Grattis syster yster!!

23 år blir du idag..
Hallå..du var ju liten nyss?? När blev du så stor?? :) Tänk på att jag känner mig JÄTTE GAMMAL när du bara bli äldre å äldre..:)
ETT STORT GRATTIS KÄRA SYSTER!!



Lite rosa blommor kan väl aldrig skada:)

Kram kram


Depp...

Ibland känner man sig lite deppig helt enkelt...
Idag är verkligen en sån dag...
Fast det är inte bara idag...senaste dagarna har varit så...
Hoppas det släpper snart...Orkar inte må så här!!


Idag är det sol:)

Äntligen får vi se lite sol igen:) Det har regnat på ganska bra de senaste dagarna...
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat...Johan slutar vid 13 tiden, så när han kommer hem blir det mat iaf. Sen ville Johan hem till mina föräldrar å tvätta, just för att kunna hänga ut tvätten å få den där friska sommardoften på tvätten, som ju luktar så undebart... Men har inte fått nått svar från mamma än om det går bra, så vi får se. Å när man "talar" om trollen så ringer hon:) Så det blir nog lite fräch sommartvätt för oss:)

Tycker annars inte det händer så mkt.
Dagarna rullar på, å nu när det varit detta underbara toppenväder!! de senste dagarna har det blivit att man mest suttit å glott typ..

Kram kram


Ensam

Johan har åkt till jobbet och nu sitter man här ensam hela kvällen.
På ett sätt ganska skönt...dock har Johan varit hemma på kvällarna sista tiden, så är inte van att sitta ensam.
Men tänk så skönt att få ha makten över tv-dosan utan att nån klagar:) Nån kväll nån gång ibland kan ju det vara skönt.
Dessutom ska jag passa på att bara ligga i soffan å läsa. Perfekta regnvädret för det:)

Känner lite grann för att baka..Men samtidigt så orkar jag inte...lat? JAG?? Haha...kanske lite:) Skulle dock behövas så jag kunde fylla frysen med lite gott fika. Men det får nog bli nån annan gång istället.

Tycker inte jag har så mkt att uppdatera nu för tiden...Blir sällan mellan inläggen och inget vettigt skrivs...Har kanske helt enkelt ett ganska händelsefattigt liv just nu...Men det bli lite så när man inte pallar göra så mkt för den jäkla ryggen som alltid ska värka. Men den kommer ju att bli bättre till slut:)
För några veckor sedan började jag få nervryckningar i ena tummen...Det är riktigt otäckt när den sätter fart för fullt. Men skulle inte förvåna mig om det har med graviditeten att göra, så det går kanske över sen det med.:)

Ne, tror det får bli en bok nu:)
Kram


Varmt

Ännu en dag då jag skjutsat Johan till jobbet...
På så sätt slipper jag åka buss sen till jobbet å Johan slipper vara iväg å hämta bilen efter att han slutat.
Bara det att jag är sjukt trött efter natten som varit.
Jag riktigt hatar folk som inte fattar att det faktiskt finns folk som ska upp på morgonen.
Man behöver inte leva rövare till halv 2 på natten då. Även fast många har semester nu, så har ju inte alla det.
Det skreks å det lektes med bilar å hade sig, å nere på Brokindsleden lät det som om det hade blivit en formel 1 bana.
J*la idoter..
Tänkte jag skulle ringa störningsjouren...Men hade inte numret här uppe, så hade i så fall vare tvungen att ge mig ut i trapphuset å ner...Orkade bara inte.
Men nu ska jag iaf hoppa i säng igen och hoppas på att kunna sova några timmar, planen är att sova till 8. Vi får väl se hur det går:)
Kram


Nu kommer tröttheten

Nu först börjar jag känna att tröttheten kommer..
Så lagom att sova nu då...Eller inte!!
Ligga å vila framför tv:n är ju dock aldrig fel:) Fast kanske bäst att ställa en klocka så man inte sover bort hela dagen.

Igår var vi hos mina föräldrar å grillade:) Så mumsigt det är. Å mysigt att träffas alla dessutom:)
Skulle önska vi kunde grilla med kolgrill här med...Men det bli väl inte allt för populärt om vi gör det på balkongen...Elgrill har vi, men känns som om man lika gärna kan steka inne då..Det är den där rökta smaken jag vill ha, annars kan det nästan kvitta...
Hade vi fått lägenheten i Linghem, då hade det grillats mycket mer...Känns fortfarande ganska surt att vi inte fick den... Det kommer ju inte ut några vettiga 4:or...Iaf inte för några vettiga priser.. Synd det där...men till slut ska nog vi hitta vad vi söker:)



Denna kanske man skulle ha:)
Vem vill inte ha rosa lixom??? :)
Liten å smidig..undrar om nån märker om vi grillar på den på balkongen...Hihi... Blir vi väl vräkta å står utan bostad...Kanske ingen bra idé...
Kram


Måndag

Tidig morgon fick det bli idag...
Gick upp redan klockan 4!!
Kan man ju undra om jag blivit knäpp eller nått...
Men skjutsade Johan till jobbet så han slipper åka och hämta bilen sen när han slutat. Ska till barnmorskan direkt efter att han slutat. Klart det fanns andra alternativ till att jag skulle upp tidigt, antingen så tog Johan bilen å hämtade den efter att han slutat å på så sätt så skulle han inte hinna följa med till BM, eller så kunde han möta up mig hos BM och vi fick hämta bilen senare..Men kändes som så mkt extra jobb...
Första dagen för Johan idag..semestern är slut...Kan lugnt säga att det var en som hade liiiite ångest för att börja..Men sånt är livet.

