Tisdag

Dagarna de bara rullar på..Redan tisdag??
Igår var vi och skrev på kontraktet på nya lägenheten. Känns så bra:)Fast känner även att vi kommer att sakna denna lägenheten lite... Kommer inte sakna huset eller att bo så tätt med så fruktansvärt många grannar.. Men själva lägenheten kommer jag nog att sakna lite till en början.
Detta är ju Johans och min första gemensamma bostad. Här har vi snart bott i 4½ år.
Men tvivlar inte på att det kommer att bli bra i nya lägenheten.:)

Idag ska jag in till stan en stund för en fika med en kompis. Skönt att komma hemifrån några timmar, även fast förkylningen håller sig kvar och är allmänt jobbig och att jag måste åka buss...något min rygg inte brukar vara så förtjust i...
Men det får jag ta sen när jag kommer hem, ska inte göra något resten av veckan sen, så har ju all tid i världen att bara lata mig:)

Vädret går lite fram och tillbaka än så länge idag...Hoppas på att det blir lite sol:) Är så trött på att det alltid är så grått och trist och att regnet alltid hänger i luften, oftast regnar det ju varje dag oxå..:(

Ska väl försöka ta mig upp från sängen nu och få i mig lite frukost..Börjar bli hungrig..

Kram


söndag

Känns inte så bra just nu..
Förkyld, värst är halsen..:( Bara känner att jag inte har nån ork till detta, det är så mkt annat som tar min energi... Men men, finns inte så mkt att göra åt det.

Johan är iväg å jobbar å jag sitter här... Är egentligen sugen på att baka något, men när jag tänker steget längre med all disk å sånt det bli av att baka så känns det inte lika lockande längre.. Men samtidigt så vill jag ha nått att göra för en liten stund.. Jag får se lite längre fram under dagen hur jag gör.

Det händer egentligen inte så mkt här, dagarna rullar på, om än ganska långsamt ibland, men det är ju inte så mkt att göra åt.
Bebis har börjat sparka så hårt ibland att även de sparkar som för bara nån vecka sedan var mysiga, nu kan göra fruktansvärt ont... Börjar bli riktigt stark där inne...Är glad att h*n inte hittat mina revben än iaf..:)
Mindre än 10 veckor kvar nu:)

Kram kram


Flytt:)

Vi har äntligen fått tag på en lägenhet:)
En 4:a på 101 kvm.
Den var helt underbar. Så den 1:a november får vi nycklarna..Dock är den 1:a en måndag, så det blir väl flytt först till helgen sen.
Får väl se hur rolig denna flytt blir, antingen är jag höggravid och gått över tiden, eller så har vi vår lilla bebis redan, men då ska man ju ha ett spädbarn och kanske vara relativt nyförlöst...
Men allt får gå. Krisar det får vi flytta helgen efter den vi tänker oss istället. Har vår 2:a kvar till sista november, så vi har ju en hel månad på oss att flytta och städa å allt sånt där..

En helt underbar lägenhet iaf på två våningar, på bottenvåning är det hall, kök med diskmaskin, förråd med tvättmaskin och toalett med dusch.
På övervåningen är det hall, 3 sovrum, klädkammare och toalett med badkar.
Hyran är egentligen llite för dyr mot vad vi tänkt oss, men lägenheten är precis vad vi vill ha.
Har dessutom en liten miniträdgård på baksidan och som en liten smatt på framsidan där man om man vill kan ställa ett bord och ett par stolar.

2 månader, sen slipper vi denna lägenheten och vår bebis slipper bo i detta huset.
Kommer bo i ett område med mycket barnfamiljer.
Vi är så himla glada just nu.
Vore jag inte gravid skulle vi fira med champagne..haha..Men det får vänta..

Var idag och sa upp denna lägenheten och på måndag skriver vi nya kontraktet.

Kram


Fredag

God morgon!
Fast egentligen har jag redan varit vaken en timme...Jobbigt när man inte kan sova..Men till slut ger man upp när man bara ligger och vänder och vrider på sig och inget hjälper.

