Gott Nytt År

Vill bara önska er ett GOTT NYTT ÅR!!

Återkommer nästa år=)
Kram


Alla behöver vi en kram ibland


Sova??

Har sovit några timmar..Vakna av att jag har så jäkla ont i öronen..Är det vanliga, det ligger nått fel där inne...eller nått...haha..
Men har även fått ont i halsen..fatta att det är synd om mig..
Trött å ont..en dålig kombo då Johan kommer så psykbryt på mig när jag beklagar mig ocg tycker synd om mig själv..=)



Ne, nu ska vi börja tänka positivt istället..=)
Johan är hemma några timmar nu innan han ska iväg igen, så när jag ändå är uppe ska jag passa på att umgås med honom.
Trivs föresten toppen med datorn=)
Kram på er.


God morgon

Vaknade av att jag låg och tänkte på ett inlägg jag skulle skriva i bloggen...Haha..drömmer om det=)
Men tro inte att jag kommer på vad det var..*suck*
Kanske kommer jag på det nån annan gång..
Har sovit helt underbart nu under förmiddagen, kanske inte så många timmar, men de jag sov var super=) Känner mig ganska utvilad..för en liten stund iaf=)

Johan är iväg på utbildning, han skulle egentligen varit ledig idag. Va kanske lite skönt för både honom och mig att han fick åka iväg några timmar, tyst här hemma och han behövde inte gå runt och smyga med risk att väcka mig. Han slutar dock snart, vid 14 tror jag. Så lite hinner vi ju ses iaf=)
Det blir ev. en ny dator idag...Vi får se sen om vi orkar åka ut...Vore så skönt att slippa h*vetet som inte alls fungerar...Ni skulle bara veta hur många gånger om dagen jag svär åt denna dator..Blir helt svart om tungan...

Snart är det nyår=) Ska ni göra ngt speciellt då?
För vår del blir det hem till mamma å pappa, nyår för mig är inte en massa festande, jag har det hellre lugnt och bara umgås och äter gott å sånt där.
Ska spela hazard unde kvällen, så vi kommer nog ha det bra, syster å Anders ska oxå vara där.=)



Brukar ni smälla raketer?
Vi brukar inte...snålhet eller lathet? Vet inte, men tycker att det är helt ok att titta på alla andras istället=)


Funderar

Sitter här och funderar lite..Vad har man gjort under detta året..Jag kommer knappt ihåg..Allt går ju bara så himla fort..
Men ska gå igenom varje månad, försöka komma på ngt som gjorts iaf..
Börjar lite nu och så får vi se om jag kommer igenom hela året.

Januari 2009:
Började min andra termin på usk:a utbildningen, kändes som man hade hur mkt som helst kvar av skolan.
Vad jag minns så hände inget speciellt under denna månad, det är ju ofta så, man pluggar och har inte så mkt tid till annat.

Februari:
Även denna månad fullt upp med skolan, man trodde aldrig att ett slut skulle infinna sig...
Större händelser tror jag inte det var några då heller...

Mars:
Skolan..Vad annars?=) Känns som våren bara bestod i skola... I Mars har jag för mig att jag satte igång och leta sommarjobb för fullt oxå...ville prova nått nytt och sökte mig vidare. Man kan välja att stanna kvar i tryggheten eller att hoppa på ngt helt nytt, det var vad jag ville.

April:
Skolan var det fullt upp även i April.
Johan och jag firade även 8½ år tillsammans och 1½ år som gifta under denna månad.

Maj:
Började se slutet av min andra termin, bara en som återstod, skönt fast vet att jag började få lite smått panik, snart skulle man stå på egna ben, man insåg hur fort en termin går!!

Juni:
Skolavslutning.
Fick mitt sommarjobb i Ullstämma.
Var i Danmark en vecka, skönt med en veckas ledigt innan det var dax att jobba.
Johan och jag firade 6 år som förlovade.
Började jobba på nya jobbet, trivdes och allt kändes bra.

Juli:
Jobb, jobb, jobb, jobb...i mitten av Juli gick jag upp och jobbade heltid..tufft när man jobbar såna tider, jag har inget emot heltid så länge man jobbar bara dagtid och inga helger..Men när man jobbar oregelbundna tider känns det som man bara jobbar... Såg ju dock så klart fram emot lönen=)

Augusti:
Jobbade halva månaden.
Hade lite ledigt mellan jobb och skola, 5 dagar tror jag, Johan och jag åkte då till Kalmar i ett par nätter. En semester som var behövlig efter mkt slit under sommaren.
Sen började då skolan, kändes tufft när man insåg hur många kurser som skulle läsas och dessutom läsas på distans, eller halvdistans som skolan kalla det. Det mesta skulle iaf göras hemma.

September:
Minns inte mycket av september.
Skickade inbjudningskort och förberedde inför mig 25 års dag.
Annars var det nog mest plugg som gällde.

Oktober:
Jag fyllde 25. Dax att börja känna sig gammal ju! Hade iaf släkten som kom och firade mig, gjorde dock inte så stort av det, fyllde gjorde jag ändå.
Johan jag firade även 9 år tillsammans! Och 2 år som gifta, var har tiden tagit vägen??
Pluggande var det även fullt upp med så klart..Började ju dock se slutet...

November:
Första hälften av November var hemsk...En massa pluggande, skulle vara klar i mitten av November ju... Han klart, bara skolan eller om det nu är kunskapstorget som är så fruktansvärt slöa vad gäller att få betyget. Så en massa telefonsamtal och ilska, till ingen nytta..
En massa jobbsökande var det oxå...Arbetslös de 2 sista veckorna av November. Tills sista dagen, då de ringde från det jobbet jag har nu och undrade om jag ville komma på intervju...Klart jag ville=)

December:
Intervju som slutade med att jag började jobba samma dag, eller natt då..
Det har varit jobb, julklappsköp, försök att få julkänsla.
Har firat jul. Varit sjuk har jag ju oxå..usch..
Snart är det ett nytt år.
Hoppas att det blir bra, bättre än detta, säger inte att det varit dåligt. Men det finns så mkt mer jag vill som jag hoppas på detta året.

