Trött idag

God morgon!
Idag känns inte som nån bra dag...näsan rinner...jag som trodde förkylning skulle vara över..sov ju inte ens med öppet fönster i natt...aja...träningsvärk i HELA kroppen..allt gör ont, ser ut som en groda eller nått när jag går...Var jag fått det ifrån då...ja, måste vara först halvstå och skura badkaret å sen detta jäkla sovrum i ca 2½ timme...Man va trött efter så kändes som ett långt träningspass, nu inser jag att det verkligen var som ett oxå..
Iaf, orkade inte gå upp när klockan ringde...låg kvar en halvtime extra...å så måste jag ju sätta mig här...=) så frukosten äts nu under tiden. Kallt är det ute...7 grader..burr..vinterjacka vore skönt...Men blir iaf en flecce-stavas? idag, varmt å gosigt att sitta med i vår kalla skola, ute har jag även jacka över...kanske jag håller mig någorlunda varm iaf..
Är bara så orolig för alla dessa trappor vi har i skolan, kommer inte ta mig upp och ner för dom så ont i kroppen jag har..det är ben, rygg, armar..usch...jaja, det går över, hoppas jag inte har så ont imorrn när jag ska jobba bara..blir inte lätt med lyft...haha..kommer se roligt ut i så fall..=)
Nu måste jag göra mig iårdning lite.
Återkommer framåt lunch, slutar 12 idag=)
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0