Hemma=)

Då var man hemma nu...
Blev ju en ganska lång dag, är ju några mil att åka oxå..
Å när man är trött...ojoj...å huvet inte riktigt vill...Men jag får ju skylla mig själv, så jag har försökt hålla någorlunda god min iaf=)
Toppenväder även idag, vi satt ute en del, men jag orkade inte solen, jag menar, sitta i solen med ett huvud som bankar..nej tack..men skuggan gick bra=)

Får se hur det blir med vår bil nu då...
Skulle hämta sandra å anders, men kom innan de kom ut så stängde av bilen, å sen ville den inte starta...Har aldrig varit några problem förrut, den har alltid startat på direkten.
Nåväl, till slut startade den ju som tur var...Får bara hoppas att den startar nu när Johan ska åka hem oxå..så han inte blir kvar på jobbet.
Får hoppas att det är en så simpel grej som tändstiftet, att det behöver bytas, batteriet är det iaf inte...men är det nån slags koppling eller nått däremellan kan det ju blir värre..
Vi som ska åka till Danmark snart...typ 230 mil, då får ju bilen inte krångla...
Hittas inte felet och kan åtgärdas vågar vi nog inte åka med den, då får det bli hyrbil..Mycket pengar på det, men vill inte riskera att bli stående nånstans i Danmark och vi inte får igång bilen ju...
Alltid ska det vara något..
Kram

trött

Det går inte beskriva hur trött jag är..
Kom i säng runt 12 tiden, sov till halv 4, upp på toan, har man druckit en massa på kvällen ska det ju ut oxå...Sen kunde jag inte somna om, en karl som låg och snarka konstant, dessutom hur varmt som helst i rummet.
Är så trött...vet inte om jag är lite bakis på det oxå, svårt att säga, med tanke på att jag ju inte sovit många timmar, beror på huvudvärken på det eller inte lixom?
Bakis brukar jag ju aldrig bli, å så enormt mkt drack jag ju inte igår..
Får ta å sova i bilen till Hultsfred där ac:n är igång, svalt och skönt, sover man bra=)
Hade jätte roligt igår kväll iaf=) Nästan så jag kan känna av tränigsvärk i magen=)
Ska väl snart börja tänka på frukost oxå..
Innan typ 10 i 8 ska jag, hinnit tvätta bort sminket från igår...slarver, det vet jag, men orka det när man kommer hem? nej nej...
Duscha av mig måste jag göra.
Äta frukost.
Raka benen skiter jag i, gjorde jag igår, så den stubben som e hunnit bli får va=) Det var visst ingen=)
Sminka mig igen, fast blir nog inte så mkt idag, värme å smink e ingen bra kombo..tycker inte jag iaf..
Äta frukost ska jag göra.
Få på mig kläder så klart=)
Tejpa fast kortet på presenten till kusinen.
Det var nog allt..sen är det bara åka och hämta syster och Anders och åka till mamma.
Det är ju MORSDAG idag..så blir ett kort firande av det oxå, innan vi ska åka vidare.
Fullt upp hela dagen, men det är bara roligt, bara huvudvärken håller sig borta, tror, peppar, peppar att denbörjar ge sig, 2 alvedon och ett STORT glas iskallt vatten gör kanske susen?Med lilte sömn i bilen ännu bättre=)
Kanske skulle börja fixa med allt...när man är så trött som jag är så tar ju allt lite längre tid...
Ha en bra dag.
Ut i solen och njut=)
Kram






Stugan

Sitter å längtar efter att få ka till danmark...satt å kollade på bilder från stugan...











Fint, eller vad?
Å är vädret allt för dåligt...då går det ju sola ändå..men hoppas på fint väder och få ligga på den fina stranden istället..=)
Måste ta å växla in pengar oxå..lär gå åt lite grann eftersom vi ska ner till Tyskland oxå...köpa hem å lägga på lager=) Är ju bra mkt billigare där nere än vad det är här, även fast kronan ligger så lågt..

Nu är det bara ett par timmar kvar innan det är dax för mig att gå till bussen=)
Kram

Sommar!

Det är verkligen sommar ute=) Så härligt=)
Tränat har man gjort å sen följde jag med mamma till maxi å vi kollade lite på ikano innan det blev dax att åka hem..
Ska väl ta å äta snart, är hungrig..blir ju det efter träning.
Längtar tills ikväll gör jag oxå, ska bli kul=) Inte ofta jag kommer iväg på ngt överhuvudtaget...Men nu händer det grejer, på fredag är det även dax för klassfest, såååå skojsigt=)
Å så åker vi ju snart iväg till Danmark oxå, ska bli riktigt skönt.
Är ju även snart dax för mig att gå brevid de där två dagarna, inte i veckan som kommer men veckan efter. Kul å se hur stället är att jobba på, men det blir säkert super bra=)
Ne, ska väl ta mig lite mat nu=)
Kram

Soligt

Vaknade upp av att det är sol ute=)
Fast jag är HUR trött som helst, skulle gärna sova ett antal timmar till..får kanske göra det sen när jag kommer hem.
Ska ju träna om ett tag, skönt, brukar piggna till lite då.
Johan åker och jobbar, så blir ensam sen, men ikväll sen är det jag som ska iväg, sånt där sexparty..kan ju bli kul=) Vinnörden Annica har så klart med sig det=) Gissar på en skojig kväll=)
Borde försöka få i mig lite frukost, men desto längre jag väntar desto större är chansen att jag får i mig ngt.
Ha en bra dag.
Kram

Ska inta sängläge

Är trött nu så ska gå och lägga mig...Imorrn är det träning som gäller igen=) Mamma hämtar upp mig nån gång efter 8, ska bli skönt=)
Hoppas på att det är fint väder imorrn som de lovat, å att det är fint redan på morgonen, så det inte är så många som kommer och tränar..Vill ha det lugnt med folk så man kan träna i den ordningen man själv vill.
Glasögonen de har jag typ redan vant mig vid...fast det finns ett STORT problem...jag som alltid ligger ner när jag kollar på tv:n...det går ju inte med glasögonen ju..alltså jag ligger på sidan... Vill ju inte böja dom redan lixom...
Men allt löser sig till slut...får väl i värsta fall bara ta av dom om jag ligger...
Det är ju ingen jätte styrka i dom..å först bara kände jag att hallå, man märker ju ingen skillnad...så åkte vi till maxi...å herre gu säger jag bara, jag såg vad som stod på skyltarna lååångt bort, kollade jag utan såg jag inget mer än en gröt typ...då såg jag verkligen vilken skillnad de gör...Eller när jag sitter vid datorn, behöver inte sitta med näsan på skärmen... Å kollade på ett träd, utan glasögonen är det bara en stor krona lixom, med dom på så ser jag typ varenda löv..=) kanske har missat en massa sista tiden..men det är det slut med nu=)
Ne, sängen som som sagt.
God natt på er.
Kram

Mitt nya jag

Blir inte så bra att ta bilder, men ni kan ju få se ungfär hur jag ser ut nu med glasögon.



Mitt svarta par.



Mina lila.



Å så solglasögonen...ser hur flum ut som helst ju...



Asken längst upp e finast...tycker jag iaf=)
Fast är ju inte askarna jag ska ha på mig..

Johan köpte sig även ett par byxor..han hade tittat på dom när han va på ikano med sin mamma, men vågade inte köpa..haha...gulligt=)
Sönt att vara hemma nu..blev super duper varmt efter ett tag, men då det inte var barmt när jag åkte hemifrån så blev det tjock tröja..Hemskt att ha på sig i värmen..jag lovar..
Vi ska väl snart ta å fixa lite mat här hemma..sen blir det promenad å sen slappa i soffan=) Det är ju fredag=)
Kram på er.

iväg

Då är det strax dax att ge mig av mot bussen och möta upp Johan på stan.
Svårt att veta vad man ska ha för kläder...solen är framme ibland och ibland är det molnigt..
Blir väl säkert stan ett tag, inte bara hämta glasögonen, kan ju lika gärna passa på att gå och titta lite..inte jätte ofta vi är på stan, iaf inte tillsammans...åker alltid ut till torby om vi ska shoppa.
Ne, tänderna ska borstas nu innan jag drar iväg.
Kram

Hallå, SOLEN?

Va så strålande väder när jag vaknade, satte mig för att plugga och har ju då inte tid att titta ut..Så ringer mamma och säger att det var synd att solen försvann, då tittar jag ut och det ser ut att börjar regna när som...
Vad fort det kan gå..Och det skulle ju vara fint väder idag..undrar var det tog vägen..
De som nu lovat riktig sommarvärme i helgen, kan man lita på det? Kanske inte alls blir soligt och varmt, blir kanske regn istället..Man vet aldrig...Går inte lita på vad de säger..den saken är så säker..
Har iaf pluggat färdigt nu, utskrivet och klart, men lustigt att allt alltid ser så mycket mindre ut när man skrivit rent det på datorn än det gör på kladden, då är det en massa papper, det blir det inte efter renskrivning...men så är det.
Har inte hunnit få i mig frukost än! Är ju aldrig så hungrig på morgonen, men nu är jag riktigt hungrig..Så ska väl ta mig ngt att äta.
Sen måste jag även diska..Inget roligt alls..men måste ju göras..
Kram