Det var mitt år i korta drag.
Kram på er.


Måndag

Ny vecka, sista veckan på detta året...Sista måndagen på år 2009.
I natt ska jag jobba igen, så ska försöka sova lite undet eftermiddagen nu.
Johan har precis åkt iväg för att jobba...Lite trist när han måste åka så tidigt å vi knappt hunnit ses, men så är det ju ibland..Man får leva med det.
Händer ju inte så mkt så har inte så mkt att skriva om.
Kram kram


En helt vanlig söndag

Ja då var julhelgen över och vi går in i vardagen några dagar då.

Tänkte jag skulle gå in lite mer om vad vi gjorde under julen.
Julafton:
Jag jobbade till 7:15, så det var hem och sova några timmar, sov till 13:30 och åkte sedan till svärföräldrarna till 15:00 för att äta julmat.
Satte oss sedan i soffan och delade ut julklappar. Fick lite allt möjligt bla:



Lite dålig bild, men 2 skålar som är formade till hjärtan är det.



En brödkorg.

Fick en del mer men orkar inte lägga upp allt här.
Efter julklappsutdelningen så blev det lite fika å så.
Jag va ganska trött hela dagen och skulle ju iväg och jobba igen på kvällen, så det blev tidig hemgång så jag kunde vila lite innan jag skulle iväg.

Juldagen:
Sov till 12 ungefär.
Vid 13:30 var det mat hos mamma och pappa.
Efter maten, julklappsutdelning.
Fick bla.



En ny damsugare av mamma å pappa, äntligen ska vi kunna damsuga ordentligt=) Vår vanliga damsugare har ju gått sönder å suger typ inget alls å låter som den ska sprängas...Å ergorapidon räcker inte riktigt till för att göra ordentlig städning.



Superfina påslakan från syster å Anders. Har sovot riktigt gott i dom=) Lakanet är dock från svärföräldrarna. Så bara nytt i sängen=)

Fick även här en del mer..
Fattar inte att jag varit så snäll i år och fått så otroligt mkt fint=)

Efter julklappsutdelning lite spel och sen fika.

Var trött även denna dagen, men inte på samma sätt och skulle ju inte jobba sen under natten, så blev kvar till 19 eller nått sånt tror jag.

Annandag jul:
Sovmorgon till halv 11...=)
Dax att ringa runt och tack för julklappar till de som man inte träffat.
Tänkte först bara ta det lugnt å slöa hela dagen, men åkte ut till tornby istället och kollade datorer, en ny ska det bli, denna är så usel.. Har väl våra funderingar, men alltid skönt att gå och just fundera lite så man känner att man köper rätt. Det handlar ju faktiskt om en hel del pengar.

Idag vet jag inte än vad dagen har att erbjuda, Johan jobbar än så länge, men slutar om en halvtimme och är nog hemma om en timme, så vi har ju nästan hela dagen tillsammans ändå=) Kanske blir det en slappardag idag istället.

För att avsluta bjuder jag på en flumbild på mig och Johan.


Jag lever

Förlåt för så dålig uppdatering...
Men har man fullt upp så har man...Har haft 2 jular, julafton var vi hos svärföräldrarna, tyvärr var jag otroligt trött, men hade en trevlig dag ändå.
Igår på juldagen var vi hos mina föräldrar å firead jul även då..Vissa har det bra å får fira jul 2 gånger=) Trött va jag igår med, men inte lika trött, dessutom skönt att veta att man va ledig sen.=)
Har haft en bra jul iaf=)
Återkommer en annan dag men en bättre uppdatering med lite bilder på julklapparna å så, orkar inte rikigt ta det just nu. Vi ska dessutom ta å plockastäda lite här hemma nu..
Kram på er.

GOD JUL



Hoppas att ni får en underbar jul.
Jag har precis vaknat och ska göra mig iårdning för att fira jul hos svärföräldrarna.
Kram

Kväll då

Då var kvällen här..
Kvällen före julafton...då julgranen ska kläs..Om man har nån vill säga...Det har inte vi...eller har en, men sen förra året sätter vi inte upp den eftersom vi ingen plats har för nån...Bor man litet så gör man.
Är så där lagom sugen på att jobba nu i natt, men bara man är där så går det ju...Det jobbiga är att åka iväg så pass sent på kvällen för att jobba. Ska bli rätt skönt att ha en som går bredvid oxå, sällskap hela natten=)

Ska snart nu kolla biggest loser, å sen blir det skinksmörgås=) Ska även ha med mig ett par till natten, å en julmust har jag köpt som jag ska ha med oxå..Måste skapa julkänsla på nått sätt ju=)

Ha en bra natt kära ni, och GOD JUL på er.


God morgon!

Kan tyckas att jag går upp sent..Men ska ju faktiskt jobba i natt så behöver lite sömn då...Kommer inte bli mkt sömn alls denna julen..
Jobbar ju i natt å imorrn är det ju JULAFTON=) så då kommer jag bara kunna sova till 13, eftersom vi ska vara hos svärföräldrarna 14..Jag som egentligen brukar sova till minst 15..men men...sen går jag ju på natten igen...Går iaf av den 25:e, ska till mamma å pappa då och fira lite jul, dagen jag går av sover jag ju aldrig så länge, ca 4 timmar brukar det bli... Så många timmars sömn blir det inte denna julen och jag kommer säkert vara riktigt trött..Tur jag är ledig i helgen..sova bort hela helgen känns det som...
I natt kommer nog natten dock att gå fort, har en som ska gå bredvid..Är ju alltid kul med lite sällskap=)

Kan ni fatta att det är dan före dopparedan? Jag gör det inte, jag försöker få hjärnan att fatta, men det går inte in...Hoppas att den infinner sig imorrn iaf.