Igår jobbade jag min nästa sista dag, sista dagen jag jobbar är på torsdag. Inte för att jag jobbar mycket alls nu, men ska ändå bli skönt att få gå på havandeskaps penning, slippa åka iväg för de där få timmarna på torsdagarna. Och så slippa just att vara sjukskriven, smärtan kommer ju inte försvinna för det, men ska bli skönt att slippa säga till folk som frågar att man är sjukskriven..

På söndag ska vi iväg och kolla på en lägenhet.
En 4:a i Malmslätt, med en hyra på en helt ok nivå. Får hoppas på att den är något att ha:)
Kommer väl visserligen att vara riktigt jobbigt att flytta som höggravid och foglossning och hela köret...Men jag får göra så mkt jag orkar, sen får det bli Johan och folk som är snälla och hjälper oss som får fixa resten. Vore skönt att komma ifrån denna lägenheten. Men är den andra dock inget att ha, då får vi bli kvar ett tag till, har ju iaf tak över huvet:)

Tänkte jag skulle se om jag kan hitta något att titta på på tv:n...skulle ju inte skada om jag somnade en liten stund till..Kommer aldrig att orka med dagen annars...Somnar vid 5 i eftermiddag eller nått..:)

Kram


Som vanligt...

Som vanligt är jag urusel på att uppdatera...
Men det händer ju å andra sidan inte så mkt just nu...
De senaste dagarna har vi iaf haft lite värme igen...Fast ganska kvav värme, så det har knappt varit skönt..sen tar det ju lite tid för kroppen att vänja sig vid temperaturer runt 27...å på 2-3 dagar hinns det inte med.
Idag är det grått igen och regnar lite titt som tätt... Ska jag vara ärlig är det ganska skönt.

I fredags var vi ute och åt med Maria och Magnus.
Var väl inte dirket sol under kvällen, men det var ganska lagom varmt och inget regn, så det var skönt att sitta ute och äta iaf:)
En mysig kväll:)

Men vad mörkt det börjat bli om kvällarna nu, längtar tillbaka till våren och dessa långa dagar...Samtidigt som ju hösten är väldigt mysig.
Denna hösten har vi ju något att verkligen se fram emot oxå, underbart:)
Dock känns det som om hösten kan bli lång...Graviditeten har än så länge gått förvånandsvärt fort, men ju längre tiden går ju tyngre blir allt och allt gör ONT... Blir mer och mer begränsad, lite trist..Men det är väl så det ska vara kanske.
Johan och jag sitter mycket och diskuterar hur vi ska lägga upp föräldraledigheten och framför allt nu hur han ska ta ut de där 10 pappadagarna i samband med födseln. 60 dagar har man på sig att plocka ut dom och hans arbetsgivare kan inte neka honom att ta ut dom som han vill.
Så planen är väl om nu bebis stannar så länge som h*n ska, att Johan tar 5 dagar när jag kommit hem från BB, 3 dagar över julen (beroende på hur han jobbar då så klart) och sen de 2 sista dagarna över nyår..
Så kommer bebis som det är sagt så passar det perfekt:)

Nu kokm Johan hem och jag ska vara social.
Kram


Nu har jag riktigt j**la ont....

Jag ska inte göra för mkt på en och samma dag egentligen...
Det kan tyckas låta väldigt lite egentligen...Men för min rygg som inte pallar mkt alls har det varit allt för mkt.
Började dagen med att åka och hämta upp Johan på jobbet för att åka ut till tornby till HM eftersom de missat att ta bort larmet från bebisbyxorna vi köpte imorse...
Förbi coop extra en snabbis och sen hem och ta det lugnt ett tag.
Sen lagade Johan maten och jag tog tag i disken.
Sen hade jag ont, ont, ont...så betsämde mig för att bara ligga i soffan och läsa resten av eftermiddagen när Johan åkt iväg för att jobba igen.
Men man blir lätt uttråkad av att läsa timme efter timme efter timme och tyvärr så finns det alltid allt för mkt att städa..Är lite slarv med städningen sen jag blev sjukskriven och inte klarar särskillt mkt... Så satte klockan på 10 minuter och bestämde mig för att städa den tiden.
Lite blev det ju gjort iaf:) Dock så tar ryggen otroligt mkt stryk av det och efter allt som gjorts idag så ska jag verkligen bara ta det lugnt nu.
Är så sugen på en promenad...Vilket inte skulle vara bra för ryggen just nu...Men behöver inte grämma mig allt för mkt att inte palla gå ut, eftersom det ösregnar och åskar är det ju inget promenadväder. Ibland har man vädergudarna med sig...Haha...