God morgon

Uppe innan tuppen...Fråga inte varför...fattar inte att jag inte kan sova när jag får...
Kunde sovit bra mkt längre idag...Imorrn ska jag upp å träna, då blir det att gå upp den här tiden ca, på söndag är det konfirmation i Hultsfred klockan 11, ska dessutom hinna åka till mamma innan vi åker dit, så då blir det oxå upp tidigt...
Aja..det går..
Förmiddagen nu tänkte jag att jag skulle plugga, sen ska jag möta upp Johan på stan när han slutar, så vid kvart i 1 tror jag vi skulle mötas...hur lätt är det att komma ihåg när han väckte mig vid 4 imorse och sa när han slutade?
Ska ju ta å hämta mina glasögon då..skulle tro vi går lite på stan sen oxå.
Men innan jag gör ngt annat ska jag bara sitta här och ta det lugnt, läsa bloggar å nyheter å allt sånt.
Kram

detta väder

Ena stunden öser det ner för atts en vara sol..lustigt väder..
När jag åkte hem var det nästan mörkerkörning som gällde...=) kanske inte riktigt..men ändå=)
Va skönt att komma iväg idag och inte sitta ensam hemma hela dagen.
Telefonen gjorde mkt väsen av sig idag, en massa sms, Johan ringde å bara väntade på att de ju borde ringa från optikern...har ju gått 3 veckor idag som de sa det skulle ta.
Vid 4, då har man ju gett upp, tror inte de ska ringa, men det gjorde de, men hade ingen lust att ta stan idag, så hämtar dom imorrn. Blir man ca 3500 fattigare..men men..Ska jag bara försöka vänja mig vid glasögonen sen oxå..att det klämmer bakom öronen, att glasen blir skitiga HELA tiden, att det är JÄTTE jobbigt när det regnar med alla regndroppar, att det är hopplöst att öppna en ugnslucka då det immar igen, immar igen gör det oxå om det är kallt ute och man kommer in, eller går in i en simhall eller dyl. Svar ja, jag har haft glasögon, men det var länge sen, på den tiden hade jag för bra syn, så hade glasögon för att dämpa synen för att slippa huvidvärk..Nu får det bli för atts e bättre och slippa huvudvärk för det...
Men alla de där grejerna, man vänjer sig, jobbigt i början, men sen blir det vardag av det lixom.
Å så det "värsta" är väl att man ska vänja sig vid ett nytt utseende...man ser ju lite annorlunda ut med glasögon...Men man vänjer sig vid det me till slut.
Johan kommer hem om ca 1½ timme, tänka fixa lite varma mackor till dess, å varm choklad=)

Hoppas att ni haft en bra dag kära läsare.
Min blev ju bra, slapp laga mat ensam, slapp äta ensam, slapp sitta ensam helt enkelt.
Å så är det ju ganska mysigt när mamma har alla barnen oxå=)
Tack för att jag fick komma=)

Ska ta å läsa lite bloggar och nyheter å sånt nu och sen kolla på halv 8 hos mig.
Ha en bra kväll.
Kram

dagen räddad

Tar och åker till mamma och pappa en stund, får mig lite mat och sällskap=)
Skönt att slippa sitta ensam hela dagen ju...
Å har ju bilen hemma, perfekt är det, då tar man sig från punkt A till B ganska fort=) Å slipper vara ute om det börjar ösregna igen..för det gjorde det nytt...jätteösregn, men nu skiner solen igen..lustigt det där..



Plugga, det får jag se sen om jag fixar med när jag kommer hem, annars får det faktiskt bli imorrn. Är ju ensam hemma hela förmiddagen imorrn, så då finns tid oxå ju.

Är glad att jag inte är i valla...fy för att vara där när det helt plötsligt kommer en rejäl skur...Bli sjuk å allt...ne, det klarar jag mig faktiskt utan.
Ha en bra dag kära ni.
Kram


Otäckt

Mord här i Linköping i natt...Tycker sånt här är otäckt...
Och tycker synd om anhöriga till denna unga kvinna.
Att det alltid ska finnas idioter.

Nog om det.

Känner på mig att det här kommer bli en trist dag...inge vidare väder ute alls...ena stunden skiner solen, å så kollar man ut 2 sekunder senare och det är typ svart ute...
Det svänger fort..
Idag är det 3 veckor sedan jag beställde mina glasögon, de sa att det skulle ta ca 3 veckor innan de skulle komma, så de borde ju ringa idag eller inom de närmsta dagarna...Men det ska väl dröja...min vanliga otur...

Johan är iväg å jobbar nu...han kommer hem först vid 8 tiden...Men imorrn slutar han iaf tidigt=) Skönt det, då får man träffas lite.=)
Undrar vad man ska äta idag...ska ju laga mat till mig själv, å äta själv å hela den den där proceduren, som jag inte gillar...Men, finns inte mkt mer att göra...

Skulle behöva städa oxå...Hur kan det bli så dant på så kort tid när man bara är två som bor här??
Det måste komma upp nån hit när vi inte är hemma och stöka till...å typ slänga ut en massa dammråttor...hur skulle de annars hinna klunga sig på så kort tid?
Är ju tur man inte har så dant som de alltid har på rent hus iaf...
Igår kände jag att soc skulle kommit och tagit barnet ifrån dom, en hälsofara för en liten tös på 7 månader att bo i den där skiten ju... Kan inte säga annat än att man blir ARG!!
Jaja, har väl klagat färdigt för nu...=)
Kram på er.

God morgon

Oj vad jag är trött idag..som vanligt...Men vaknade när Johan gick upp vid 7. Inte för att det är jätte tidigt, men kom inte till ro igårkväll förrän klockan var typ 1..
Men jag har ju hela dagen på mig att ta det lugnt=)
Inga planer för idag, ev sätter jag mig och pluggar, annars gör jag det imorrn.
Egentligen är det skola idag, frilufsdag...Inget för mig så jag struntar i att gå...Inget jag lär mig ngt på, så då skiter jag i det..sitta och grilla i valla, det klarar jag mig bra utan...
Så, det är ju helg för min del=)
Inte så mkt att uppdatera just nu..
Kram

Träning

Tog å åkte och tränade en liten stund, det blev bara 45 minuter, men de var intensiva istället=) Å så en promenad med gåstavarna blev det ju oxå..en bra dag=)
Nu klockan 8 blir det rent hus och sen får vi se om det inte blir sängen...vet, vi lägger oss alltid så tidigt..men det är ju skönt att sova ju=)
Blev iaf inte så lugn kväll/eftermiddag som vi först tänkt oss, men skönt att komma iväg å träna lite ju...=)
Den lugna kvällen får börjar nu istället.
Kram

Inköpen

Lovade ju igår att jag skulle ta bilder på det jag köpt...å tänka sig, minnet är i behåll=)



Salt och pepparkvarnarna=)



Löparen, fast den är ju så klart lång så där som en löpare är..



Servetterna...tog dom i all hast för att få upp till summan, men ganska fina ändå=)



Å så 2 st tabletter...

Ska ju även på klassfest nästa fredag...så passade på att köpa lite gottit=)



Annars idag då, skolan, grupparbete på förmiddagen som vi nästan blev klara med, ska renskrivas och lite, men känns jätte skönt att kommit så långt=)
Efter lunchen var det dax för strudiebesök, ca 1 timme, sen kom Joha och hämtade mig så vi kunde åka hem till hans föräldrar och fika lite=)
Å så blev det ju systemet oxå, å nu är vi hemma=)

Ska ta oss ut på en promenad med gåstavarna å sen bara ta det lugnt..=)

Ha en bra eftermiddag och kväll.
Kram


God morgon

Ett sent inlägg...men det är bara för att jag får skjuts av Johan till skolan då han ska hem till sina föräldrar över dagen.
Så skolan idag mellan 8:30-15, grupparbete först och sen nått studiebesök på eftermiddagen.
Det går säkert fort...Inget jätte jobbigt, eller förmiddagen kan ju alltid vara lite jobbig, men studiebesök brukar ju vara ganska softa att gå på=)

Inget vidare väder idag, grått och trist, blir säkert en massa regn...Å andra sidan så är det ju på tiden att all pollen försvinner, så regna på ett par dagar nu då, å kära regnet, se till att ta med all jäkla pollen...är trött på att ALLT är gult, det är så äckligt...

Ne, trots lite sovmorgon måste ju även jag göra mig iårdning och äta frukost, så är väl bäst att göra det.

Kram på er.

Regn

Då börjar denna dagen närma sig sitt slut...
Skolan först i ca 1 timme, sen åkte jag till mamma och pappa för att lägga mig och sola, 1½ timme var vad jag orkade, sen höll jag på att dö i värmen...men klaga det ska man inte.. För senare sen kom regnet...
Nåväl, Johan hämtade upp mig och vi åkte hem och lagade mat, blev erbjudna mat hos mamma och pappa, men Johan han ville hem...Hade dröjt nån timme med maten, men jag hade gärna väntat...men skit samma...
Åkte sen iväg till Ikano, köpte mordagpresent till Johans mamma. Köpte även upp det sista av våra presentkort på duka, då duka går i graven och blir servera istället, så köpte man inte upp presentkorten nu så skulle de ju inte gå att utnyttja sen...

Tänk på det om det är nån av er som sitter med presentkort på duka
.

Köpte oss salt och pepparkvarn, de kostar ju lite, 419:- st, men de var fina ganska enkla i trä.
Köpte även en fin löpare, 2 st runda svarta tabletter, som vi ska ha när vi sitter i vardagsrummet.
Å så för att få upp summan blev det en förpackningsevetter oxå.
Så över 1000:- gjorde vi av med där lite snabbt...vågade inte vänta längre eftersom det börjar bli tomt i butiken.

Snart nu ska vi kolla på halv 8 hos mig, funderar nästan på att gå och lägga mig sen, är sååå trött.
Johan skulle nog oxå behöva sova, han känner sig inte riktigt bra, börjar kanske bli förkyld...Eller som man skrämmer upp sig med nu att det skulle vara svininfluensan...Men så ska man inte tänka...

