Akuten??

Trodde verkligen att jag skulle bli tvungen att åka in ikväll, till akuten.
Fick en enorm smärta vid lungorna typ, mot ryggen va värst, inte kunna sitta, ligga eller stå...Hemskt var det..Kom i impulser gjorde det oxå, böev någorlunda en stund för att sen smärta i flera minuter å knappt kunna få luft pga av smärtan.
Men sen efter ett tag gav det med sig. Känner nått lite smått bara nu.
Känns ju bra att man avvaktade iaf, inte kul att åka in i onödan.. Fast man vet ju aldrig, det kan ju vara otäckt att avvakta oxå om det är något allvarligt.

Endast 1 timme och en kvart återstår av denna dagen, min långledighet är slut..Nu ska man jobba några nätter igen innan det är dax för nästa långledighet...Ska inte klaga, har det hur bra som helst, tufft dock nu när man går 3 nätter å är bara ledig 2 för att sen jobba 2 igen..Men det går=)

Idag blev det iaf gymmet, så skönt, tyvärr är det ju väligt mkt folk där nu, alla å deras nyårslöften...Lugnar snart ner sig, många slutar ju efter ett par veckor, som tur är..skulle inte stå ut med alla människor annars, ett evigt väntande på alla maskiner.
Bilen höll även på att få sig en känga idag...va nog millimertarna från att åka in i en ishög...Finns inte så mkt man kan göra när bilen bara glider, hade väl dock inte blivit några större skador då vi kom i väldans låg fart iaf...Men kul att få bucklor är det ju inte ändå..

Ne, ska kanske börja tänka på sängen nu...
Kram på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0