Idag ska jag griljera skinkan, tänkte höra med mamma hur det nu är man gör, men hon svarade inte, så tänkte att ett inlägg först fick det bli.
När Johan kommer hem ska vi dessutom handla lite grann. Får bli coop extra idag, nära å bra=)

I natt har det kommer en massa snö=(
Minst en dm iaf..Jag som inte vill ha mer nu, det räcker och blir över. Alla barn kan ha det roligt i den snön som är, mer snö blir det ju nästan svårt för dom att vara ute i.
Att det dock är en vit jul ska man ju inte klaga på, det är härligt=) Men kanske att det inte skulle behövas så här mkt.

Nehe, blir som vanligt bara en massa svammel här.
Hoppas ni får en bra dag.
Kram


Inget pepparkakshus

Denna eftermiddag har gått hur fort som helst kan jag lova...
Ringde till syster som inte svarade å då skulle jag sätta fart med pepparkakshuset tänkte jag, öppnar förpackningen och flera delar är trasiga...tro att jag blev glad..Är en del trasig kan jag kanske laga den, men inte så trasigt som det var..MORR!!
Aja, syster ringde upp strax efter att jag hade ringt så satt å pratade med henne i 2½!! timme...

Va ju på stan i förmiddags, eller knappt...blev typ 10 minuter..men han ändå med att köpa en tjock goströja och ett linne...Går snabbt att göra av med pengar ibland..
Innan stan så satt vi hos syster å fikade lite=)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, klockan 19 ska jag väl kolla på biggest loser... De söker ju folk till svenska biggest loser..Skulle vilja anmäla mig, fast vill inte vara med på tv. Så då går det ju ändå inte...Men f*n vilken hjälp att gå ner i vikt alltså. Lägga livet åt sidan och bara fokusera på vikten. I verkligheten är det inte lika lätt, man är uppe i så mkt annat och man har väldigt många anledningar till att inte träna osv. Dock efter nyår är det till att ta tag i allt igen. Måste det.

Ne, med svammel blir det inte här nu.


Trodde huset föll ihop...

Har sovit så oerhört bra i natt=) Men uppvaknandet var HEMSKT!! Strax innan halv 8 sätter de fart å borra igen! Att bli väckt av det där oljudet va nog det värst på länge, jag flög upp å skrek till Johan "Vad händer?" Innan jag insåg att klockan snart var halv 8, Johan är på jobbet och de borrar...
Det som dock irriterar mig mest är att de bara höll på i ett par minuter, lagom tid för att jag skulle hinna bli skitarg...Nu har det vare tyst i över en kvart! Om de nu bara skulle borra så lite kunde de väl gjort klart det igår, eller väntat med det till senare under dagen. Jag menar detta är ju faktiskt en vecka då inte bara jag vill sova, utan en hel del som är lediga och vill kunna sova och ha det lugnt och skönt.

Idag kommer mamma å hämtar upp mig vid 9:15, ska med in till stan en liten stund å så skulle jag få en julklapp som jag kan ha och öppna på julaftonsmorgonen, gamla traditioner som ju måste följas=)
Johan jobbar delat idag med, så blir sen hem å äta med honom å så där innan han ska iväg igen...

Kram på er.


Kväll då

Då har man kommit till kvällen...eller, klockan är ju iaf snart 19:00...
Somna ca 20 minuter framför tv:n nu på eftermiddagen..sen ringde mamma å väckte mig=) fast det gjorde absolut inget..annars hade jag nog sovit tills Johan kommer hem, å att vakna vid halv 8 skulle göra att det vore omöjligt att somna sen på kvällen...Så är nog hellre trött nu å kan somna sen=)
Har slagit in de sista julklapparna nu iaf...eller, i princip iaf, måste fixa en grej innan allt kan bli klart.
Fick på julduk i köket nu me, så börjar kännas lite mer jul..även om julkänslan är långt ifrån vad den brukar vara...Jag som brukar ha ett tomteparadis i lägenheten..Aja...sparar mig till nästa år då man kanske bor nån annan stans å allt inte bara känns trångt å trist.
Ska nu kolla på biggest loser tänkte jag.
Kram på er.


Klaga..

Jag måste få klaga lite...
Jobba natt å sen sova ca 30 minuter...det är typ inte mänskligt...Men så blev det idag..hade ingen ro alls att sova, så satt å pratade med mammaett tag på morgonen, la mig sen i soffan framför tv:n, somnade och sov ca 30 minuter innan hantverkarna fick för sig att de skulle börja jobba...Så ett jäkla borrande i betong...Det går inte att sova då..Småljud går ju att få bort med öronproppar..men det där öronbedövande ljudet hörs hur mkt so helst ändå...tack tack lixom...
Har ont på mina händer, fått eksem..ajaj lixom...men när det är så kallt och så spär man på med handsprit...ja då torkar händera å det blir aja...
Mina läppar jar dessutom blive onda...De gör skitont..Vet inte vad..Säkert kylan som ställer till det där med...

Så, nu har jag fått klaga=)
Johan är iväg igen för att jobba sin andra del av sitt pass...Jag kan ju välja på att försöka sova i oväsendet eller att försöka skapa julstämning i lägenheten...har dessutom en del julklappar kvar som måste slås in...En massa måsten mitt i allt som jag inte känner minsta julstämning..Så trist det är..Men man får göra det bästa av det helt enkelt..
Så istället för att sitta här och fortsätta klaga så ska jag kanske göra lite nytta...för att sova, det är ingen idé att ge sig på..


