Lat??

Jag är nog ganska lat..inte gjort ngt vettigt alls sen jag gick upp..kollade bara igenom papprena på det vi ska "redovisa" idag..
Om lite mer än en timme ska jag dra mig iväg till bussen.
Tar den bussen som går bäst, men som man får ta en promenad för att nå, men det gör inget eftersom solen skiner=) Så längde jag inte har min vanliga otur å det börjar regna lagom tills jag ska ut då..Sånt man aldrig vet...
Efter skolan som jag inte riktigt vet hur länge komer vara ska jag ringa Johan å se om han har möjlighet att hämta upp mig, beror på hur det gått med bilen, om de är klara.
Sen blir det väl hem, laga mat å allt som där som alltid ska göras.
En promenad i solen sen skulle ju heller inte skada, om solen då behagar att fortsätta lysa över oss resten av dagen. Det är ju så fint ute nu med alla löv som ändrat färg. Hösten kan ju vara enormt fin, bara det är fint väder. Tror inte ens det är så kallt ute idag, nästan 12 grader..så finns inte så mkt att klaga på=)

Jag som alltid tar så mkt längre tid på mig än jag tror och brukar få stressa ihjäl mig eftersom tiden bara försvinner så ska jag väl ta å redan nu böjar fixa lite..Äta ngt så jag klarar eftermiddagen. Få på mig lite annat än bara myskläder, kanske lite smink osv.
Hörs kanske senare.
Kram

Kommentarer
Postat av: E - Bloggen om skönhet & mode !

Också lat :p

2009-10-07 @ 14:53:25
URL: http://hondaremelie.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godkväll!!! lat kan man vara ibland och det har man rätt till. Vad glad han blev över spindelmannen jumpern och vantarna. Hoppas nu man får besked om op nästa vecka. Ha en bra kväll. Kram mamma

2009-10-07 @ 19:14:58
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0