Kan ju ta bilder på det vi köpte idag, men orkar inte idag, får bli imorrn eller av på torsdag, påminn mig om jag glömmer..minnet är ju inte alltid riktigt med mig=)

Ha en bra kväll.
Kram

God morgon

Då var man uppe innan tuppen idag med...inte van vid det här..är ju hur trött som helst, det är tur solen är uppe iaf=)
Ser ut att bli strålande väder även idag, så efter skolan som inte kommer att vara så länge tror jag nästan det får bli till att sola en stund..=) Behöver lite färg.
Bara hoppas jag piggnar till lite innan jag lägger mig i solen i så fall, annars lär jag ligga och somna, inte så bra...
Eller göra som syster hade gjort igår, ligga allt för länge och bränna sig...Man ska smörja in sig om man ska ligga och pressa, syster yster, lyssna på det nu! =)
Ne, ska kolla runt lite och sen få i mig frukost, härligt, har en drickyoghurt i kylen, så frukost går fort att fixa...Eee, jag vet att det egentligen inte är tillräkligt mkt till frukost...Men det får duga ändå..
Kram

SOL

Det är så härligt väder ute=)
Va ju först till skolan en kort stund, pratade lite om betyg och hur länge jag går i skolan i höst, veckan 46 blir min sista vecka..Sen är jag färdig usk, så härligt=)
Efter sen gick jag ner mot stan, väntade på syster å sen satte vi oss i solen och väntade på att butikerna skulle öppna.
Hittade vad vi skulle, så skönt, hata att köpa presenter när man inte vet vad man ska köpa..
Sandra skulle hem till mamma å pappa för att lägga sig och sola, lät ju härligt, men jag åkte hem, Johan dyker väl upp snart och då blir det till att åka och handla..fylla frys och kyl lite.=)
Det är väl min dag det, när vi kommit hem från handlingen lär det bli en promenad i solen, bäst att passa på att få lite solstrålar på sig ju=)
Kram

Måndag morgon

Det är toppenväder...Kanske inte jätte varmt ute än, ca 9 grader, men helt klarblå himmel...=) Underbart att vakna till, skulle vara fint väder idag oxå=) Lycka när det blir som de sagt...eller nåja, är ju bara tidig morgon än så länge, man ska väl kanske inte säga allt för mkt...
Faktiskt sovit lite bättre i natt, inte vaknat lika många gånger, Johan har snarkat lite mindre än han brukar.. Inte för att han hållt sig helt ifrån det, men glad för såna nätter då jag kanske bara vaknar 5 gånger istället för 70! Stor skillnad...
Blir det iväg till skolan om ett tag sen då...för de där 20 minuterna...Men skit samma, fint väder och inget kan få mig på dåligt humör..där ljög jag ju...ups...Men ni förstår iaf vad jag menar=)
Eftersom jag kom upp direkt när klockan ringde så har jag idag gott om tid att läsa bloggar å till och med lite nyheter innan jag äter frukost..Härligt=)
ha en bra dag.
Kram

Dagen

Blev ju då hämtad av mamma å pappa, men vi tog oss en promenad innan vi åkte vidare hem till dom.
Åt mat där, satt å pratade en massa, tog en promenad till, fikade och sen blev det tv: en liten stund innan Johan kom och hämtade mig.
Imorrn är det super duperkort dag i skolan, 20 minuter...8:30-8:50...ska bara ha ett individuellt samtal...känns väl lite så där att åka in för 20 minuter, men måste ju ha såna där samtal oxå, så bara åka in och se glad ut=) Ska ju prata om hur hösten ska bli.
Efter sen ska jag möta upp syster så vi kan gå på stan och köpa ngt åt en kusin som konfirmeras nästa söndag.
Imorr sen slutar Johan tidigt, så då passar vi även på att åkt till city gross och gör vår stora månadshandling...Så fort pengarna när kontot är det dax att göra av med dom...
Ne, ska ta å skriva räkningarna kanske, så vi kan skicka in dom imorrn...Vi är ju lite gammaldax vi å skriver räkningarna på sånt där papper och skickar in...
Kram på er.

Dagen är räddad

Mamma å pappa kommer hit, tar å går en promenad å sen åker vi hem till dom och äter mat..
Härligt att slippa sitta ensam hela dagen igen..=)
Så det blir min dag idag, inte sitta och kolla en massa film som det så lätt annars blir..
Kram

God morgon

Söndag redan då...Vad tiden går..
Har inga planer för idag heller...Johan åker snart och jobbar å kommer hem vid halv 7 eller nått idag...Så är ju hela dagen ensam idag igen..Men det får gå..Något hittar jag säkert på.

I natt har jag varit helt hysterisk..jag är så trött på att Johan alltid snarkar HELA nätterna...Nån som har ngt tips på hur jag ska få tyst på honom?

Kram

1 timme kvar

Tårarna och vad det nu var försvann på några minuter efter att jag publicerat förre inlägget..
Ca en timme kvar tills Johan kommer hem nu=)
Ca en timme kvar tills det är Robinson.
Ca en timme kvar tills det blir mat=)
Blir klyftisar och lövbiff här ikväll...=) Ev tar jag mig lite lite vin oxå=) Johan får dock inget dricka, han ska jobba imorrn...IGEN..stakarn gör inget annat än å jobbar...
8 dagar i rad...det är vad han har gjort sista tiden, jobba 8 dagar, ledig 1...Är ju trevligt när lönen dimper ner, men trist att aldrig få träffa honom...=( Längtar tills jag är klar med skolan och oxå kan jobba en massa, då slipper Johan jobba ihjäl sig...då klarar vi oss ändå...Fast lustigt nog verkar Johan inte lida av att jobba så mkt, han tycker att det är så kul...hum...jag säger till honom att han faktiskt inte behöver, vi klarar oss ändå..men han vill..
Ska bli skönt när vi åker till Danmark, då får jag ha Johan hos mig i en hel vecka...=)
Sen jobbar vi båda två resten av sommaren...får väl se om våra scheman går ihop sig ngt...Jag jobbar ganska många långa dagar och är ledig relativt mkt, så förhoppningsvis så får vi lite tid tillsammans...Mer än den veckan vi är i Danmark..
Ska försöka ta oss iväg nån stans, nån hotellnatt eller två...Göra ngt mer av sommaren...Men det beror ju som sagt på hur våra scheman går ihop..










Hehe..♥




Å vad jag älskar dig ♥

Ne, ska väl ta å sätta igång ugnen nu snart...så maten är klar tills Johan kommer...

Ha en bra kväll.
Kram

Känslig?

Just nu, kom en svacka...allt bara känns jobbigt, tårarna rinner, varför?
Kommer i såna svackor ibland, de brukar vara kortvariga tack och lov, men måste väl ändå bero på något?
Vilket fall så känns allt just nu så meningslöst, det känns som inget funkar alls, jag känner mig värdlös å jag vet inte allt.
Jag som har det så bra varför känner jag så?



Träningen då?

Det känns så fel..är ju ALLTID och tränar på lördagsförmiddagen..men inte idag, de har stängt..fattar inte alls varför..att det var stängt i torsdags var en sak, men idag, en helt vanlig lördag, finns ingen logik i det..
Än så länge har jag iaf gått runt och plockat lite i lägenheten..ser lite mer städat ut på så sätt iaf=)
Kollat på berg flyttar in har jag oxå, höll mig inte vaken till det igår..trött som jag alltid är=)
Solen har börjat titta fram nu, är ju alltid härligt, slippa se alla dessa gåa tråkiga moln, fast det på ngt sätt är lite mysigt att höra regnet smatra mot fönstrena...Men att gå ut i ett sånt väder, det vill man inte, mkt hellre i vädret som är idag...=)
Har så jäkla ont i magen, fortfarande, magvärken borde vara över för flera dagar sedan...Jobbigt värre..men går väl över...
Känns lite ensamt att sitta här nu, å än är det MÅNGA timmar kvar innan Johan kommer hem, han kommer typ vid 8 ikväll...
Saknar dig ♥

Ha en bra middag/eftermiddag nu.
Kram

God morgon

Lördag redan då..
Johan ska snart åka iväg och jobba...jag blir kvar hemma...tråååååk..men men, å inget fint väder är det, trots att de sa det igår..metrologer går inte att lyssna på, så är det bara..
Får väl bli en massa film idag..å så den där städningen som VERKLIGEN behövs...men finns orken för den? NEJ!! Men innan helgen är slut så ska det vara städat..så är det bara.
Det är morgon/förmiddag och inget har ju än så länge hunnit hända, så återkommer med längre uppdatering senare.
Kram

tråk

Ser det inte trist ut...
Dock går det ju inte så bra att fånga regnet...men ja...tråkväder...



Ge mig istället:



Det var mkt bättre det...=)


huvudvärk

Har en oerhörd huvudvärk..
Mamma ringde förrut och frågade vad vi hade för väder..nja, någorlunda, mulet men inte mkt mer än så..
Dom hade haft åska å grejer...Direkt när vi hade lagt på kom det så klart hit oxå...av med dator å allt...vill inte att det ska slå ner i dator å tv å allt...
Efter nu regnar det för fullt och jar fick en så extrem huvudvärk...sååå jobbigt är det..Vore skönt att somna en stund...men då piggnar jag ju aldrig till, jobbigt värre. Men skönt vore det=)
Johan slutar om ca 4 timmar...=) Ärligt talat så har dagen gått jätte fort idag, är väl för att det blev några timmar med plugg förrut, mkt tid som gick då=)
Hur jag ska spendera tiden nu vet jag inte, blev sugen på att baka när mamma nämde det, men känner ändå att jag inte orkar..bara tänker på all disk det blir..
Kram

Fri=)

Satte mig och pluggade efter att jag följt med Johan ner till bussen.
Trodde aldrig att jag skulle orka plugga klart..hade ändå en del att göra...
Suttit i ca 3 timmar och är klar=)
Allt är utskrivet och klart, det känns underbart...
Så nu ska jag inte gör ett skit mer idag...=)
Tänkte jag skulle slänga mig i soffan å kolla på film, hur skönt är inte det efter dessa timmars plugg lixom=)
Är lite bättre väder ute nu oxå, imorse verkligen ösregnade det..inget mysigt alls...men nu ser man till å med solen sticka fram då och då, så ska väl ta mig ut på en promenad oxå...men det hinner jag allt..har ju typ hela dagen kvar..
Måste fixa mig ngt att äta oxå..Kanske skulle göra det nu, börjar bli bra hungrig...mycket energi som gått åt..=)
Kram på er.