4:e advent

Idag har man fått tända det 4:e ljuset..Julen börjar närma sig. Fixa sista julklappen idag, i all julhandel..fy vad jag hatar att irra runt bland 2 miljarder andra männsikor...



Om ca 3 timmar börjar jag jobba...Är så trött, får väl se hur det går...Går ju av imorrn bitti iaf, så gå får det bara göra=)
Kram på er

Lakritskola

Kan man inte slappna av innan man ska iväg får man väl göra annat...
Hitta ett recept på chokladdoppad lakritskola med flingsalt.. Har beställt det från syster å anders nu när de är i sthlm från nån chokladfabrik...Så nu är frågan, vilka är godast...



Ni får ursäkta suddig bild...Detta med inställningar vet ni...

Lovade ju för evigheter sen att jag skulle visa berget på lussekatter vi gjorde för typ jätte länge sen..Äntligen har jag ju laddat upp bilderna på datorn..Så ni kan ju få se dom nu..



Å så en bild på min sötnöt som just nu är och äter mat ute för att fira sin mamma å pappa, tyvärr ska ju jag jobba och kunde inte följa med..





Å en flummobild sen i våras kan jag ju bjuda på, bara för att jag är så otroligt dålig på att lägga upp bilder på bloggen..Vet att det blir trist...

Hoppas att ni alla får en bra kväll.
Kram



Får ju inte glömma tomten=)

en snabbis bara

Mår helt ok nu=) Känns så skönt så=)
Ska nu slänga ihop lite kolor å sen lägga mig å vila.
Kram på er.

sjuk

Mådde ju lite illa igårkväll...det blev värre..Magsjuk å feber..=( Magen är bättre men bubblar lixom fortfarande, feber fick jag oxå..39 grader imorse, den är iaf nere på 38.
Blir inget jobb i natt tyvärr, detta kunde ju kommit när jag va ledig istället, nu ska man förlora en massa pengar, känns inte bra alls. Men samtidigt kan jag ju inte gå iväg å jobba så här.=(
Hoppas på att kunna jobba imorrn natt, men får se hur jag mår imorrn bitti.
Så dagen har bestått av att vara instängd på toa å ligga i soffan å sova typ.. Vill bli frisk NU!

Ja, där har ni iaf anledningen till att jag inte bloggat tidigare.
Kram


Illamående

Börja helt plötsligt må rikigt illa... Hoppas inte att det leder till att jag blir sjuk!! Det vill jag verkligen inte nu! Då kunde jag väl blivit det när jag ändå va långledig...
Ne, ska försöka tänka bort illamåendet och låtsas att jag mår toppen...Svårt dock när magen går runt som en centrifug..=(

Det blev iaf lite knäck till Johan, gjorde även lite risbräck..Mycket julgodis idag... Tur jag bara äter en av sorterna...
Lite, lite julkänsla infinner sig iaf när man står där å kokar knäck=)

Ska ta å kolla kniven mot strupen sen nu vid 21..Undrar om jag klarar av att se det..verkar som om det ska vara ganska skitit och äckligt på restaurangen..Mår kanske ännu mer illa då..Aja...går det inte så byter jag kanal å kollar simpson filmen istället som börjar 21:30...ska vilket fall komma ihåg att spela in den till Johan...Med mitt minne..hum..

Ne, orkar inte sitta här nu..


Denna snö!!

När ska det sluta snöa?? Det räcker nu tycker jag!!

Nu är man ensam igen..Johan åkte precis iväg till jobbet...trist..men men..
Imorrn är det dax för mig att gå på mina nätter igen, 3 nätter...lite småtufft är det, men det går snart..=)
Lite synd bara att jobba när Johan är ledig hela helgen, om han inte får jobba extra vill säga.

Gjorde brända mandlar idag, pappas favorit..Fast Johan gillar dom med, så han fick en del han med.
Pappa kom förbi en stund idag efter jobbet eftersom han skulle hämta mamma på sjukhuset men en stund efter att mamma va klar, så då var han här å väntade.

Tänkte jag skulle dra igång lite knäck...gör en liten sats bara då det bara är Johan som äter dom, men klart att han ska ha knäck till jul=)
Julkänslan för mig har dock inte infunnit sig, även fast det är snö, julkorten börjar komma och julmusik spelas mer eller mindre hela tiden... Kanske får julen inte sin charm nu när jag ändå ska jobba..Vem vet..



Får börja med lite tomtebilder på bloggen så infinner sig kanske liiiite julkänsla iaf=)

Kram

ändrade planer

Det blev lite ändrat idag..syster ringde å frågade om jag kunde följa med till ikano..Klart att jag gjorde, så blev några timmar där...
Men fasen vad det har kommit mkt snö! Å det är ju inte skottat överallt på gångvägarna så det är verkligen att pulsa fram...hu=(
Är lite trött idag, men ska försöka vara vaken tills Johan kommer hem, mest för att börja vänja mig vid att vara vaken lite senare å sen kunna sova igen..Går ju på mina nätter på fredag igen...
Ska nu ta mig lite kvällsmat å kolla på tv:n.
Kram

ensam

Då har Johan åkt till jobbet nu då...
Jag va ju på möte imorse...blev nästan 2 timmar, så lite längre än jag trodde det skulle bli.
Fick min julklapp, en grillpanna..Ser helt ok ut..bara det att vi ju redan har en...Men men..
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på under eftermiddagen nu...Kommer väl ta det ganska lugnt, men nått vettigt ska jag nog komma på att göra oxå..Kan ju inte slöa en hel dag...Dock har jag ingen lust att ge mig ut..kallt, blåser å snöar...Gillar inte alls detta väder. Dock verkar många glada åt snön som kommit, så det är väl roligt för dom..