Nu slutar Johan om ca 15 minuter så kvällen har vi ju tillsammans:)

Kram kram


Grattis Anders!!

Då var det Anders tur att bli äldre idag..
Grattis på din 24 års dag!!




Idag är det vanligt grått och trist väder...får väl se vad vi hittar på...Slödag, eller kanske ikano en liten stund...Är ju bara morgon än så länge, så tid finns ju att betsämma sig:)
Kram kram


Lördag

Nya datorn är igång å visst leker man lite med den...så mkt man nu kan leka med en dator...Allt är så smått och gulligt på den:)
Idag blir det BARA slöa, då Johan ska iväg sen å jobba nästan hela natten.
Så då passar´jag på att få en skön slödag jag med.
Är ju lite synd att vädret inte är bättre, men det regnar iaf inte än...så ska väl inte klaga allt för mkt:)

Igår var jag super nära att svimma...
Fick lägga mig på golvet eftersom jag inte hade möjlighet att ta mig nån annan stans, hade i så fall fallit ihop. Det var ju dock inte allt för skönt för ryggen..Men vad gör man...Kan ju inte riskera att tuppa av när jag är pvg till soffan eller sängen... Tog ca en halvtimme innan jag kände mig bra igen..Ingen skön känsla det där, men sånt är livet...

Vi ska väl snart börja fixa lite mat här, börjar bli hungrig...
Kram


Min älskade karl

Va nästan lite sur när Johan nu skulle komma hem på timmar...Han va sen å jag som stod med maten...
Blev dock tyst när han kom hem med denna..

Kunde jag ju inte vara sur längre...:)
En rosa HP mini dator..:)
Den står just nu och sätts igång så får väl leka med den lite senare sen.
Onödigt? Kanske...Men är helt överlycklig...en rosa liten bedårade grej lixom:)

Tack älskling! ♥


Östgötalåten


Tröttare än tröttast...

Trött, tröttare, tröttast...
Å så en massa regn på det...HUR ska man då kunna piggna till?
Omöjligt...



Lovade ju att jag skulle visa den fina och goda tårtan vi fick i lördags hos syster å Anders.

Här har vi nu precis ätit lite mat å det är snart dax för Johan att åka och jobba några timmar till.. Vad jag ska hitta på har jag inte en aning om..Men det löser sig väl...Läsa nån bok kanske...eller sova..:)
Är egentligen lite sugen på att baka..Men vet inte om jag har orken...så hoppar nog över det... Latmasken Annica...
Imorrn och på torsdag är det Skänninge marken. Skulle så gärna vilja åka på den, men är MYCKET tveksam till att jag pallar det med ryggen, först är det ju till å gå en massa, men värst är nog alla människor å allt puffande och knuffande... Det är ju bara det att jag älskar marknader... Man hittar ju alltid en massa skit att köpa med sig hem...Haha..
Men det får nog faktiskt vara för min del i år..tyvärr..

Kram kram


1:a Augusti

Sista sommarmånaden nu då...
Fattar inte att det redan är augusti...Var tar tiden vägen??

Igår var vi och firade syster och Anders. Syster fyllde ju igår, å Anders fyller om några dagar, så firade dom tillsammans.
Tog typ en enda bild igår...på en underbart fin tårta..har dock inte orkat ladda upp den på datorn än, så visar bild senare.

Idag blir det en slödag...Grått å trist väder är det ute. Igår fick man ju iaf sesolen...Synd bara att det bara höll sig till en dag...Men men...får hoppas på några fina sommardagar till iaf. För även fast det kan kännas som om hösten är här så är det ju faktiskt en hel sommarmånad kvar och sen ve´t man ju aldrig med september heller...kan vara ganska fint då med:)

Kram kram


RSS 2.0