jobba natt är ju all ledighet man har=)
Fast jag undrar hur jag ska orka natten..Jag är så trött så jag vet inte vad..
Hade svårt att sova på förmiddagen eftersom jag nog druckit lite för mkt under natten..en massa toabesök blir jobbiga när man ska sova.
Sen satte nån granne igång och spelade skithög musik oxå...Svårt att soav pga av det oxå..Så trots att jag låg 9 timmar i sängen fick jag MAX 6 timmars sömn...Får väl hoppas på en lika lugn natt som det brukar vara så kanske, kanske man kan slumra till en kvart..En kvart och man brukar faktiskt piggna till ganska rejält..Fast när jag väl är på jobbet blir det kanske inte så farligt ändå..Med tanke på att det är sista på ett tag så brukar man piggna till bara pga av det.

Imorrn blir jag sen hämtad av Johan efter jobbet å så skjutsar han mig till mamma å pappa, sover väl ett par timmar där på förmiddagen å sen ska jag försöka hjälpa mamma med en sak på datorn.
Funderar på om jag skulle somna i massagestolen imorrn eller om jag när jag vaknat ska lägga mig där..Mycket bättre avslappning finns ju inte=)

Nehe, ska väl snart börja göra mig klar för att ge mig ut i blåsten..Varför kan vädret aldrig vara lagom, antingen snöar det, eller regnar, eller blåser eller är svinkallt.. Önskar det kunde vara ett par plusgrader och sol nån dag...Saknar det vädret..
Men våren är väl snart på gång och man får förhoppningsvis såna dagar snart.


Hoppas ni alla får en bra natt och sover gott.
Kram


Kommer iaf till jobbet...

Johans jobb är underbara..
Är ju lite tveksamt om bussarna kommer igång så jag kommer till jobbet...Men de snälla som bestämmer på Johans jobb har lovat att han får komma och hämta mig.
Vet inte riktigt när det blir...de skulle ut och kolla vägarna lite nu, han och en annan, sen när de är tillbaka så kommer Johan och hämtar upp mig..Skönt att veta att man kommer till jobbet!!
Sen är det ju bara det där att jag ska köra i h-vetet oxå..men det ska nog gå på nått sätt...Bara man kör efter väglaget så går det nog bra=)
Dock är jag ju så trött just nu!! Har inte kunnat sova något under dagen..blir inte lätt att hålla sig vaken hela natten..å är väl tveksam om jag gör det oxå...kanske att man slumrar till 10 minuter eller så...

Det går inte med ord beskriva hur trött jag är på detta förbaskade väder alltså!!
Jag vill så gärna att våren ska vara här nu!!
Jag hoppas och åter hoppas att detta är sista snön..aså sista lär det inte vara, men sista som blir så extrem..Att det kommer att komma återfall å sånt, det vet man ju...men vid såna brukar det komma nån cm sn..Inte 15...

Nehe..ska försöka ta det lite lugnt nu..Skönt att veta hur jag ska ta mig till jobbet iaf.=)
Kram


snökaos som vanligt!!

Alltid när jag ska jobba så måste det bli snökaos!!
I natt ska det väl inte snöa nått typ, men har ju hållt på hela dagen och nu är alla bussar inställda!! Hoppas att jag tar mig till jobbet ikväll!! Men tycker ju att bussarna borde gå då..Är ju faktiskt 3 timmar kvar innan jag ska åka.. De borde hunnit salta vägarna till dess..
Annars vet jag inte vad jag gör??
Johan lovade iaf att hålla kontakten med mig..så får vi se..
För min egen del är jag faktiskt inte så orol för att köra idag..Visst att det lär vara glashalt, men det ska ju iaf inte snöa en massa...tycker nog att det är värre när man kan sätta sig fast i drivor och så...Är det halt så kan jag ju istället köra i 10 km/h och vara lite sen istället..Det gör mig inte så mkt.
Men det är ju lustigt att jag alltid jobbar de värsta nätterna ändå..
Aja..har fortfarande inte somnat nått...men tänkte jag skulle försöka nu..Är så fruktansvärt trött..
Kram på er.


GRATTIS ÄLSKLING!!



Idag fyller Johan år.
Ett STORT grattis till dig älskling!!



Blir dock tyvärr inte så mkt firande eftersom Johan ska iväg och jobba sen å så jobbar ju jag i natt..
Sånt man får ta tyvärr..

GRATTIS GRATTIS!!


RSS 2.0