Tänkte jag skulle inta soffan en stund nu.
Kram

Snö i mängder

Under gårdagen och i natt har det verkligen kommit mycket snö...
Inte kul att ge sig ut nu heller eftersom det dessutom blåser...
Ska snart iväg för att gå på möte med jobbet, 7:30 redan börjar det..lagom kul att gå upp tidigt, men har ju å andra sidan hela dagen kvar sen, å det är ju skönt.

Va ju på arbetsförmedlingen igår. De va snälla mot mig...de skiter typ i mig så länge jag har detta jobbet, vilket jag är RIKTIGT glad över, så i slutet av februari ska vi höras igen, så skönt att typ slippa dom under dessa månader=)
Handlade ju även typ de sista julklapparna igår, syster å jag hade lite flyt och fick tag på vad vi skulle. Skönt det med=)

Nehe, ska väl kanske göra mig iårdning lite nu.
Kram

Tisdag ju

Skrev ju i förra inlägget att det är onsdag...
Det är ju tisdag...Nu känns genast allt lite lättare..haha=)
Ne, iväg ett tag nu då..
Kram

God morgon

Onsdag redan...
Idag ska jag först in till stan med syster, måste fixa de sista julklapparna.
Sen jag har tid på arbetsförmedlingen 14:00...hoppas inte det tar så lång tid, orka lixom...
Eftersom Johan å jag inte riktigt kände för att göra julgodis igårkväll sen så får vi ta å göra det idag istället, behöver slå in en massa julklappar oxå...Segar så med allt sånt där i år... Känner ingen julstämning så kanske är därför..
Har som vanligt inte mtk att skriva om heller...
ha en bra dag.
Kram

Vår dag

Skulle åkt å tränat imorse, men ingen av oss kände för det så tog oss en timmes promenad i kylan istället..Med rätt kläder så blir det ju ganska skönt ändå=)
Sen åkte vi iväg för att kolla å provköra en bil. En Kia ceed..eller hur den nu stavas..=)
Tog en liten tur till ikea när vi ändå nästan var där å sen blev det hem. Har kollat på ett päron till farsa firar jul. Johan ligger nu i badet å jag tänkte att jag skulle sätta fart med lite julgodis..Dock måste Johan hjälpa mig om jag ska göra brända madlar, han får skålla dom, mina händer sväller upp av mandeln annars..inte så skönt.
Nya grannar håller på att flytta in just nu...så blir väl en del spring nu under kvällen och de närmsta dagarna säkert en del borrande i väggarna...Men det får man väl ta.
Ont i mitt huvid har jag oxå...har en karl som lyckades bita mig i huvet! Japp, ni läste rätt...haha...han skulle typ pussa mig på huvet å hur tänderna kom ut det vet i 17...han är väl lite vampyr eller nått...Gjorde ONT...Snäll karl man har va?=)
Imorrn ska jag till arbetsförmedlingen...jippi! eller inte...tror dock inte de kommer lägga så mkt energi på mig eftersom jag ju har jobb nu, iaf 3 månader.
Nehe...det va allt för mig.
Kram

Lucia och 3:e advent

Har suttit och tittat på lucia på svt nu på morgonen.
Tyckte väl sådär..det va fint, men det var segt..de kunde gjort lite mer av det tycker jag...



Man kommer ju iaf i lite mer stämning, fast känns inte som om det är jul om 11 dagar...
3:e advent är det ju idag oxå...Får man tända det 3:e ljuset..



Johan är nu iväg å jobbar hela 3! timmar...jag har bestämt att inte göra något alls tills han kommer hem..då blir det iväg till mamma å pappa, idag igen, för att mamma ska hjälpa Johan raka av håret.
Eftermiddagen/kvällen blir nog ganka lugn sen. Imorrn sen är både Johan å jag lediga, skönt, se vad man ska hitta på för skoj då=)
Nu ska jag bara läsa lite bloggar innan jag slänger mig i soffan å ligger där tills Johan kommer hem...om jag har ro i kroppen för det vill säga..=)
Kram

Snö

Jaha, då tittar man ut och inser att det snöar..å att det nog snöat en liten stund..inte för att det ligger så mkt, men ändå...
Fint är det ju med snö..fast det skulle kunna kvitta för mig del om jag ska vara ärlig...Det kan räcka med frost, så det ser fint ut på träden...



Blir det väl rolugt halt ute oxå...
Å det lär dröja längre innan Johan kommer hem..skrapa rutor å ha det sköj...
han slutar iaf strax å jag tänkte jag skulle fixa nån kvällsmat...vet att det blir sent, men Johan måste ju äta ngt när han kommer hem, å då kan ju jag lika gärna äta samtidigt.
Ska väl kanske börja med nått..ha slutar ju ändå om bara 5 minuter..
Kram

dagen

Började ju då dagen med gymmet..=)



Sen följde jag med mamma å pappa hem, åt lite mat, å sen åkte vi till city gross och handlade lite.