Kortis

Får bli en kortis då tv:n börjar om några minuter..
Åkte iaf hem till mamma efter att jag lämnat av Johan, åt lite mat och sen åkte vi till tornby...Blev inget köpt än lite smått på maxi..men roligt att få komma iväg lite iaf.
Sen åkte vi hem igen och satte oss i solen en stund, skönt=)
Gick in och babblade lite.
Roligt att slippa sitta ensam hela dagen, det blir det tillräckligt av i helgen ändå.
Men Tack mamma för sällskap=)
Det var min dag lite kort.
Nu blir det halv 8 hos mig och sen forsätter väl tv:n tills jag somnar=)
Ha en bra kväll.
Kram

God morgon

Kristhimmelfärd idag..=ledig=)
Funderade på om jag skulle plugga idag, men gör det imorrn istället, så när Johan åker och jobbar åker jag till mamma ett tag, pappa jobbar och Johan jobbar så då kan ju mamma å jag ha lite sällskap.
Förmiddagen nu blir väl lugn, som vanligt=)
Sovit ganska bra i natt, fast vaknat några gånger, tankarna kommer upp...Men det är skönt att begravningen är över och man kan gå vidare nu, faktiskt.

Det är så typiskt, det var jätte fint väder när man vaknade, jag tänkte direkt SOLA=) men så kom molnen...varför är det alltid så fint först på morgonen för att sen bli mulet? Det kan man fråga sig..

Ska ta å få i mig lite frukost nu.
Kram

Fin begravning

Det blev en jätte fin begravning som verkligen speglade farfar.
Skönt även att denna dagen är över, det är trots allt en mycket jobbig dag.
Är trött och tänker inte skriva mer än så idag.
Kram

Det som inte fick hända..

..hände så klart..
Skulle dra på strumbyxorna...å så går det universums störsa maska...
TOTAL PANIK!!
Hittade några gamla som egentligen är för små! ok vid benen och så..men de slutar lite för långt ner och gissar på att de kommer åka ner ännu mer...Jag är så ARG!! LESSEN!!
Såna där saker som bara inte får hända precis innan man typ ska iväg...
Får väl skylla mig själv för att jag inte köpte 2 par..
Nåväl..är klädd nu iaf..fast allt känns fel, känns felklädd, å obekväma strumbyxor...Det jag egentligen borde tänka på är väl farfar, men tänker mer på kläderna, helt fel egentligen...
Ska försöka att inte tänka mer på kläderna, jag är svartklädd och det får duga, farfar var aldrog noga med ngt, så sitter han där och tittar ner på oss så gör det säkert inte honom ngt att stumbyxorna är påväg ner för benen och att JAG tycker att kläderna känns fel..
Borde även njuta av att solen är framme igen. Det blir ju som man ville då.
Ska ge oss iväg om ca en halvtimme...ska försöka vänja mig vid strumbyxorna och kanske kanske försöka tänja på dom liiiiiiiite mer, så de inte glider ner, men inte för mkt, vill inte riskera att det går en maska på dessa oxå...då vet jag verkligen inte vad jag gör...



Tråkväder

Nu kommer regnet...så trist..kunde det inte fått vara fint väder idag?

Fått lite grann gjort..
Sutte i telefon i en evighet kändes det som..dessa köer..ringde ju iaf akelius..vi fick hem en räkning där det stod restskuld på för en parkering..öö?? Vi som betalat allt ordentligt, fick ju ta å ringa dit då da, hon skulle kolla upp det här, men vi skulle inte betala den just nu iaf. Hon skulle kolla upp och höra av sig till oss nästa vecka..Undrar varför det måste dröja så? Krånglar dom sen så blir det hyresgästföreningen..Men tror inte det kommer att krångla, väldigt bra att prata med var hon.
Sytt lite i klännigen jag ska ha idag har jag gjort oxå..
Kom på att jag nog behöver ringa csn oxå..orkar jag idag? Sitta i ännu mer kö? Får se..
Måste ta å stryka lite oxå..såg att klännigen inte skulle skada av några dra med strykjärnet...

Å så för att tjata lite..
JAG HATAR REGNET...iaf just idag...
Kram

God morgon

Jag vaknade vid 7 idag, då sken solen så fint och det var klarblå himlel, hade varit fint med en fin dag, men så nu, knappt en timme senare är vädret inte alls så fint...Tråkigt..
Är verkligen såå trött, som vanligt..men har inte riktigt ro till att sova..så kan det vara..
Ska idag innan Johan kommer hem styka till hans byxor.
Ringa ett samtal till akelius som ska krånga.
Å så fixa nån mat.
Har egentligen en massa att plugga, men det gör jag inte idag, det får allt vänta tills imorrn eller så..
Å där tog hjärnverksamheten slut..
Har ju inget hänt under natten lixom, å dagen den blir ju i princip förbereda sig inför begravningen...Hoppas att det inte går en maska i strumbyxorna när de ska på och sånt där..
Ha en bra dag.
Kram


Dumma huvud

Den här dagen har snart gått, och mkt har inte blive gjort..
Skolan till 12. fick tillbaka "provet" VG på det, så känns jätte bra=)
Efter mötte jag upp Johan på resecentrum och gick ut tills hans jobb för att hämta bilen.
Hem det bar, jag la mig och sov, en fruktansvärd huvudvärk..Vi ska ta å laga lite mat nu strax..börjar bli bra hungrig..
Kvällen kommer bli lugn framför tv:n skulle jag tro, har fortfaramde en fruktansvärd huvudvärk, men ändå något bättre än förrut...
Har inte så mkt att uppdatera eftersom det inte hänt så mkt.
Imorrn blir en tung dag, begravning då..Måste fixa till min klänning, men gör nog det imorrn förmiddag då begravningen är först 15.
Ska se hur det går för Johan med maten.
Ha en bra kväll.
Kram

Tisdag

God morgon!
Sista dagen i skolan för min del idag...
Ingen lust alls att gå idag...Har SÅÅÅ ont i magen, och är så trött så jag vet inte vad...
Somnade om flera gånger efter att klockan ringt...Tur jag vaknade igen efter typ 5 minuter, kunde lika gärna somnat om och sen sovit till 9 eller nått ju..Aja, nu är jag ju uppe och ska försöka få i mig lite frukost efter en dusch..
Det är så grått och trist ute idag me, tror inte att det regnar just nu, men det vet man ju aldrig hur det blir..

Idag får vi tillbaka proven i skolan, spännande och se om man klarade sig eller om det blir ngt man får göra om.
Slutar 12 idag, ska bli skönt, kommer dock få ett arbete som ska vara klart nästa tisdag, får väl se om orken finns att göra det idag eller om det blir en annan dag.
Nu måste jag ta och göra mig iårdning.
Ha en bra dag.
Kram

Hemma

Hemma från skolan, regnet total ÖSER ner...så trist det är.. Var nog fler som tyckte, eftersom det var ytterst få som ens kom..
Ska snart ner och ta upp sista tvätten..otur man har...han hem innan det var klart=)
Sen blir det snart att ge sig iväg igen då, ska stoppa i mig ngt litet innan bara..för efter när vi e tillbaka hos mamma å papa igen efter sjukhuset så har pappa fixat lasagne..det va länge sen vi åt det, så mums vad det ska bli gott=) Skönt att slippa laga mat oxå får man väl erkänna=)

Min axel gör lite ont idag...den är nog kanske inte riktigt 100 än..kände lite i lördags när jag va å träna, å känner kanske lite idag efter igår när vi gick med stavarna..Men skit samma, får stå ut..inte lika illa som när det var som värst iaf, nu är det mest att det känns lite, då kunde jag ju inte ens röra armen typ..

Ne, tvätten nu då, så vi inte kommer ner försent..
Kram



God morgon

Om den är så god det vet jag inte...ont i magen och det är så grått och trist ute..kommer säkert komma regn när som helst..
Ska iväg till skolan idag en timme, prata lite om vad vi gjorde förre veckan å så, sen blir det hem å hjälpa Johan med tvätten om det finns nån kvar när jag kommer, sen å hämta mamma å upp till sjukhuset, sen blir det nog bara lugnt.
Måste iväg å köpa svarta strumbyxor oxå, tills på torsdag.
Å om inte regnet öser ner så blir det framåt kvällen även promenad med stavarna.
Ha en bra dag nu=)
Kram

Helt slut

Har precis vare ute på en timmes promenad med våra gåstavar..trodde inte det skulle vara så jobbigt som det faktiskt var.. Men det är bra, känns att det ger MYCKET mer än bara en vanlig promenad=)

Åkte hem till mamma idag för att sola, han ligga typ 20 minuter innan det var så tjocka moln att det var svinkallt att ligga där..bara att gå in å klä sig igen..synd, då det var klarblå himlen när jag åkte hemifrån.

Blir väl att slänga sig framför tv:n nu, blir säkert där hela kvällen, tills det är dax för sängen=)
Imorrn är det skola en timme, sen hem å äta för att sen åka och hämta mamma och följa med henne upp till sjukhuset.

Nu byta om till myskläder å sen soffan=)
Kram

God morgon

Då var det redan söndag..
Är så trött idag, så sket i allt vad ställa klockan heter och gick upp när jag vaknade, för ca 15 minuter sedan, ganska ovanligt att jag sover längre än till 9..längre än till 8 till å med..Men skönt att få sova, om jag bara kunde vakna pigg då oxå..
Vet inte riktigt vad som händer idag, inget planerat alls..
Mamma frågade igår om jag inte ville komma och sola idag med, men är tyvärr är det inte riktigt väder för det. Synd att det aldrig blir som man vill.
Men ska nog få dagen att gå ändå, man hittar alltid på ngt.=)



Dagen

Har inte hunnit med någon uppdatering idag..
Åkte och tränade först på morgonen, för att sedan åka hem och få i oss lite mat.
Åkte sedan till mamma å pappa, jag la mig för att sola och Johan tvättade bilen. Blev kvar där ett tag då mamma rakade av Johan håret oxå.
Sen åkte vi hemåt, eller vi åkte och kollade lite gåstavar först..blev varsitt par från maxi.
Nu ska vi slänga oss i soffan för att kolla sunes sommar=)
Några bilder orkar jag inte fixa idag, ni får ha överseende med det.
Kram

Kväll

Vi gjorde oss en ost och skinkpaj till kvällsmat, mums så gott=) Å så blev det ett glas vin till det. Så nu är jag mer än nöjd för ikväll=)
Snart börjar så ska det låta..då ska vi sitta och sjunga=) Enda gången jag får höra Johan sjunga=)
Efter tror jag det får bli sängen, är sååå trött ikväll..
Ska ju upp imorrn å träna ju..
Ne, tror det börjar nu.
Ha en bra kväll.
Kram

Fått lite gjort

Jag är ju typ den lataste människan på denna jord..men trots det måste man ju göra lite ibland ändå..
Så plockat undan en massa har jag gjort...fattar inte varför man sparar på en massa reklam som sen blir liggandes på både soffbord och köksbord..å en massa andra saker...men allt sånt är borta nu=)
Står liiiite liiiite disk, ska ta den innan Johan kommer hem, skönt att ha bort den.
Har rengöringsmedel i toan som får stå en stund, luktar så gott av äppledoften=)
Dammat av lite har jag=) Vare på en promenad.
Pluggat har jag oxå gjort, så nu slipper jag tänka på det under helgen..=) Skönt=) Tog så kort tid så det hade vare väldigt onödigt att vänta med dom..
Johan är hemma om ca 1½ timme=) Så skönt att snart slippa sitta här ensam. Fast denna dagen har ändå gått HUR fort som helst..=)
Det är fortfarande soligt ute, men det blåser och är inte så himla varmt, det är lite trist, men man får vara glad så länge solen är framme iaf=) Ska inte klaga, även fast jag skule vilja ha det lite varmare.