Egentligen är det ganska mysigt att vara uppe den här tiden, allt är så lugnt. Tror jag såg 5 eller 6 andra bilar på hela vägen till och från Johans jobb. Möte tidningsbudet i trapphuset. Solen som går högre och högre upp, tyvärr missar man ju soluppgången så här års om jag inte går upp, eller stannar uppe till ca 3...
När man sitter uppe nu och det är helt tyst.
Inte för att det egentligen är så lyhört här, men lite ljud blir det ju alltid ändå..
Kanske skulle jag störa lugnet med att dra igång damsugaren??Haha...det vore ju något..Om jag bara kunde för ryggens skull skulle jag nog överväga att göra det, så mycket som våra grannar stör oss med allt jäkla rökande hela tiden...
Skulle verkligen uppskatta om det blev förbjudet att röka på balkongen...



Tänk vad skönt att slippa tvingas utsättas för passiv rökning om man vill slippa ha 30 grader varmt i lägenheten...

Hoppas ni får en fin dag:)
Kram


Ja jag vet..

Jag är fortfarande lika dålig på att uppdatera..
Skäms på mig!
Men dagarna går åt till en massa annat..Typ sola och bada å umgås med Johan så mkt det bara går.
Det otroligt varma vädret har ju hållt i sig, idag en del regn och även i förrgår, men det gör absolut inget...Det gör bara luften lite lättare att andas i:)

Idag var det första dagen att jobba..
Kändes väl sådär..Jag ska inte klaga, jobbar ju bara 2 timmar i veckan. Men just känslan av att semestern är slut och vardagen är igång, snart iaf..Nästa vecka börjar Johan jobba oxå..
Å sen har jag haft så otroligt ont i ryggslutet idag, kändes inte alls roligt att åka å jobba med det..Men bara att stå ut och nu veta att det bli jobb först på torsdag igen.

Allt börjar kännas lite tungt nu...Ryggen värker, vissa dagar extremt mycket och vissa dagar håller den sig så jag iaf klarar en lättare vardag.
Men så har magen börjat bli tung..Tycker jag märker av det för var dag som går.. Och inte att tala om hur nätterna är. Först har vi ju smärtan i ryggen, på det en mage som är ivägen för att kunna ligga som man vill, dessutom så är magen supertung (REDAN!!) när jag ska vända mig. Å så är jag kissnödig hela tiden...så ett jäkla skenande fram och tillbaka mellan toa och säng..
Å så en karl som klagar på att jag bara suckar och pustar...Haha...
Ne, jag klagar nog ganska mycket just nu...å än så länge är det ca 3½ månad kvar...å bättre kommer det ju inte att bli...
Hoppas bara inte jag bli allt för jobbigt.
Jag njuter ju så klart samtidigt, för det är mysigt att vara gravid och veta att man har en liten varelse i sig som växer och kommer till oss sen:) Jag älskar alla sparkar jag nu känner.
Men att vara gravid är långt ifrån en dans på rosor...iaf inte för mig.

Klockan börjar närma sig ganska sent och det är väl snart dax för sängen. Är trött efter att gått upp vid 8 imorse! vadå kommit in i dåliga vanor när 8 har blivit tidigt??


PUH

36,2 grader varmt som varmast som vi vet idag...Helt sjukt varmt och har kommit underfund med att jag aldrig i hela mitt liv har upplevt så här varmt sommar..
Man borde njuta av den fina sommaren...Men det är ärligt talat för varmt..
Önskar man hade nära till vattnet så man kunde sätta sig vid vattnet å ta sig ett dopp nån gång ibland...Vore helt underbart med ett varmt kvällsdopp, men som ändå svalkar:) Drömma kan man ju iaf...Klart man kan åka nånstans...Men det blir så mkt åkande hit och dit...

Kram


Det är varmt!!

Det är extremt varmt...
Har inte varit så här varmt sen 1994 sa de på nyheterna...
Nästan 34 grader igår...Det sägs att det kan bli ännu varmare idag...
Det är nästan 30 grader nu..så skulle inte förvåna mig om det bli varmare än igår...
Man ska inte klaga på värmen...Men varför kan det inte vara lite mer normal värme? Upp till 30 grader går an, men när det går över 30 strecket börjar det faktiskt bli lite jobbigt...
Men ska ändå försöka njuta av det idag, för imorrn sägs det bli regn och åska...Vi får väl se...

Kram


De utlovade bilderna

Äntligen, äntligen har jag laddat upp bilderna på datorn...Seg? Jag? Men det är ju faktiskt sommar å jag njuter av den istället för att sitta vid datorn hela dagarna:)

Men vi tar lite bilder från Danmark här nu då...



