Tröttare kan ingen vara....

Jag är så trött så jag vet inte vad!
Hade velat sova imorse..men vaknade 7:50 av att jag inte kunde andas..Dumma, dumma förkylning! Det var bara upp å snyta ur sig hela hjärnan å sen spraya näsan full med nässpray.
Sen hade jag funderingar på om jag skulle somna en stund till, men då ringde Johan å sen har det inte blivit av helt enkelt.
Nu är det iaf ingen idé att sova..Väntar istället på att syster ska ringa så blir det sen stan eller ikano. Vi får se. Är ju morsdag om ca 2½ vecka..Är ju ett tag kvar, men att få tider att passa som vi kan träffas är inte det lättaste nu är syster jobbar heltid. Så idag får det bli efter att hon vare å tränat.
Jag skulle me vilja komma igång och träna igen.
Tänkte jag skulle prova nästa helg sen.
Har ju haft problem med illamående så fort pulsen gått upp, är väl inte helt på topp än, men det är bättre. Så bara denna förkylning ger med sig så ger jag det ett försök. Kan ju faktiskt träna lite lugnare. Man får lyssna på kroppen.

Det känns inget bra att min ledighet snart är över...bara ledig idag och imorrn, sen är det dax för en underbar helg med 3 nätter i rad..
Tuffa helger, ibörjan tyckte jag inte det var överdrivet jobbigt, men nu när man är så mkt tröttare så är de tuffa...
Men har bara 2 helger innan det är semester. Bara 12 arbetspass innan semester. Ska inte klaga...

Ska nu ta mig en snabbdusch óch sen få i mig ngt att äta så jag är beredd sen när syster ringer.
Kram


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, ja hade ju inte hunnit somna så svårrt att inte höra den då..;)humm, tänkte inte på att d va årets första men d stämmer nog..Lite mysigt e d allt, men samtidigt lite läskigt..Kramar

2010-05-14 @ 11:44:21
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0