Om 4 veckor och 1 dag åker vi till Danmark, längtar sååååå mycket, en vecka ledigt och då få åka till favvostället, kan inte bli mycket bättre=)



Så härligt=)

Ne, kanske borde ta tag i toaletten...å sen disken så jag blir klar nån gång...
Kram






Fredag

God morgon!
Soligt ute, så härligt..fast bara för att jag skriver det kommer nog molnen in snart..

Igår då..
Skulle ju träffa nya chefen, fast när jag kom dit var hon inte där, men fick prata med samordnaren istället, fick schema å så=) Bra schema måste jag säga, är så nöjd, första perioden jobbar jag ca 68%, så då är jag ju en del ledig, andra perioden jobbar jag 100%, men många långa dagar då, så ändå en del ledigt, så jag får sommar trots att jag jobbar.=) Är så nöjd och allt känns jätte bra=)
Efter åkte jag ju ut till ikano med syster, alltid lika kul att vandra runt där med henne, babbla en massa å kolla på en massa saker=)
Tack för att du ville följa med mig syster=)

Idag vet jag inte än vad som händer, ska väl passa på att vara ute en del och njuta av solen, om den stannar kvar vill säga..Vid 4 kommer Johan hem..så hel dagen ensam..lite trist, men sånt man får ta.
Ska väl ta å plugga lite oxå, inte mkt att göra så lika bra att sätta sig med det några minuter så är man av med det sen=) Slipper jag sitta i helgen.

Nu ska jag som vanligt ta å läsa lite bloggar innan det är dax för frukost.
Kram

imorrn

Tar å uppdaterar imorrn.
Soffan som gäller å sen sova.
Kram

Dax då

Snart dax att bege mig iväg till Ullstämma då...
Är lite smånervös, behöver jag ju inte vara, är ju ingen intervju eller så ju..men ändå lilte nervöst, ska ju träffa nån jag aldrig träffat innan som dessutom blir min chef under sommaren..Är väl det som gör en lite nervös...
Får hoppas att jag hittar henne oxå..hehe...hon skulle hålla koll efter nån som såg lite virrig ut..hum..är väl bäst jag inte ser allt för självsäker ut när jag kliver in där då..=) Om inte annat kan ju jag fråga efter henne oxå..Sånt där löser sig ju alltid, så fattar inte varför nervositeten kommer, jag försöker å försöker koppla bort den..

Inget regn har det kommit än iaf..solen har till å med tittat fram lite då och då..Men lita på en sak, nu när jag ska ut, då kommer regnet..varför skulle jag ha sån tur att jag slapp det lixom? Sånt händer inte.

Ne, ska väl ta å göra mig iårdning lite.
Kram

Torsdag

God morgon!
Då var det torsdag redan.
I natt vet jag inte vad...somnade i soffan runt halv 10, vaknade vid halv 2 och satte mig vid datorn!! eftersom jag var så pigg...smarta jag..blev ju ännu piggare så när jag väl la mig i sängen var det omöjligt att sova, dessutom snarkade Johan nått så fruktansvärt i natt, envis var han, han skulle ligga på rygg, å blir ju som värst då..
Somnade iaf runt 4 eller nått sånt..
Har väl egentligen sovit timmarna jag behöver, men hade ju inte skadat om de hade varit sammanhängande..

Idag blir det ju då iväg till Ullstämma och träffa chefen, hoppas på att få schema oxå..kunde vara skönt att veta så här pass långt innan, veta när man är ledig å sånt..lite att ställa in sig på=)

Efter att jag träffat henne, som nog inte lär bli så länge, då hon typ klämde in ett besök av mig mellan en massa annat, så ska jag ta bussen ner till resecentrum å möta uppå syster för att åka ut till tornby..=)

Det är tråkväder ute idag, så grått och blåsigt, inget regn än, vad jag vet iaf, men det kommer säkert=( Lagom tills jag ska ge mig ut..så där som det brukar vara ju..

Ska få i mig lite frukost å sånt nu tänkte jag.
Kram

dessa rubriker

Tiden går sååå fort ju..Var har denna förmiddag tagit vägen?
Nåväl, ska snart äta lite lunch, blir pasta och köttfärssås sen igår, sen blir det iväg till cloetta center för att möta upp Terese och sen gå på hjälpmedelsmässan en stund..
Sen tror jag att jag åker hem å gör ingenting...eller kanske städar lite..=) Eller vad det nu kan tänkas bli av denna dagen.
Fortfarande ganska soligt ute, men det ska regna i eftermiddag...som vanligt, aldrig att det kan få vara fint en hel dag..börjar bli lite less på det..
Går bara i skolan i 4 veckor till, sen åker vi till Danmark, vore ju trevligt om det var lite varmt i havet när vi är där..så man kan bada lite..
För efter den veckan så är det ju jobb som gäller resten av sommaren..
Första 4 veckorna 68% de sista 4 veckorna 100%, så de sista 4 veckorna har man inte mkt liv=) Iaf inte Johan och jag tillsammans med alla våra obekväma arbetstider..men det får gå=)
Kommer kännas skönt när lönen kommer sen=)

Axeln är peppar, peppar mkt bättre idag, känner inte alls så mkt smärta och jag kan till å med lyfta saker idag, men jag tar det ändå lite lugnt så det inte blir värre igen.

Ne, om jag skulle ta å duscha av mig, å sminka av mig...skäms på mig som inte gjorde det igårkväll...ser just nu ut som en panda runt ögonen..=)
Äta mat ska jag oxå..är hungrig.

Kram på er.

God morgon

Orkade inte uppdatera igår..
va ju iaf iväg på ett par aktiviteter..en jättedålig å en helt ok.
Efter hämtade Johan upp mig och vi åkte och lämnade av våra nya däck hos mamma å pappa för att sen åka hem och laga mat..Kvällen går ganska fort kan jag lova..
Idag ska jag på hjälpmedelsmässan, blir vid 14 tiden...gå runt där nån timme innan denna veckan är slut...eller, ska väl ta å sätta mig å skriva ner lite om den här veckan oxå, men nått stort arbete blir det inte av det iaf..
Så fram tills jag ska ge mig iväg blir det nog bara lugnt..Å efter vet jag inte..det visas sig.
Imorrn ska jag iväg å träffa min nya chef, blir väl å få schema å kanske få tider för att gå brevid å så där.
Solen skiner än så länge, men tror det skulle bli som det blev igår, fint på förmiddagen och sämre på eftermiddan, men vi får se, vore ju skönt om solen ville vara framme hela dagen för en gångs skull=)
Nu blir det till å läsa lite bloggar å sånt=)
Kram

Tandläkaren

Hänger med Johan in till stan, då han måste till tandläkaren igen..
Han va där för inte alls länge sen, men bilderna de tog försvann, så han måste ta nya...Så då passar jag på att vandra runt i butikerna i några minuter, innan vi sen åker hem och fixar mat för att sen ge mig iväg till ekholmen.
Fullt upp hela tiden=)
Axeln då..den går till och från..vissa rörelser är pissjobbiga och gör jätte ont, och att bära ngt som väger lite går inte alls, men det gör inte längre ilka ont hela tiden lixom..igår bara värkte axeln HELA tiden, det gör den inte längre, så det märks att den är på bättringsväg, tack, tack..=) Troligtvis sträckt mig på gymmet eller så..Men så länge det går över så får man väl stå ut några dagar med värk då..inte kul å man känner sig mer eller mindre handikappad..
Sika ta å göra mig iårdning lite nu.
Ha en bra dag.
Kram

God morgon

Ska jag våga?
Det är fint väder...bara för att jag skrev så kommer det väl börja regna..

Igår åkte vi å köpte oss en ny skrivare..=)



Blev en HP multiskrivare med 5 separata patroner för bättre bilder, framför allt om man ska skriva ut kort=)
Har inte kopplat in den än, men den blir nog super bra=)

Johan han ligger fortfarande å sover, men jag kunde inte sova mer, vaknar man och är pigg så finns det inte mkt mening med att ligga kvar.
Hela förmiddan har man hemma idag, först vid halv 2 ska vi vara på en sån där aktivitet..se om det blir bättre idag..Hoppas får man göra iaf.
Annars händer inte så mkt idag, komemr sluta ganska sent, eller sent å sent, men runt 17:30-18 nån gång skulle jag tro..Men ska inte klaga, vi är ju i princip ledig den här veckan ju...Imorrn ska vi på hjälpmedelsmässan, blir väl nån timme där eller så, sen är det helg för mig=)
Kram på er.

Onödig dag

Då var man hemma igen...
Kändes så onödigt idag..
Det är nån slags äldrevecka, aktiviteter för de äldre helt enkelt, vi ska vara med och hjälpa till lite är det tänkt.
Va idag iväg på ett muséum, det var bara det att det var bara gamla som klara sig helt själva, fanns inget alls att hjälpa till med...Kändes helt onödigt och vi kunde lika gärna gått i skolan och lärt oss ngt istället..Men det är min åsikt det..Imorrn ska jag på 2 st aktiviteter med de äldre, se om det blir bättre då..För det känns så lönlöst om vi ändå inget behöer göra.