Skagen



Skagen



En dag i sol utan att tänka på att man kan bränna sig...Det var dock ännu rödare än det ser ut...Fjällar aningens fortfarande!



På tisdagen blev det palmstranden



Såå härligt:)



Hotellfrukost är ju aldrig fel...Fast detta är Johans tallrik...



Detta var min...
Haha...nej då...bara till viss del...Fast min frukost var ändå inte mkt bättre...



Sockerbomb att börja med på morgonen...haha...Nåja, på semestern kan det väl vara ok? Lite ok iaf:)



Hotellrummet



Hotellrummet



Hotellrummet



Utsikten från hotellrummet, taget genom fönstret..



Johan såg en båt som hade kört upp på klipporna..
ÖÖ??? Var är klipporna? Å var är båten??
Det vita fick han för sig var en båt först...Haha..vi har mobbat honom lite:)



Hejdå Danmark...



Johan å jag brukar ju flumma oss med våra bilder...Såklart fortsätter vi...å såklart bjuder jag på en...
Stakars vårt blivande barn...Vilka föräldrar...Haha...

Kram


Sol å värme:)

Visserligen var det lite sämre väder igår, men regn på natten å sen moln mer eller mindre hela dagen...Men idag kom solen tillbaka och även om det inte har varit 30grader varmt så har det iaf varit ca 25...Å det räcker faktiskt. Det går ju att andas då iaf.
Fast nu ska det visst bli varmare å varmare igen...Men klaga, det får man bara inte på denna underbara sommar:)

Dock går ju dagarna så otroligt fort!
På ett sätt är jag ju glad över det, längtar ju ihjäl mig till november...Men samtidigt vill jag ju inte att sommaren ska ta slut!

Har fortfarande inte laddat upp bilderna på datorn tyvärr...Seg är jag visst...Men de kommer..Jag LOVAR det..

Tror det får bli dax för sängen nu för min del..Johan sitter väl kvar uppe och kollar klart på fotbollen, men jag är så otroligt trött...Sen måste jag upp vid 8 imorrn ifall att jag ska iväg å jobba...Bra att man vet det va?

Kram


Johan är såååå snäll

"World trade center var litet jämfört med dig"
Tack älskling!!!! Du är så kärleksfull!! MORR!!!!!
Puss på dig!


Jag kliar ihjäl mig!!

Fjällar en massa på ryggen...Kunde det inte räcka med att man fjällar då? nej nej...det kliar ju så förbaskat oxå...Va flera år sen jag brände mig så pass att jag fjällar, så kommer inte ihåg att det kliar så här mkt...Men det gör det visst.. Å när jag frågar Johan om han kan klia så kliar han typ 2 sekunder å sen börjar han istället dra bort en massa skin...
Blev bad idag med:)
I Rimforsa idag. Lika varmt och härligt:)
Ska ju fortsätta vara varmt, men imorrn har vi sagt´att det inget bad bli, ska nog vila huden lite från den starka solen. Iaf undvika den de varmaste timmarna.

Har köpt en portabel ac nu, som vi har i sovrummet, ska bli så skönt att äntligen få sova på nätterna...Inte lätt att somna när man har 28 grader i sovrummet ju...
Den har varit igång ett par timnmar, knappt å är nere på 23 grader, känns som om man kommer att få behaglig sömn för en gångs skull:)

Imorrn är det dax för läkaren, se vad hon säger om min sjukskrivning, hur mkr hon ger mig osv.

Inga bilder idag heller...det blir inte så mkt dator nu om jag säger så:)
Kram


Länge sen sist

Det har varit dåligt med bloggandet här...
Så kan det bli på sommaren:)
Var iväg några dagar i Danmark, mellan måndag-torsdag. Älskar detta underbara land:)
Bilder kommer senare när det finns nån ork till att ladda upp dom...
Fredag blev slapp, på eftermiddagen åkte vi hem till mamma å pappa å fikade lite å la på lite färg på att stenskott vi fått på bilen.
Idag blev det badet vid Sandviken. Har varit lite mer än 30 grader varmt så att bada å svalka sig var helt undernbart:)
Sen att det blev lite längre än jag kanske tänkt mig är en annan sak...
Lite småbränd, men inte så farligt, som det ser ut nu iaf..
Dock fjällar jag som tusan på ryggen efter att jag brände den rejält i måndags..Har bild på min kräftröda rygg sen oxå..
Sen kan man ju diskutera fram å tillbaka hur bra det är att sola som gravid... Bebis i magen ska det inte vara nån fara med så länge den inte protesterar. Men med alla hormoner finns det risk för pigmenstfläckar... Men inte tusan kan man sitta inne eller sitta i skuggan en hel sommar för det...
Ne, jag hoppas på det bästa vad gäller pigmentfläckar och solar det jag orkar.
Blanda solningen med bad är ju så underbart:) 23 grader i vattnet dessutom.

Det blev iaf en kort uppdatering om vad som hänt sista tiden..
Bilder kommer som sagt i ett sanare inlägg...Orkar inte fixa med så mkt i värmen..

Kram


RSS 2.0