Blev lite grann handlat, mat behövs visst alltid få hem...
De skjutsade sen hem mig, så in med alla matvaror i kyl å frys å skåp.
Köpte mig även veckorevyn, så legat i soffan med lugn julmusik å läst den. Skönt att koppla av en timme å bara göra vad man själv vill=)

Vet inte riktigt vad det blir nu, funderade på om jag skulle fixa knäck till Johan, men känner inte för att stå å koka det för att sedan krångla med att få i det i de där små miniformarna å bränna mig å allt man brukar...
Kom på att vi inga pepparkakor har tills imorrn, har inte bakat ut degen än..men kanske att jag skulle göra några stycken iaf så man kan äta till lucia imorgon=)

Haha..brukar ju bjuda på saker som Johan säger..
Kan ju bjuda på mig själv nån gång oxå=)
Åkte förbi en pizzeria igår, å så säger Johan att i källaren har alkaida anhängare sin lokal, å alla pengar de får in på pizzorna går till dom...
Å jag dum som jag är bara , jaså, hur kan du veta det?
Hehe..han fick sig ett skratt när jag inte hänger med alls=)

Ne, några pepparkakor ska få besöka ugnen nu.
Kram

Lördag

God morgon!
Uppe innan det är ljust idag me...Träning som gäller=) Känner mig dock lite seg idag, men det ska nog gå ändå=)
Blir upphämtad av mamma å pappa strax innan 9, Johan ska jobba så han kan inte följa med...Dock ligger han å sover fortfarande...han skulle gå upp 8 sa han...så blev det med det...
Annars idag blir det nog ganska lugnt, skulle behöva slå in en massa julklappar å städas behövs ju alltid..Fattar inte, det går ett par dagar å så är det dax för städning igen..Å jag som inte alls gillar att städa, men dock så är det underbart när det är städat=)

Lite kallare ute idag..runt 0:an...Men vinterna ska väl komma nångång? Det är ju för tusan lucia imorrn till å med...Då blir det oxå uppe tidigt, för att se lucia på tv:n klockan 7=)

Ne, lite frukost å sånt där ska jag kanske få i mig..se om Johan hade tänkt sig att gå upp nån gång oxå kanske..
Kram


Lycka idag

2:a gången i hela mitt liv som jag inte har hål...Eller hål har jag, fast småhål som de inte lagar...Har skött mig riktigt bra tydligen då de inte växt något, vilket de gjort de under andra år. Känns ju skönt=)
Vid visdomstanden som jag känner lite värk såg han ingen irritation, så troligtvis är det för att den växer lite som jag känner lite värk.
Aningens tandsten dock som de skrapade bort.
Så detta året blev summan "bara" 680-300, så 380. Tackar man för=
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, slöa tills Johan kommer hem kanske=) Är så trött... Läsa lite kanske..vore inte helt fel..fast blir ju dock tröttare då, får man leva med=)
Kram på er

Men för f*n Johan....

Haha...då var det dax för klockan att ringa där vid 6...Fast jag fattade inte alls att det var min klocka som ringde, så jag började skälla på Johan, som inte ens va hemma... Vadå vara helt borta??=)
Nåväl, idag är det ju då dax för tandläkaren..Jag vill verkligen inte...vill ringa å säga att jag är sjuk...haha...fast å andra sidan hjälper det ju inte att skjuta på det heller, måste ju dit nån gång.
Återkommer senare med det hemska beskedet om hur många hål det va...å hur många tänder de måste dra ut osv..=)
Kram

Dagen

Jaha..då var det kväll..Som sagt, dagarna går för fort...
Va ju iaf ute på ikano med syster, blev ganska måååånga timmar, å inte mkt fick vi tag på..Ska ta stan sen på tisdag oxå..Måste ju få färdigt på julklapparna..Dessutom ska jag å Johan fixa en del imorrn oxå...
Jag köpte mig iaf ett par skor idag, riktiga promenadskor med superdämpning, bra för mina stakars hälar å fötter för övrigt oxå förhoppningsvis=)
Imorrn får jag ingen sovmorgon, ska iväg med bussen redan halv 8 för att vara hos tandläkaren halv 9...Kul? Nej...jag vill verkligen inte dit...
Har lite svårt att gå upp tidigt nu oxå...Jobbar jag natt så sover jag ju hela dagen typ...å när jag då är ledig är det ju skönt att få sova länge oxå...Men men...
Nehe, tv:n igen, reklamen är slut..
Kram

Torsdag

Dagarna går FORT!!
Skulle ju vare å käkat gröt å fått julklapp igår på jobbet...Men med extrem huvudvärk orkade jag mig bara inte iväg, så julklappen den tar jag nästa vecka när jag ändå ska in på möte. Huvet känns bättre idag men jag är oerhört trött, har så svårt att somna med huvudvärk..borde väl vara lätt??
Idag ska jag iaf iväg till tornby med syster å handla julklappar..
Skulle ju handlat julklappar igår oxå, men Johan, men som sagt, huvudvärk..=( Men det hinns med..Johan slutar tidigt på fredag så tar det då.
Har lite ont i en visdomstand..en sån där som ligger lite halvgömd under tandköttet..Har väl fått in nån skit, så ska skölja med nått medel jag har, som jag använde sist det blev så här...Men kan inte skölja med det hur som helst då man ska vänta ett tag efter att man borstat tänderna å så där..krångel..Men men...Ska till tandläkaren imorrn oxå, eller tandsköterska iaf, undersökningsdax igen...Då kan de ju kolla vid tanden oxå så inget annat måste göras...Så imorrn på morgonen kommer jag att vara NERVÖS...Jag som HATAR tandläkaren...Bara en undersökning är hemskt ju...Först ska de ta de där jäkla bilderna, det går knappt eftersom jag typ kräks av att ha nått så långt bak i munnen...så tårana brukar spruta, inte för att jag gråter, men för att det blir så när man klöks..å så mår man illa flera timmar efter... Så sen ska de börja slita och dra i tänderna..å trycka sönder tandköttet som börjar blöda..Å nästan alltid får de ta bort lite tandsten, då känns det som om de drar sönder tänderna då med...Å så gå igenom bilderna..å inse att man har 5 hål som måste lagas...jag har alltid haft hål, sen första gången jag var hos tandläkaren som liten..en endaste gång tror jag att jag gått därifrån utan hål...Det handlar inte om slarv med tandborstning eller så..kanske lite slarv med tandtråd, men munskölj används flitigt iaf. Det är ju så..vissa har oturen att få hål hur väl man än sköter tänderna å vissa får inte hål även om de inte sköter sina tänder..Orättvist...
Nåväl..när alla såna där hemskheter är gjorda är det ju betalningen oxå...Blir väl 300 imorrn gissar jag på efter att de dragit av de där pengarna de dragit av... Den summan kan jag leva med...Men när summan för alla lagningar kommer, då vill jag helst stoppa huvet i sanden..
Å när hålen ska lagas, då är det ju ännu mer att plågas över...
Aja..ska försöka att inte tänka på det där för mkt idag...Ska inte förstöra dagen med det ju...Får räcka med att göra det imorrn.
Kram på er