Axeln är det skit med...vet inte alls vad jag ska göra med den, rör jag den inte då och då så blir den stel, så måste tänka på att hålla den i rörelse..Men jobbigt då det gör ont..

Solen kom heller aldrig tillbaka, det är så där riktigt råkallt ute, 10 grader, grått och så blåser det, inte skönt alls..
Tänkte jag ska lägga mig en stund i soffan med en filt över mig, även värma vetekudden och lägga på axeln och se om det hjälper ngt.

Johan slutar om ett par timmar, skönt att ha lite tid tillsammans...
Men måste ju försöka fixa skrivare å grejer...
Ska hämta däcken och ladda över filer från denna datorn..sen görs nog inget mer idag...måste ju fixa nån mat oxå...

Vad jobbigt allt känns när man har så ont, smörjde med sån där salva man kan ta istället för värktablett, men känns inte som den hjälper ngt, gick ju ut för ett år sen oxå..kanske inte så lustigt om den inte funkar då..

Ha en bra eftermiddag.
Kram

God morgon

Måndag igen då..Idag skulle vädret heller inte vara ngt bra, men det är strålande sol ute=) Bara hoppas att det håller i sig=)

Då kommer uppdatering från helgen nu då..
Först kom vi ner till Tranås, chechade in på hotellet, badhotellet..=)
Efter vi lämnat av våra saker på rummet gav vi oss ut på "stan", det var loppis över HELA stan, så gick runt där lite, hittade en tupperware kanna för 25:- som egentligen kostar minst 200=) Är lite emot det där med begagnat egentligen, men den såg verkligen fräch ut.
Efter loppisen träffades vi alla 6 å gick och fikade.
Sen bar det ner till gymmet på hotellet=)



Hehe..ser inte ut som om Johan tar i så mkt va?=)



Det är iaf glada miner, min pappa=)



Syster och Johan bankar å slår..



Likaså gör mamma,



och jag...fin min va? Här tar vi allt på fullaste allvar=)



Ni ser, glada miner hela tider=) Anders här.

Efter gymmet gick vi igäg till spaavdelningen, badade lite och hade det skönt=)
Inga bilder togs där tyvärr..svårt att komma ihåg kameran alla gånger...
Tog oss sen en liten promenad genom en mysig park innan vi gick och åt.
Åt så gott, nån oxfilé med hallomiost (stavas?) rullad i nån god skinka, å så friterad bakpotatis till det..mumms så gott..alla utom pappa och Johan åt det, de år nån fläskfilé i filodegskorg med klyftpotatis.
Gott var det.
Under middagen fick mamma å pappa vår present, vi hade köpt en dag med MS Kind, de åker mellan Linköping och Rimforsa, mat får de så klart oxå. Får hoppas att det blir bra.
Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och vi gjorde vad vi själva ville.
Johan och jag gick ner till baren och tog oss varsin drink.









Sen när vi skulle tillbaka upp till rummet passade jag på att ta några bilder på det fina hotellet











En igelkott precis utanför hotellet, som blev jätte rädd när vi höll på att ta kort..Elaka vi..

Kvällen gick mot sitt slut och vi la oss för att sova.
Gick upp ganska tidigt och gick ner och simmade på morgonen i den varma basängen, måste typ vara 35 grader eller nått där, så simmade lite och sen bara låg och flöt och hade det skönt.
Synd jag missade att ta kort där nere, så fint och mysigt kan jag lova.=)

Sen blev det frukost så klart=)



Gott=)



Här sitter vi alla samlade, mummsar i oss en massa frukost å man äter mer frukost än man gör på en hel vecka typ=)

Efter frukost å så var det ju dax att börja packa å allt sånt där trist..





Efter vi checkat ut ville de andra gå promenad, jag var inte det minsta sugen, mest för att jag hade så förbannat ont i axeln..

Men gick en liiiten bit innan jag och Johan satte oss på en bänk..Kameran åkte fram och vi satt och dumma oss..=)









Tills slut kom de tillbaka och vi gick till bilarna och åkte hemåt.

Jag med mitt gnäll över axeln..men har man ont så har man, köpte tigerbalsam som Johan masserade in och idag känns det bra mkt bättre, inte bra dock, men STOR skillnad mot igår när jag typ inte kunde röra armen, fick ta hjälp av den andra för att lyfta armen typ..

Så kommer man hem och datorn gick inte att starta upp...SÅ glada vi blev då kan jag lova..
Men till slut så löste det sig..tack och lov...HUR skulle jag klara mig utan dator lixom?

Medans jag nu suttit med detta inlägg har solen gått i moln...att jag aldrig lär mig, ska ju inte söga att det är fint väder...
Idag sen i eftermiddag får jag se vad som händer..
Ny skrivare skulle behöva införskaffas, hämta däck hos mamma å pappa, lägga över allt viktigt i denna dator till mamma å pappas externa hårddisk för att sen göra säkerhetskopia av denna och sen formatera om den..
Vi får se hur mkt som hinns med och vad vi känner för sen i eftermiddag när Johan komemr hem.

Nu har jag suttit hör i typ en halvtimme, ska jag hinna läsa några bloggar är det bäst jag slutar skriva nu..
Tar lite tid när man ska ladda upp bilder...

Ha en bra dag.
Kram


Kort uppdatering

Orkar inte uppdatera just nu..
Helgen har varit HELT SUVERÄN=)
Tack mamma och pappa=)
Dock när man kom hem så var datorn HELKNÄPP och ville inte funka..
Axlen har jag SVINONT i..vet inte alls vad jag gjort, men ont gör den...
Så helgen som sagt toppen med mkt avslappning, god mat å allt..men sen kom vardagen fram på en gång..*suck*
Vet inte alls hur jag ska klara "skoldagen" imorrn..dra en rullstol kommer jag inte klara...men skit samma, det får lösa sig.
En ordentlig uppdatering med bilder å sånt kommer..men inte idag, utan när tid finns.
Kram på er.

Sol? Regn?

Den stora frågan är, ska det bli sol eller regn idag...
Det var så fint när man vaknade med klarblå himlel, nu skiftar det hela tiden, ensa stunden skiner solen och det är jätte fint, andra stunden är det typ kolsvart ute..
Vad ska man ta med för kläder då??
Paraply är väl iaf bäst att packa ner i väskan..Slippa bli så förskräckligt blöt om regnet skulle komma iaf..
Ville ju att det skulle vara fint väder idag ju, skulle ju vara det i helgen...
Ska man göra som vissa människor gör..skälla på metrologerna och hota dom...ee..hjälper nog inte, är ju inte så att det är de som betsämmer vädret..men kunde vara trevligt om de nån gång kunde ha rätt..
Man får lita på sig själv istället..man tittar ut och ser hur vädret är..

Det mesta är packat nu...tandborste å sånt kvar..men det får vänta tills vi åker så man kan borsta av gaddarna..=)
La mig i badet nu på förmiddan...så skönt=)
Kanske att det irreterar vissa grannar att man börjar spola en massa vatten relativt tidigt på en lördagsmorgon..Men ska jag vara helt ärlig så skiter jag i det..kan de störa på kvällar och nätter kan vi störa på morgonen..
Eller hur??

Hoppas ni får en trevlig helg.
Kram

Vår knäppa "vän" har lämnat oss

Ja...kanske inte så allvarligt...
Men nu dog vår skrivare...
Den har kämpat in i det sista, den har krånglat och vi har varit arga.
Den har blinkat och haft sig trots att den varit avstängd, den ville säga oss ngt, men vi kunde inte förstå vad.
Det sista blinket fick vi se nu för ca 10 minuter sedan, sen ville den inte mer...
Vår skrivare är ett minne blått som nu kommer att begravas med alla andra skrivare som inte heller orkat mer.


Den JÄVELN gav oss i arv ännu mer utgifter..











God morgon

I natt har det regnat nått oerhört, slutade nån gång vid halv 5 och nu börjar det bli fint väder med blå himmel å allt..Får verkligen hoppas att det blir bra väder nu.
Blev ganska tidigt att gå upp...vaknade och kunde inte somna om, å så vaknade Johan oxå..Är egentligen ganska trött, men vad gör man när man inte kan sova längre?
Det som ska göras nu är iaf att duscha och packa och få i oss lite frukost.
Diska upp disken sen igår ska göras oxå, den kan inte stå..Tänk vad skönt om man hade tagit den igår kväll, men det gör vi typ aldrig, sköljer av disken och sen tar den nästa dag, gör vi typ alltid..
Ska ta å kolla lite bloggar å så dock innan jag sätter igång.
Kram

God natt

Har nu kollat på så ska det låta, och Johan ska försöka hålla ögonen öppna för att kolla färdigt hockeyn...det lär inte gå bra..han sover redan..hehe..=)
Jag är iaf hur trött som helst jag med, så ska ta å stänga balkongdörren, släcka ner och sen gå och sova så får jag se om jag får med mig Johan till sängen eller om han är lika envis som jag brukar vara å ligga kvar i soffan... Han kan ju faktiskt kolla på tv:n i sängen oxå..
Imorrn sen blir det upp å packa..orkade inte riktigt det ikväll..men är ju inte så mkt att packa för en natt, går fort=)

God natt på er.
Kram

Vår nya stol

Blev då en ny datastol, men ingen av dom som jag visade förrut..de var inte sköna alls å kändes som värsta skiten typ..gnissla å hade sig...Blev en från ikea..

Bildespel hur Johan satte ihop den följer..













Den var inte så svår att få ihop..man väntar sig ju alltid det värsta när det är ikea annars=)
Tycker kanske inte att den är jättesnygg, men den är skönt, väldigt skön för det priset, 645:-
Hittade en som var HUR skön som helst, men att ge 2300:- hade vi ingen lust till, blev lite för mkt pengar på den...Men den här duger bra åt oss..får hoppas att den håller så den inte går sönder...
Men den andra stolen var tydligen 7 år gammal, så den hade väl gjort sitt helt enkelt..

