kvällsmat

Ja, då närmar sig kvällen, eller kväll är det ju...ska fixa mig ngt att äta...har lite dåligt med ätbart hemma, eller egentligen inte, men vill ju inte stå å fixa värsta middan till mig själv bara....tog upp lite köttfärs, får fixa ngt utifrån det...det blir nog bra.
Idol ska det kollas på här ikväll, Johan ringde å sa att jag skulle spela in..han som inte ens brukar vilja se på det..jaja...klart att jag spelar in.
Kan meddela oxå att jag inte är ledsen längre...Bara så ni vet mitt tillstånd.
Annars då...ja,. farsdagpresent är fixad, men kan inte skriva vad här, eftersom det finns risk att pappa läser, det händer inte ofta, men det kan hända, å skriver jag vad nu så läser han garanterat...
Imorrn blir en dag som ja...först blir det träning, om Joha känner att han orkar, han jobbar ju ganska sent, men å andra sidan så gör det heller inte så mkt om vi kommer till träningen lite senare än vi brukar, sen blir det hem till farfars gamla lägenhet...slänga en massa av hans grejer...blä säger jag bara...alkolist, spyer och skit..mer säger jag inte..kommer dock inte vara trevligt...handskar på, den saken är så säker.
Kvällen sen ska Johan jobba igen..men vi ska väl hinna vara hemma ett tag innan, äta å slöa lite, kan han behöva när han ska jobba till efter 2 på natten då med.
Så, jag kommer att få sitta ensam även imorrn kväll...så kul så kul...men det går...vi måste ju få pengar nån stans ifrån lixom...Å är ju värre för johan som ska sitta å köra alla fulla människor...
Måste kolla över vad jag ska äta nu.
Ha en bra kväll.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0