Onsdag

Onsdag å jag har gått på min långledighet...
Sov till 12 idag, skulle dock kunnat sova mkt längre, men vill ju kunna somna ikväll sen oxå.
Johan å jag ska om en stund iväg å handla julklappar, sen ska jag på grötfest på jobbet..Är väl inte så där jätte sugen på att gå..men men, ska ju få julklapp då, så är väl bäst att ta sig dit=) Håller bara på i 2 timmar, mellan 17-19, får se om man kan komma iväg ännu tidigare...Jobbigt att sitta där när man är trött..om de inte har nån unerhållning förståss..Det visar sig....Får väl sitta å sova i gröten om det är för tråkigt..=)
En sån här dag går så fort, när man sover bort halva dagen..Lite trist med en sån dag när Johan är ledig, men sånt är livet.
Har som vanligt inte mkt alls att skriva om...så får bli ett kort inlägg som vanligt...
Kram

Tisdag

Det känns verkligen som tidig morgon...det är ju mörkt ute...
Natten va bra, flöt på å jag höll mig vaken hela natten..slumra inte till en minut ens..
Har sovit ca 6 timmar nu, skönt, men ska lägga mig i soffan framför en film tänkte jag, extra vila skadar ju aldrig..Men har ju bara en natt kvar innan ledigheten, så det är ju skönt=)
Det händer ju inte så mkt i mitt liv under tiden jag jobbar, så finns inte så mkt att skriva om..Men kan ju ge er livstecken iaf=)
Kram på er

God morgon

Hade ingen lust till at blogga igår..så kan det vara ibland...
2:a advent var det ju iaf igår.



Vi var då iväg till gamla Linköping på julmarknad, inte för att vi hittade något, men är ju mysigt att bara gå där..=)
Sen åkte vi hem å hämtade bilen och åkte upp till coop, för att sen åka hem och göra kolor. Jag ska dock doppa dom i choklad oxå, så de är inte helt klara.

Idag hade jag hoppats på att kunna sova till minst 12, men nu 11 vaknade jag, trött, men kan ändå inte somna om..Så kan det vara, men får bli en lugn dag med mkt vila så orkar jag nog natten, går ju bara 2 nätter nu, å är långledig sen, så jag klarar mig nog=)
Idag får man riktigt mkt julkänslor...det regnar för fullt...ska väl vara glad att det inte snöar så mkt som det regnar, men börjar bli trött på allt regn nu. Kommer det en fin dag nån gång så ska det regna igen det det inte regnade den dagen oxå..
Kram på er.

Lördagen

Då var det kväll då..
Dagen började med träning, sen hem å slänga in potatisgratäng i ugnen och steka fläskfilé. Sen kom mamma å pappa å syster å anders. Gulliga dom, fick en fin orkidé av syster å anders å en novemberkaktus och pengar av mamma å pappa. Gulliga snälla ni=) Tack=)
När dom sen hade åkt så var det bara att ta tag i det roligaste...dvs disken...Sen blev det lite tv tittande innan Johan skulle iväg å julbord..så sen strax innan 5 sitter jag då ensam..har dock sysselsatt mig ändå, fixade med lite julklappar å så..kul att fixa lite, men trist när man ska göra det själv..men så kan det vara ibland.. Johan lovade iaf att det inte skulle bli så sent.
Jag har nu slängt in en minimatlåda i micron..Ibland är det bra med små pytte portioner i matlådorna oxå..till en kväll så här när man vill äta nått litet men tycker att det är för trist med mackor..
Sen blir det ju Robinsson oxå, så jag klarar mig nog ikväll=) Dock börjar det kännas som om helgen går så förbaskat fort...Snart jobbdagar igen ju...de där 9 dagarna som jag är ledig sen kommer säkert att gå hur fort som helst..men men...
Nu ska jag äta.
Kram

Myggbett

Nu är det vinter, vilket betyder att jag får en massa myggbett...Fått flera stycken nu under de sista dagarna..ett gigantiskt på handen idag...
Har gått riktigt bra att vända om dygnet iaf..jag somnade vid 10 igår kväll. Skönt, hoppas att det alltis fortsätter så..=)
Nu blir det lite frukost å sen iväg till friskis och svettis..Dax för veckans första träning=)
Kram

Helg=)

Det känns för en gångs skulle riktigt skönt att det är helg..Att man är ledig och förtjänar ledigheten.
Natten som va gick bra, nickade till några gånger, men så kan det ju bli när man bara sitter...
Sov till 12, måste ju vända tillbaka dygnet..va dötrött när klockan ringde, men har klarat mig ganska bra ändå..kan nog komma in i detta med att jobba natt.
Imorrn sen är det träning som gäller, ska bli skönt, har ju inte blivit nån gång denna veckan..Efter sen kommer mamma, pappa, syster å Anders på lite mat. Å sen på kvällen ska Joha på julbord med jobbet, så då sitter jag å kollar Robinson ensam här hemma..Tror dock inte det blir så sent.
Nu ska jag gå å kolla idol igen.
Kram