Nu ösregnar det ute...får hoppas att huvudvärken släpper nu...att det var väderhuvudvärk..
Åskan fattas bara..men kommer säkert ingen..inte för att jag gillar åska..avskyr den egentligen..men kan ändå vara skönt för att rensa luften..
Vi öppna iaf upp balkongdörren så vi får in lite av den härliga luften, å så hoppas vi nu att detta är regnet som kommer i helgen och inget mer, för sen vill vi ha sol och värme=)

Ha en bra kväll nu..
Kram

säger då det..

Denna dagen alltså...undrar hur den ska sluta??
Satte mig här igen efter att ha diskat och plockat lite i lägenheten..än så länge inget mer som gått sönder..peppar, peppar..
Men när jag sätter mig här så börjar skrivaren spöka som vanligt...blinkar som fasen..lustig den där...skulle väl behövas en ny eftersom den många gånger vägrar skriva ut det den ska skriva ut å så..lagom kul att sitta i en halvtimme och bråka med den när man ska skriva ut ett skolarbete eller liknande..
Å det där fina vädret? Skulle vara jätte fint idag...nu ser det nästan ut som om det kommer att börja regna..underbara dag=)
Hoppas detta bara gäller idag, vill ha en bra lördag å söndag, ska ju iväg då, till Tranås, Blir bjudna dit av mamma å pappa, hotell å mat å allt, för att de firat silverbröllop..så gulligt av dom=) Så min otur får inte följa efter dit...

Om nån timme kommer Johan hem..äntligen slippa ensamheten..fast tiden har ändå gått ganska snabbt måste jag säga..
Satt å kollade på lite nya datastolar..


Jysk va billigast..denna har de just nu för 350:- dock är den väldigt lik den vi har som ligger i 2 delar..så lite tveksam till den..


Denna har de för 450:- just nu...den ser rätt skön ut måste jag säga..men får väl åka dit och provsitta dom och se hur stor plats de tar, har inte allt för stort utrymme..
Mamma erbjöd så snällt att vi kunde få låna en av dom, men den är utan armstöd, som faktiskt är väldigt skönt att ha och dessutom måste vi ju ändå fixa en egen tillslut...den sista som jag visade kostar i vanliga fall 800, så är ju nästan halva priset på den...men som sagt, vi får se vad det blir.
Dator sa Johan samma sak som mig, det får vänta, vi klarar oss..den funkar ju, bara ljudet som lagt av och vi har ju faktiskt det stationära oxå..det går ingen nöd på oss..

Är skapligt hungrig nu...får ta å fixa ngt lätt som vi kan ha till lunch så ska vi äta till kvällen sen, vad det nu kan tänkas bli..
Problemet nu är ju då vad som ska bli till lunch... Ständigt problem det där med mat..Tycker det är så svårt att komma på saker man vill äta, blir ofta samma rätter jämt..trist..

Men ska väl ta å kolla vad som finns att skrapa ihop.
Kram

Jag vill bara SKRIKA!!

Är det fredagen den 13:e idag?
Ne..det får väl bli fredagen den 8:e som är otursdagen...
Det börjar med att jag ska lyssna på ett youtube klipp...inget ljud..måste jag ju kolla vidare..ne, ljudet är dött i denna dator, det går inte..ljudkortet har väl gått eller nått...UNDERBART....eller verkligen INTE!! Jag som skulle kolla webtv å allt...men det går ju inte...Vi har en annan dator oxå, men den är inte inkopplad, å jag till å fixa sånt...ee...ne, det går lixom inte...
Den här datorn är ju redan lite som den är..För ett bra tag sedan gick den sönder på så sätt att vi inte kan anväda den trådlöst...Den funkar inte ens om man sätter i en annan kabel, ville ha en längre så det åtminståne går att sitta nån annan stans..men nej nej, den godkänner bara orginalkablen som är typ 1-1½ meter..tack tack... Men nu detta oxå...inget ljud...det börjar bli dax för en ny...men hallå...det kostar ju lixom lite pengar...Så får väl koppla in den andra..*suck*

Höll även på att slå ihjäl mig..nästan iaf..

Datastolen ser nu mer ut där här:



Skiten gick i 2 delar..jag hamna på golvet...så en nya datastol är ju iaf ett måste...Fattar bara inte hur hela skiten kunde gå av...Å lita på att det både gjorde ont och att man blev chockad när man satt på golvet helt plötsligt..
Så nu får jag sitta på en sån här skön stol tills vi hittar nått annat.



Jätte bra ställning för ryggen...dessutom blir stolen allt för låg..skulle kunna ta en kökstol..men eftersom allt runt omkring datorn verkar gå sönder så är det bäst att inte ställa ut en sån...de vill jag allt ha hela..

Det är lustigt att allt ska hända på en gång...Alltid en massa kostnader som kommer samtidigt..
Först då glasögonen som går på lite över 4000..
Å sen en datastol är ju iaf minst 400
Å en ny dator...ja ska man ha en vettig så kostar det en hel del...
Men dator får vänta..det är en kostnad jag inte vill lägga ut nu..

Men gahh vad jag är arg!!

God morgon

Då var det fredag..
Jag har sovit hur mycket som helst..
Somnade igår vid 8 eftersom jag hade en så extrem huvudvärk, vaknade till flera gånger, men värken höll i sig..Nu när jag till slut vaknade strax innan halv 9 så är iaf huvudvärken borta, men är ändå extremt trött..men piggnar säkert till om en stund, har ju faktiskt inte varit vaken så länge än.
Idag är det soligt och fint=) Det skulle det vara oxå, så bara hoppas att det håller sig=) Och att det är fint väder i helgen nu när vi ska iväg=)
Ska ta å läsa lite bloggar å så nu.
Kram

Glasögonorm?

Det blev glasögon, som jag ju trodde, så tre par väntar jag nu på, 2 "vanliga" och 1 par solglas..Mycket pengar som försvinner..men inte så mkt att göra åt..måste man så måste man..
Ska bli sååå skönt att vara ledig i 3 dagar nu=)
Ont i huvet har jag idag...Sååå jobbigt...Men skulle ju tro att det bli bättre med glasögonen sen..om ca 3 veckor ska de komma...Och sen kommer jag inte känna igen mig själv längre...man ser ju lite annorlunda ut.
Vi ska fixa lite mat här nu..är sååå hungrig, kyckling, ris och currysås blir det=)

Kram på er

Torsdag

God morgon!
Jag borde vara utvilad idag, men det är jag inte..somnade redan strax efter 8 igår kväll..för mycket sömn kanske?
Äsch..imorrn är jag ledig iaf, så då ska jag sova, ska bli sååå skönt med sovmorgon=)
Idag är det skola 8:30-15 för att sen gå in till stan och till optikern klockan 16, ska möta upp Johan och syster som hänger med. bara för att om jag nu behöver glasögon, vilket jag ju tror så vill jag ha lite smakråd, svårt att stå där och bestämma själv. Så får vi se hur dyrt det blir...men det är ju sånt som man måste lägga pengar på..

Det är riktigt soligt ute just nu, men de har sagt att det ska bli regn idag, så man får väl vänta sig det värsta och bli glad om solen håller sig framme hela dagen.

Tittar jag runt i lägenheten så vet iaf jag vad jag har att göra imorrn...Städa..usch så trist, men det är ju ett måste ibland..

Ne, ska kolla lite bloggar innan det blir frukost och jag ska göra mig iårdning.

Ha en bra dag.
Kram

Glad

Fick idag samtal från ett jobb..
Det blir jobb inom kommunen på ett serviceboende=)
Skönt, då gick ju sista intervjun så bra som det kändes som=)
Riktigt pissväder är det idag..regnar en massa=( Trist trist, men är ju inget man kan göra ngt åt..
Seg dag i skolan var det, skriva å lyssnar...typ 20 sidor text eller nått sånt...men vi fick sluta en hel timme tidigare, så ska väl ändå inte klaga så mkt=)
Ska försöka få med Johan att träna nu...han verkar inte allt för motiverad..men ska tjata=)
Kram

God morgon

Jaha, åter morgon..
JAG VILL SOVA!!
Är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen..å idag går vi till 15..ujuj...kommer somna...
Får hoppas man piggnar till sig, ska ju träna ikväll sen oxå.
Ska kolla lite bloggar å så, sen blir det sängen tänkte jag..men det blir det ju inte, det bli frukost å göra mig iårdning.
Ha en bra dag.
Kram

trött

Är så extremt trött..
Ont i halsen har jag oxå..
Lita på att det kommer bli en tidig kväll=)
Johan har inte kommit hem än, men kommer nog när som helst innanför dörren.
Huvudvärk har jag oxå...som kommer från nacken...se om jag har en snäll karl som kanske kan massera lite sen...vore inte helt fel, kanske till å med blir av med huvudvärken då...eftersom det iaf känns som den kommer därifrån.
Inte gjort så mkt i eftermiddag, det blev film, satt å pratade med pappa ett tag, å sen pratade med syster ett tag...Så en hel del tid vid telefonen...
Disken blev så klart gjord oxå..Lustigt det där..tycker jämt jag diskar, men ändå finns det alltid massa ny...Diskamaskin?
Ja tack..=)
Vädret blev fint nu till kvällen..fast det vänder ganska fort, gjort det hela dagen..ska ju regna hela dagen imorrn, å kommer säkert en del i natt oxå...Mysigt när det regnar på nätterna, vi har fönstret öppet minimalt oxå, men det gör ju iaf att man hör regnet...och dessutom fågelkvitter på morgonen...Fast tycker att det är lite för kallt för att ha fönstret öppet helt än så länge...Men lite, lite, lite frisk luft skadar aldrig..=)
Ne, nu hoppas jag snart Johan kommer, han har ju en förmåga av att fastna på jobbet...
Ha en bra kväll.
Kram


Ensam

Ja då blev man ensam igen då...
Först var det ju då skolan, det där provet var sådär svårt..men hade verkligen pluggat på rätt saker, så det gick ganska bra..kunde typ ALLT=) Bra att få jobba i par, då kan man kompletera varandra=)
Efter skolan blev det bussen hem och äta mat, spaghetti och köttfärssås, Johan hade verkligen lyckats med köttfärfssåsen, såååå god=) Å det bästa är att jag ska ha med den imorrn till lunch=)
Sen har vi bara slappat framför tv:n å så..promenad hade ju vare skönt om regnet hade hållt sig borta..men regna det ska det visst göra hela dagen idag..
Johan har nu åkt iväg för att jobba igen, så nu blir jag ensam till halv 8 ca...men jag ska nog få tiden att gå..är rätt trött så det är inte omöjligt att jag sätter igång en film och kanske kanske kanske somnar=)

Kram på er.

Silverbröllop

GRATTIS till mamma och pappa som firar 25 årig bröllopsdag idag!



25 år är många år, så ett stort grattis till er=)



Ingen fin dag idag..det börja precis att regna, å jag är så trött så jag skulle vilja strunta i skolan, inte för att jag någonsin skulle göra det för trötthet, men det kan ju kännas så..å idag är det ju ett absolut ett måste att gå, vi har ju "prov" lärarna säger att det inte är prov, men det är ändå som ett..man ska visa sina kunskaper helt enkelt...
Känns ju så klart lite nervöst, många år sen man gjorde något liknande, vi är ju så bortskämda med att inte ha prov..men det ska nog gå bra, är det någon bit man inte klarar är det bara göra om den sen ju.
Jag slutar iaf redan 12 idag=) Kan ju vara skönt efter en tänkar förmiddag=) Blir då hem å äta lite med Johan som är hemma en stund mitt på dagen.
Ska ta å läsa lite bloggar innan jag tar å gör mig iårdning..måste leta upp mitt paraply oxå...Lägger alltid undan det på alla möjliga lustiga ställen...
Ha en bra dag.
Kram

dagen

Dagen idag då...
Först var det ju då skolan mellan 11-12, bra med lite repetion tills imorrn då vi har typ prov...Pluggat en massa sen jag kom hem kan jag lova..
Efter skolan blev det in till stan för att möta upp syster, gick runt å kollade lite på stan, betsällde tid hos optikern till på torsdag, så efter skolan då ska jag dit...se vad de säger om mina ögon, tycker ju själv att jag ser så mkt sämre..så ngt som inte är braär det ju.
Vid 14:30 var det dax för intervju...den kändes jätte bra, men jag vågar inte hoppas för mkt innan jag vet om jag får jobbet..men det kändes iaf riktigt bra...men vet ju sen sist att det inte behöver betyda ngt alls.
Väl hemma så blev det ju då till att plugga och äta mat. Johan fick fixa den idag medans jag grävde ner mig i böckerna..

Kvällen nu blir att läsa lite mer, kan ju aldrig läsa för mkt, så blir det tv:n och tidigt i säng, är sååå trött..

Har en fruktansvärd värk i ryggen, det bara kom helt plötsligt..jobbigt är det, men får hoppas att det bara är nån träningsvärk eller så, för det sprider ut sig i benen oxå...får hoppas på det bästa helt enkelt=)

Ha en bra kväll.
Kram

Regning start

Det regnar idag....lite trist, fast det regna mer i natt, nu är det lite så där myslagom lixom. Bara hoppas att det slutar regna tills jag ska ut...för regnar det när man är ute, då är det minsan inte nå mysigt.

Idag då, ska iväg till skolan en liten stund, en hel timme idag..HUR ska jag ORKA?=)
Sen blir det att traska ner till stan å möta upp syster, gå runt på stan lite, innan jag ska på intervjun 14:30...Nervös? Klart jag är lite nervös..men det släpper när jag träffar henne...Får man väl hoppas att det går bättre den här gången.
Får se om vi åker å tränar idag, beror på hur mycket ork det finns sen när kvällen väl är här..å hur mycket tid det finns.

Ska ta å kolla lite bloggar nu å sen få i mig lite frukost.

Ha en bra dag.
Kram på er.

Kväll då

Då var kvällen redan här.
Johan å jag har precis avslutat maten, blev spaghetti å köttfärssås idag, snabbt och smidigt=)
Imorrn är det skolan, fast bara en timme, jag går mellan 11-12, sen ska jag möta upp syster på stan och gå runt där lite innan jag ska på intervju 14:30.
Gjorde inte så mtk emr sen efter att jag kom hem efter promenaden, suttit och pluggat lite grann, kollat på film och gjort lite småpyssel, men en riktigt lugn och skönt dag..Lustiga är bara att jag är så förbaskat trött..Men har ju sovmorgon imorrn som heter duga, så får sova lite då=)

Resten av kvällen innan det blikr sängen blir tv:n...alltid tv på kvällarna...=) fast jag misstänker att jag kommer somna i soffan..är man trött så är man=)
Ha en bra kväll.
Kram

Promenad=)

Tog mig en promenad i 40 minuter i ganska rask takt..va skönt ute, dock lite varmt med jeans måste jag säga...därför blev det inte längre än så...solen håller sig framme än så länge iaf=) Lite blåser det, men inte så det blir kallt.
Lite kul att se vad folk väljer att ha på sig..själv gick jag i linne och jeans, vissa går med tjocka tröjor och vissa går till och med fortfarande i vinterjackor..fattar inte att de pallar..Det är iaf ca 17-18 grader i skuggan, i solen blir det ju bra mkt varmare...Men men, alla gör ju som de vill.
Ska väl nu sätta mig å läsa lite, fortsätta pluggandet, men tror jag sätter mig på¨balkongen och gör det, inte för att vi har nån sol, men skönt med friska luften iaf.
Efter att jag läst lite måste jag ta tag i disken...att jag alltid ska dra på det in i det längsta...men det är ju sååå trååååkigt...
Kram på er.

Pluggat

Det är såå kul att sätta sig en söndag å plugga...men jag får skylla mig själv som bara har skjutit på det...Nu är jag iaf klar, har fortfarande lite att läsa på, men arbeten och frågor och allt är klart..så skönt, utskrivet och klart..å vad händer när man ska skriva ut då? Svarta patronen är så klart slut..såå typiskt, ingen extra hemma heller..varför skulle vi det lixom? Ne, tog texten i blått i stället...det får gå det me..=)
Känns iaf skönt att jag inte väntade till typ eftermiddan med att plugga..ju längre man väntar desto jobbigare blir det ju...

Nu då...borde få i mig ngt att äta då jag inte har ätot frukost än..så det står väl först på schemat..så får jag se sen...Måste ju sitta å läsa på en del till, men det tar jag lite då och då under dagen och även under morgondagen..det fastnar aldrig om jag sitter med det där hela tiden, bättre att ta lite i taget..iaf för mig.

Kram

God morgon!

Sov lite längre idag, skönt, fast skulle kunnat sova mycket längre, men ville upp å säga hejdå till Johan som ju skulle iväg å jobba.
Lika bra för mig att komma upp oxå, behöver ju plugga idag..sååå roligt..eller kanske inte..men har inte så mkt att göra som tur är.

Idag är det iaf inte lika fint väder, så känns ju inte lika jobbigt att sitta inne en sån dag.
Fast en promenad ska jag nog hinna ut på ändå, få lite frisk luft=)

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen igår, men jag orkade helt enkelt inte att blogga.

Så kan ju dra gårdagen här oxå.
Först träning då, sen åkte vi hem till mamma för att hon skulle klippa Anders å syster skulle sola, mamma å jag åkte sedan iväg till ikano, mamma köpte sig ett par tröjor å jag ett par linnen.
Sen skjutsade mamma hem mig och jag inväntade Johan så vi kunde åka och småhandla lite.
Sen hem å fixa mat och sen var kvällen här...Robinson som gällde så klart=)

Ha en bra dag.
Kram

Träning

Då var det lördag igen och som vanligt är det träning som gäller=)
Soligt och fint är det idag oxå, underbart=) Kanske inte supervarmt än, men det lär säkert bli ganska varmt iaf=)
Efter träningen följer jag nog med mamma till torby, innan det blir dax att åka hem och vänta på att Johan ska komma hem.

Hade som vanligt ingen lust alls att gå upp imorse...men bara man tage sig upp ur sängen så går det..det är ju det att det är såååå skönt att bara få ligga kvar å slöa=)

Mamma kommer om ca 20 min och hämtar upp mig, så ska ta å göra mig iårdning lite, packa väska å så där.

Kram

dagen

Då har denna dagen redan gått..
Går ju sååå fort...
Men iaf, mamma å pappa hämtade upp mig efter 9 så åkte vi ut till vidingsjö spåren och gick 5:an..sen till kyrkogården, sätta upp lite blommor hos pappas mormor, sen hem till mamma å pappa å äta mat..gott gott=)
Satt i solen och njöt ett tag innanvi gick in, för att sedan ta en liten promenad igen, hem å fika lite, eller jag drack bara, äen ändå=)
Sen var det typ dax att åka hem eftersom mamma å pappa skulle iväg å träna, jag har nu vare hemma en stund och väntar på att Johan ska sluta..han slutar nån gång nu vid 6 tiden, men jag vet inte riktigt när...det visar sig..
 
Kollade grannfejden via datorn...säger bara herre gud!!

Känner mig lite frusen och nästan febrig, tog en temp, men 37,6 är då ingen fara på mig...Får hoppas att det är att man vare ute i solen en massa, för har ingen lust alls att bli sjuk...har inte tid med det.

Ska nu slänga mig framför tv:n en stund tror jag...ska försöka att inte somna=)

Kram


1: Maj

God morgon!
Första maj är det redan..
Somnade redan vid 9 igår kväll..är man trött så är man=)
Soligt och fint även idag, än så länge iaf=) Men det var kallt i natt..minusar till å med...typ 4-5 grader än så länge bara, men det ska bli varmt och tror att det kommer bli det oxå.

Vi har ett par baguetter i ugnen som vi snart ska mumsa i oss, äta frukost idag...duktig ska man vara nån gång ibland iaf=)

Väntar på att pappa ska ringa..trodde han skulle ringa igårkväll, men telefonen var tyst, så får väl se om han ringer nu nån gång istället..
Ha en bra dag, det ska jag ha=)
Kram

RSS 2.0