Gu så trött

Aså jag är så trött så jag vet inte vad...Ska strax ge mig iväg nu oxå..Hur ska jag klara natten? Hoppas att det händer lite, annars kommer jag att somna.. Får ställa mig ute å kylan annars..haha..Fast är inte lika kallt nu som det har varit...ligger bara på en halv minusgrad typ...
11 timmar kvar till sömn...Jag som inte vet hur jag ska klara 1 timme...ojoj..=) Aja, kanske piggnar jag till sen ändå, när man väl är på jobbet...Jobbar man morgon brukar man ju vara trött då med men piggna till..får hoppas på detta inatt. Ska dock bli så skönt att sova imorrn...LÄNGTAR=)
Ne, dax för mig att göra mig iårdning...återkommer imorrn när jag vaknat.
Kram

God morgon=)

Då va man vaken nu då..sov bara liiiite längre än igår..å det var behövligt..kanske jag klarar sista natten nu=)
Är ju ledig sen 3 dagar...för att jobba 2 sen och vara ledig 9 efter det..=) Fördelen med att jobba natt..man blir ju ledig så mkt=)
Halv 10 i morse ringde första telefonen..Tur Johan va hemma å kunde svara iaf...blev dock lite orolig för att jag inte skulle kunna somna om då..Fast det tog kanske 2 minuter så sov jag igen=) Sen hade det tydligen ringt nån mer gång, men det vaknade jag inte av..Sen hade jag ställt klockan på 14 så jag kunde få se Johan några minuter innan han skulle iväg å jobba, vid 14:30 låg jag till säng igen å 14:45 ringde mobilen, en felringning...Hum..börjar kännas som om man kanske skulle stänga av alla telefoner...
Ska nu strax ta mig lite å äta...är bra hungrig nu...åt vid halv 2 i natt å sen har jag inget mer ätit..Så magen kurrar..
Hoppas på att få se sol imorrn eller nått...aså idag, man kommer hem och lägger sig lagom tills det börjar ljusna ute och när man vaknar så är det kolsvart igen..Man är verkligen bara vaken under den mörka tiden..Aja, får leva med det...
Längtar till lördag...då blir det träning=) Har ju inte kunnat träna nu denna veckan, känns inte alls bra..men annars i veckorna jobbar jag aldrig mer än 2 nätter i rad, så kommer nog in i rutinerna efter ett tag.
Kram å hej

kväll igen då

Dax att gå hemifrån om ett par timmar...Mycket mer sömn har det inte blivit...Så hoppas på en lagom natt...att det finns en del att göra, men inte att det blir allt för mkt...Jag som ju ska sitta å köra bil..får inte vara allt för trött då..jag kan va en fara om jag är för trött...Tur det är kallt ute å att man då måste skrapa rutorna hela tiden, hinner man piggna till i kylan..=)Sen är det ju skönt att det inte så mkt trafik ute...det är när jag ska köra tillbaka bilen bara..då när morgonrusningen satt fart..men men..allt löser sig=)
Har insett att jag kanske borde börja lära mig dricka kaffe..så jag kan piggna till lite på det...Det värsta är ju att det är så vidrigt äckligt...Får väl se hur många nätter det tar innan jag dricker bara för att hålla mig vaken)=
Ne, har lite att förbereda innan jobbet, dessutom vore det skönt att ligga ner å vila en stund till...har inte gjort annat idag känns det som...
Kram på er.

Onsdag

Jag borde egentligen ligga å sova...
Kom hem vid halv 8 och somnade vid 8, vaknade flera gånger under den tiden och kvart i 12 gick det inte mer...Dock är jag ändå så trött så kroppen inte orkar något...Tar hela dagen i soffan å somnar jag så är jag glad för det.
Natten annars gick bra, mellan 2-5 va värsta tiden, va trött så jag trodde jag skulle svimma av..Men det gick över det med...Framför allt sen när man skulle ut i kylan..då piggnade man ju till så klart...
Nu ska jag klara mig själv i 2 nätter innan jag är ledig i helgen..Men det ska säkert gå.
Orkar inte sitta här just nu utan tar tv:n å soffan istället.
Kram

Sova??

Borde verkligen sova...försökte förrut, men det gick bara inte...jag som är hur trött som helst...haha..kan bli en rolig natt detta...
Hon jag ska gå brevid med ringde förrut eftersom hon ska hämta upp mig å så...det är hennes första natt oxå..Herre gu säger jag bara...fast hon lät jättetrevlig, så skulle tro att det blir en toppen natt, även om man nu är trött...Tur vi har det lugnt säger jag bara!!
Johan å jag insåg att denna månaden kommer vi få 3 st löner!! Johan som får 2 st, ena timlön å sen sin månadslön, å så jag min lön...Kommer kännas gött..Vi som är vana att få in betydligt mkt mindre pengar...Kommer va härligt att kunna lägga över en massa pengar på sparkontot=)'
Egentligen borde jag lägga mig å försöka sova mer..har fått ont i huvet nu oxå..Men kanske inte så lustigt...det är ju ganska mkt som hänt idag.. Mycket kan hända på en dag..=)
Bloggar imorrn sen när jag sovit så kan jag ju meddela hur det gick..
Kram kram

Jobb jobb jobb=)

Jag vad ska man säga...Intervjun gick mer än BRA=) Börjar jobba i natt...halv 10 ikväll går jag på...=) Tro att det känns bra=)
Så eftermiddagen och kvällen nu fram tills jag börjar blir lugn...ska försöka sova en stund oxå, så man orkar natten. Har ju aldrig jobbat natt förrut, så första nätterna nu kan säkert bli jobbiga..Men jag lär vänja mig.
Kram på er

RSS 2.0